Takaisin

Tarinamme

Kurkista kulissien taa ja lue lisää tarinastamme

Keitä me olemme

Hairlust on tanskalainen yritys, jolle pohjoismaiset arvot ovat lähellä sydäntä kaikkeen toimintaamme liittyen. Keskitymme luonnollisen kauneuden ylläpitoon ja korostamiseen tinkimättä tuotteiden laadusta tai ulkonäöstä.

Pyrimme aina valitsemaan mahdollisimman puhtaita ja ekologisia ainesosia, minkä vuoksi suurin osa tuotteistamme on sertifioidusti vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja ne koostuvat vain hyvää tekevistä ainesosista.

Olemme täällä jäädäksemme

Nojaten pohjoismaisiin arvoihimme, haluamme kehittää leikkisää mutta korkealaatuista hiustenhoitoa pitäen samalla kestävän kehityksen, innovaation ja läpinäkyvyyden toimintamme kulmakivinä. Luonnollisella ja holistisella lähestymistavalla hiustenhoitoon pyrimme korostamaan luonnollista kauneutta.

Hairlust perustettiin vuoden 2017 alussa ja siitä lähtien olemme keskittyneet luonnolliseen hiustenhoitoon kokonaisvaltaisesti. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja siitä mitä ne edustavat.

Meillä ei ole mitään piiloteltavaa vaan haluamme olla läpinäkyviä käyttämiemme ainesosien ja materiaalien suhteen. Tuotteemme ovat kliinisesti testattuja riippumattomissa laboratorioissa taaten parhaan mahdollisen laadun.Monet tuotteistamme ovat sertifioidusti vegaanisia ja ekologisia perustuen tiukkoihin standardeihin, sekä käytämme kierrätysmateriaaleja pakkauksissamme. Uskomme, että asiakkaidemme tulisi saada tietää miten tuotteemme valmistetaan.

Emme tee sattumanvaraisia päätöksiä, vaan pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista hiustenhoitoa joka päivä.

Miksi olemme täällä

Uskomme, että hiustenhoidossa on kyse muustakin kuin tietystä hiustyypistä, tarpeesta tai tuotteesta. Siinä on kyse harmonian, ilon ja kuulumisen tunteista.

Sen vuoksi olemme päättäneet pitää kiinni kokonaisvaltaisen hiustenhoidon käsitteestä alusta alkaen. Keskitymme valmistamaan luonnollisia tuotteita sisäiseen ja ulkoiseen hiustenhoitoon. Kauneus alkaa aina sisältäpäin.

Meidän hiuksemme. Meidän tarinamme.

Kaksi Hairlustin perustajaa, Sofie Tidemand ja Rasmus Serup, kokivat itse kaksikymppisinä miten paljon ohuet hiukset ja hiustenlähtö voivat vaikuttaa itsetuntoon. He ymmärsivät miten paljon hiukset vaikuttavat mielialaan. Oli kyse sitten hiustenlähdöstä, rasvoittuvista hiuksista, vaurioista tai muista ongelmista hiusten kanssa, olemme kaikki kokeneet sen jossain muodossa. Mutta sopivien, korkealaatuisten hiustenhoitotuotteiden löytäminen voi olla vaikeaa. 

Sofie ja Rasmus haastoivat itsensä luomaan laadukasta mutta leikkisää hiustenhoitoa kestävän kehityksen, innovaation ja läpinäkyvyyden ympärille. He halusivat valmistaa vallankumouksellista hiustenhoitoa, eikä vain innovatiivisuuden kannalta. He halusivat luoda helposti lähestyttävää ja opettavaista sisältöä sekä henkilökohtaista asiakaspalvelua kanaviensa kautta. Kaikilla on hiuksensa. Ja tarinansa.

Lue lisää Hairlustin tärkeimmistä arvoista täältä.

