Silver shampooKatso kaikki artikkelit

Hopeashampoon käyttö & 5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleille hiuksille

Oletko saanut oranssit tai keltaiset hiukset vaalennuksen jälkeen, tai oletko huomannut vaalean värin himmentyneen? Tällöin hyvä hopeashampoo ja hopeahoitoaine voivat olla paras mahdollinen apu virkistämään ja kirkastamaan vaaleita hiuksia ilman kallista kampaajakäyntiä. Jatka lukemista oppiaksesi kaiken mahdollisen hopeashampoosta ja sen käytöstä!

Jos sinulla on vaaleat tai harmaat hiukset, tai jos sinulla on vaaleita raitoja, voivat hopeashampoo ja hoopeahoitoaine tehdä ihmeitä hiuksillesi! Hyvä hopeashampoo on välttämätön tuote vaaleille hiuksille, olivat hiuksesi sitten blondit luonnostaan tai ei.

Jatka lukemista oppiaksesi kaiken mahdollisen hopeatuotteista! Violetin väristä hopeashampoota ei kannata pelästyä. Tulen antamaan neuvoja, joiden avulla voit varmistaa, että hopeashampoon käyttö ei anna suortuvillesi violettia sävyä. Tämän lisäksi puhun siitä, millainen on paras hoitava hopeashampoo ja hopeahoitoaine vaaleille hiuksille.

Sisältö

Mikä on hopeashampoo vaaleille hiuksille?

Ennen kuin syvennymme siihen, mikä on hyvä hopeashampoo vaaleille hiuksille, puhutaan ensin keltaisista hiuksista. Jos sinulla on vaaleat hiukset, olet luultavasti joskus kokenut hiusten muuttuvan keltaisiksi tai oransseiksi kampaamokäyntien välissä. Tämä tunnnetaan hiusten kellastumisena, ja se johtuu altistumisesta vedelle, UV-säteilylle sekä ilmansaasteille.

Hopeashampoo on puhdistava tuote joka korostaa ja kirkastaa hiusten vaaleita värejä neutralisoiden ei-toivottuja keltaisia oransseja sävyjä se sopii kaikille vaaleahiuksisille, harmaa-, pastelli-, tai valkohiuksisille, sekä raidoitetuille hiuksille olivat hiukset sitten vaaleat luonnostaan tuotteen salaisuus piilee sen violettissa pigmentissä.

Miksi nämä hopeashampoot ja hoitoaineet ovat violetin värisiä? Niiden idea perustuu klassiseen väriteoriaan. Mieti sitä väriympyrää, jota opetettiin ala-asteen kuvistunnilla. Saatat muistaa, että väriympyrässä violetti väri sijaitsee keltaista väriä vastapäätä. Koska violetti ja keltainen ovat vastavärejä, se tarkoittaa sitä, että violetti kumoaa ja taittaa keltaisia sävyjä. Tämän vuoksi hopeashampoon käyttö estää keltaiset hiukset ja kirkastaa vaaleita hiuksia.

Hopeashampoo vaaleille hiuksille on salaisuus siihen, miten voit ylläpitää kauniita ja kirkkaita vaaleita sävyjä, jotta ne näyttävät samalta kuin kampaajalla käytyäsi! Jos haluat neutraalit tai viileänsävyiset vaaleat hiukset keltaisten hiuksien sijaan, hyvä hopeashampoo on avain siihen.

Sininen, hopea vai violetti shampoo - Onko värillä väliä?

Hopeashampoo tunnetaan myös violettina shampoona, sillä se sisältää violettia pigmenttiä, joka neutralisoi vaaleiden hiusten keltaisia ja oransseja sävyjä. Eli, jos joku kutsuu hopeahoitoainetta tai -shampoota violetiksi hoitoaineeksi tai -shampooksi - älä hämmenny, sillä ne tarkoittavat samaa asiaa!

