Aloe veran hyödyt hiuksille + parhaat aloe vera shampootKatso kaikki artikkelit

Aloe veran hyödyt hiuksille + parhaat aloe vera shampoot

Mietitkö, onko aloe veran käyttö hyväksi hiuksille? Jatka lukemista oppiaksesi aloe veran hyödyistä hiuksille ja päänahalle. Käyn läpi parhaat aloe vera shampoot, tee-se-itse aloe vera hiusnaamiot sekä kaiken siltä väliltä.

Aloe vera tunnetaan sen monista käyttötarkoituksista kauneudenhoidossa, ja se on noussut suosioon myös hiustenhoidosta kiinnostuneiden keskuudessa. Käyn tässä kattavassa oppaassa läpi aloe veran hyödyt hiuksille, selvittäen voiko aloe veran käyttö toimia ratkaisuna hiusten kuivuuteen, edistää hiusten kasvua tai olla ärtyneen päänahan pelastaja.

Halusit sitten kokeilla aloe vera shampoota ja hoitoainetta tai itse tehtyä aloe vera hiusnaamiota, tämä on oppaasi aloe veran käyttöön hiustenhoidossa.

Sisältö

Aloe veran hyödyt on tiedetty jo pitkään – jopa vuosisatoja! Tätä vihreää ihmettä on käytetty kauan sekä lääkkeenä että kauneudenhoidossa.

Elämme sosiaalisen median aikaa, ja aloe vera hiuksiin on todellinen some-trendi. Selatessasi Instagramia tai TikTokia voit löytää lukemattomia videoita siitä, kuinka aloe veran käyttö voi edistää hiusten kasvua ja kosteuttaa hiuksia.

Seuraavaksi aion käydä läpi aloe veran hyödyt tieteellisestä näkökulmasta, niin ymmärrät mihin tämän luonnollisen aineosan suosio oikeasti perustuu.

Aloe veran ravintoaineet

Aloe veran ravintoaineet

Aloe vera ei ole ainoastaan kaunis kasvi, se on todellinen ravinteiden aarrearkku, sisältäen vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Itseasissa aloe veran lehtiuutteen on todettu sisältävän yli 200 kemiallista ainetta. Alta löydät joitain näistä tärkeistä komponenteista ja ravinteista, joiden ansiosta aloe vera on todellinen ihmeaine hiuksille ja hiuspohjalle:

 • Vesipitoisuus: Aloe vera geeli on 99% vettä, joten se tarjoaa hiusten ja päänahan kuivuutta torjuvaa syväkosteutusta.
 • Vitamiinisisältö: Aloe veran sisältämät A, B, C ja E -vitamiinit ravitsevat päänahkaa ja hiustuppeja.
 • Kivennäis- ja hivenaineet: Sinkki, magnesium, kalsium ja kupari ovat esimerkkejä aloe veran sisältämistä mineraaleista.
 • Antioksidantit: Aloe veran antioksidantit auttavat suojaamaan hiuksia ympäristöllisiltä vaurioilta. Antioksidantit toimivat suojana saasteilta, UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta, pitäen hiukset terveinä ja elinvoimaisina.
 • Aminohapot: Aloe vera sisältää lukuisia aminohappoja, jotka ovat proteiinien rakennusaineita. Hiuksesi ja ihosi koostuvat suurilta osin proteiinista – tarkalleen ottaen proteiineista nimeltä kollageeni ja keratiini.
 • Tulehduksia ehkäisevät aineet: Aloe vera sisältää runsaasti aktiivisia aineita, kuten polysakkaridi asemannaania, sekä tulehdusta ehkäiseviä entsyymejä.
 • Rasvahapot: Aloe vera sisältää runsaasti erilaisia rasvahappoja, kuten omega-3 ja linolihappoa, jotka ravitsevat hiuksia tyvestä latvoihin.

Aloe veran hyödyt hiuksille ja päänahalle

Nyt kun olemme käyneet läpi aloe veran sisältämät lukuisat ravintoaineet, puhutaan seuraavaksi niistä hyödyistä, joita aloe veran käyttö tarjoaa.

Aloe veran hyödyt hiuksille ja päänahalle

1. Syväkosteutus

Aloe vera geeli sisältää paljon vettä ja tarjoaa intensiivistä kosteutusta hiuksille ja iholle. Sano hyvästit kuiville ja hauraille suortuville hiusten imiessä kosteutta. Aloe veran käyttö päänahalle parantaa ihon kykyä säilyttää kosteutta.

2. Rauhoittaa päänahkaa

Aloe vera päänahkaan käytetyttynä tekee ihmeitä tulehdusta estävien ainesosien ansiosta, etenkin jos sinulla on ärtynyt hiuspohja. Oli kyseessä sitten kutina tai punoitus, aloe vera rauhoittaa ja edistää päänahan hyvinvointia. Tutkimukset ovat todenneet aloe veran olevan myös hyödyllinen kroonisten päänahan sairauksien, kuten psoriaasin, hoidossa.

