tuotteet kiharille hiuksilleKatso kaikki artikkelit

Opas: Luonnonkiharan hiuksen hoito & parhaat tuotteet kiharille hiuksille

Kiharista hiuksista huolehtiminen vaatii tarkkuutta ja kärsivällisyyttä, mutta niin kauan kuin käytössäsi ovat parhaat tuotteet luonnonkiharille hiuksille, hiuksesi tulevat pysymään hyvässä kunnossa. Juuri sinun kiharatyypillesi sopivien tuotteiden löytäminen voi olla kuitenkin työlästä ja vaatia paljon kokeilua. Jatka lukemista, jos haluat välttää mahdolliset erehdykset!

Kuinka monta hiustuotetta maailmassa on, jotka lupaavat antaa sinulle juuri ne täydelliset, silkkiset kiharat? Tai tuotteita jotka sanovat korostavansa luonnollisia kiharoita, kuten esimerkiksi korkealaatuinen kiharavoide, mutta eivät kuitenkaan täytä lupauksiaan? Tällaisia tuotteita löytyy lukematon määrä.

Koska tiedän kuinka työlästä on yrittää löytää oikeasti toimivat tuotteet luonnonkiharille hiuksille, haluan auttaa. Käyn tässä artikkelissa läpi kuinka tunnistat mihin kiharatyyppiin hiuksesi kuuluvat ja kuinka löydät parhaat tuotteet kiharille hiuksille hiustyyppisi perusteella. Annan myös yleisiä vinkkejä luonnonkiharan hiuksen hoitoon.

Jatka lukemista oppiaksesi, mitkä ovat parhaat tuotteet luonnonkiharille hiuksille sekä toimivia kiharan hiuksen hoitovinkkejä.

Sisältö

Miten löytää parhaat tuotteet kiharille hiuksille

Ennen kuin käyn läpi millainen on paras shampoo kiharille hiuksille, ja miten löydät parhaat tuotteet kiharille hiuksille, sinun kannattaa tutustua paremmin hiuksiisi. Se auttaa määrittämään mitkä kiharan hiuksen tuotteet sopivat sinulle parhaiten.

Tutustu hiustyyppiisi

curly hair types

Jokaisella meistä on hiustyyppi. Kiharat hiukset voidaan tämän lisäksi jakaa eri kiharatyyppeihin. Minun kiharatyyppini on esimerkiksi 2C ja 3A tyypin välimaastossa. Mitä tämä sitten tarkoittaa? Sitä, että hiusteni rakenne on aaltoilevien ja kiharien välimaastossa. Koska hiukseni ovat hennot ja laineikkaat, käytän hiuksiini juuri kiharatyypilleni suunnattuja tuotteita. Älä huoli, jos et vielä tiedä mikä sinun kiharatyyppisi on, sillä tulen auttamaan sinua sen tunnistamisessa.

Ensimmäinen askel kiharatyypin tunnistamisessa on havaita ovatko hiuksesi laineilevat, kiharat vai todella kiharat. Tyypin 2 hiukset ovat laineilevat, johon kuuluvat hieman taipuisat suortuvat ja aaltoilevat S-kirjaimen muotoiset kiharat. Tyyppiin 3 kuuluvat kiharat hiukset, jotka voivat vaihdella isommista ja löyhemmistä kiharoista korkkiruuveihin. Tämä hiustyyppi kuivuu helpommin. Tyyppiin 4 kuuluvat todella kiharat, afromaiset hiukset, joissa on tiukat Z-kirjaimen muotoiset siksak-kiharat. Tämä hiustyyppi voi näyttää lyhyemmältä kuin mitä hiukset todellisuudessa ovat, koska hiukset vetäytyvät niin tiukkaan kiharaan.

Jokainen hiustyyppi on jaettu alaryhmiin hiusten rakenteen, muodon ja paksuuden perusteella. On normaalia, että hiuksistasi löytyy erilaisia kiharamuotoja, joten älä huoli, jos et löydä vain yhtä hiuksiisi sopivaa tyyppiä!

