Bambus håndklæde til håret: Derfor er det en god hår-investeringKatso kaikki artikkelit

Paras hiuspyyhe opas - miksi valita bambuinen hiusturbaani?

Kysy keneltä tahansa kampaajalta, ja he ovat todennäköisesti samaa mieltä - tavallinen kylpypyyhe on huono vaihtoehto hiusten kuivaamiseen. Kun hiukset ovat märät, ne ovat alttiimmat vaurioitumaan ja katkeilevat normaalia helpommin. Tavallinen kylpypyyhe vahingoittaa hiuksiasi ajan myötä sekä aiheuttaa jokapäiväistä pörröisyyttä.

Jos haluat hoitaa hiuksia paremmin, kannattaa todellakin harkita erillisen hiuspyyhkeen hankkimista. Tämän päivän blogissa käymme läpi kuinka hiusturbaani tai hiuspyyhe voi olla erinomainen lisä hiustenhoitorutiiniin.

Käymme läpi perusasiat siitä kuinka ja miksi turbaanipyyhe toimii, sekä sen mistä materiaalista valmistettu hiuspyyhe tai hiusturbaani on paras vaihtoehto. Oletko valmis tietämään kaiken mahdollisen hiuspyyhkeisiin liittyen? Aloitetaan!

Sisältö

Mikä on hiuspyyhe?

Tiedät varmasti mitä tarkoitan, kun puhun tavallisesta ja melko karkeasta puuvillaisesta kylpypyyhkeestä? Sellainen pyyhe ei ole hyvä hiuksillesi. Normaalit kylpypyyhkeet ovat erinomaisia kehon kuivaamiseen pitkän kuuman suihkun jälkeen, mutta ne ovat huono vaihtoehto, jos haluat pitää pörröisyyden poissa ja hiukset hyvässä kunnossa. Parempi vaihtoehto hiusten kuivaamiseen on kyseiseen tarkoitukseen erityisesti valmistettu hiuspyyhe tai hiusturbaani. Turbaanipyyhe pysyy helposti paikallaan suihkun jälkeen, ja se on erityisesti suunniteltu poistamaan hiuksista ylimääräinen kosteus.

Toisin kuin tavallinen kylpypyyhe, hiuspyyhe imee hiuksista ylimääräisen kosteuden vetämättä ja riuhtomatta hiuksia. Kiitos niiden materiaalien, joista hiusturbaanit valmistetaan, ne kuivaavat hiuksesi nopeammin aiheuttamatta hiuksille vahinkoa. Käyn läpi hetken päästä ne materiaalit, joista hiusturbaanit on yleensä valmistettu, jotta voit päättää mistä materiaalista valmistettu hiuspyyhe on paras vaihtoehto sinun hiuksillesi.

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Miksi kannattaa hankkia erillinen hiuspyyhe?

Erillinen hiuspyyhe on tottakai käytännöllinen, mutta hiusturbaanin käyttö voi myös tehdä hiuksista terveemmät ajan myötä. Käyn alla läpi tärkeimpiä syitä siihen, miksi erillinen hiuspyyhe kannattaa todellakin hankkia.

1. Turbaanipyyhe ei vahingoita hiuksia

Toisin kuin tavallinen puuvillainen kylpypyyhe, hiuspyyhe on valmistettu materiaalista, joka on hellävaraisempi hiuksille. Hiukset ovat erittäin alttiita vaurioitumaan ollessaan märät, ja voivat vahingoittua hangatessasi niitä karkealla kylpypyyhkellä. Hiuspyyhe on parempi vaihtoehto hiusten kuivaamiseen, jos haluat pitää hiuksesi terveenä ja hyvässä kunnossa.

2. Hiuksesi kuivuvat nopeammin

Kiitos materiaalien, josta hiuspyyhe tai hiusturbaani on valmistettu, se kuivaa hiukset nopeammin kuin tavallinen pyyhe. Tämä antaa sinulle enemmän aikaa hiusten muotoiluun, meikin laittamiseen tai vaikka ihan vain nukkumiseen! Riippuen mistä materiaalista turbaanipyyhe on valmistettu, se voi kuivata hiuksesi paljon nopeammin kuin tavallinen puuvillapyyhe!

