SugarBearHair vs. HairLustKatso kaikki artikkelit

SugarBearHair vs. Hairlust Hair Gummies

Olet varmastikin yhtä mieltä kanssani, että samankaltaisista kauneudenhoitotuotteista on joskus hankala löytää eroja. Viime aikoina sosiaalisessa mediassa on noussut suosituksi kaksi eri hiusvitamiinivalmistetta: SugarBearHair ja Hairlust Hair Gummies. Nyt esittelen molemmat tuotteet ja niiden erot. Lue lisää, niin sinullekin selviää, mitä eroa on SugarBearHair - vitamiineilla ja Hairlust Hair Gummies - vitamiineilla.

Olin itse vaikeuksissa, kun yritin valita itselleni sopivia ravintolisiä, joten päätin tehdä sen erityisen helpoksi sinulle! Tiedän nimittäin, kuinka monimutkaisia tuotteiden aineosaluettelot voivat olla. Istuin alas ja vertailin hyvän tovin SugarBearHair ja Hairlust viinikumivitamiineja. Lupaan, että tämän artikkelin lukemisen jälkeen olet paljon viisaampi, ja osaat varmasti valita itsellesi sopivat hiusvitamiinit.

Viime aikoina molemmista hiusvitamiineista on puhuttu paljon mediassa ja pressissä. Sisäisen kauneudenhoidon trendit ovat myös kasvattaneet suosiotaan entisestään. Monet kauneusalan yritykset ovat lisänneet sisäisen kauneudenhoidon valikoimiinsa aivan erillisenä kategoriana, sillä olemme vihdoin ymmärtäneet, miten paljon oikeanlaiset ravintolisät voivat vaikuttaa niin hyvinvointiin, terveyteen kuin kauneuteenkin. Toisinsanoen, kauneus todella tulee sisältä, eikä ainoastaan ulkoisista tekijöistä, monessa merkityksessä!

Molemmat paljon puhutut vitamiinikarkit kuuluvat lisäravinteiden kategoriaan, kuten mitkä tahansa muutkin vitamiinit. Siksi monet julkkikset ja bloggaajat ovat kertoneet kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa ja keränneet näin näkyvyyttä tuotteille. Olet siis varmasti joskus kuullut joko Hairlust - tai SugarBearHair - vitamiineista kuvan, videon tai blogipostauksen muodossa. Mutta mennään asiaan, ja tutkitaan näitä vitamiinivalmisteita tarkemmin!

Sisältö

Hairlust Hair Gummies

Hairlust keskittyy tuotteissaan sekä ulkoiseen että sisäiseen hiustenhoitoon. Valikoimasta löytyy siis vitamiineja tabletteina, viinikumivitamiineja, hoitoaineita ja shampoita sekä hiusasusteita. Nämä tuotteet toimivat parhaiten yhdessä toistensa vaikutuksia tukien ja varmistaen, että hiukset saavat hyvää hoitoa niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Hairlust Hair Gummies ovat palkittu tanskalainen ravintolisä, jossa elimistölle ja hiustenkasvulle välttämättömät vitamiinit ja mineraalit yhdistyvät tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Näin hiukset saavat kaiken tarvitsemansa ravinnon, ja kasvavat terveinä, vahvoina ja kauniina. Hairlust vitamiinit maistuvat makeilta kesän marjoilta, ja koostumus on suloisen pehmoinen, melkein kuin vaahtokarkki. Hairlust vitamiinien makuaineet ja väriaineet ovat kaikki luonnollisia. Esimerkiksi väriaineena Hairlust vitamiineissa on käytetty porkkanaa karmiinin sijaan, joten viinikumivitamiinit sopivat myös vegaaneille ja laktoosi-intolerantikoille. Hairlust vitamiinit ovat lisäksi sokerittomia, eli niitä voivat syödä myös keto-ruokavaliolla olevat, ja sokeria välttelevät.

Yksi purkillinen Hairlust viinikumivitamiineja sisältää noin 90 karkkia eli kuukauden annoksen. Joka päivä vitamiineja napsitaan siis 3 kappaletta. Niin SugarBearHair kuin Hairlust suosittelevat syömään vitamiineja ainakin 3 kuukautta optimaalisten tulosten saamiseksi. Tämä on myös monen asiantuntijan suositus ravintolisistä. Hairlust vitamiineja voi ostaa Hairlust nettikaupasta.