On olemassa myös sinisävyinen shampoo, joka toimii ruskeille hiuksille samalla tavoin kuin violetti vaaleille hiuksille. Koska oranssi väri on sinisen vastaväri väriympyrässä, se kumoaa punaisia ja oransseja sävyjä. Kampaajat usein suosittelevat sinistä shampoota ruskeahiuksisille ei-toivottujen oranssien ja punaisten sävyjen poistamiseen.

Hopeashampoo vaaleille hiuksille - Kuinka usein sitä tulisi käyttää?

Suositukseni on yksi tai kaksi kertaa viikossa, käyttäen esimerkiksi Enriched Blonde™ Silver Shampoota. Jos peset hiuksesi useammin, voit vaihdella hopeashampoon käyttöä muiden värjätyille hiuksille sopivien shampoiden, kuten Split Fix™ Shampoon kanssa.

Meidän kaikkien hiukset ovat kuitenkin erilaiset. Jos huomaat, että sinulla on keltaiset hiukset käytöstä huolimatta, voit kokeilla hopeashampoon käyttöä useammin. Samalla tavoin, jos huomaat, että hiuksissa alkaa näkyä violetteja sävyjä, vaihda takaisin pigmentittömään shampooseen kunnes hiuksesi ovat jälleen neutraalin väriset.

Hopeashampoo voidaan myös laimentaa muiden värjätyille hiuksille sopivien shampoiden kanssa, jos se jättää liian vahvan pigmentin hiuksiin.

Onko hopeashampoo tarkoitettu vain vaaleahiuksisille?

Vaikka hopeashampoota markkinoidaan yleisesti vain vaaleille hiuksille, siitä voi olla hyötyä myös ruskeille hiuksille, joissa on vaaleita raitoja.

Hopeashampoo vaaleille hiuksille on tehty neutralisoimaan keltaisia sävyjä blondien hiusten lisäksi myös hopeista, valkeista, sekä harmaista hiuksista. Poistaen lämpimät keltaisen ja oranssin sävyt hopeashampoo tekee hiuksista kylmänsävyiset ja kiiltävät. Tämän takia saaden nimensä: hopeashampoo.

Millainen on paras hopeashampoo?

How to Choose Purple Shampoo

Koska vaihtoehtoja on monia, on vaikeaa tietää, mikä on sitten se paras hopeashampoo ja hopeahoitoaine vaaleille ja kuiville hiuksille. Kannattaa valita sellainen hopeahoitoaine tai hopeashampoo vaaleille hiuksille, joka sisältää näitä ainesosia:

Proteiini

Vaaleat hiukset - eritoten vaalennetut hiukset - tarvitsevat ylimääräistä proteiinia. Hiuksen vahva rakenne nimittäin muodostuu proteiinista nimeltä keratiini. Silloin kun hiukset värjätään tai vaalennetaan, tämä vahva rakenne vaurioituu, ja hiussuortuvista tulee hauraampia ja alttiimpia katkeilulle. Vaurioita voi välttää käyttämällä proteiinihoitoja ja muita hiustuotteita, jotka sisältävät paljon proteiinia.

Paras hopeashampoo kuiville hiuksille onkin sellainen, joka sisältää pieniä proteiineja, jotka auttavat korjaamaan huonokuntoisia hiuksia. Hairlust Enriched Blonde™ Shampoo sisältää Protectagen - riisiproteiinia. Koska nämä proteiinit ovat niin pienikokoisia, ne pääsevät imeytymään syvälle hiusten sisään ja siten korjaamaan ja uudelleenrakentamaan hiuksia tehokkaasti. Vaalennetuille hiuksille on hyvä antaa myös extra proteiinia, esimerkiksi hiusnaamion muodossa. Rakennepaikkaava hiusnaamio toimii erinomaisesti hopeashampoon ja hoitoaineen kanssa.