3. Hiuspyyhe on miellyttävämpi

Toinen hiusturbaanin etu on se, että se pysyy paikallaan sillä aikaa kun teet muita askareita suihkun jälkeen. Hiusturbaanissa on nappi, jonka avulla voit kiinnittää sen helposti ja nopeasti, ja sitten unohtaa sen olemassaolon kokonaan!

Bamboo Turban Hair Towel on valmistettu Bamboo Terry -materiaalista, joka on sekä allergiaystävällinen, ympäristöystävällinen ja vegaaninen.

4. Hiuspyyhkeellä pääset eroon hiustenkuivaajasta lopullisesti

Ajan myötä hiukset vahingoittuvat kuumuudesta, jota esimerkiksi hiusten säännöllinen föönaus aiheuttaa. Turbaanipyyhe on sen verran tehokas ja miellyttävä, että et välttämättä enää halua käyttää hiustenkuivaajaa ollenkaan!

Mistä materiaalista valmistettu hiuspyyhe on paras?

Etsiessäsi oikeanlaista hiuspyyhettä, tulet todennäköisesti huomaamaan, että niitä valmistetaan yleensä kolmesta eri materiaalista. Kaikki hiusturbaanit eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä. Esimerkiksi bambuinen hiuspyyhe on paljon parempi vaihtoehto kuin mikrokuitupyyhe hiuksille. Eri materiaaleista, joista hiuspyyhe voidaan valmistaa, on paljon opittavaa, esimerkiksi bambun ja puuvillan hyvät ja huonot puolet tai se, miksi mikrokuitupyyhe hiuksille on huono vaihtoehto.

Puuvillainen hiuspyyhe

Puuvilla on materiaalina melko monikäyttöinen. Puuvillainen hiuspyyhe on kestävä ja hengittävä, ja se voi toimia hyvin kaikille hiustyypeille. Puuvilla sisältää kuitenkin karkeita kuituja, jotka voivat hangata ja vahingoittaa hiuksia, joka johtaa hiusten katkeiluun ja kuivumiseen. Tämän lisäksi puuvillan valmistaminen vaatii paljon luonnonvaroja. Esimerkiksi 3% koko maailman vedenkulutuksesta sekä 7% maataloudessa käytetyistä kemikaaleista liitetään puuvillan tuotantoon. Onneksi turbaanipyyhe voidaan valmistaa myös ympäristöystävällisemmistä materiaaleista. Mutta käydään ensin läpi se pahin vaihtoehto: mikrokuitupyyhe hiuksille.

Mikrokuitupyyhe hiuksille

Mikrokuitupyyhe hiuksille on tehokas poistamaan hiuksista kosteutta nopeasti. Materiaalina mikrokuitupyyhe hiuksille on kuitenkin yksi huonoimmista vaihtoehdoista ympäristön kannalta. Mikrokuitupyyhe hiuksille sisältää keinotekoisia mikrokuituja, jotka aiheuttavat erittäin paljon saasteita mikromuovien muodossa, jotka vahingoittavat vedensaantilähteitä sekä vesiympäristöjä. Mikrokuitupyyhe hiuksille on siis huono valinta.

Bambuinen hiuspyyhe

Jos haluat valita ympäristöystävällisestä materiaalista valmistetun hiusturbaanin, valitse bambuinen hiuspyyhe. Bambu on yksi parhaista materiaaleista ympäristön kannalta. Toisin kuin puista, bambusta voidaan kerätä versoja tuhoamatta tai kaatamatta koko kasvia. Bambu myös kasvaa uskomattoman nopeasti, joten sen kasvatukseen ei tarvita lannoitteita tai torjunta-aineita. Bambu on myös nopeasti biohajoava materiaali, joten sen käyttö ei kuormita ympäristöä niin paljon kuin tekokuitujen käyttö. Bambusta valmistettu hiuspyyhe on hellävarainen ja se sopii erityisesti herkille ja vahingoittuneille hiuksille, sillä se on tunnettu pehmeydestään. Materiaalina bambu on hajuton sekä erittäin imukykyinen, joten se pitää hiukset kuivana luonnollisesti. Se on siis ihanteellinen materiaali hiusturbaanin tai hiuspyyhkeen valmistamiseen.

