Takaisin

Inspiraatiota

Inspiroidu ja osta tuotteita, joita muut käyttävät

Anna hiuksille tuuheutta

Paksujen ja tuuheiden hiusten saaminen voi tuntua hankalalta, erityisesti jos hiuksesi ovat luonnostaan ohuet tai hennot. Jos hiuksesi ovat latteat tai elottomat, tutustu muiden asiakkaiden tavoin Volume Wizard™-tuotesarjaamme, joka tekee hennoistakin hiuksista upean tuuheat ja ilmavat.

Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Hair Powder

Kauniit kampaukset

Upeita kampauksia löytyy joka tyyliin, sileän eleganteista vaivattoman rentoihin. Kokeile erilaisia hiustyylejä, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, olit sitten menossa juhliin tai halusit piilottaa rasvaiset hiukset. Katso miten voit loihtia näyttäviä kampauksia tuotteillamme.

Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Spray

Kaikki mitä kiharasi kaipaavat

Kiharien hiusten hoito vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, mutta laadukkailla tuotteilla, jotka on kehitetty juuri kiharien hiusten tarpeisiin, kiharasi pääsevät loistamaan. Tutustu asiakkaidemme suosikkituotteisiin kiharien hoitoon ja muotoiluun!

Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Duo

Tuuhea polkka

Anna lyhyille hiuksille nostetta ja tuuheutta. Tämä ilmava hiustyyli antaa polkkatukalle runsaan annoksen volyymiä ja rakennetta. Alta löydät tuotteet, joita asiakkaamme käyttävät tämän upean tuuhean tyylin luomiseen.

Thermal Shield™ Heat Protectant
Thermal Shield™ Heat Protectant
Volume Wizard™ Hair Powder

Pääse eroon hiuspohjan ongelmista

Kuiva ja kutiseva hiuspohja? Hilsettä tai rasvoittuvat hiukset? Kaikki nämä voivat tuntua piinaavilta vaivoilta. Onneksi on olemassa useita tuotteita, jotka auttavat hiuspohjan ongelmiin. Alta löydät asiakkaidemme lempituotteet hiuspohjan hoitoon.

Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Tyylikkäät kiharat

Löydä kauniiden kiharoiden salaisuus vahingoittamatta hiuksiasi. Tee kuten monet muut ja opi tekemään kauniit kiharat ilman lämpöä. Tutustu asiakkaidemme suosimiin muotoilutuotteisiin alla.

Bamboo Heatless Curls Kit
Bamboo Heatless Curls Kit
Final Touch™ Hair Spray

Vie kihararutiinisi uudelle tasolle

Vaikka kiharien hiusten hoito voi tuntua monimutkaiselta, ei sen tarvitse olla sitä, kun käytössä on sopivat tuotteet ja tekniikat! Nämä tarkkaan kehitetyt tuotteet tekevät kiharoiden huolestapidosta ja muotoilusta vaivatonta.

Bamboo Defining Brush
Bamboo Defining Brush
Curl Crush™ Co-Wash

Täsmähoidot kuiville ja pörröisille hiuksille

Kuivien, pörröisten ja huonokuntoisten hiusten hoito voi tuntua jatkuvalta kamppailulta. Tutustu tuotteisiin, joiden avulla muut asiakkaat ovat saaneet hyvinvoivat, pehmeät ja kiiltävät hiukset - luonnollisesti!

Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

Parhaat tuotteet hiustenkasvuun

Hiustenlähtö on yleinen huolenaihe sekä miehillä että naisilla, esiintyen eri elämänvaiheissa. Tuotteemme ovat auttaneet tuhansia kasvattamaan paksummat hiukset ja ehkäisemään hiustenlähtöä. Ne edistävät uutta kasvua, ehkäisevät hiusten irtoilua sekä ylläpitävät hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia. Tutustu suosituimpiin tuotteisiin hiustenlähtöä vastaan.

Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Conditioner

Hiusten terveys alkaa sisältä!

Hiukset ovat kehomme nopeiten kasvava kudos, vaatien paljon ravintoa kasvuunsa. Ravintolisät hiuksille voivat auttaa sinua saavuttamaan hiustavoitteesi. Tee kuten lukemattomat muut asiakkaat ja aloita hiustesi ravitseminen sisäisesti päästäksesi lähemmäs unelmahiuksiasi. Tutustu kokoelmaamme hiusvitamiineja alla.

Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies For Men

Sinua voisi kiinnostaa

 • Video Studio

  Sukella videokokoelmaamme ja opi paljon lisää hiustenhoidosta tutoriaaleista ja oppaista.
  Lue lisää
 • Inspire

  Olemme perustaneet yksityisen Facebook-ryhmän, jossa kaikki voivat jutella avoimesti hiustenhoidosta. Liity mukaan!
  Lue lisää
 • Tarinamme

  Kurkkaa kulissien taakse ja tutustu Hairlustin tarinaan.
  Lue lisää