Takaisin

Hair Talk Blogi

Ota lukulasit esiin ja perehdy kaikkeen hiuksiin liittyvään. Jaamme tietämyksemme hiuksista ja niiden hoidosta, jotta voit pitää parasta mahdollista huolta hiuksistasi.

  Partashampoon käyttö: Kaikki parran pesusta + hoitovinkit
   Parta
   Tuoteopas
  Kirjoittanut Hugo Berthelot 16. lokakuuta 2023 9 minuuttia

  Partashampoon käyttö: Kaikki parran pesusta + hoitovinkit

  Oletko epävarma siitä, kuinka parta tulisi pestä oikeaoppisesti? Ei hätää, sillä aion tässä artikkelissa sukeltaa parran pesun, partashampoon käytön ja muihin parranhoitoon liittyvien asioiden maailmaan.
  Jatka lukemista
  Paras partaöljy
   Parta
   Tuoteopas
  Kirjoittanut Rasmus Serup 17. toukokuuta 2022 7 minuuttia

  10 Partaöljyn kaytön hyötyä & millainen on paras partaöljy?

  Mitä partaöljy on ja miksi sitä kannattaa käyttää? Jos partasi on kuiva, hauras tai ohut, partaöljy eli beard oil saattaa olla uusi paras ystäväsi. Partaöljyn käyttö muun muassa kosteuttaa, vähentää parran hilseilyä sekä edistää parran kasvua. Jos haluat tietää, millainen on paras partaöljy, jatka lukemista.
  Jatka lukemista
  parran kasvatus
   Parta
   Tuoteopas
  Kirjoittanut Rasmus Serup 28. tammikuuta 2022 7 minuuttia

  Miten kasvattaa parta nopeasti? 12 tehokasta parran kasvatus vinkkiä

  Parran kasvatus saattaa kuulostaa helpolta hommalta. Eihän se vaadi muuta kuin parran ajamisen lopettamisen pariksi viikoksi? Valitettavasti komean parran kasvatus ei ole ihan näin yksinkertaista ja voi johtaa turhautumiseen, jos sinulla ei ole hallussa hyviä parran kasvatus vinkkejä. Jatka lukemista, jos haluat oppia lisää parran kasvatuksesta ja hoidosta.
  Jatka lukemista