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Sininen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Sininen
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Sininen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Mihin kannattaa kiinnittää huomiota hiuspyyhettä hankkiessa

On asioita, jotka kannattaa pistää merkille hankkiessasi hiuspyyhettä. Listaan ne tässä alla:

Tarkasta onko hiusturbaanissa laatumerkki

Hyvälaatuinen turbaanipyyhe sisältää laatumerkin, joka antaa sinulle takeita sen hyvästä laadusta. Etsi sellainen hiuspyyhe, joka sisältää Oeko-Tex -merkin, joka on itsenäinen ja luotettava sertifiointiyritys.

Valitse luonnollisesta materiaalista valmistettu hiuspyyhe (ei siis mikrokuitua!)

Seuraavaksi, valitse sellainen hiuspyyhe, joka on valmistettu luonnollisesta ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Bambuinen hiuspyyhe on paras, mutta myös puuvillainen hiuspyyhe on tyydyttävä vaihtoehto. Mikrokuitupyyhe hiuksille on huono valinta, koska sen valmistus on erittäin haitallista luonnolle.

Mikä on paras hiuspyyhe?

Me Hairlustilla käytimme paljon aikaa luodaksemme sellaisen bambuisen hiuspyyhkeen, josta voimme olla ylpeitä. Meidän helppokäyttöinen ja hiusystävällinen Hairlust Bamboo Turban Hair Towel - bambuinen turbaanipyyhe on erittäin pehmeä, edullinen ja ympäristöystävällinen. Tämä bambuinen hiusturbaani on erittäin imukykyinen ja voi kuivata hiuksesi paljon normaalia puuvillapyyhettä nopeammin. Lisäksi meidän hiusturbaani on valmistettu ympäristöystävällisestä ja kestävästä materiaalista, joka on antibakteerinen ja hajuton!

Kuinka käyttää hiuspyyhettä - 4 helppoa askelta

Bambuisen hiusturbaanin käyttö on superhelppoa. Seuraa näitä neljää askelta oppiaksesi nopeasti kuinka käyttää hiuspyyhettä!

Ensin, selvitä hiukset

Ihan ensimmäiseksi sinun tulisi selvittää märät hiukset harjaamalla. Me suosittelemme käyttämään meidän Detangle Wet Brush -harjaa, joka selvittää märät hiukset hellävaraiseti vetämättä ja vahingoittamatta hiuksia. Lisäksi voit antaa sillä itsellesi hiuspohjan hieronnan suihkussa!

Hairlust Bamboo Turban Towel how to step 1

Aseta turbaanipyyhe paikalleen

Seuraavaksi, käännä pää ylösalaisin ja aseta hiusturbaanin leveämpi osa pään takapuolelle niin, että hiuksesi lepäävät pyyhkeen kapeamman osan sisällä.

Hairlust Bamboo Turban Towel how to step 2

Kierrä hiusturbaani

Paikalle asetuksen jälkeen, sulje hiusturbaani hiusten ympärille ja kierrä se muutaman kerran ympäri. Jos tämä sattuu, olet luultavasti kiertänyt sen liian tiukalle. Muista kohdella hiuksia aina hellävaraisesti!

Hairlust Bamboo Turban Towel how to step 3

Kiinnitä turbaanipyyhe

Viimeiseksi, kiinnitä hiusturbaanin yläosassa oleva nappi niskan kohdalla sijaitsevaan kannakkeeseen. Se oli siinä! Rentoudu, ja anna hiusten nauttia uudesta hiusturbaanista!

