Your Hair. Your Story.

Olemme täällä ojentaaksemme sinulle megafonin, jotta voit kantaa hiuksesi itsevarmana.

On aika aloittaa keskustelu ja jakaa kertomattomia tarinoita hiuksista. Oli kyse sitten vaikeuksista tai onnistumisista.

Haluamme tarjota alustan, jolla kaikki voivat kertoa vapaasti myös ongelmista hiusten kanssa ja arvostaa kaikenlaisia hiusmatkoja. Me emme ole täällä kertoaksemme millainen sinun tai hiustesi tulisi olla.

Me Hairlustilla uskomme, että hiuksesi kertovat tarinan sinusta. Ne toimivat itseilmaisun, luovuuden ja itsetunnon välineenä.

Kanna hiuksesi itsevarmana!

Kaikki ovat ainutlaatuisia

Alexandra, kahden lapsen äiti, jakaa ainutlaatuisten kiharoidensa matkan, jotka herättivät ihailua lapsuudessa, mutta joista tuli myöhemmin haavoittuvuuden lähde. Halutessaan sopia joukkoon ja yhteiskunnan normeihin hän suoristi pitkään hiuksiaan.

Kun myöhemmin myös hänen lapsensa toivoi hiustensa olevan suorat, kosketti tämä Alexandraa. Hänen kokemuksensa ovat saaneet hänet voimaannuttamaan lapsiaan ja arvostamaan heidän kiharoitaan. Käytyään läpi itsensä muihin vertailun vaiheet, Alexandra rakastaa nyt kiharoitaan ja ymmärtää itsensä hyväksymisen tärkeyden.

Kauneudella ei ole ikää

Tapaa Birte, pirteä 75-vuotias kööpenhaminalainen, jolla on vaikuttava hiusmatka. 70-luvun mahtavista kiharoista lyhyisiin mallien suosimiin tyyleihin, Birte on seurannut trendejä kuitenkaan saavuttamatta pitkiä hiuksia ennen kuin nyt, mistä hän on todella ylpeä.

Hänen omistautumisensa hiustenhoitoon alkoi varhain lapsuudessa pakollisella munankeltuaisen ja etikan käytöllä. Huolimatta hiustenkasvatusyrityksistä vuosikymmen sitten, sakset ja Birten ajatus siisteydestä voittivat aina.

Birten tarina on osoitus elinikäisestä ylpeydestä hiuksista. Jokainen suortuva kertoo tarinoita tyylistä, nostalgiasta ja sitoutumisesta tarkkaan hoitoon.

Kuuntele kehoasi

Maria kohtasi äkillistä hiustenlähtöä, joka murskasi hänen identiteettinsä. Aluksi pieni kalju kohta laajeni nopeasti ja sai hänet paniikkiin. Lääkärin kertoi tilanteen olevan väliaikainen, mutta kesti kuusi kuukautta, ennen kuin hänen hiuksensa alkoivat kasvaa takaisin. Kiireinen elämä työn, perheen ja kuntoilun parissa vaati paljon Marialta. Tämän tajutessaan hän lopulta hidasti vauhtia. Kaljun kohdan seurannasta tuli päivittäinen rutiini, joka opetti häntä kuuntelemaan kehonsa signaaleja. Hänen kokemuksensa korostaa sitä, kuinka tärkeää on kuunnella kehoaan. Maria pyrkii nyt välttämään liian stressaavia tilanteita.

Tee vaikutus

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä tarinoista, joita kaikki kokevat päivittäin. Myös sinun tarinallasi voi olla suuri vaikutus.

  • Kerro tarinasi

    Jatkossa haluamme jakaa lisää hiuksiin liittyviä tarinoita inspiroidaksemme muita ja näyttääksemme miten erilaisia mutta samalla samalaisia me kaikki olemmekaan.