Kuten SugarBearHair, myös Hairlust on ollut esillä vaikuttajien, julkkisten ja bloggareiden sosiaalisissa medioissa. He ovat kirjoittaneet kokemuksistaan, mielipiteistään ja huomoistaan. Useimmiten mainittu ero näiden tuotteiden välillä on hinta, sekä sokerittomuus. Hairlust vitamiinit ovat hieman halvempia kuin SugarBearHair vitamiinit, erityisesti, jos vitamiineja ostaa useamman kuukauden annoksen, kuten suositellaan. Lisäksi Hairlust keskittyy myymään myös ulkoisen hiustenhoidon tuotteita. Kaikki Hairlust tuotteet on optimoitu täyttämään Pohjoismaissa asuvien naisten ja miesten tarpeet, ja tässä on otettu huomioon esimerkiksi alueelle tyypillinen ilmasto, elämäntyyli, hiusrutiinit ja ravinto.

Hairlust Hair Gummies - Hinta

Hairlust Hair Gummies maksavat 32,95€/ 1 kuukausi eli yksi purkki ja 66,95€/ 3 kuukautta eli kolme purkkia.

Osta Hairlust Hair Gummies tästä.

SugarBearHair siniset viinikumikarhut

SugarBearHair (kirjoitetaan joskus myös Sugar Bear Hair) vitamiinit ovat pirteän sinisiä nallekarkinmallisia viinikumeja. SugarBearHair vitamiinit sisältävät monia samoja vaikuttavia ainesosia, kuin Hairlust vitamiinitkin.

Sähkönsiniset SugarBearHair viinikuminallekarhut maistuvat huippuhyviltä ja makeilta, ja ne tekevät vitamiinien syömisestä varmasti hauskaa joka päivä. SugarBearHair vitamiinit ovat itseasiassa tunnettuja erityisesti huomiotaherättävästä sinisestä väristään, ja moni muistaakin vitamiinit juuri siitä syystä. Väri on kuitenkin synteettisesti valmistettu, toisin kuin Hairlust vitamiinien luonnollinen porkkanasta saatava vaaleanpunainen väritys.

SugarBearHair karkkeja voi ostaa nettikaupasta USA:sta. Sugar Bear Hair vitamiinit sopivat vegetaarista ruokavaliota noudattaville sekä laktoosi-intolerantikoille. Yksi purkki sisältää noin 60 vitamiinia ja se riittää kuukauden kuuriin. Myös SugarBearHair vitamiineja suositellaan syötäväksi ainakin 3 kuukautta optimaalisten tulosten saamiseksi, kuten aikaisemmin mainitsinkin. Monet SugarBearHair - vitamiineja syövistä bloggareista on USA:sta, mutta heiltä voit käydä kurkkaamassa vielä lisää mielipiteitä, kokemuksia ja tietoa.

sugarbearhair

Sugarbearhair - Hinta

SugarBearHair tuotteet toimitetaan USA:sta, joten lähetykseen saatetaan lisätä tullausmaksu. Tämä voi vaihtelevasti olla jopa 25% tuotteen hinnasta. 1 purkki SugarBearHair - vitamiineja maksaa 27,30€ ja 3 purkkia puolestaan on 82,00€ (SugarBearHair vitamiinien toimitusmaksut vaihtelevat tilausmaasta riippuen).

Yhteenveto vertailusta

Molemmat vitamiinit, SugarBearHair ja Hairlust Hair Gummies, ovat todella vähäkalorisia, mutta vain Hairlust Hair Gummies- viinikumit ovat sokerittomia. Molemmat viinikumit sisältävät vitamiineja A, C, D ja E. Hairlust Hair Gummies ja Sugar Bear Hair sisältävät myös saman määrän biotiinia eli 5000 µg päivittäisessä annoksessa. Molemmat tuotteet sisältävät myös B-vitamiineja (B5, B6, B9 ja B12), mutta Hairlust Hair Gummies sisältää näitä hieman enemmän kuin SugarBearHair. SugarBearHair - vitamiineissa on myös hieman vähemmän sinkkiä. Sekä sinkin, että B-vitamiinien on positiivisin tuloksin osoitettu tukevan terveiden hiusten kasvua naisilla.

