Takaisin

Kierrätä ja saa palkintoja

Kierrätä kaikki. Ansaitse palkintoja.

Olemme perustaneet kierrätysohjelman antaaksemme tuotteillemme uuden elämän sekä sinulle mahdollisuuden tehdä jotain hyvää samalla ansaiten palkintoja.

Me Hairlustilla uskomme kokonaisvaltaiseen, luonnolliseen ja vastuulliseen hiustenhoitoon. Emme välitä vain hiusten hyvinvoinnista ja kauneudesta, vaan myös vaikutuksestamme ympäristöön.

Mahdollistaaksemme tämän olemme aloittaneet yhteistyön Bower-sovelluksen kanssa. Bowerin kautta voit saada palkintoja kierrättämällä!

Bower on ainutlaatuinen sovellus, jonka avulla voit kierrättää kaikki pakkaukset lukemalla niiden viivakoodin. Miten sinä hyödyt siitä? Ansaitset rahaa, voit lahjoittaa hyväntekeväisyyteen tai saat kuponkeja yhteistyökumppaneilta samalla kun teet jotain hyvää ympäristölle.

Saat 20% alennusta seuraavasta Hairlust-tilauksesta lukemalla viivakoodeja ja kierrättämällä meidän tai muiden valmistajien tuotteita.  Lataa Bower nyt, aloita kierrättäminen ja palkintojen ansaitseminen täällä. Bower on tällä hetkellä saatavilla Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Miten se toimii? 

step one scan
Skannaa ja lajittele pakkaukset kotonasi.
Muoviastiat, maitotölkit, metallipurkit - voit kierrättää Bowerilla kaiken, missä on viivakoodi. Skannaa viivakoodit kun valmistaudut kierrättämään.
pre-scan-1
 
step to deposit
Suuntaa lähimmälle kierrätyspisteellesi.
Lisää Bower-sovellukseen oma jätesäiliösi tai paikallinen kierrätyspiste jos et löydä niitä kartalta. 
carrying
 
step three reward
Kierrätä, ja lunasta sitten ansaitsemasi palkinto.
Vahvista sijaintisi sovelluksessa. Saat palkinnoksi pisteitä tai rahaa siirrettäväksi pankkitilillesi, lahjoittaaksesi hyväntekeväisyyteen tai saadaksesi alennusta tulevista ostoistasi.
scan-package-1

Lataa Bower