Näin teet tyylikkään wet look -kampauksen + tarvitsemasi tuotteetKatso kaikki artikkelit

Näin teet tyylikkään wet look -kampauksen + tarvitsemasi tuotteet

Vaikuttajien ja Hollywood-tähtien suosima wet look -kampaus on ylellinen ja hienostunut hiustyyli. Lue kuinka luoda sileä ja huoliteltu wet look itse kotona. Se on helpompaa kuin kuvittelet!

Wet hair lookista on tullut punaisillakin matoilla suosittu kampaus luoden hienostuneen ja modernin tyylin. Aion tässä oppaassa sukeltaa salaisuuksiin, joiden avulla saat täydelliset wet look hiukset, käyden läpi tuotteita, tekniikoita ja inspiraatiota.

Vaikka wet look saattaakin näyttää monimutkaiselta ja vaikealta, on se yllättävän helppo tehdä. Käyn läpi askel askeleelta kuinka luoda wet look -kampauksen, olit sitten valmistautumassa juhliin tai haluat vain piristää arkilookkiasi. Kerron myös ammattilaisten vinkkejä siitä, kuinka wet hair look luodaan kihariin hiuksiin, sekä parhaat muotoilutuotteet.

Sisältö

Mikä on wet hair look?

Vaikka tyylin nimi onkin wet look, kyseessä eivät ole oikeasti läpimärät hiukset. Wet look on oikeiden tuotteiden ja tekniikoiden avulla huolellisesti rakennettu illuusio. Wet look- kampaus saavutetaan käyttämällä tietynlaisia tuotteita, kuten kiiltoa antavia geelejä ja hiusöljyjä. Ne tekevät hiuksista kiiltävät ja pehmeät, jolloin näyttävät märiltä. Wet lookia voidaan hyödyntää erilaisissa tyyleissä, oli kyseessä sitten taakse vedetty sileä nuttura tai vaivattoman sotkuiset kiharat.

Kenelle wet look hiukset sopivat?

Wet lookin ihanuus piilee sen monimuotoisuudessa, sillä wet look voidaan luoda eri tyyppisiin ja pituisiin hiuksiin. Oli sinulla sitten suorat, laineilevat, kiharat, lyhyet tai pitkät hiukset, wet look -kampaus voidaan räätälöidä lähes kaikenlaisille hiuksille.

Wet hair lookin saavuttaminen suorissa hiuksissa on yleensä yksinkertaista. Kampauksen sileys ja kiilto täydentävät suorien hiusten luonnollista kauneutta ja luovat vaivattoman tyylikkään ilmeen. Kiharahiuksiset voivat kuitenkin luoda wet lookin ihan yhtä lailla. Luonnonkiharat hiukset antavat wet hair lookiin ainutlaatuisen ilmeen, sillä kiharoiden rakenne yhdessä wet lookin pehmeyden kanssa luo näyttävän lopputuloksen.

Käyn läpi seuraavissa osiossa tarkemmin, kuinka wet look -kampaus luodaan, ja mitä kannattaa ottaa huomioon eri hiustyyppien kohdalla.

Kuinka luoda wet look: perusasiat

Wet look vaatii muutaman perusjutun, joiden avulla muunnat normaalin kampauksesi kiiltäväksi mestariteoksesi. Näiden olennaisten vaiheiden avulla saat upean trendikkäät wet look hiukset.

1. Aloita kosteilla hiuksilla

Aloita kosteilla hiuksilla

Ensimmäinen askel täydellisen wet lookin luomiseen on oikea pohjatyö. Aloita kosteilla (ei märillä), juuri pestyillä hiuksilla. Suurinpiirtein 50-60% kuivat hiukset ovat paras lähtökohta kiiltävään muodonmuutokseen. Vaihtoehtoisesti voit kastella hiuksia hieman käyttämällä hienojakoista suihkepulloa hiuksille. Jos aiot luoda wet look nutturan tai poninhännän, voit aloittaa myös kuivilla hiuksilla - etenkin jos hiusten juuret ovat valmiiksi hieman rasvaiset.