Voit lukea Hairlust Hair Gummies - vitamiinien ainesosista tästä. Huomaa myös, että Hairlust Hair Gummies ovat vegaanisia sekä sokerittomia, ja SugarBearHair vitamiinit ovat vain vegetaarisia.

Monet tutkimukset ovat osoittaneet tiettyjen vitamiinien sekä mineraalien, kuten sinkin ja biotiinin, edesauttavan hiustenkasvua.

Ei ole olemassa mitään ihmelääkettä, joka saisi hiukset kasvamaan yhdessä yössä. Hiustenkasvu, kasvunopeus ja hiusjuurien elinkaari ovat todella yksilöllisiä asioita. Samoin ravintolisien vaikutusteho, vaikutusnopeus ja tulokset vaihtelevat yksilöstä riippuen. Osa ihmisistä huomaa hiusten kasvavan nopeammin, toiset taas huomaavat aluksi hiusten tippuvan vähemmän. Jos kävelet Ruohonjuureen tai Life-kauppaan, ja kysyt ravintolisien tai vitamiinien käytöstä, kaikki asiantuntevat myyjät neuvovat syömään vitamiineja vähintään kolme kuukautta optimaalisten tulosten saamiseksi. Voit lukea myös arvosteluja TrustPilot palvelusta, ja huomaat varmasti nopeasti, että lähes kaikki kuluttavat ovat saaneet tuloksia jo 1-2 kuukauden jälkeen, jos he ovat syöneet suositellun päiväannoksen vitamiineja. Löydät linkit SugarBearHair - tuotteiden ja Hairlust- tuotteiden TrustPilot sivuille hieman alempaa.

Hairlust Hair Gummies ja Sugar Bear Hair - vitamiinit muistuttavat toisiaan monelta kantilta. Molemmat vitamiinit maistuvat herkullisen makeilta, ja ainesosat, kuten biotiini ja sinkki, löytyvät molemmista vitamiineista. Voit lukea toisesta artikkelistamme lisää, mitkä hiusvitamiinit tukevat parhaiten hiustenkasvua.

Jos haluat kysyä jotakin, tai tämän artikkelin jälkeen jokin asia mietityttää edelleen, ota ehdottomasti yhteys joko SugarBearHairin tai Hairlustin asiakaspalveluun. He varmasti auttavat mielellään missä tahansa hiuksiin liittyvässä pulmassa. Suomenkieliseen asiakaspalveluun voit olla yhteydessä joko sähköpostin tai yhteystietolomakkeen kautta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun täältä.

On tärkeää muistaa, että vahvat, terveet ja kauniit hiukset tarvitsevat sekä huolellista ulkoista hoitoa, että vahvistusta sisältäpäin. Käytä aina vitamiinien kanssa yhteensopivia tuotteita, jotka tukevat hiusten kasvua ja terveyttä. Näin saat parhaat mahdolliset tulokset, niin nopeasti kuin mahdollista.

Suosittelen, että kokeilet ja testaat, mitkä valmisteet sopivat juuri sinulle parhaiten. Testaa molempia vitamiineja, SugarBearhair ja Hairlust - ravintolisiä, ja selvitä, millä saat itsellesi parhaat tulokset!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Hurtigere voksende hår

  Miten saada hiukset kasvamaan nopeasti? Tehokkaimmat keinot

 • 10 parasta hiusvitamiinia & miten vitamiinit hiuksille oikeasti toimivat

  10 parasta hiusvitamiinia & miten vitamiinit hiuksille oikeasti toimivat

 • Biotin til håret: Hvilke resultater kan du forvente & hvornår?

  Biotiini hiuksille: millaisia tuloksia voit odottaa biotiinilta hiusten kasvuun?

 • Langt hår hurtigere

  Miten saada pidemmät ja paksummat hiukset? 9 parasta vinkkiä

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Hiusten oheneminen naisilla? Kaikki todella ohuiden hiusten hoidosta

Katso kaikki artikkelit