Takaisin

Tarinamme

Kurkista kulissien taa ja lue lisää tarinastamme

Luonnollista ja pohjoismaista hiustenhoitoa

Hairlust on tanskalainen hiustenhoitobrändi, joka keskittyy luonnolliseen kauneuteen. Valmistamme luonnollisia tuotteita hiustenhoitoon sekä sisäisesti että ulkoisesti, kuten myös asusteita - kaikki pohjoismaisten arvojen mukaisesti.

Innovatiivisuus, kestävä kehitys ja läpinäkyvyys

Hairlust perustettiin vuoden 2017 alussa innovatiiisuus, kestävä kehitys ja läpinäkyvyys sen kulmakivinä. Nojaten näihin arvoihin ja asiakkaisiimme olemme täällä pysyäksemme. Olemme panneet vastaan suuria, kansainvälisiä konglomeraatteja ja heidän perinteisiä hiustenhoitotuotteitaan.

Emme keskity vain sisäiseen tai ulkoiseen hiustenhoitoon, vaan niiden yhteisvaikutuksen tehokkuuteen ja synergiaan. Luonnollisella ja holistisella lähestymistavalla hiustenhoitoon luovat hiusravinteemme, hiustenhoitotuotteemme ja hiusasusteemme yhdessä parhaat mahdolliset edellytykset hyvinvoiville hiuksille.

Haluamme olla läpinäkyviä ja maanläheisiä yritykseemme ja arvoketjuumme liittyen. Lisäksi olemme täysin läpinäkyviä raaka-aineistamme ja ainesosistamme. Emme piilottele haitallisia kemikaaleja, vaan olemme täysin avoimia tuotteidemme valmistuksesta.

Voit luottaa meihin

Olemme ylpeitä tuotteistamme ja siitä, mitä ne sisältävät - luonnollisista ja ekologisista ainesosista pakkausmateriaaleihin.

Mikään ei ole sattumaa. Pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista hiustenhoitoa ilman mitään ylimääräistä joka ikinen päivä.

Siksi tuotteemme testataan kliinisesti riippumattomissa laboratorioissa taaten parhaan mahdollisen laadun. Tuotteemme ovat sertifioidusti vegaanisia ja luonnonkosmetiikkaa. Käytämme kierrätettyä muovia pakkauksissamme. Pysymme erossa haitallisista kemikaaleista. Emme käytä yleisesti allergisoivia hajusteita. Olemme sertifioidusti ilmastoneutraalisia.

Voit luottaa meihin. Kun valitset tuotteemme, saat parasta hiustenhoitoa ilman kompromisseja.

Tarinamme

HairLustin perustajat Sofie Tidemand ja Rasmus Serup kokivat itse, kuinka paljon hiusten oheneminen ja hiustenlähtö voivat vaikuttaa itsetuntoon. Erityisesti naisten hiustenlähtö on edelleen ongelma, josta ei puhuta avoimesti tai julkisesti.

Sekä Sofie että Rasmus huomasivat kaksikymppisinä miten suuri ongelma hiustenlähtö voi olla, sekä itselleen että läheisilleen.

Sofien hiukset olivat tyypilliset pohjoismaiset: ohuet, hauraat ja vaaleat. Jo teininä hänen hiuksensa olivat kuivat, vaurioituneet ja haaroittuneet. Tilanne paheni pidennysten ottamisen jälkeen, eivätkä hänen hiuksensa vaikuttaneet koskaan palaavan ennalleen. Asiaa ei auttanut, että Sofiella oli töiden vuoksi stressiä sekä liian vähän aikaa nukkua, syödä terveellisesti tai liikkua riittävästi.

Kuten monet miehet parinkymmenen ikävuoden paikkeilla, myös Rasmuksen kaverit alkoivat kiusata toisiaan hiustenlähdöstä ja vetäytyvästä hiusrajasta. Monet alkoivat käyttämään pipoja ja huppuja myös sisätiloissa ja aurinkoisella ilmalla. Hiustenlähdön piilottelu alkoi siis selvästi yleistyä.

Molemmat voivat siis samaistua hiuksiin ja hiustenlähtöön liittyviin ongelmiin ja tabuihin. Mutta se sijaan, että he olisivat vain päättäneet katsoa ongelmaa läpi sormien, elää huonon itsetunnon kanssa ja vetää pipoa syvemmälle päähän, he päättivät toimia. Hiustenlähdön ei tulisi olla enää tabu, vaan asia, josta voi puhua avoimesti ja hoitaa.

Skeptikoilta skeptikoille

Useamman vuoden työkokemuksen jälkeen ravintolisien parissa, Sofie ja Rasmus huomasivat kehitysmahdollisuuksia sisäisessä hiustenhoidossa sekä lisääntyvässä huomiossa sisäiseen kauneuteen. Matka alkoi siis hiuksille kehitettyjen lisäravinteiden potentiaalin tutkimisesta, mikä osoittui todella suureksi. He eivät todellakaan olleet yksin etsimässä luonnollisia lisäravinteita hiuksille.