2. Levitä sopivia tuotteita (runsaasti)

Levitä sopivia tuotteita

Wet look hiukset luodaan pääasiallisesti oikeanlaisten tuotteiden avulla. Levitä runsas määrä kiiltoa antavaa wet look geeliä juurista latvoihin, kiinnittäen erityisesti huomiota hiusten juuriin. Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä wet look geeliä muiden tuotteiden, kuten hiusöljyn, muotoiluvoiteen tai muotovaahdon, kanssa. Geeli yksinään voi tehdä hiuksista koppuraiset, mutta käyttämällä sopivaa sekoitusta erilaisia muotoilutuotteita tulee kampauksesta pehmeä ja kestävä. Ole rohkea ja käytä tuotteita reilusti. Tämä askel on avain kiiltävään viimeistelyyn, joka on wet lookin tunnusmerkki.

Ekstravinkki: Jos sinulla on paksut hiukset, levitä tuotteet hiuksiin osioissa tasaisen lopputuloksen kannalta.

3. Luo tyylisi tarkasti

Luo tyylisi tarkasti

Seuraavaksi, muotoile hiukset mielesi mukaan. Jos haluat erityisen sileän viimeistelyn, käytä pehmeäharjaksista harjaa tai tiheäpiikkistä kampaa. Jos sinulla on kiharat hiukset, käytä sormiasi tai kiharille hiuksille tarkoitettuja muotoiluvälineitä, jotka eivät riko kiharoiden rakennetta. Tee wet lookista omaan tyyliisi sopiva, oli kyseessä sitten sileä poninhäntä tai rennot laineet. Alempaa löydät lisää tyyli-inspiraatiota.

4. Viimeistele kiillolla ja pidolla

Viimeistele kiillolla ja pidolla

Korostaaksesi wet hair lookin kiiltoa, viimeistele kampaus säihkettä antavalla öljyllä antaaksesi säteilevää kiiltoa hiuksiin. Käytä lisäksi hiuslakkaa, jotta kampaus kestää koko päivän. Jos pienet hapsottavat suortuvat häiritsevät, käytä geeliä tai hiusten muotoilupuikkoa taltuttamaan kurittomat suortuvat ja tekemään kampauksesta huolitellun näköisen.

Seuraamalla näitä vaiheita on wet look kampauksen tekeminen yllättävän yksinkertaista. Käydään seuraavaksi läpi mitä kannattaa pitää mielessä eri hiustyyppien ja tyylien kohdalla.

Kuinka saada wet look kihariin hiuksiin?

Kiharat antavat dynaamisen ilmeen klassiselle wet hair lookille. Pidä nämä asiat mielessä perusvaiheiden lisäksi luodessasi wet lookia kihariin hiuksiin.

1. Aloita kosteutetuilla kiharoilla

Kiharat hiukset ovat yleisesti luonnostaan kuivemmat, joten on erittäin tärkeää, että kiharat ovat hyvin kosteutetut. Aloita pesemällä hiukset hoitavilla Curly Girl metodiin sopivilla tuotteilla varmistaaksesi, että kiharat ovat kunnolla kosteutetut ennen kuin levität muotoilutuotteita.

2. Käytä kiharille kehitettyjä muotoilutuotteita

Käytä kiharille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, jotka ylläpitävät hiusten luonnollisen tekstuurin. Valitse kiharageeli, joka antaa pitoa samalla erotellen hiuksia. Yhdistä geeli kosteuttavan kiharavoiteen, ravitsevan muotovaahdon, ja/tai silikonittoman hiusöljyn kanssa luodaksesi sopivan tuotesekoituksen. Kiharat hiukset tarvitsevat paljon kosteutta, joten käytä runsaasti muotoilutuotteita. Varmista, että tuotteita levittyy tasaisesti kaikkialle hiuksiin, jotta wet look -kampaus pysyy kuosissa koko päivän.

