Takaisin

Arvomme

Asiat lähellä sydäntämme

Enemmän kuin hiustenhoitoa.

Me Hairlustilla tarjoamme luonnollista hiustenhoitoa laadusta tinkimättä. Kiinnitämme paljon huomiota tuotteiden vaikutukseen hiuksiin, terveyteen sekä ympäristöön. Sen johdosta pyrimme myös aina parantamaan toimintaamme.

Mielestämme asiakkaidemme tulee voida luottaa käyttämiinsä tuotteisiin. Sen takia olemme läpinäkyviä kaikkeen liittyen, liiketoiminnasta tuotteisiimme ja niiden ainesosiin. 

Olemme ottaneet Yhdistyneiden Kansakuntien kestävän kehityksen tavoitteet kehykseksi matkalla kohti ilmastoneutraaliutta. Olemme tehneet useita aloitteita tämän saavuttamiseksi, mukaan lukien yhteistyömme ilmastotoimia järjestävän Ecologin kanssa. Koska emme halua tuhlata arvokkaita raaka-aineita, suurin osa pakkauksistamme sisältää kierrätysmateriaalia.

Valitsemme käyttämämme ainesosat huolella sekä valmistamme yksinomaan vegaanisia tuotteita mahdollisimman turvallisesti. Suurin osa tuotteistamme on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa COSMOS Organic -standardin mukaisesti. Se on yksi alan tiukimmista standardeista luonnonkosmetiikalle. Lisäksi tuotteemme ovat Vegan Societyn sertifioimia. Hairlust tarjoaa mahdollisimman luonnollisia ja puhtaita hiustenhoitotuotteita, mikä tarkoittaa, että niistä ei koskaan löydy haitallisia tai ei-toivottuja kemikaaleja.

Ekologisuus, kestävyys ja vegaanisuus. Jos nämä ovat lähellä sydäntäsi, on Hairlust sinun valintasi.

Kiinnostuitko sitoutumisestamme hiusten, terveyden ja ympäristön parantamiseen? Lue lisää arvoistamme alta!

Tärkeimmät arvomme

 • Me Hairlustilla uskomme, että luonnollista kauneutta tulisi korostaa eikä piilottaa. Hiuksesi kertovat tarinan sinusta. Ne toimivat itseilmaisun, luovuuden ja itsetunnon välineenä.

  Hiukset eivät ole pelkästään pinnallinen tai ulkonäöllinen asia. Osana sinun henkilökohtaista tarinaasi hiustenhoidon tulisi vastata tarpeitasi ja toiveitasi.
  Sinä päätät millaiset hiuksesi ovat. Kanna hiuksesi itsevarmana!

  hairlust Your hair. Your story.™
 • Olemme täällä jäädäksemme ja voit luottaa meihin. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja siitä, mistä ne koostuvat - luonnollisista ja ekologisista ainesosista pakkausmateriaaleihin.

  Asiakkaamme ansaitsevat ainoastaan parasta, emmekä halua tinkiä yhtään laadussa. Otamme tuotteidemme laadukkuuden vakavasti ja haluamme pitää lupauksemme korkeasta laadusta. Tämän takia tuotteemme testataan kolmannen osapuolen riippumattomissa laboratorioissa.

  Tuotteemme testaa Eurofins, joka on arvostettu ja riippumaton laboratorio, joka analysoi tuotteet tarkkaan varmistaen sen, että ne yltävät laatustandardeihimme. Tämä takaa sen, että tuotteemme ovat korkealaatuisia eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja.

 • Otamme kestävän kehityksen huomioon kaikilla yrityksemme toiminnan osa-alueilla. Se on takuumme sinulle. Tämä koskee sekä yhteistyökumppaneitamme, tuotteiden tuotantoa, toimitusta ja työkavereitamme.

  Haluamme myös olla avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Pysymme helposti lähestyttävinä ja haluamme asiakkaidemme tietävän periaatteistamme ja yrityistoiminnastamme. Näin pyrimme pysymään lähellä asiakkaitamme tinkimättä luottamuksesta.

  Luodaksemme kehykset arvoillemme ja läpinäkyvyydellemme työskentelemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa. Niiden tavoitteena on kestävämpi tulevaisuus meille kaikille.