Skeptikoilta skeptikoille

Useamman vuoden työkokemuksen jälkeen ravintolisien parissa, Sofie ja Rasmus huomasivat kehitysmahdollisuuksia sisäisessä hiustenhoidossa sekä lisääntyvässä huomiossa sisäiseen kauneuteen. Matka alkoi siis hiuksille kehitettyjen lisäravinteiden potentiaalin tutkimisesta, mikä osoittui todella suureksi. He eivät todellakaan olleet yksin etsimässä luonnollisia lisäravinteita hiuksille.

Hairlustista tuli totta, kun se perustettiin 2017. Olemme kasvaneet nopeasti ja nykyään Hairlustin takana on kokonainen tiimi, joka tekee töitä päivittäin auttaakseen sekä naisia että miehiä saamaan terveemmät hiukset. Lisäten tietoisuutta mm. hiustenlähdöstä, hilseestä ja pilalle menneistä hiusten värjäyksistä, haluamme luoda avointa keskustelua ja auttaa kaikenlaisissa hiuspulmissa, vaikka ne voivatkin vaikuttaa herkiltä tai yksityisiltä aiheilta. Pyrimme tekemään eron ja auttamaan innovatiivisilla ja ympäristöystävällisillä tuotteillamme, jotka toimivat oikeasti.

8 vuotta Hairlustia

Tutustu kehitykseemme vuosien aikana

2017

Tammikuu 2017

Hairlust perustetaan

Sofie ja Rasmus perustavat Hairlustin yhden tuotteen kanssa: hiusravinne naisille.

Maaliskuu 2017

Ensimmäinen tuotanto

Ensimmäiset 2000 purkkia hiusvitamiineja valmistettiin perhosia vatsassa. Eikä se ollutkaan niin helppoa, koska ravintolisien valmistus on tarkkaan säänneltyä!

Emme ole kovin ylpeitä siitä, mutta sen jälkeen kun kaikki etiketit oli kiinnitetty purkkeihin, huomasimme virheen niiden suunnittelussa. Joten kaikki etiketit piti irroittaa ja vaihtaa. Yrittäjän elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista.

Huhtikuu 2017

Ensimmäiset tilaukset

Hairlust koostui vielä vain Sofiesta ja Rasmuksesta, jotka hoitivat kaikki tehtävät itse. He työskentelivät kellon ympäri ehtiäkseen tehdä kaiken. Ja kaikki alkoi olohuoneessa, missä tilaukset pakattiin.

2018

Tammikuu 2018

Toisen tuotteen lanseeraus

Alkuvaiheessa säästää piti sieltä mistä pystyi. Tämä tarkoitti sitä, että kaikki tuotteet piti kantaa asuntoon neljänteen kerrokseen, mikä vei myös paljon tilaa.

Toisen tuotteen lanseeraamiseen meni yli vuosi. Lisäsimme Hair Growth & Protection Mask -hiusnaamion valikoimaamme, ja nyt Hairlust oli sekä sisäistä että ulkoista hiustenhoitoa.

Kesäkuu 2018

Tuotteita myös miehille

Vuonna 2018 keskityimme paljon tuotekehittelyyn ja tuotevalikoima alkoi laajentua.

Tässä vaiheessa myynnissä oli jo 10 tuotetta!

Kesäkuu 2018

Uusia työkavereita

Tähän asti Sofie ja Rasmus olivat tehneet kaiken itse, mutta kesäkuussa 2018 alkoi tiimi kasvaa. Ennen vuoden loppua Hairlust-tiimi koostui jo yli kymmenestä työntekijästä.

Marraskuu 2018

Uusi toimisto

Muutimme osoitteeseen Kompagnistræde 16 Kööpenhaminan keskustaan. Olimme olleet lyhyen aikaa jaetuissa toimistotiloissa, mutta huomasimme tarvitsevamme oman toimiston nopeasti. Myös varasto siirtyi Pohjois-Jyllantiin, ja nopea kasvu oli mahdollista.

2019

Helmikuu 2019

Hymyile kameralle!

Keskittyen sosiaaliseen mediaan, omaan verkkokauppaan ja sisältöön, tuli sisällöntuotannosta hyvin tärkeää. Näin pystytimme kuvausstudion toimistolle.