3. Muotoile ja erottele kiharat

Käytä sormia tai kiharien hiusten muotoiluun tarkoitettua harjaa erotellaksesi yksittäiset kiharat tarvittaessa. Jos haluat suoristaa kiharoita hieman, kokeile hiusklipsejä painamaan hiuksia alas niiden kuivuessa. Tämä tekniikka tekee kiharoiden juurista sileämmät, jolloin wet hair look kestää pidempään.

Videotutoriaali: helppo wet look kihariin hiuksiin

Näe kuinka vaivatonta wet lookin tekeminen kihariin hiuksiin on muutaman yksinkertaisen askeleen avulla. Tässä wet look -kampauksessa hiusten etuosa on muotoiltu sileäksi kiharavoiteen avulla ja kiinnitetty korvien taakse pinneillä. Loput kiharoista on puolestaan muotoiltu rennommin tuuheuttavalla muotovaahdolla.

Videolla käytetyt tuotteet:

Näin teet sileän wet look -nutturan

Wet look -nuttura on elegantti hiustyyli, joka sopii kaikille hiustyypeille. Tämä monimuotoinen ja helppo hiustyyli sopii moneen tilaisuuteen.

1. Älä kastele hiuksia liikaa

Toisin kuin auki olevat wet look hiukset, nutturat ja muut kiinni olevat kampaukset vaativat yleensä vähemmän kosteutta. Voit aloittaa joko kuivilla tai hieman kostutetuilla hiuksilla, mieltymystesi mukaan. Hieman rasvaiset hiukset luovat hyvän pohjan sileälle nutturalle. Wet lookin sileä viimeistely piilottaa hiusten rasvaisuuden tyylikkäästi.

2. Käytä vähemmän tuotteita

Wet look nutturan salaisuus on sen yksinkertaisuus. Tulet huomaamaan, että kiinni olevat kampaukset vaativat yleensä vähemmän tuotteita kuin auki olevat hiukset. Kiiltoa antava wet look geeli tai muutama suihkaus hiuslakkaa riittää antamaan nutturalle kaivatun sileyden. Tämä minimalistinen lähestymistapa tekee muotoilusta helppoa, sekä varmistaa elegantin ulkonäön.

3. Käytä samalla hiusnaamiota

Sileä nuttura tarjoaa täydellisen tilaisuuden käyttää ennen hiusten pesua levitettävää hiusnaamiota tai hiusöljyä hiusten tehokosteuttamiseen. Sen sijaan, että käyttäisit muotoilutuotetta, voit luottaa ainoastaan voidemaiseen pre-shampoo naamioon tai hiusöljyyn. Ne antavat hiuksille kiiltoa samalla raviten hiuksia. Erityisesti paksumpi, voidemainen naamio antaa hiuksille myös pitoa. Eli, jos olet levittänyt hiuksiin runsaammin öljyä, wet look -nuttura on täydellinen tyyli korostamaan tätä hienovaraista kiiltoa, ilman että hiukset näyttävät likaisilta.

4. Luo nuttura

Kerää hiukset poninhännälle. Siloita hapsottavat suortuvat käyttämällä tiheäpiikkistä kampaa tai pehmeäharjaksista harjaa, ja kääri tai kierrä poninhäntä nutturaksi. Kiinnitä nuttura hiuspinneillä, varmistaaksesi huolitellun ja pysyvän lopputuloksen.

5. Viimeistele kampaus

Korostaaksesi wet look ilmettä ja antaaksesi kampaukselle pitoa, suihkuta nutturaan hieman kiiltoa antavaa hiuslakkaa. Harkitse hapsottavien suortuvien kiinnittämistä ylimääräisillä pinneillä.

Wet look nuttura ei ole ainoastaan täydellinen vaihtoehto eleganttiin ja huoliteltuun tyyliin, se on myös todella monimuotoinen ja sopii moneen eri tilaisuuteen. OIit sitten menossa juhliin tai halusit nopean ja tyylikkään ratkaisun kiireiseen päivään, wet hair look nuttura yhdistää hienostuneisuuden ja yksinkertaisuuden vaivattomasti.