  Tarkemmin ottaen, keskitymme erityisesti näihin tavoitteisiin:

  Puhdas energia (tavoite 7): Uudet energiaratkaisut ovat edullisempia, luotettavampia ja tehokkaampia kuin koskaan aiemmin. Tämä on hyvin tärkeää ilmastonmuutoksen pysäyttämisessä, sillä fossiilisiin polttoaineisiin luottaminen on haitallista.

  Vastuullinen kuluttaminen (tavoite 12): Luonnon raaka-aineiden käyttö ei ole ollut vastuullista. Meidän täytyy muuttaa tapaa, jolla kulutamme ja tuotamme tuotteita peruuttaaksemme tämän aiheuttaneet haitat.

  Ilmastoteot (tavoite 13): Koulutus, innovaatio ja ilmastosopimusten noudattaminen ovat välttämättömiä planeettamme suojelun kannalta. Näiden muutosten myötä samalla myös infrastruktuuri modernisoituu ja luo uusia työpaikkoja.

 • Ei ole salaisuus, että jokaisella ihmisellä ja yrityksellä on vaikutus ilmastoon tavalla tai toisella. Tuotamme hiustenhoitotuotteita ja lähetämme niitä asiakkaillemme. Tässä tapahtumaketjussa on monta vaihetta ja prosessia, jossa vaikutusta ilmastoon voi minimoida. Olemme mm. siirtäneet useimpien tuotteidemme valmistuksen Pohjoismaihin - lähelle asiakkaitamme. Valitsemme tarkkaan ja vastuullisesti raaka-aineiden toimittajat ottaen aina huomioon etäisyyden ja toimitustavan.

  Vuonna 2021 päätimme kompensoida hiilijalanjälkemme kokonaan, jotta meistä tulee ilmastoneutraaleja. Yhteistyössä Ecologin kanssa olemme tukeneet järjestöjä, jotka keskittyvät ilmastoaloitteisiin ympäri maailman.

  Olemme tukeneet mm. näitä projekteja:

  Ensimmäinen tuulivoimaprojekti Hondurasissa:

  Maana, jonka asukasluku on yli 10 miljoonaa ja joka on siirtynyt maanviljelystä tekstiilintuotantoon, Hondurasin energiantarve on yli kaksinkertaistunut viimeisten 20 vuoden aikana. "Cero de Hula Wind Project" on osa maan tavoitetta tuottaa 60% energiasta uusiutuvasti. Tuulivoiman rakennuksen lisäksi, 57000 puuta on istutettu ja paikalliset ovat hyötyneet projektista mm. työllistymisen kannalta.

  Biokaasujätteen muuntaminen energiaksi Thaimaassa:

  Tislaamoissa syntyy suuria määriä orgaanista jätettä sisältävää jätevettä, mikä johtaa voimakkaiden kasvihuonekaasujen, kuten metaanin, vapautumiseen ilmakehään, kun se jätetään käsittelemättä. Papop Biogas on asentanut metaanikeittimiä Thai San Miguel Liquor -tislaamon ulostulokaivon ja laguunien väliin. Nämä keittimet käsittelevät jätevedet ja käyttävät talteen otetun metaanin sähköntuotantoon. Arvioiden mukaan tämä hanke vähentää päästöjä yli 87 000 tonnia vuodessa.

  Uudelleenmetsittäminen Changalanessa, Mozambikissä:

  Mosambikille on aiheutettu paljon vahinkoa viime vuosisatojen aikana. Alueen mangrove-suistot ja metsät ovat suurelta osin tuhoutuneet intensiivisten hakkuiden vuoksi. Lisäksi viimeaikaiset poliittiset uhat Pohjois-Mosambikissa ovat saaneet tuhannet paikalliset jättämään kotiseutunsa. Lähes 70 % mosambikilaisista asuu maaseudulla ja 66 % heistä on alle 24-vuotiaita. Voittoa tavoittelematon järjestö "Eden Reforestation Projects" palkkaa paikallisia ihmisiä kasvattamaan, istuttamaan ja vartioimaan istutettuja puita. Changalanessa, kylässä, jossa on enemmistö väestöstä on naisia, tätä konseptia käytettiin tukemaan yhteisöä, jonka toimeentulo riippuu maataloudesta. Vuoden 2021 loppuun mennessä alueelle oli istutettu yli 2 miljoonaa puuta.