Kesäkuu 2019

Ensimmäinen virallinen tapahtuma

Kutsuimme paikalle mediaa kertomaan Hairlustista ja tuotteistamme.

Kesäkuu 2019

Mediatapahtumia

Matkustamme Helsinkiin, Tukholmaan ja Osloon ja pidämme mediatapahtumia, jossa levitämme tietoa Hairlustista.

Syyskuu 2019

Hairlust on nyt 10 maassa

Juhlimme sitä, että olemme lanseeranneet verkkokauppamme 10 eri maassa. 10 eri maan kansalaisista koostuva tiimimme juhlii sitä team building -tapahtumassa.

Joulukuu 2019

1.000 jälleenmyyjää

Oman verkkokauppamme lisäksi on Hairlust-tuotteilla nyt yli tuhat jälleenmyyjää. Tuotteitamme myydään kampaamoissa, apteekeissa, kauneushoitoloissa ja terveysliikkeissä.

2020

Tammikuu 2020

Juhlimme menestystä

Voitamme 3 Beauty Awards - palkintoa tunnetuissa palkintoseremonioissa vuonna 2020.

Palkittua hiustenhoitoa

Kauneusalan kriitikot suosittelevat tuotteitamme. Nämä kolme tuotetta voittavat palkintoja vuonna 2020.

Maaliskuu 2020

Covid-19 pysäyttää

Myrskyisää aikaa olla yrittäjä. Yhtäkkiä töitä tehtiin kotoa käsin ja toimisto oli tyhjä. Tuotteidemme tuotanto hidastui yhtäkkiä merkittävästi, ja vuonna 2020 monet tuotteistamme olivat loppuunmyytyjä.

Syyskuu 2020

100.000 asiakasta

Saavutimme 100.000 asiakasta ja iloitsimme kaikesta siitä tuesta, jonka olemme saaneet matkan varrella.

2021

Maaliskuu 2021

Ilmastoneutraalius

Kiinnitämme paljon huomiota vaikutukseemme ympäristöön ja pyrimme aina parantamaan. Olemme tehneet useita aloitteita minimoidaksemme vaikutuksemme ilmastoon. Vaikka olemme aina pyrkineet minimoimaan hiilijalanjälkemme, päätimme tehdä vielä enemmän. Meistä tulee ilmastoneutraaleja. Teemme tämän tukemalla ja lahjoittamalla järjestöille (NGOs), jotka keskittyvät ilmastoaloitteisiin ympäri maailman. Tuemme mm. polttoainetehokkaiden liesien tarjontaa Hondurasissa, sademetsien suojelua, puiden istutusta sekä suurta projektia, joka kehittää uusiutuvaa energiaa Thaimaassa. Täältä voit lukea lisää ilmastoaloitteistamme. 

Toukokuu 2021

Uudet nettisivut

Verkkokauppamme saa uuden ilmeen ja identiteetin, joka heijastaa kehitystämme ja sitä, missä olemme tänä päivänä.

Kesäkuu 2021

Voitamme 2 Danish Beauty Awards -palkintoa

Hairlust on vuoden voittaja Danish Beauty Awards 2021 -palkintoseremoniassa! Ainoana tuotemerkkinä voitamme kaksi palkintoa. Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm on vuoden paras hiustenhoitotuote ja Scalp Massage Brush vuoden paras kaunesasuste.

Syyskuu 2021

Muutto uusiin tiloihin

Syyskuun alussa muutimme kotoisalta toimistoltamme Kompagnistraeden varrelta upeisiin uusiin tiloihin, joissa meillä on tilaa kasvavalle tiimillemme, uusille tuotteille ja ideoille. Nyt meillä on mahtavat näkymät Christianshavnin kanaaleille!

Ensimmäisen kuukauden jälkeen voimme sanoa, että rakastamme uutta toimistoamme, jossa on runsaasti tilaa kasveille, tuotteille ja inspiraatiolle!