Eri kiharatyypit

Tässä lista laineilevista, kiharista ja todella kiharista hiustyypeistä, joka auttaa löytämään ne parhaat tuotteet kiharille hiuksille:

Tyypit 2A-C: Laineikkaat hiukset

Kuten yllä mainitsin, hiustyypit 2A, 2B ja 2C ovat laineikkaita hiustyyppejä. 2A tyyppisissä hiuksissa on vähiten rakennetta ja volyymia, ja ne näyttävät melkein suorilta. 2B tyypin hiuksissa on enemmän S-kirjaimen muotoisia kiharoita kuin 2A -tyypissä, mutta kiharat yleensä alkavat päälaen alapuolelta. 2C edustaa paksumpia laineikkaita hiuksia, joissa kiharat alkavat jo hiusten juurista.

Jos sinulla on laineilevat hiukset, suosittelen, että otat käyttöön volyymia antavat kiharan hiuksen tuotteet, kuten Ocean Water Sea Salt Spray -merisuolasuihkeen tai tuuheuttavan Curl Crush™ Defining Mousse - muotovaahdon, jotka antavat rakennetta hiusten juuriin. Toinen tärkeä vinkki 2A-2C hiustyypeille on kevyempien, erityisesti laineikkaille hiuksille tarkoitettujen tuotteiden käyttö raskaampien, todella kiharille hiuksille kehitettyjen tuotteiden sijaan.

Hiustyypit 3A-C: Kiharat hiukset

Nyt puhumme virallisesti kiharista hiuksista. Hiustyyppi 3A edustaa löyhempiä ja isompia kiharoita, joissa on enemmän volyymia ja rakennetta kuin laineilevissa hiustyypeissä. 3A kiharat eivät kuitenkaan ole yhtä tiukat kuin muissa 3 kiharatyypeissä. 3B kiharat ovat joustavammat ja niiden ympärysmitta on noin paksun tussin kokoinen. 3C tyypin kiharat ovat tiiviimpiä, noin lyijykynän paksuisia korkkiruuveja.

Parhaat tuotteet 3-tyypin kiharille hiuksille ovat kosteuttavat tuotteet. Jos haluat ehostaa 3A-C kiharoita, suosittelen ottamaan käyttöön laadukkaat kiharien hiusten tuotteet, kuten Curl Crush™ Defining Cream - kiharavoiteen, joka auttaa korostamaan kiharoita ja pitämään pörröisyyden loitolla. Tämän on yksi parhaista tuotteista luonnonkiharan hiuksen hoitoon. Erinomainen shampoo kiharille hiuksille on ​​Curl Crush™ Shampoo, koska se kosteuttaa ja suojaa hiuksiasi edistäen samalla hiusten kasvua!

Tyypit 4A-C: Todella kiharat hiukset

Tyyppi 4 on todella kihara, afromainen hiustyyppi. Kun 4A hiustyypin hiukset ovat märät, kiharat eivät ole kovin huomattavat, mutta hiusten kuivuessa hiukset lyhenevät huomattavasti vetäytyessään tiukalle kiharalle. 4B tyypin kiharat ovat tiukemmat kuin 4A tyypin, ne ovat usein huokoiset ja niissä on Z-kirjaimen muotoiset tiukat kiharat. 4C tyypin kiharat ovat kaikista tiiviimmät siksak-kiharat. Tämä hiustyyppi lyhenee eniten kuivuessaan. Todella kiharien hiusten etu on se, että ne ovat monipuoliset ja ne voidaan muotoilla usealla eri tavalla.

Erittäin kiharat hiukset ovat kaikista alttiimmat pörröisyyteen ja kuivuuteen, joten niiden hoito vaatii paljon kosteutta. Raskaampia öljyjä sisältävät kiharien hiusten tuotteet tuovat kiharat esiin ja antavat todella kiharoille hiuksille niiden kaipaamaa kosteutta. Saavuttaaksesi parhaat tulokset, sinulla tulisi olla käytössä sellaiset kiharien hiusten tuotteet, jotka on erityisesti suunniteltu luonnostaan todella kiharille hiuksille. Curl Crush™ Co-Wash on erinomainen co-wash hoitoaine kiharille hiuksille, joka on kehitetty erityisesti hellävaraiseen hoitoainepesuun. Sen lisäksi, että hoitorutiiniisi kuuluu pesevä hoitoaine kiharille hiuksille, myös vahvistavan ja kosteuttavan tehohoidon, kuten Curl Crush™ Hair Mask -hiusnaamion viikottainen käyttö tulisi olla osa luonnonkiharan hiuksen hoitorutiinia.