3. Ihon kollageenituotanto

Aloe vera päänahkaan levitettynä voi olla vieläkin lupaavampaa, sillä tutkimukset ovat todenneet aloe veran edistävän kollageenin tuotantoa. Kollageeni on proteiini, joka vastaa ihon elastisuudesta. Aloe veran käyttö hiustenhoidossa voi näin ollen edistää hiuspohjan ihon hyvinvointia.

4. Hilseen torjunta

Aloe veran luonnollinen tulehduksia ehkäisevä vaikutus tekee siitä mahdollisen ratkaisun taistelussa hilsettä vastaan. Vuonna 1999 tehdyn tutkimuksen mukaan aloe vera on tehokas vähentämään tali-ihottuman aiheuttamaa hilseilyä ja kutinaa. Aloe veran käyttö hiuspohjalle auttaa pitämään yllä ihon tasapainoa ehkäisten mahdollista hilseilyä.

5. Suojaa vaurioilta

Viimeiseksi, aloe veran antioksidantit auttavat suojelemaan hiuksia ja hiuspohjaa ympäristön aiheuttamilta vaurioilta. Vuonna 2016 tehdyn tutkimuksen mukaan aloe vera on tehokas vähentämään UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita, jonka vuoksi se on erinomainen lisä UV-suojan antaviin tuotteisiin.

Entä aloe veran käyttö hiusten kasvuun?

Netistä löytyy paljon väitteitä, joiden mukaan aloe veran käyttö edistää hiusten kasvua, joten käydään läpi tämän väitteen todenperäisyys. Aloe vera geeli hiuksiin on epäilemättä erinomainen tuote, mutta sille, että se edistäisi huomattavasti hiusten kasvua, ei ole tieteellistä perustaa.

Aloe veran vaikutus perustuu sen kykyyn ravita sekä ylläpitää hiusten ja päänahan terveyttä. Aloe veran kosteuttava, tulehdusta ehkäisevä ja ravitseva vaikutus edistää hiusten terveyttä yleisesti. Rauhoittamalla päänahkaa ja ehkäisemällä hiuksia kuivuudelta, aloe vera voi tukea tervettä hiusten kasvua. Joten, vaikka aloe vera geeli hiuksiin ei aiheutakkaan välitöntä hiusten kasvua, sen kiistattomat hyödyt hiuksille ja päänahalle tekevät siitä erinomaisen lisän hiustenhoitoon.

7 parasta aloe vera shampoota

Oletko valmis ottamaan aloe veran mukaan hiustenhoitorutiiniisi aloe vera shampoon tai muiden aloe veraa sisältävien tuotteiden avulla? Olen koonnut listan parhaista aloe vera shampoista ja hoitoaineista, joista jokaisessa on runsas annos ekologista aloe vera -uutetta. Oli sinulla sitten volyymia kaipaavat hennot hiukset, kauniit luonnonkiharat tai blondatut kutrit, listalta löytyy jokaiselle jotain. Nämä sulfaatittomat ja silikonittomat shampoot (ja hoitoaineet) sisältävät runsaasti ekologisia ainesosia, mukaan lukien aloe veraa.

Paras aloe vera shampoo hiusten kasvuun

Jos etsit aloe vera shampoota, joka myös edistää hiusten kasvua, suosittelen Grow Perfect™ Shampoota. Tämä luonnonkosmetiikan shampoo sopii erityisesti heille, joilla on ohuet hiukset tai ongelmia hiustenlähdön kanssa. Sen sisältämät rosmariiniöljy ja Anagain™-uute stimuloivat hiusjuuria ja edistävät hiusten tiheyttä. Jos haluat tukea hiusten kasvua vielä tehokkaammin, harkitse samaan sarjaan kuuluvan hoitoaineen käyttöä.

Paras aloe vera shampoo haaroittuville latvoille

Heille, jotka taistelevat haaroittuvien ja katkeilevien hiusten kanssa, suosittelen Split Fix™ Shampoota. Ekologista aloe veraa, jojobaöljyn estereitä sekä kasviuutteita sisältävän koostumuksen ansiosta tämä shampoo antaa elinvoimaa hauraille hiuksille, sekä suojaa ympäristöllisiltä haitoilta. Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi, käytä shampoon lisäksi sen täydellistä kumppania - Split Fix™ hoitoainetta.