Hairlust Bamboo Turban Towel how to step 4

Muita käytännöllisiä hiustenhoitovinkkejä

Bambuisen hiusturbaanin lisäksi, on myös olemassa muita keinoja pitää hiuksesi terveinä. Alta löydät joitakin parhaista vinkeistä, joiden avulla voit pitää hiukset hyväkuntoisina ja kiiltävinä.

Kokeile ennen pesua käytettävää hoitoa

Ennen kuin peset hiukset normaalisti, kokeile käyttää hiuksiin ennen pesua laitettavaa hoitoa. Hiusnaamion käyttö kerran viikossa voi auttaa kosteuttamaan kuivia hiuksia ja jopa estää hiuksia vahingoittumasta! Parhaiden tulosten saamiseksi me suosittelemme jättämään hiusnaamion hiuksiin vähintään kahdeksikymmeneksi minuutiksi ennen poishuuhtelua. Älä unohda käyttää hoitoainetta pesun jälkeen!

HairLust - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm HairLust - Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm

Voidemainen tehokosteuttava hiusnaamio valmistettu 100% luonnollisista ainesosista.

32.95 €

Lue lisää

Käytä syväpuhdistavaa kuorintaa kerran viikossa

Jos käytät paljon eri hiustuotteita säännöllisesti, on todennäköistä, että niistä muodostuu kertymiä hiuspohjaan. Poista kertymät hellävaraisesti kerran viikossa, tai aina kun hiuspohja kaipaa syväpuhdistusta, hiuspohjan kuorinnan avulla. Kuorinnan säännöllinen käyttö poistaa hellävaraisesti kiiltoa himmentävät kertymät, jotka aiheutuvat hiustuotteiden, kovan veden mineraalien sekä öljyjen jäämistä.

Hiuspohjan hieronta oikeanlaisen harjan avulla

Kuten jo aiemmin mainitsin, märkien hiusten harjaamiseen suunnitellun wet brush -harjan käyttö on paras tapa selvittää hiukset suihkun jälkeen. Meidän suosikki on Hairlust Detangle Wet Brush -harja , koska sitä voi käyttää sekä märkiin että kuiviin hiuksiin, ja se toimii lisäksi hiuspohjan hierontalaitteena suihkussa! Shampoon jälkeen, käytä wet brush - harjaa hiuspohjan hierontaan poistaaksesi kertymät hellävaraisesti.

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka

Detangle Wet Brush, Persikka

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

Käytä turbaanipyyhettä hiustenkuivaajan sijaan

Yksi hiusturbaanin säännöllisen käytön eduista on se, että sinun ei tarvitse enää käyttää hiustenkuivaajaa ollenkaan. Jättämällä hiustenkuivaajan käytön väliin, hiuksistasi tulee ajan myötä pehmeämmät, kiiltävämmät ja yleisesti terveemmät. Hetken käytön jälkeen sinua saattaa jopa harmittaa, että et alkanut käyttämään bambu turbaanipyyhettä aiemmin!

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Sininen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Sininen
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Sininen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Nyt kun sinulla on kaikki tarvitsemasi tieto bambuisista hiuspyyhkeistä, on aika hankkia se hiuspyyhe, joka on oikea sinulle! Hiusturbaanin käytössä on monia etuja; se ei vahingoita hiuksia, se antaa sinulle enemmän aikaa keskittyä muihin hiustenhoitorutiinin osiin ja lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • tuotteet kiharille hiuksille

  Opas: Luonnonkiharan hiuksen hoito & parhaat tuotteet kiharille hiuksille

 • kiharat ilman lämpöä

  Opas: Miten tehdä yön yli kiharat ilman lämpöä

 • silikoniton shampoo ja hoitoaine

  Silikoniton shampoo & hoitoaine - miksi valita shampoo ilman silikonia?

 • Hvad er Curly Girl Metoden? Sådan kommer du i gang med metoden

  Curly Girl metodi vaiheittain (+ Curly Girl tuotteet)

 • sulfatfri shampoo

  Sulfaatiton shampoo: Miksi valita shampoo ilman sulfaatteja ja silikonia?

Katso kaikki artikkelit