HairLustista tuli totta, kun se perustettiin 2017. Olemme kasvaneet nopeasti ja nykyään Hairlustin takana on kokonainen tiimi, joka tekee töitä päivittäin auttaakseen sekä naisia että miehiä saamaan terveemmät hiukset. Lisäten tietoisuutta mm. hiustenlähdöstä, hilseestä ja pilalle menneistä hiusten värjäyksistä, haluamme luoda avointa keskustelua ja auttaa kaikenlaisissa hiuspulmissa, vaikka ne voivatkin vaikuttaa herkiltä tai yksityisiltä aiheilta. Pyrimme tekemään eron ja auttamaan innovatiivisilla ja ympäristöystävällisillä tuotteillamme, jotka toimivat oikeasti.

5 vuotta Hairlustia

Tutustu kehitykseemme vuosien aikana

2017

Tammikuu 2017

Hairlust perustetaan

Sofie ja Rasmus perustavat Hairlustin yhden tuotteen kanssa: hiusravinne naisille.

Maaliskuu 2017

Ensimmäinen tuotanto

Ensimmäiset 2000 purkkia hiusvitamiineja valmistettiin perhosia vatsassa. Eikä se ollutkaan niin helppoa, koska ravintolisien valmistus on tarkkaan säänneltyä!

Emme ole kovin ylpeitä siitä, mutta sen jälkeen kun kaikki etiketit oli kiinnitetty purkkeihin, huomasimme virheen niiden suunnittelussa. Joten kaikki etiketit piti irroittaa ja vaihtaa. Yrittäjän elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista.

Huhtikuu 2017

Ensimmäiset tilaukset

Hairlust koostui vielä vain Sofiesta ja Rasmuksesta, jotka hoitivat kaikki tehtävät itse. He työskentelivät kellon ympäri ehtiäkseen tehdä kaiken. Ja kaikki alkoi olohuoneessa, missä tilaukset pakattiin.

2018

Tammikuu 2018

Toisen tuotteen lanseeraus

Alkuvaiheessa säästää piti sieltä mistä pystyi. Tämä tarkoitti sitä, että kaikki tuotteet piti kantaa asuntoon neljänteen kerrokseen, mikä vei myös paljon tilaa.

Toisen tuotteen lanseeraamiseen meni yli vuosi. Lisäsimme Hair Growth & Protection Mask -hiusnaamion valikoimaamme, ja nyt Hairlust oli sekä sisäistä että ulkoista hiustenhoitoa.

Kesäkuu 2018

Tuotteita myös miehille

Vuonna 2018 keskityimme paljon tuotekehittelyyn ja tuotevalikoima alkoi laajentua.

Tässä vaiheessa myynnissä oli jo 10 tuotetta!

Kesäkuu 2018

Uusia työkavereita

Tähän asti Sofie ja Rasmus olivat tehneet kaiken itse, mutta kesäkuussa 2018 alkoi tiimi kasvaa. Ennen vuoden loppua Hairlust-tiimi koostui jo yli kymmenestä työntekijästä.

Marraskuu 2018

Uusi toimisto

Muutimme osoitteeseen Kompagnistræde 16 Kööpenhaminan keskustaan. Olimme olleet lyhyen aikaa jaetuissa toimistotiloissa, mutta huomasimme tarvitsevamme oman toimiston nopeasti. Myös varasto siirtyi Pohjois-Jyllantiin, ja nopea kasvu oli mahdollista.

2019

Helmikuu 2019

Hymyile kameralle!

Keskittyen sosiaaliseen mediaan, omaan verkkokauppaan ja sisältöön, tuli sisällöntuotannosta hyvin tärkeää. Näin pystytimme kuvausstudion toimistolle.

Kesäkuu 2019

Ensimmäinen virallinen tapahtuma

Kutsuimme paikalle mediaa kertomaan Hairlustista ja tuotteistamme.

Kesäkuu 2019

Mediatapahtumia

Matkustamme Helsinkiin, Tukholmaan ja Osloon ja pidämme mediatapahtumia, jossa levitämme tietoa Hairlustista.

Syyskuu 2019

Hairlust on nyt 10 maassa

Juhlimme sitä, että olemme lanseeranneet verkkokauppamme 10 eri maassa. 10 eri maan kansalaisista koostuva tiimimme juhlii sitä team building -tapahtumassa.

Joulukuu 2019

1.000 jälleenmyyjää

Oman verkkokauppamme lisäksi on Hairlust-tuotteilla nyt yli tuhat jälleenmyyjää. Tuotteitamme myydään kampaamoissa, apteekeissa, kauneushoitoloissa ja terveysliikkeissä.