Kosteuttavat ainesosat

Vaalennetut hiukset kaipaavat myös paljon kosteuttavia ainesosia eli humektantteja. Paras hopeashampoo kuiville hiuksille sisältää siis humektantteja, jotka imevät luonnollista kosteutta hiuksiin. Tämä auttaa pitämään hiukset kosteutettuina, jotta ne näyttävät elinvoimaisilta ja kiiltäviltä. Yleisiä humektantteja, joita hyvä hopeashampoo sisältää, ovat glyseriini, propyleeniglykoli, ja panthenoli.

Enriched Blonde™ Silver Shampoo -hopeshampoo vaaleille ja kuiville hiuksille sisältää AQUAXYL™ -humektanttia. Se on luonnollinen ja kasviperäinen humektantti, joka pitää hiukset kosteutettuina.

Antioksidantit

Paras hopeashampoo vaaleille hiuksille sisältää myös antioksidantteja. Antioksidantit, kuten myös kasviuutteet, auttavat suojaamaan hiuksiasi ympäristön, kuten UV-säteilyn ja ilmansaasteiden, aiheuttamia vaurioita vastaan. Tämä voi auttaa estämään keltaisten hiusten muodostumisen alunperinkään!

Enriched Blonde™ Silver Shampoo - hopeashampoo vaaleille hiuksille sisältää tehokkaita luonnollisia antioksidantteja, kuten ekologista lakka- ja mangouutetta, jotka suojaavat hiuksia vaurioilta sekä niiltä ei-toivotuilta keltaisilta sävyiltä.

Violetti pigmentti

Tämä on tietysti se ainesosa, jota jokainen hyvä hopeashampoo sisältää! Enriched Blonde™ Silver Shampoo sisältää violettia pigmenttiä nimeltä CI 60730.

Lisäksi paras hopeashampoo on sellainen, jonka koostumus on sakeampi kuin normaalin shampoon. Paksu koostumus varmistaa, että vaalentava shampoo peittää kaikki hiussuortuvat kokonaan sillä aikaa kun se tekee taikojaan.

Hopeashampoon käyttö vaiheittain

Nyt kun tiedät mitä ainesosia paras hopeashampoo pitää sisällään, puhutaan seuraavaksi sen käytöstä. Saadaksesi parhaat tulokset seuraa näitä hopeashampoon käyttöohjeita:

 1. Ensimmäiseksi kastele hiuksesi lämpimällä vedellä. Lämpö auttaa avaamaan hiusten pintakerroksen, jotta violetti pigmentti pääsee vaikuttamaan hiuksiin paremmin.
 2. Hiero vaalentava shampoo hiuspohjaan ja huuhtele lämpimällä vedellä. Huomioi, että ensimmäisen pesun aikana hyvä hopeashampoo ei vaahtoa kovinkaan paljon.
 3. Seuraavaksi pese hiuksesi hopeashampoolla toisen kerran, hieroen shampoota koko hiuksiin - aina hiuspohjasta latvoihin asti. Huuhtele lämpimällä vedellä. Tämä toinen pesu poistaa likaa ja hiustuotteiden jäämiä, jotta enemmän happea pääsee hiusjuuriin. Se myös takaa sen, että hoitoaineen sisältämät ravintoaineet imeytyvät hiuksiisi paremmin.
 4. Hopeashampoolla pesun jälkeen käytä tehohoitavaa Enriched Blonde™ Silver Hair Mask -hopeahiusnaamiota, joka kirkastaa hiusten sävyä samalla korjaten ja raviten vaurioituneita hiuksia. Tämä voi vaikuttaa ylimääräiseltä vaiheelta, mutta usko minua - hiuksesi tulevat rakastamaan sitä!
 5. Viimeiseksi käytä Hairlust Enriched Blonde™ Silver Conditioner -hopeahoitoainetta. Levitä hoitoainetta juurista latvoihin, ja seuraavaksi hiero kevyesti, jotta hopeahoitoaine leviää kaikkialle. Anna hopeahoitoaineen vaikuttaa 1-3 minuuttia, ja huuhtele huolellisesti.

Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelen hopeahoitoaineen ja hopeashampoon käyttöä yksi tai kaksi kertaa viikossa, tai aina silloin kun huomaat ei-toivottuja keltaisia sävyjä.