Videotutoriaali: Sileä, wet look nuttura

Katso tämä helppo tutoriaali luodaksesi wet look nutturan hiusöljyn ja pre-shampoo naamion avulla. Se on täydellinen tyyli juuri ennen hiusten pesupäivää!

Videolla käytetyt tuotteet:

7 upeaa wet look -tyyliä

Wet look hair ei ole vain yksi tietty kampaus: se on tyyli, jossa voit käyttää luovuutta ja ilmaista itseäsi. Käydään seuraavaksi läpi wet lookin erilaisia muunnelmia, jotka osoittavat sen monimuotoisuuden.

1. Taakse sliipattu nuttura keskijakauksella

Korosta klassista nutturaa sliippaamalla hiukset taakse. Tämä huoliteltu tyyli lisää ripauksen hienostuneisuutta ajattomaan nutturaan, joka tekee siitä täydellisen kampauksen myös muodollisiin tilaisuuksiin.

2. Wet look pitkille hiuksille

Inspiroidu Megan Foxista luomalla tämä erityisen kostean näköinen aukinainen kampaus. Korosta kiiltoa käyttämällä runsaasti tuotteita ja luo rohkea ja lumoava tyyli.

3. Kihara wet look

Vangitse Rihannan tyylin olemus tällä kiharalla wet look -polkkatukalla. Korosta kiharoiden luonnollista rakennetta ja luo elegantin kiiltävä ilme.

4. Wet hair look kampaus pinneillä

Ota inspiraatiota Cara Delevignestä ja tee tämä dynaaminen kampaus. Käytä pinnejä strategisesti lisätäksesi kampaukseen laineita. Voit poistaa klipsit hiusten ollessa kuivat, paljastaen ainutlaatuisen tyylikkään lookin.

5. Sileä poninhäntä kiharoille

Muunna klassinen poninhäntä wet look -tyylin avulla. Pidä ponnariosa luonnollisena, mutta siloita hiusten juuret. Kokeile wet look geeliä hapsottaviin suortuviin tässä klassisen poninhännän muunnelmassa.

6. Wet look polkka käännetyillä latvoilla

Kanavoi Jennifer Lopezin tyyliä tällä wet look polkkatukalla. Tämä variaatio tuo leikkisyyttä ja glamouria perinteiseen polkkaan, ja korostaa wet lookin kauneutta kaikenpituisille hiuksille.

7. Hieman sotkuiset laineet

Koe hieman sotkuisen wet lookin viehätys tällä vaivattomalla tyylissä. Tämä rento muunnelma yhdistää kiillon hiukan sotkuisiin kiharoihin.

Kokeile näitä erilaisia muunnelmia löytääksesi tyyliisi ja hiuksillesi sopivan kampauksen. Pidit sitten sileän elegantista tai rennosta tyylistä, wet hair look tarjoaa useita vaihtoehtoja itseilmaisuun.

Parhaat tuotteet wet look hiuksille

Kuten jo nyt tiedät, täydellinen wet look -kampaus luodaan suurilta osin oikeita tuotteita käyttämällä, jotka antavat hiuksille kiiltoa ja sopivasti pitoa. Nämä tuotteet sopivat mainiosti wet look -tyylin luomiseen.

Final Touch™ Hair Spray - hiussuihke

Tämä ponnekaasuton hiussuihke tarjoaa keskivahvaa pitoa ja lumoavaa kiiltoa. Se on ideaali tuote pitämään hiukset paikallaan, jotta luomasi tyyli kestää koko päivän.

Final Touch™ Hair Styling Stick -muotoilupuikko

Taltuta hapsottavat suortuvat ja anna kohdennettua kiiltoa tällä muotoilupuikolla. Se on monipuolinen työkalu antamaan viimeisen silauksen sileisiin ja huoliteltuihin kampauksiin.