  Oletko kiinnostunut aiheesta? Täältä voit lukea lisää ilmastoaloitteistamme. 

  hairlust ilmastoneutraalius
 • Välitämme siitä, mistä käyttämämme pakkausmateriaali on peräisin ja mikä vaikutus meillä on planeettaamme. Tämän takia käytämme kierrätysmateriaalia (PCR) pakkauksissa. Annamme käytetylle materiaalille uuden elämän.

  Olemme ylpeitä siitä, että olemme kumppaineita Plastic Change:n kanssa, joka on tanskalainen ympäristöjärjestö, joka taistelee muovijätteettömän maailman puolesta. Tuemme tulevaisuutta ilman muovijätettä, jossa muovi käytetään uudelleen ja uudelleen. Meidän kaikkien tulisi käyttää vähemmän ja parempaa muovia ympäristön, ilmaston ja terveytemme vuoksi.

  Kaikkien tuotteidemme pakkausmateriaali on 100% uudelleenkäytettävää tai kierrätettävää, olivat ne sitten muovia, lasia tai kartonkia.

  Olemme tehneet yhteistyötä tanskalaisen start-upin, SMALL Revolutionin, kanssa, joka valmistaa muovijätteestä taidetta ja huonekaluja. Syyskuussa 2022 tehdyn uudelleenbrändäyksen jälkeen meille jäi jäljelle vanhoja pakkauksia ja tiesimme, että ne olivat liian arvokkaita hävitettäväksi. Kumppanimme auttoi meitä tekemään visiostamme totta. Vanhan Hair Growth & Repair for Blondes -sarjan violeteista pakkauksista tuli kauniita laventelinvärisiä maljakoita ja huonekaluja. Löydät ne täältä.

  Toivomme myös, että asiakkaamme kierrättävät pakkausmateriaalit oikein. Lisää upcycling-ideoita löytyy täältä.

  hairlust kierrätysmateriaali
 • Suurin osa tuotteistamme on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja perustuu luonnollisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin. Uskomme, että tällä on suuri merkitys - sekä tuotteiden laadulle että terveydellesi.

  Sellaisten ainesosien valitseminen, joita tuntee, voi itse kerätä luonnosta ja syödä ilman huolta, on varmasti meille kaikille mieluista, kun laitamme ruokaa. Mutta se mitä otamme lisäravinteina, levitämme ihollemme tai käytämme hiuksiimme imeytyy myös kehoomme ja vaikuttaa hyvinvointiimme. Tämän takia uskomme, että puhtaat ja ekologiset ainesosat ovat avain hyviin tuotteisiin. Käytämme ekologisia ja luonnollisia ainesosia aina, kun se on mahdollista.

  Jotkut käyttämistämme ainesosista ovat peräisin luomumaataloudesta. Tämä tarkoittaa, että nämä ainesosat kasvatetaan käyttäen vähän sekä vain luonnollisia tuholaistorjunta-aineita ja lannoitteita, jotka vähentävät maaperän eroosiota. Granaattiomenauute on yksi näistä ainesosista. Sama koskee myös kosteuttavaa Theobroma kaakaovoita, ravitsevaa jojobaöljyä sekä aloe veraa, joka on keskeinen kosteuttava ja ravitseva ainesosa tuotteissamme.


  Kaikkia näitä mainittuja ainesosia käytetään luonnollisimmassa tuotesarjassamme, Moisture Hero™ -sarjassa. Sarjan hiusöljy ja Pre-Shampoo -naamio koostuvat 100 % luonnollisista ainesosista, joista vähintään 21 % on peräisin luomumaataloudesta. Myös Moisture Hero™ shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio ovat lähellä perässä luonnollisuudessaan.

  Moisture Hero™ -tuotteet eivät ole kuitenkaan ainoita luonnonkosmetiikan tuotteitamme. Itse asiassa suurin osa tuotteistamme on Ecocert Greenlife:n sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja saanut COSMOS Organic -merkin, joka on eurooppalainen sertifikaatti kosmetiikkatuotteille. Kun tuote on COSMOS Organic sertifioitu, näet aina tarkalleen kuinka monta prosenttia ainesosista on luonnollisia ja kuinka monta ekologisia. Merkin saamiseksi, tulee tuotteen ainesosista vähintään 95% olla luonnollisia sekä 95% tuotteen luonnollisista öljyistä ekologisia. Lisäksi vähintään 10% pestävistä ainesosista ja 20% ei-pestävistä ainesosista tulee olla ekologisia. Tämä takaa myös sen, ettei tuote sisällä geenimuunneltuja ainesosia tai petrokemikaaleja, kuten parabeeneja tai synteettisiä väriaineita.