Vinkki: Auringonotto voi muuttaa vaalennettujen hiusten sävyä. Aurinko voi heikentää hiusten väriä ja kuivattaa erityisesti vaaleiksi värjättyjä hiuksia. Myös kuumien muotoilulaitteiden, kuten hiustenkuivaajan, suoristusraudan tai kihartimen käyttö voi aiheuttaa keltaiset hiukset. Pitääksesi hiusten keltaisen sävyn loitolla, käytä aina lämpösuojaa, kuten Thermal Shield™ Heat Protectant, ennen hiusten muotoilua. Kesäisin käytä UV-suojaa, kuten Sun Defense Hair Mist -suihketta viettäessäsi aikaa auringossa. Tämä pitää keltaiset sävyt poissa ja suojaa hiuksia myös muilta vaurioilta!

5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleahiuksisille

Hyvä hopeashampoo kuiville hiuksille ja hopeahoitoaine ovat tärkeitä tuotteita vaaleiden hiusten hoidossa, ja niiden lisäksi suosittelen lisäämään seuraavat tuotteet hiusrutiiniisi:

1. Moisture Hero™ Pre-shampoo Hair Balm -hoito

Moisture Hero™ Pre-shampoo Hair Balm

Tämä innovatiivinen kosteuttava tehohoito on suunniteltu käytettäväksi kuiviin ja pörröisiin hiuksiin ennen pesua. Tämä ravitseva tehohoitava voide sisältää tehokkaita kosteuttavia öljyjä, kuten oliiviöljyuutetta ja sheavoita, jotka antavat lisäkosteutta, vitamiineja ja antioksidantteja kuiville ja pörröisille hiuksille. Se on myös valmistettu 100% luonnollisista ainesosista!

2. Protein Repair™ Hair Mask -hiusnaamio

Protein Repair™ Hair Mask

Jos sinulla on vaurioituneet hiukset, suosittelen myös Protein Repair™ Hair Mask -hiusnaamion käyttöä. Tämä vahvistava naamio sisältää runsaasti vegaanisia mikroproteiineja, kuten Gluadin® Kera-P LM ja Dynagen™, jotka vahvistavat hiuksia ulkoapäin, ja tekevät hiuksista näkyvästi terveemmät ja vastustuskykyisemmät.

Dynagen™ auttaa myös vähentämään hiustenlähtöä (joka on yleistä vaurioituneissa hiuksissa). Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä ainesosa parantaa hiusten tuuheutta ja kiiltävyyttä huomattavasti 90 päivän käytön jälkeen!

3.Hiuksille tarkoitetut lisäravinteet

Hair Supplements

Jokainen, joka haluaa hyvinvoivat hiukset, voi hyötyä hiuksille tarkoitetun lisäravinteen käytöstä. Miksi? Koska ravintolisät sisältävät kaikki ne vitamiinit ja mineraalit, joita hiustuppesi tarvitsevat kasvattaakseen vahvoja ja terveitä hiuksia. Hair Formula Gummies for Women -vitamiinit ovat vegaanisia ja sokerittomia, joten voit olla varma, että ne sisältävät ainoastaan sinulle hyödyllisiä ainesosia. Ne ovat myös erittäin herkullisen makuisia, joten niiden ottaminen ei helposti unohdu!

4. Bambutyynyliina

Bamboo Pillowcase

Usko tai älä, mutta se millaisella tyynyliinalla nukut, voit tehdä ison eron hiustesi hyvinvointiin. Suurin osa meistä käyttää puuvillaisia lakanoita, mutta puuvilla ei tee hyvää hiuksillesi! Puuvillan kuidut ovat karkeita, ja ne hankaavat hiuksia nukkuessa. Tämä hankaus tekee hiuksistasi pörröiset, kuivat ja hauraat.