2020

Tammikuu 2020

Juhlimme menestystä

Voitamme 3 Beauty Awards - palkintoa tunnetuissa palkintoseremonioissa vuonna 2020.

Palkittua hiustenhoitoa

Kauneusalan kriitikot suosittelevat tuotteitamme. Nämä kolme tuotetta voittavat palkintoja vuonna 2020.

Maaliskuu 2020

Covid-19 pysäyttää

Myrskyisää aikaa olla yrittäjä. Yhtäkkiä töitä tehtiin kotoa käsin ja toimisto oli tyhjä. Tuotteidemme tuotanto hidastui yhtäkkiä merkittävästi, ja vuonna 2020 monet tuotteistamme olivat loppuunmyytyjä.

Syyskuu 2020

100.000 asiakasta

Saavutimme 100.000 asiakasta ja iloitsimme kaikesta siitä tuesta, jonka olemme saaneet matkan varrella.

2021

Maaliskuu 2021

Ilmastoneutraalius

Kiinnitämme paljon huomiota vaikutukseemme ympäristöön ja pyrimme aina parantamaan. Olemme tehneet useita aloitteita minimoidaksemme vaikutuksemme ilmastoon. Vaikka olemme aina pyrkineet minimoimaan hiilijalanjälkemme, päätimme tehdä vielä enemmän. Meistä tulee ilmastoneutraaleja. Teemme tämän tukemalla ja lahjoittamalla järjestöille (NGOs), jotka keskittyvät ilmastoaloitteisiin ympäri maailman. Tuemme mm. polttoainetehokkaiden liesien tarjontaa Hondurasissa, sademetsien suojelua, puiden istutusta sekä suurta projektia, joka kehittää uusiutuvaa energiaa Thaimaassa. Täältä voit lukea lisää ilmastoaloitteistamme. 

Toukokuu 2021

Uudet nettisivut

Verkkokauppamme saa uuden ilmeen ja identiteetin, joka heijastaa kehitystämme ja sitä, missä olemme tänä päivänä.

Kesäkuu 2021

Voitamme 2 Danish Beauty Awards -palkintoa

Hairlust on vuoden voittaja Danish Beauty Awards 2021 -palkintoseremoniassa! Ainoana tuotemerkkinä voitamme kaksi palkintoa. Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on vuoden paras hiustenhoitotuote ja Scalp Massage Brush vuoden paras kaunesasuste.

Syyskuu 2021

Muutto uusiin tiloihin

Syyskuun alussa muutimme kotoisalta toimistoltamme Kompagnistraeden varrelta upeisiin uusiin tiloihin, joissa meillä on tilaa kasvavalle tiimillemme, uusille tuotteille ja ideoille. Nyt meillä on mahtavat näkymät Christianshavnin kanaaleille!

Ensimmäisen kuukauden jälkeen voimme sanoa, että rakastamme uutta toimistoamme, jossa on runsaasti tilaa kasveille, tuotteille ja inspiraatiolle!

Lupaava alku seuraavalle, jännittävälle kappaleelle…

Marraskuu 2021

Palkintohyllyt täyttyvät!

Vuosi 2021 lähenee loppuaan, ja mikä vuosi tämä onkaan ollut! Hyllymme ovat täyttyneet uusista palkinnoista. Voitimme 3 Costume Beauty Awards -palkintoa, parhaan vegaanisen hiustenhoitobrändin palkinnon Global Vegan Awardseissa, olemme ehdolla EY Entrepreneur Of The Year in Denmark -palkinnolle, sekä saimme arvostetun Børsen Gazelle -palkinnon tanskalaisille yrityksille nopean kasvun ansiosta. Olemme todella ylpeitä siitä miten pitkälle olemme päässeet - emmekä olisi pystyneet siihen ilman uskollisia asiakkaitamme!

2022

Helmikuu 2022

Uusi vuosi - uudet markkinat

Joululoman jälkeen palasimme töihin akut ladattuina valmiina uuteen vuoteen ja valloittamaan uusia markkinoita. Helmikuun lopussa meillä oli taas neljä uutta nettisivua - Puolassa, Ranskassa, Taiwanissa ja Kiinassa.

Lisäksi voitimme kaksi Diamenty Beauty 2022 -palkintoa! Voittajat olivat Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm sekä Pure Bamboo Pillowcase.

Maaliskuu 2022

Erilainen päivä toimistolla

Hairlust-tiimi on täynnä upeita talentteja, joten halusimme tuoda heidät kameran eteen. Yksi maaliskuinen päivä näytti siis hyvin erilaiselta, kun pystytimme studion ja kuvasimme 10 eri videota - kaikilla eri markkinoidemme kielillä.

Työpäivä oli täynnä jännitystä ja naurua. Mutta kaikki onnistuivat erinomaisesti!

Tarina jatkuu...