Takaisin

Arvomme

Lähellä sydäntämme

Your hair. Your story.

Me emme ole täällä kertoaksemme kuka sinä olet tai miltä sinun tulisi näyttää. Me Hairlustilla uskomme, että hiuksesi kertovat tarinan sinusta. Hiukset toimivat itseilmaisun, luovuuden ja itsetunnon välineenä.

Hiukset eivät ole pelkästään pinnallinen tai ulkonäöllinen asia. Ne ovat osa sinun henkilökohtaista tarinaasi.

Sinä päätät miten kerrot tarinasi. Me haluamme vain tarjota sinulle megafoonin. Niin voit kantaa hiuksesi itsevarmana.

Tärkeimmät arvomme

 • Olemme täällä jäädäksemme ja voit luottaa meihin. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja siitä, mistä ne koostuvat - luonnollisista ja ekologisista ainesosista pakkausmateriaaleihin.

  “Olet mitä syöt” on kaikille tuttu sanonta, joka koskee myös sitä, mitä levität ihollesi tai hiuksiisi.

  Asiakkaamme ansaitsevat ainoastaan parasta, emmekä halua tinkiä yhtään laadussa. Otamme tuotteidemme laadukkuuden vakavasti ja haluamme pitää lupauksemme korkeasta laadusta. Tämän takia tuotteemme testataan kolmannen osapuolen riippumattomissa laboratorioissa.

  Tuotteemme testaa Eurofins, joka on arvostettu ja riippumaton laboratorio, joka analysoi tuotteet tarkkaan varmistaen sen, että ne yltävät laatustandardeihimme. Tämä takaa sen, että tuotteemme ovat korkealaatuisia eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja.

 • Otamme kestävän kehityksen huomioon kaikilla yrityksemme osa-alueilla. Se on takuumme sinulle. Tämä koskee sekä yhteistyökumppaneitamme, tuotteiden tuotantoa, toimitusta ja työkavereitamme.

  Haluamme myös olla avoimia ja läpinäkyviä toiminnassamme. Pysymme helposti lähestyttävinä ja haluamme asiakkaidemme tietävän periaatteistamme ja yrityistoiminnastamme. Näin pyrimme pysymään lähellä asiakkaitamme tinkimättä luottamuksesta.

  Luodaksemme kehykset arvoillemme ja läpinäkyvyydellemme työskentelemme YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa. Keskitymme erityisesti vastuullisen kuluttamisen, puhtaan energian sekä ilmastotekojen tavoitteisiin.

 • Suurin osa tuotteistamme on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja perustuu luonnollisiin ja puhtaisiin raaka-aineisiin. Uskomme, että tällä on suuri merkitys - sekä tuotteiden laadulle että terveydellesi.

  Sellaisten ainesosien valitseminen, joita tuntee, voi itse kerätä luonnosta ja syödä ilman huolta, on varmasti meille kaikille mieluista, kun laitamme ruokaa. Mutta se mitä otamme lisäravinteina, levitämme ihollemme tai käytämme hiuksiimme imeytyy myös kehoomme ja vaikuttaa hyvinvointiimme. Tämän takia uskomme, että puhtaat ja ekologiset ainesosat ovat avain hyviin tuotteisiin. Käytämme ekologisia ja luonnollisia ainesosia aina, kun se on mahdollista.

  Suurin osa tuotteistamme on Ecocert Greenlife:n sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja saanut COSMOS Organic -merkin, joka on eurooppalainen sertifikaatti kosmetiikkatuotteille. Kun tuote on COSMOS Organic sertifioitu, näet aina tarkalleen kuinka monta prosenttia ainesosista on luonnollisia ja kuinka monta ekologisia. Merkin saamiseksi, tulee tuotteen ainesosista vähintään 95% olla luonnollisia sekä 95% tuotteen luonnollisista öljyistä ekologisia. Lisäksi vähintään 10% pestävistä ainesosista ja 20% ei-pestävistä ainesosista tulee olla ekologisia.

  COSMOS Organic takaa sen, että ainesosat on valmistettu vastuullisesti kunnioittaen ympäristöä. Näin voit olla varma, että kyseisen merkin saanut tuote on valmistettu ottaen huomioon ympäristö, työntekijät sekä se, että pakkausmateriaalit ovat vastuullisesti ja sääntöjen mukaisesti tuotettuja. Voit lukea lisää COSMOS Organic Standardista täältä.

 • Suurin osa tuotteistamme on sertifioidusti vegaanisia ja ne, jotka eivät ole saaneet sertifikaattia on silti valmistettu 100% vegaanisten periaatteiden mukaisesti ilman eläinperäisiä raaka-aineita tai eläinkokeita. Olemme sitä mieltä, että eläinten tai ihmisten ei tulisi kärsiä kauneuden takia!

  Tämä on näkökulmamme, emmekä tule tinkimään siitä. Haluamme vaikuttaa vain positiivisesti eläinten elämänlaatuun, ympäristöön, terveyteesi ja hiustesi hyvinvointiin. Tämä on mahdollista vain tekemällä kaikkensa.