Puuvillaisen tyynylinan sijaan suosittelen käyttämään bambusta valmistettua tyynyliinaa ja pussilakanaa. Bambu on paljon pehmeämpi kuin puuvilla, joten se ei hankaa hiuksia nukkuessa. Tämän tuloksena hiuksesi ovat herätessäsi sileät ja hyvinvoivat. Voit siis sanoa hyvästit joka suuntaan sojottaville pörröisille suortuville aamuisin! Lue lisää bambulakanoista täältä.

5. Bamboo Hair Towel Wrap -hiuspyyhe

Bamboo Hair Towel Wrap

Tyynyliinan lisäksi on myös viisasta vaihtaa puuvillainen pyyhe bambusta valmistettuun hiuspyyhkeeseen. Hiukset ovat hauraimmillaan ollessaan märät. Joten, jos hankaat karkeaa puuvillapyyhettä hiuksiin heti suihkun jälkeen, et todellakaan tee hiuksillesi palvelusta. Kuten jo aiemmin mainitsin, bambun kuidut ovat on paljon pehmeämpiä kuin puuvillan. Se on myös imukykyisempi, joten hiuksesi kuivuvat nopeammin käyttäessäsi bambuista hiuspyyhettä.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Hopeashampoo vaaleille hiuksille: Mitä tulisi välttää käytössä?

Hopeahoitoaine ja hopeashampoo vaaleille hiuksille ovat niin ihania tuotteita, että niiden käytöstä voi innostua jopa hieman liikaa! Jos haluat välttää hiuskatasrofin, kannattaa pitää nämä vinkit mielessä:

Vältä liiallista sävytystä

Muista, että joskus vähemmän on enemmän! Jos vaalentava shampoo jätetään hiuksiin liian pitkäksi aikaa, se voi antaa hiuksille violetin sävyn ja myös kuivattaa niitä! Tämän takia suosittelenkin aloittamaan varovaisesti ja testaamaan mikä on paras juuri sinun hiuksillesi. Jos kärsit kuivista hiuksista tai ihosta, käytä sellaisia tuotteita, jotka sisältävät ekologisia kasviöljyjä ja hellävaraisesti puhdistavia ainesosia.

Käytä oikeaa sävyä

Kuten jo aiemmin mainitsin, shampoot sisältävät erivärisiä pigmenttejä. Jos sinulla on vaaleat, harmaat tai vaalennetut hiukset, valitse violetin värinen vaalentava shampoo. Jos sinulla on tummemman vaaleat tai ruskeat hiukset, käytä sinisävyistä shampoota. Sininen shampoo toimii parhaiten kumoamaan punaisia sävyjä, joita esiintyy usein ruskeissa hiuksissa.

Jos et ole varma minkä värinen on paras hopeashampoo sinulle, valitse violetin värinen vaalentava shampoo ennemmin kuin sininen. Sininen shampoo voi nimittäin antaa vaaleisiin hiuksiin vihreän sävyn.

Toivon, että tämän artikkelin sisältämistä hopeashampoon käyttöohjeista, vinkeistä mikä on paras hopeashampoo ja hopeahoitoaine sekä muusta tiedosta hopeshampooseen liittyen on sinulle hyötyä!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • 12 upeaa festarikampausta: helpot kesäkampaukset + festariletit

  12 upeaa festarikampausta: helpot kesäkampaukset + festariletit

 • Hiusten tupeeraus + 5 muuta muotoilutekniikkaa tupeerausharjalla

  Hiusten tupeeraus + 5 muuta muotoilutekniikkaa tupeerausharjalla

 • Luonnonharjas hiusharja vs. vegaaninen pehmeä hiusharja: Kumpi on parempi?

  Luonnonharjas hiusharja vs. vegaaninen pehmeä hiusharja: Kumpi on parempi?

 • Hair volume

  Lisää tuuheutta hiuksiin? Parhaat tuuheuttavat hiustuotteet

 • Luonnonkiharien hiusten muotoiluopas: Näin tuot luonnonkiharat esiin

  Luonnonkiharien hiusten muotoiluopas: Näin tuot luonnonkiharat esiin

Katso kaikki artikkelit