Lupaava alku seuraavalle, jännittävälle kappaleelle…

Marraskuu 2021

Palkintohyllyt täyttyvät!

Vuosi 2021 lähenee loppuaan, ja mikä vuosi tämä onkaan ollut! Hyllymme ovat täyttyneet uusista palkinnoista. Voitimme 3 Costume Beauty Awards -palkintoa, parhaan vegaanisen hiustenhoitobrändin palkinnon Global Vegan Awardseissa, olemme ehdolla EY Entrepreneur Of The Year in Denmark -palkinnolle, sekä saimme arvostetun Børsen Gazelle -palkinnon tanskalaisille yrityksille nopean kasvun ansiosta. Olemme todella ylpeitä siitä miten pitkälle olemme päässeet - emmekä olisi pystyneet siihen ilman uskollisia asiakkaitamme!

2022

Helmikuu 2022

Uusi vuosi - uudet markkinat

Joululoman jälkeen palasimme töihin akut ladattuina valmiina uuteen vuoteen ja valloittamaan uusia markkinoita. Helmikuun lopussa meillä oli taas neljä uutta nettisivua - Puolassa, Ranskassa, Taiwanissa ja Kiinassa.

Lisäksi voitimme kaksi Diamenty Beauty 2022 -palkintoa! Voittajat olivat Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm sekä Pure Bamboo Pillowcase.

Maaliskuu 2022

Erilainen päivä toimistolla

Hairlust-tiimi on täynnä upeita talentteja, joten halusimme tuoda heidät kameran eteen. Yksi maaliskuinen päivä näytti siis hyvin erilaiselta, kun pystytimme studion ja kuvasimme 10 eri videota - kaikilla eri markkinoidemme kielillä.

Työpäivä oli täynnä jännitystä ja naurua. Mutta kaikki onnistuivat erinomaisesti!

Kesäkuu 2022

Päivä ulkona

Kaksi kuukautta sen jälkeen kun paljon uusia jäseniä liittyi tiimimme ja olimme tehneet kovasti töitä jännittävien, uusien projektien kanssa, vietimme koko päivän yhdessä ulkona. Tapasimme toimistolla ennen kuin lähdimme veneilemään, syömään lounasta ja pelaamaan pelejä puistossa - sekä nauttimaan hyvästä seurasta. Viimeisenä kävimme illallisella ravintolassa, sekä toki parilla drinkillä!

Syyskuu 2022

Uusi ulkonäkö. Samat periaatteet.

Uuden aikakauden alku.

Logomme on saanut kokonaan uuden ilmeen. Uudella lookilla haluamme tuoda esille millainen brändi Hairlust on tänään: ajaton, unisex ja moderni. Pidämme silti lujasti kiinni pohjoismaisista periaatteistamme liittyen läpinäkyvyyteen, holistisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Olemme parannelleet olemassa olevia tuotesarjoja, kehittäneet uusia sarjoja ja parantaneet niiden pakkauksia. Kaikki tuotteemme sisältävät runsaasti kasviperäisiä ja ekologisia ainesosia. Hyväksi sinulle. Hyväksi kaikille.

2023

Tammikuu 2023

Sisustuselementit vanhoista pakkauksista

Uudelleenbrändäyksen jälkeen meillä oli hieman ylimääräisiä vanhoja pakkauksia jäljellä. Meille ei kuitenkaan tullut kuuloonkaan heittää niitä hukkaan. Sen sijaan teimme yhteistyötä muovin uudelleenkäyttöön keskittyvän tanskalaisen start-upin, SMALLrevolutionin kanssa. Lopputulos? Uudet toimiston sisustuselementit upeassa liilan sävyssä peräisin hopeashampoopurkeista. Tuotepakkaukset murskattiin ensin pieniksi paloiksi ja lämmitettiin, kunnes muovi suli muotoiltavaksi. Upeaa, eikö? Pilarit ja vaasit tulevat olemaan kiva lisä kuvauksiimme!