Paras aloe vera shampoo kiharoille

Kiharat hiukset ansaitsevat erityistä hoitoa. Curl Crush™ Shampoo sopii kaikille kiharatyypeille. Tämä hellävarainen, low-poo shampoo sisältää ekologista aloe veraa, glyseriiniä, riisiproteiinia sekä bambu-uutetta, joiden ansiosta se sopii kiharoiden hiusten erityisiin tarpeisiin.

Käytä shampoota yhdessä Curl Crush™ hoitoaineen kanssa ravitaksesi hiuksia tehokkaammin. Jos haluat vielä hellävaraisemman tuotteen hiusten pesuun, Curl Crush™ Co-Wash -hoitoainepesu on erinomainen vaihtoehto, joka hoitaa ja kosteuttaa hiuksia. Molemmat tuotteet sisältävät myös aloe veraa!

Paras syväkosteuttava aloe vera shampoo

Jos hiuksesi ovat kuivat ja pörröiset, valitseMoisture Hero™ Shampoo. Tämä shampoo on kuivien ja janoisten hiusten virkistäjä, joka palauttaa hiuksiin niiden luonnollisen kosteustasapainon. Jos haluat maksimoida shampoon kosteuttavan vaikutuksen, käytä lisäksi Moisture Hero™ hoitoainetta.

Paras kuoriva aloe vera shampoo

Scalp Delight™ Detox Scrub on kehitetty erityisesti heille, joilla on kuiva, hilseilevä tai kutiseva päänahka. Kuorinta auttaa poistamaan tuotekertymät ja muut epäpuhtaudet päänahasta, ja tuotteen sisältämät aloe vera ja kaurauute kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa. Tee syväpuhdistavasta hoidosta vielä tehokkaampi käyttämällä kuorintaa yhdessä kevyen Detox hoitoaineen kanssa, joka on täydellinen tuote rasvoittuville ja ärtyneille päänahoille.

Paras aloe veraa sisältävä hilseshampoo

Sano hyvästit hilseilevälle päänahalle käyttämällä Instant Relief™ Dandruff Shampoota. Tämä shampoo taistelee hilsettä vastaan luonnollisesti ja sisältää aloe veraa, teepuuöljyä sekä tehokasta antimikrobista DermaSoft® Decalact MB -ainesosaa. Shampoo on ehkäisee hilseilyä hellävaraisesti mutta tehokkaasti, jotta antaen välitöntä apua päänahan ongelmiin.

Paras aloe vera hopeashampoo

Sano hyvästit ei-toivotulle hiusten keltaisuudelle ja toivota elinvoimaiset vaaleat hiukset tervetulleeksi käyttämällä Enriched Blonde™ Silver Shampoota. Tämä hopeashampoo on erinomainen keino pitää yllä vaalennettujen hiusten sävyä. Luodaksesi kattavan vaaleiden hiusten hoitorutiinin, harkitse Enriched Blonde™ hopeahoitoaineen käyttöä tämän aloe veraa sisältävän hopeashampoon kanssa.

12 muuta aloe veraa sisältävää hiustuotetta

Aloe vera shampoon ja hoitoaineen lisäksi on olemassa paljon muita hiustenhoito- sekä muotoilutuotteita, joiden avulla voit hyötyä aloe verasta. Tässä minun suosikkini:

 1. Grow Perfect™ Thickening Spray: Tämä hiuksiin jätettävä hoitosuihke virkistää hiustuppeja sekä rauhoittaa päänahkaa, edistäen hiusten tuuheutta ja terveyttä.
 2. Refresh Powder™ Dry Shampoo: Tämä puuterimainen, luonnollinen kuivashampoo tekee hiuksista puhtaan näköiset samalla rauhoittaen hiuspohjaa, jotta voit pitää pidemmän tauon pesujen välissä.
 3. Volume Wizard™ Hair Powder: Tämä hiuspuuteri on erinomainen tuote hiusten muotoiluun, tarjoten helpon keinon lisätä tuuheutta ja tekstuuria hiuksiin.
 4. Curl Crush™ Curl Cream, Gel, ja Mousse: Hemmottele luonnonkiharoita tällä triolla kiharien muotoiluun. Kiharavoide, -geeli sekä -mousse ovat kehitetty erottelemaan ja kosteuttamaan kiharoita.
 5. Thermal Shield™ Heat Protectant: Suojaa suortuvia lämpövaurioilta tällä silikonittomalla lämpösuojasuihkeella, joka varmistaa että hiukset ovat sekä suojatut että huolitellut.
 6. Ocean Water Sea Salt Spray: Luo vaivaton rantalook tällä merisuolasuihkeella, joka muotoilee sekä kosteuttaa hiuksia.
 7. Final Touch™ Hair Spray + Styling Stick: Anna hiuksille keskivahvaa pitoa ilman ponnekaasua Final Touch™ -hiussuihkeella ja taltuta hapsottavat suortuvat muotoilupuikolla.
 8. Sun Defense Hair Mist: Anna hiuksille luonnollinen UV-suoja tällä hiussuihkeella, jonka sisältämät kosteuttavat ainesosat, kuten aloe vera, suojaavat hiuksia auringon säteiden aiheuttamilta vaurioilta.
 9. Split Fix™ Leave-in Conditioner: Hemmottele vaurioituneita ja haaroittuneita hiuksia tällä ravitsevalla hiuksiin jätettävällä hoitoaineella, joka kosteuttaa ja auttaa hiusten selvityksessä.