Tunnista hiustesi huokoisuus

Hiusten huokoisuus (eng. hair porosity) viittaa siihen, kuinka helposti hiuksesi imevät kosteutta ja hiustuotteita. Huokoisuus riippuu hiuksen uloimman kerroksen koosta ja rakenteesta, ja se määräytyy yleensä geenien perusteella. Hiuksia vaurioittavat käsittelyt, kuten niiden kuumakäsittely, vaalennus tai vääränlaisten tuotteiden käyttö, voivat myös tehdä hiusten uloimmasta kerroksesta huokoisemman. Hiuksesi voivat olla korkeahuokoiset, keskihuokoiset tai matalahuokoiset.

Vesilasitesti on nopea keino saada selville, miten huokoiset hiuksesi ovat. Laita yksi hiussuortuva lasilliseen vettä. Jos hiuksesi kelluu, sinulla on matalahuokoiset hiukset, mutta jos se uppoaa nopeasti, sinulla on korkeahuokoiset hiukset. Mikäli hiussuortuva uppoaa hitaasti lasin pohjalle, sinulla on keskihuokoiset hiukset. Pidä kuitenkin mielessä, että tämä nopea testi on ainoastaan suuntaa antava.

Toinen hyvä merkki hiusten huokoisuudesta on se, kuinka nopeasti hiuksesi kuivuvat. Mitä nopeammin hiuksesi kuivuvat, sitä korkeampi niiden huokoisuus. Hiusten pituus ja paksuus vaikuttavat niiden kuivumisaikaan, mutta hiusten huokoisuus on suurin tekijä kuivumisen kannalta. Korkeahuokoiset hiukset voivat esimerkiksi kuivua kauttaaltaan kahdessa tunnissa, kun taas matalahuokoisten hiusten kuivuminen voi kestää yli kahdeksan tuntia.

Nyt kun sinulla on ajatus siitä kuinka huokoiset hiuksesi ovat, voit siirtyä seuravaan vaiheeseen, eli siihen mitä hiusten huokoisuus tarkoittaa:

hair porosity types

 • I. Korkeahuokoiset hiukset (high porosity/hipo) - Korkeahuokoiset hiukset tarkoittavat sitä, että hiustesi uloimman kerroksen hiussuomuissa on enemmän aukkoja, joka johtuu joko geeneistä tai vaurioista. Hiuksesi voivat imeä (liikaa) kosteutta, mutta ne eivät säilytä sitä helposti. Hiuksiin jätettävät hoidot sekä kosteutta sitovat tuotteet ovat parhaat tuotteet korkeahoukoisille kiharille hiuksille. Korkeahuokoiset hiukset vaativat tehokkaampaa kosteutusta, joten useampien hiuksiin jätettävien tuotteiden käyttö samanaikaisesti voi olla hyvä keino pitää pörröisyys loitolla. Päällystä kiharasi Curl Crush™ Conditioner -hoitaineella ja Curl Crush™ Defining Cream -kiharavoiteella, jotta annat hiuksillesi mahdollisimman paljon kosteutta. Muista myös, että mitä enemmän vaurioita hiuksissa on, sitä enemmän korjaavaa proteiinia ne kaipaavat. Sen vuoksi säännölliset proteiinihoidot ovat erinomainen keino pitää huolta korkeahuokoisista hiuksista.
 • II. Keskihuokoiset hiukset (medium porosity/mepo) - Keski- tai normaalihuokoisten hiusten uloimmassa kerroksessa on jonkin verran aukkoja, mutta hiusten pinta on silti melko sileä. Tämä tarkoittaa sitä, että hiukset imevät ja säilyttävät kosteutta hyvin, eivätkä ne vaadi paljon hoitoa. Jos sinulla on keskihuokoiset hiukset, voit pitää itseäsi onnekkaana!
 • III. Matalahuokoiset hiukset (low porosity/lopo) - Matalahuokoisia hiuksia pidetään yleensä kiiltävän ja terveen näköisinä. Matalahuokoiset hiukset hylkivät vettä, sillä hiuksen uloimmassa kerroksessa on todella vähän tai ei ollenkaan aukkoja. Huono puoli tässä on se, että ravintoaineet ja kosteus eivät pääse tunkeutumaan hiussuortuviin helposti. Jos sinulla on matalahuokoiset hiukset, valitse sellaiset tuotteet luonnonkiharille hiuksille, jotka ovat kevyitä ja sisältävät kosteutta imeviä humektantteja, kuten glyseriiniä. Vältä raskaita tuotteita, jotka istuvat hiusten päällä imeytymättä ja tekevät hiuksistasi rasvaisen näköiset. Minun mielestäni Curl Crush™ Shampoo on paras shampoo kiharille hiuksille, jotka ovat matalahuokoiset. Lisäksi, toinen hyvä vinkki matalahuokoisille hiuksille on hiusnaamioiden käyttäminen saunassa, sillä lämpö auttaa aukaisemaan hiussuomut, jolloin tuote pääsee imeytymään paremmin.