Tammikuu 2023

Tuotteet saapuvat Sokoksille ja Emotioneille

Tuotteemme ovat nyt saatavilla 54:ssä kampaamotuotteita myyvässä Sokos- ja Emotion-myymälässä ympäri Suomen! Tuotteitamme on aiemmin myyty jo yli 1000:ssa eri liikkeessä Euroopassa, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun ne löytyvät myös kivijalkaliikkeistä Suomessa.

Helmikuu 2023

Moisture Hero™ pelastaa kuivat hiukset

Vuosi on vasta päässyt käyntiin ja olemme tuoneet markkinoille uuden kokonaisen sarjan tehokosteuttavia tuotteita kuiville hiuksille. Näiden sinisten sankarien koostumus tarjoaa pitkäkestoista kosteutusta olematta liian raskas. Tervetuloa uusi shampoo, hoitoaine ja hiusöljy!

Jännittävää nähdä mitä muita tuotteita vuosi tuo tullessaan...

Huhtikuu 2023

Hairlustin hiustestin esittely

Huhtikuussa lanseerasimme innovatiivisen hiustestimme. Testi antaa henkilökohtaisia tuotesuosituksia vastaajan hiustyypin ja toiveiden perusteella. Jo ensimmäisten kuukausien aikana testin teki yli 50 000 ihmistä. Näin olemme auttaneet asiakkaitamme tekemään parempia ostopäätöksiä.

Heinäkuu 2023

Volume Wizard™ tekee taikojaan

Heinäkuussa lanseerasimme upouuden Volume Wizard™-tuotesarjan! Hentojen ja ohuiden hiusten tuuheuttaminen voi olla haastavaa, mutta ei näillä tuotteilla! Sarjan tuotteet antavat hiuksille välitöntä runsautta ja tuuheutta samalla tuntuen pehmeiltä.

Marraskuu 2023

Kierrätä ja saa palkintoja

Marraskuussa otimme uuden askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta. Antaaksemme käytetyille tuotepakkauksillemme uuden elämän, aloitimme yhteistyön Bower-sovelluksen kanssa helpottaaksemme kierrätystä. Näin asiakkaamme voivat ansaita palkintoja kierrättäessään ja antaa pakkauksillemme uuden käyttötarkoituksen. Lue lisää.

Joulukuu 2023

Virstanpylväitä vuodelta 2023

Olemme saavuttaneet paljon tämän vuoden aikana. Tilaukset asiakkaille ovat liikkuneet lähelle ja kauas. Vuonna 2023 toimitimme yli 700 000 Hairlust-tuotetta asiakkaille yli 80:een maahan. Samalla nettisivumme ovat kukoistaneet ja vastaanottaneet puoli miljoonaa kävijää. Näkyvyytemme sosiaalisessa mediassa on noussut hurjasti, TikTok-seuraajien kasvaessa 4000:sta 45 000:een ja saavuttaessamme 100 000:n seuraajan merkkipaalun Instagramissa. Olemme sitoutuneita käyttämään näitä alustoja inspiroivan ja opettavaisen sisällön tuottamiseen asiakkaillemme.

2024

Tammikuu 2024

Muutamme taas!

Uusi vuosi, uusi toimisto ja uusi luku Hairlustin matkalla. Muutimme upeaan uuteen toimistoon nurkan takana entisistä toimistotiloistamme Kööpenhaminan sydämessä, Christianshavnissa. Uudet valoisat ja kotoisat tilat sopivat täydellisesti tarpeisiimme.

Helmikuu 2024

Your Hair. Your Story. Kampanja

Me Hairlustilla uskomme, että hiuksesi kertovat tarinan sinusta. Ne toimivat itseilmaisun, luovuuden ja itsetunnon välineenä. Olemme täällä ojentaaksemme sinulle megafonin, jotta voit kantaa hiuksesi itsevarmana. Löysimme inspiroivia, henkilökohtaisia tarinoita hiuksista, jotka haluamme jakaa kanssasi. Katso tarinat täällä.

Tarina jatkuu...