  Vegaaniset arvomme ovat meille niin tärkeitä, että olemme saaneet The Vegan Society:n sertifikaatin suurimmalle osalle tuotteistamme. Toisin sanoen, tuotteilla on The Vegan Trademark, joka on arvostettu kansainvälinen sertifikaatti vegaanisille tuotteille, jota käytetään kaikkialla maailmassa.

  The Vegan Trademark takaa sen, että tuotteet eivät sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita eikä tuotteiden tai niiden ainesosien valmistuksessa ole tehty eläinkokeita. Lisäksi tuotteesta tulee ilmetä, jos se sisältää geenimuunneltuja organismeja (GMO), ja jos kyllä, ei mukana saa olla eläinperäisiä geenejä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, tuote tulee valmistaa ilman riskiä kosketukselle eläinperäisten ainesosien tai tuotteiden kanssa.

 • Valitettavasti monet kosmetiikan ainesosat ovat enemmän haitaksi kuin hyödyksi. Vältämme tietenkin tälläisiä ainesosia tuotteissamme. Kauneuden ei pidä tulla terveyden tai hyvinvoinnin kustannuksella!

  Tämän vuoksi emme käytä haitallisia tai ei-toivottuja ainesosia ja kemikaaleja tuotteissamme. Emme käytä parabeeneja, ftalaatteja, synteettisiä sulfaatteja tai yleisesti allergisoivia hajusteita .

 • Välitämme siitä, mistä käyttämämme pakkausmateriaali on peräisin ja mikä vaikutus meillä on planeettaamme. Tämän takia käytämme kierrätysmateriaalia (PCR) pakkauksissa. Annamme käytetylle materiaalille uuden elämän.

  Olemme ylpeitä siitä, että olemme kumppaineita Plastic Change:n kanssa, joka on tanskalainen ympäristöjärjestö, joka taistelee muovijätteettömän maailman puolesta. Tuemme tulevaisuutta ilman muovijätettä, jossa muovi käytetään uudelleen ja uudelleen. Meidän kaikkien tulisi käyttää vähemmän ja parempaa muovia ympäristön, ilmaston ja terveytemme vuoksi.

  Kaikkien tuotteidemme pakkausmateriaali on 100% uudelleenkäytettävää tai kierrätettävää, olivat ne sitten muovia, lasia tai kartonkia. Toivomme myös, että asiakkaamme kierrättävät pakkausmateriaalit oikein.

  Voit katsoa myös upcycling-oppaitamme, joissa kerromme, miten voit uudelleenkäyttää tuotteiden pakkausmateriaaleja.

 • Kiinnitämme paljon huomiota vaikutukseemme ympäristöön ja pyrimme aina parantamaan. Alusta alkaen olemme tehneet useita aloitteita minimoidaksemme vaikutuksemme ilmastoon.

  Vuonna 2021 päätimme kompensoida hiilijalanjälkemme kokonaan, jotta meistä tulee ilmastoneutraaleja. Teemme tämän tukemalla ja lahjoittamalla järjestöille (NGOs), jotka keskittyvät ilmastoaloitteisiin ympäri maailman. Tuemme mm. polttoainetehokkaiden liesien tarjontaa Hondurasissa, sademetsien suojelua, puiden istutusta sekä suurta projektia, joka kehittää uusiutuvaa energiaa Thaimaassa. Täältä voit lukea lisää ilmastoaloitteistamme. 

  Ei ole salaisuus, että jokaisella ihmisellä ja yrityksellä on vaikutus ilmastoon tavalla tai toisella. Tuotamme hiustenhoitotuotteita ja lähetämme niitä asiakkaillemme. Tässä tapahtumaketjussa on monta vaihetta ja prosessia, jossa vaikutusta ilmastoon voi minimoida. Olemme mm. siirtäneet useimpien tuotteidemme valmistuksen Pohjoismaihin - lähelle asiakkaitamme. Valitsemme tarkkaan ja vastuullisesti raaka-aineiden toimittajat ottaen aina huomioon etäisyyden ja toimitustavan.

 • Vaikka käytämme hajusteita joissain tuotteissamme, varmistamme, että käytämme vain luonnollisia hajusteita pienissä määrissä. Tämän vuoksi emme käytä yhtään 26:sta virallisesti eniten allergisoivasta hajusteesta. Hiustenhoidon ei tulisi mennä hyvinvointimme edelle, minkä vuoksi haluamme valmistaa mahdollisimman vähän allergisoivia tuotteita - jotta voit hoitaa hiuksiasi turvallisesti Hairlust-tuotteilla.

Sinua voisi kiinnostaa

 • Video Studio

  Sukella videokokoelmaamme ja opi paljon lisää hiustenhoidosta tutoriaaleista ja oppaista.
  Lue lisää
 • Inspire

  Olemme perustaneet yksityisen Facebook-ryhmän, jossa kaikki voivat jutella avoimesti hiustenhoidosta. Liity mukaan!
  Lue lisää
 • Tarinamme

  Kurkkaa kulissien taakse ja tutustu Hairlustin tarinaan.
  Lue lisää