Curl Crush™ Defining Gel -hiusgeeli

Vaikka tämä hiusgeeli onkin suunniteltu erityisesti kiharoille hiuksille, toimii se erittäin hyvin kaikille hiustyypeille wet hair lookkiin. Tämän wet look geelin kosteuttava koostumus tarjoaa oikean tasapainon pidon ja kiillon välillä.

Split Fix™ Hair Oil -hiusöljy

Luo pehmeä ja kiiltävä lopputulos Split Fix™ Hair Oil -hiusöljyllä. Täydellinen geelin kanssa käytettynä, tehden lopputuloksesta pehmeämmän. Tämä monipuolinen öljy antaa kampaukselle hohtavan ilmeen.

Moisture Hero™ Hair Oil -hiusöljy

Tämä 100% luonnollinen hiusöljy ei ainoastaan ravitse ja kosteuta hiuksia, mutta antaa hiuksille myös luonnollista kiiltoa.

Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm -naamio

Helli hiuksia tämän tehohoitavan ennen pesua käytettävän naamion avulla. Se on yllättävän toimiva sileän kampauksen muotoiluun tarjoten sekä kiiltoa että pitoa. Samalla naamio hoitaa ja kosteuttaa hiuksia.

Curl Crush™ Defining Mousse -muotovaahto

Tämä muotovaahto on täydellinen antamaan tuuheutta ja erottelua kiharille. Se toimii myös erinomaisesti wet look geelin kumppanina antamaan hiuksille ilmavuutta.

Curl Crush™ Defining Cream -kiharavoide

Tämä tuote sopii heille, jotka pitävät voidemaisesta koostumuksesta ja luonnollisesta viimeistelystä. Curl Crush™ Defining Cream -kiharavoide kosteuttaa hiuksia ja samalla erottelee kiharoita.

Curl Crush™ Fine Mist Spray Bottle -suihkepullo

Jos aloitat wet lookin tekemisen kuivilla hiuksilla, tämä hienojakoinen sumutinpullo kastelee hiukset tasaisesti luoden täydellisen pohjan wet lookille.

Vegan Bristle Brush -harja

Vegan Bristle Brush -harjassa on pehmeät harjakset, jotka muistuttavat villisian harjaksia, tehden siitä täydellisen työkalun sileiden kampausten luomiseen. Tiiviit harjakset tekevät lopputuloksesta huolitellun ja levittävät tuotteet tasaisesti hiuksiin ilman vaurioita.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Wet look hiukset ovat saavuttaneet ajattoman ja modernin tyylin maineen hiusten muotoilun maailmassa, ja tyyliä nähdään jatkuvasti punaisilla matoilla ja muotinäytöksissä. Tämä kattava opas on paljastanut salaisuudet, joiden avulla luot kiiltävän ja elegantin wet look tyylin itse kotona. Valitsit sitten sileän nutturan tai auki olevat laineet, wet look -kampaus on vaivaton mutta huoliteltu valinta.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Luonnonkiharien hiusten muotoiluopas: Näin tuot luonnonkiharat esiin

  Luonnonkiharien hiusten muotoiluopas: Näin tuot luonnonkiharat esiin

 • Afblegning af hår? 10 tips til at undgå et skadet afbleget, blond hår

  Hiusten vaalennus: Tämä sinun tulee tietää, jos haluat vaaleat hiukset

 • 20 kaunista polkkatukkaa ja puolipitkää hiusmallia kaikille hiustyypeille

  20 kaunista polkkatukkaa ja puolipitkää hiusmallia kaikille hiustyypeille

 • 15 upeaa lyhyttä hiusmallia naisille: Pixie-tyyleistä lyhyisiin kiharoihin

  15 upeaa lyhyttä hiusmallia naisille: Pixie-tyyleistä lyhyisiin kiharoihin

 • 10 Trendikästä hiusmallia pitkiin hiuksiin: Näin valitset sopivan pitkän hiusmallin

  10 Trendikästä hiusmallia pitkiin hiuksiin: Näin valitset sopivan pitkän hiusmallin

Katso kaikki artikkelit