  COSMOS Organic takaa sen, että ainesosat on valmistettu vastuullisesti kunnioittaen ympäristöä. Näin voit olla varma, että kyseisen merkin saanut tuote on valmistettu ottaen huomioon ympäristö, työntekijät sekä se, että pakkausmateriaalit ovat vastuullisesti ja sääntöjen mukaisesti tuotettuja. Voit lukea lisää COSMOS Organic Standardista täältä.

  hairlust luonnonkosmetiikka
 • Suurin osa tuotteistamme on sertifioidusti vegaanisia ja ne, jotka eivät ole saaneet sertifikaattia on silti valmistettu 100% vegaanisten periaatteiden mukaisesti ilman eläinperäisiä raaka-aineita tai eläinkokeita. Olemme sitä mieltä, että eläinten tai ihmisten ei tulisi kärsiä kauneuden takia!

  Tämä on näkökulmamme, emmekä tule tinkimään siitä. Haluamme vaikuttaa vain positiivisesti eläinten elämänlaatuun, ympäristöön, terveyteesi ja hiustesi hyvinvointiin. Tämä on mahdollista vain tekemällä kaikkensa.

  Vegaaniset arvomme ovat meille niin tärkeitä, että olemme saaneet The Vegan Society:n sertifikaatin suurimmalle osalle tuotteistamme. Toisin sanoen, tuotteilla on The Vegan Trademark, joka on arvostettu kansainvälinen sertifikaatti vegaanisille tuotteille, jota käytetään kaikkialla maailmassa.

  The Vegan Trademark takaa sen, että tuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteiden tai niiden ainesosien valmistuksessa ole tehty eläinkokeita. Lisäksi tuotteesta tulee ilmetä, jos se sisältää geenimuunneltuja organismeja (GMO), ja jos kyllä, ei mukana saa olla eläinperäisiä geenejä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tuote tulee valmistaa ilman riskiä kosketukselle eläinperäisten ainesosien tai tuotteiden kanssa.

  hairlust vegaanisuus
 • Valitettavasti monet kosmetiikan ainesosat ovat enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Vältämme tietenkin tälläisiä ainesosia tuotteissamme. Kauneuden ei pidä tulla terveyden tai hyvinvoinnin kustannuksella!

  Hairlust on puhdasta hiustenhoitoa. Tämän vuoksi emme käytä haitallisia tai ei-toivottuja ainesosia ja kemikaaleja tuotteissamme. Emme käytä parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä sulfaatteja tai yleisesti allergisoivia hajusteita. Tuotteissamme ei myöskään ole per- ja polyfluorialkyyliaineita (PFAS), metyyli-isotiatsolinonia (MIT), endokriinisiä kemikaaleja (EDC:itä), formaldehydiä vapauttavia säilöntäaineita (FRP) tai eläinperäisiä ainesosia.

 • Vaikka käytämme hajusteita joissain tuotteissamme, varmistamme, että käytämme vain luonnollisia hajusteita pienissä määrissä. Tämän vuoksi emme käytä yhtään 26:sta virallisesti eniten allergisoivasta hajusteesta. Hiustenhoidon ei tulisi mennä hyvinvointimme edelle, minkä vuoksi haluamme valmistaa mahdollisimman vähän allergisoivia tuotteita - jotta voit hoitaa hiuksiasi turvallisesti Hairlust-tuotteilla.

  hairlust hajusteiden käyttö

Sinua voisi kiinnostaa

 • Video Studio

  Sukella videokokoelmaamme ja opi paljon lisää hiustenhoidosta tutoriaaleista ja oppaista.
  Lue lisää
 • Inspire

  Olemme perustaneet yksityisen Facebook-ryhmän, jossa kaikki voivat jutella avoimesti hiustenhoidosta. Liity mukaan!
  Lue lisää
 • Tarinamme

  Kurkkaa kulissien taakse ja tutustu Hairlustin tarinaan.
  Lue lisää