Kiharan hiuksen hoito: proteiini vs. kosteutus

Luonnonkiharan hiuksen hoito vaatii sekä vahvistavia proteiineja että kosteuttavia ainesosia sisältäviä tuotteita. Jos hiuksesi ovat joustavat ja tuntuvat liian pehmeiltä, tai jos hiuksesi näyttävät vähemmän kiharoilta kuin ennen tai ovat "hävinneet", suosittelen ottamaan avuksi runsaasti proteiinia sisältävät tuotteet luonnonkiharille hiuksille. Jos hiuksesi ovat hauraat, jäykät ja kuivat, tehokkaasti kosteuttavat tuotteet kiharille hiuksille ovat paras vaihtoehto. Avain hyvinvoiviin ja korostettuihin kiharoihin on proteiinin ja kosteuden tasapaino.

Proteiinia sisältävät tuotteet:

Jos sinulla on korkea- tai keskihuokoiset hiukset - tai ne tuntuvat purkkamaisilta ja elottomilta - lisäproteiinista voi olla hyötyä:

 • Curl Crush™ Hair Mask - Tämä hiusnaamio tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän kosteutta ja proteiinia ja on erinomainen tuote kaikentyyppisen luonnonkiharan hiuksen hoitoon.
 • Curl Crush™ Shampoo - Paras shampoo kiharille hiuksille, joka puhdistaa kiharat hellävaraisesti ja kuivattamatta.
 • Curl Crush™ Conditioner - On tärkeää, että käytössäsi on hoitoaine kiharille hiuksille, sillä ne tarjoavat usein enemmän hoitoa ja kosteutta kuin tavalliset hoitoaineet.
 • Curl Crush™ Defining Mousse - Tämä muotovaahto kiharille hiuksille antaa ilmavaa tuuheutta ja erottelee kiharoita.
 • Protein Repair™ Hair Mask - Jos etsit runsaasti proteiinia sisältävää kiharan hiuksen hoitotuotetta vaurioituneille, korkeahuokoisille hiuksille, tämä rakennepaikkaava naamio on erinomainen vaihtoehto.

Tuotteet, jotka eivät sisällä proteiinia:

Jos sinulla on matalahuokoiset hiukset tai jos hiuksesi tuntuvat hyvin kuivilta ja haurailta, paljon kosteuttavia aineosia sisältävät tuotteet luonnonkiharille hiuksille ovat paras valinta:

 • Curl Crush™ Defining Cream -kiharavoide - Minun mielestäni tämä on yksi parhaista tuotteista kiharan hiuksen hoitoon. Tämän tuotteen avulla pidät pörröisyyden loitolla sekä saat pehmeät, luonnolliset kiharat. Lisäksi voiteen sisältämät antioksidantit suojaavat ja vahvistavat hiuksia. Lue tämä artikkeli kiharavoiteista ja -vaahdoista, jos et ole varma mitkä muotoilutuotteet luonnonkiharille hiuksille sopivat parhaiten sinulle.
 • Curl Crush™ Defining Gel - Toisin kuin useimmat hiusgeelit, tämä kiharageeli kosteuttaa kuivia kiharoita samalla erotellen, antaen pitoa, kiiltoa sekä suojaten lämmöltä.
 • Curl Crush™ Co-Wash - Tämä pesevä hoitoaine on erinomainen tuote kuivien ja karkeiden kiharoiden hoitoon. Samalla kun se puhdistaa hiukset hellävaraisesti tuote antaa hiuksille runsaasti kosteutta ehkäisten pörröisyyttä ja katkeilua.
 • Moisture Hero™ Hair Oil - Tämä on suosikkihiusöljyni kuiville ja pörröisille kiharille. Sen 100% luonnollinen ja silikoniton koostumus tehokosteuttaa ja ravitsee kiharoita.
 • Sun Defense Hair Mist -suihke - Tykkään itse paljon juuri tästä kosteuttavasta suihkeesta, sillä se on helppokäyttöinen ja se antaa hiuksille kauniin kiillon. Tämä on yksi parhaista tuotteista laineilevan ja kiharan hiuksen hoitoon.
 • Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm - Tämä ennen hiusten pesua käytettävä hiusnaamio kosteuttaa ja lisää kiiltoa, joten se on erinomainen tuote ylimääräistä hoitoa ja tehokosteutusta kaipaaville kiharoille. Se sopii erinomaisesti myös matalahuokoisille hiuksille, sillä pesun jälkeen hiukset eivät jää raskaiksi.

4 tärkeää kiharan hiuksen hoitovinkkiä

Kiharan hiuksen tuotteet ovat erinomainen tapa pitää hiuksista huolta, mutta pidä lisäksi nämä hoitovinkit mielessä:

 • Käytä sulfaatitonta shampoota - Sinulla tulisi olla käytössäsi ainoastaan hellävarainen, sulfaatiton shampoo kiharille hiuksille ja hiusten liiallista pesua tulisi välttää. Liiallinen pesu saattaa nimittäin kuivattaa kiharasi. Sama pätee silikonia tai kuivattavia alkoholeja sisältäviin tuotteisiin.
 • Sano hyvästit harjalle - Liiallinen harjaus voi aiheuttaa pörröisyyttä sekä vahingoittaa hiuksia, etenkin jos sinulla on korkeahuokoiset hiukset. Jos hiuksissasi on takkuja, suosittelen käyttämään harvapiikkistä kampaa suihkussa samalla kun käytät hoitoainetta kiharille hiuksille. Näin saat avattua takut hellävaraisesti ja hoitoaine kiharille hiuksille levittyy tasaisesti joka puolelle. Toinen poikkeus on erityisesti kiharille kehitetty defining brush, joka auttaa muotoilemaan erotellut kiharat.
 • Vältä hiusten kuumakäsittelyä - Sen lisäksi, että et käytä hiusharjaa, on myös aika lopettaa kuumien muotoiluvälineiden käyttö. Ne tulevat ainoastaan vahingoittamaan hiuksiasi ajan kuluessa. Käytä hiustenkuivaajan sijaan pehmeää bambuhiuspyyhettä kuivataksesi hiukset hellävaraisesti.
 • Suojaa hiuksiasi öisin - On tärkeää, että hiukset eivät hankaudu nukkuessa, jos haluat pitää pörröisyyden loitolla ja kiharat eroteltuina. Silkkisen pehmeä Silky Bamboo Pillowcase -bambutyynyliina auttaa suojaamaan hiuksia ja pitämään kiharat kauniina yön yli. Lue lisää bambulakanoiden hyödyistä täältä.

Jos haluat enemmän neuvoja luonnonkiharan hiuksen hoitoon, lue tämä opas Curly Girl metodista.

Muut tärkeät kiharien hiusten tuotteet

Tässä muutamat muut erinomaiset tuotteet luonnonkiharille hiuksille, jotka voit lisätä hoitorutiiniin:

 • Scalp Delight™ Detox Scrub -hiuspohjan kuorinta, hoitoaine ja hiuspohjan hierontaharja - Pidä huolta myös hiuspohjasta puhdistamalla se huolellisesti silloin tällöin. Puhdistavat tai ns. clarifying pesut ovat erityisen tärkeitä kiharahiuksisille, sillä hellävaraisen shampoon käyttö ja hiusten peseminen vain hoitoaineella yhdistettynä muotoilutuotteisiin voi aiheuttaa tuotekertymiä päänahkaan. Jos siis haluat pitää kiharat terveinä ja ilmavina, muista käyttää sulfaatitonta päänahan kuorintaa silloin tällöin!
 • Curl Crush™ Fine Mist Spray Bottle - Tämä suihkepullo kiharoiden freesaukseen erittäin hienolla ja jatkuvalla sumutteella on erittäin hyödyllinen lisä luonnonkiharien hiusten muotoiluun ja kosteuttamiseen. Täytä vain tyhjä suihkepullo puhtaalla vedellä tai sekoituksella vettä ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta, ja suihkuta hiuksiin. Sumutepullon avulla virkistät kuivat kiharat tehden niistä kosteutetut ja kauniit joka päivä.
 • Hair Formula Gummies for Women - Pureskeltavat vitamiinit hiuksille - Voit huolehtia hiusten hyvinvoinnista sisältäpäin näiden herkullisten hiusvitamiinien avulla, jotka varmistavat, että hiuksesi pysyvät vahvoina ja terveinä.
 • Volume Wizard™ Pre-Styling Spray - Tämä silikoniton tuuheuttava suihke antaa rakennetta ja volyymiä kaikentyyppisille hiuksille kuivattamatta kutreja. Se on erinomainen esimerkki laineikkaille hiuksille sopivasta tuotteesta, joka antaa volyymia ja rakennetta hiusten suoriin osiin.

Usein kysyttyä tuotteista kiharille hiuksille

 • 1. Mitkä tuotteet sopivat parhaiten kullekin kiharatyypille?

  Kiharat hiukset vaihtelevat laineikkaista (2A-C), kihariin (3A-C) ja todella kihariin (4A-C). Laineikkaat hiukset hyötyvät kevyistä tuotteista, jotka eivät latista hiuksia, kun taas tiukemmat kiharat hiukset vaativat usein syväkosteuttavia tuotteita. Valitse juuri omalle hiustyypillesi sopivat tuotteet saadaksesi parhaat tulokset.

 • 2. Kuinka tunnistaa kiharatyyppi ja hiusten huokoisuus?

  Kiharatyyppi voidaan määrittää kiharoiden muodon ja koon mukaan. Huokoisuus puolestaan ​​viittaa siihen, kuinka hyvin hiuksesi imevät ja säilyttävät kosteutta. Voit tunnistaa huokoisuutesi ns. vesilasitestillä tai tarkkailemalla kuinka nopeasti hiuksesi ilmakuivuvat.

 • 3. Mitkä ovat tärkeimmät hoitovinkit kiharille?

  Käytä sulfaatittomia ja silikonittomia tuotteita, jotka on kehitetty erityisesti kiharille hiuksille. Lisäksi vältä hiusten harjaamista kuivina, minimoi lämpömuotoilu ja suojaa kiharoitasi nukkuessasi. Harkitse myös Curly Girl metodin noudattamista kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun.

Jos sinulla on suorat tai laineikkaat hiukset, mutta haluat luoda itsellesi kauniit kiharat, Heatless Curl Kit on mahtava tapa saada hiuksiin upeat kiharat yön yli ilman lämpöä.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Toivottavasti olet saanut tästä artikkelista hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa siitä, kuinka löydät parhaat tuotteet luonnonkiharille hiuksille.

Etsitkö lahjaa kiharahiuksiselle? Katso myös parhaat lahjapakkaukset hiustenhoitoon.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Luonnonkiharien hiusten muotoiluopas: Näin tuot luonnonkiharat esiin

  Luonnonkiharien hiusten muotoiluopas: Näin tuot luonnonkiharat esiin

 • Hvad er Curly Girl Metoden? Sådan kommer du i gang med metoden

  Curly Girl metodi vaiheittain (+ Curly Girl tuotteet)

 • Co-wash eli pesevä hoitoaine

  Mikä on co-wash eli pesevä hoitoaine? Kattava opas hiusten hoitoainepesuun

 • Mitä tarkoittaa hiusten huokoisuus? Low vs. high porosity hair

  Mitä hiusten huokoisuus tarkoittaa? Low vs. high porosity hair

 • Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

  Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

Katso kaikki artikkelit