Takaisin

Your hair. Your story.™

22.09.2022. Uuden aikakauden alku.

Viimeisten 5 vuoden aikana Hairlust on ollut jännittävällä matkalla ja kasvanut hurjasti sekä brändinä että yhteisönä. Erityisesti viime vuoden aikana olemme panostaneet paljon parantamaan Hairlustia brändimme ja tuotteidemme osalta - ja viimeinkin on aika paljastaa se kaikille.

Uusi ulkonäkö. Samat periaatteet.

Logomme on saanut kokonaan uuden ilmeen. Uudella lookilla haluamme tuoda esille millainen brändi Hairlust on tänään: ajaton, unisex ja moderni. Pidämme silti lujasti kiinni pohjoismaisista periaatteistamme liittyen läpinäkyvyyteen, holistisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. Lue lisää tärkeimmistä arvoistamme täältä.

Psst, huomaatko yhtäläisyyksiä logossa ja shampoo- ja hoitoainepulloissa?

Uudet tuotteet. Uudet pakkaukset.

Kestävä kehitys on ollut (ja tulee olemaan) aina tuotekehittelymme keskiössä. Tiedämme, että pakkausmateriaaleilla on suuri vaikutus ympäristöön, minkä vuoksi meille oli tärkeää löytää parempia ja kestävämpiä materiaaleja.

Nyt suurin osa pakkauksistamme sisältää kierrätysmuovia (PCR), mikä tarkoittaa, että pakkausmateriaali on valmistettu osittain jätteestä ilman uuden muovin tuotantoa. Kierrätysmateriaalien käyttö auttaa meitä vähentämään hiilijalanjälkeämme. Käyttämämme materiaalin pystyy myös kierrättämään uudelleen.

PCR muovi

Kaiken kaikkiaan se tukee jatkuvaa uudelleenkierrätystä.

Olemme myös hyvästelleet hoitoaineiden pumput. Uudet tuotepullot ovat niin pehmeitä, että tuotteen saa helposti puristettua ulos käsin.

Laajempi ja parempi valikoima.

Olemme parannelleet olemassa olevia tuotesarjoja, kehittäneet uusia sarjoja ja parantaneet niiden pakkauksia. Kaikki tuotteemme sisältävät runsaasti kasviperäisiä ja ekologisia ainesosia. Hyväksi sinulle. Hyväksi kaikille.

Split Fix™ - Suojaa hiuksia kaksihaaraisilta ja vaurioilta korjaavilla ja kosteuttavilla tuotteilla, jotka tekevät hiuksista sileät, vahvat ja hyvinvoivat.

Grow Perfect™ - Ehkäise hiustenlähtöä hiusten kasvua tukevilla tuotteilla, jotka ehkäisevät hiusten irtoilua, vaurioita ja tukevat hiusten ja hiuspohjan hyvinvointia.

Curl Crush™ - Saa pehmeät, hyvinvoivat ja erotellut kiharat erityisesti kiharahiuksisille kehitellyillä tuotteilla. Ne sopivat myös Curly Girl Metodiin!

Enriched Blonde™ - Kirkasta vaaleiden hiusten väriä hellävaraisilla tuotteilla, jotka samanaikaisesti kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia tehokkaasti ehkäisten kuivuudelta ja vaurioilta. Olivat hiuksesi sitten värjätyt tai luonnostaan vaaleat, sopivat nämä tuotteet sinulle.

Scalp Delight™ - Puhdista, kuori ja hoida päänahkaa ja hiuksia näillä hiuspohjan hoitotuotteilla, jotka sopivat kaikille hiustyypeille.

Wonder Beard™ - Korkealaatuiset parranhoitotuotteet täynnä kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, joilla saat kasvatettua tuuheamman, komeamman ja hyvinvoivan parran.

Muotoilutuotteet - Muotoile hiuksesi tinkimättä niiden hyvinvoinnista luonnollisilla muotoilutuotteilla. Halusit sitten tuuhean, kiiltävän tai kiharan lopputuloksen (tai jotain siltä väliltä) - löydät valikoimastamme sopivat tuotteet.

Bambuiset asusteet ja lakanat - Kokoelma hiusasusteita ja silkinsileitä petivaatteita, jotka ovat hellävaraisia sekä hiuksille että ympäristölle.

Kanna hiuksesi itsevarmasti.

Toivomme, että tulet pitämään tuotteistamme yhtä paljon kuin me. Älä epäröi jakaa hiustesi tarina meidän ja koko maailman kanssa. Muista tägätä @hairlust tarinaasi, niin pääsemme olemaan osa sitä. Olemme innoissamme, että pääsemme jakamaan tämän tarinan kanssanne!

tagline