Koe aloe veran hyödyt hiuksille tämän kattavan tuotevalikoiman avulla. Ne tekevät lähestymistavastasi hiustenhoitoon ja -muotoiluun kokonaisvaltaisen.

Aloe vera hiusnaamiot ja tee-se-itse -maskit

Tee-se-itse aloe vera hiusnaamio

Itsetehdyt aloe vera hiusnaamiot ja ennen hiustenpesua tehtävät hoidot ovat suosittuja. Tässä on yksinkertainen, mutta tehokas resepti, jonka avulla voit hemmotella ja kosteuttaa hiuksia ja päänahkaa aloe veralla.

Tee-se-itse aloe vera hiusnaamio

Ainesosat:

 • Tuore aloe vera geeli: Kaavi geeli tuoreesta aloe veran lehdestä. Tarvitset noin 2-3 ruokalusikallista, riippuen hiusten pituudesta.
 • Kookos- tai oliiviöljy: Valitse mieluisesi öljy ravitsemaan hiuksia. Käytä suurinpiirtein 1-2 ruokalusikallista.
 • Hunaja (valinnainen): Hunaja on luonnollinen humektantti, joka kosteuttaa hiuksia. Lisää halutessasi mukaan yksi teelusikallinen.

Ohjeet:

 1. Valmista aloe vera geeli: Halkaise tuore aloe veran lehti ja kaavi geeli lehdestä lusikkaa käyttäen.
 2. Sekoita ainesosat: Sekoita tuore aloe vera geeli ja valitsemasi öljy kulhossa, kunnes koostumus on tasainen. Lisää hunaja, jos haluat, ja sekoita huolellisesti.
 3. Levitä hoito: Kastele hiukset ensin kevyesti. Levitä runsas annos naamiota hiuksiin, aloittaen hiusten juurista ja jatkaen aina latvoihin asti.
 4. Hiero ja kääri: Hiero naamiota hellävaraisesti hiuspohjaan muutaman minuutin ajan virkistäeksesi päänahan verenkiertoa. Naamion levittämisen jälkeen kääri hiukset nutturalle ja suojaa suihkulakilla tai hiuspyyhkeellä.
 5. Anna vaikuttaa: Anna aloe vera hiusnaamion tehdä taikojaan vähintään 30 minuuttia. Voit pidentää vaikutusaikaa, jos haluat maksimoida aloe veran hyödyt hiuksille.
 6. Huuhtele ja pese: Huuhtele maski pois huolellisesti kädenlämpöisellä vedellä. Pese ja hoida hiukset normaalisti käyttämilläsi shampoolla ja hoitoaineella.

Tämä tee-se-itse hiusmaski tarjoaa syväkosteutusta ja ravintoa hiuksille, sekä rauhoittaa päänahkaa. Aloe veran, kasviöljyn ja hunajan yhdistelmä luovat täydellisen hiusten hemmotteluhetken.

5 aloe veraa sisältävää hiusnaamiota

Tee se itse -hiusnaamion sijaan voit etsiä valmiita tehohoitavia naamioita, jotka sisältävät aloe veraa sekä yhdistelmän ravitsevia öljyjä, vahvistavia proteiineja sekä ekologisia kasviuutteita. Nämä syvähoitavat hiusnaamiot korjaavat ja suojaavat hiuksia, samalla kun aloe vera tarjoaa kosteutta.

Split Fix™ Hair Mask

Tämä hiusnaamio on täydellinen hoitamaan haaroittuvia ja kuivia latvoja. Aloe vera, kosteuttavat öljyt sekä kasviuutteet luovat yhdistelmän, joka antaa elinvoimaa ja ravitsee vaurioituneita latvoja.

Curl Crush™ Hair Mask

Hoida kiharoita tämän kosteuttavan ja vahvistavan naamion avulla. Aloe vera toimii yhdessä ravitsevien öljyjen, riisiproteiinin ja kasviuutteiden kanssa virkistäen ja kosteuttaen kiharoita.

Moisture Hero™ Hair Mask

Hemmottele todella kuivia ja karheita hiuksia syväkosteuttavalla maskilla. Moisture Hero™ Hair Mask -hiusnaamio sisältää aloe veraa sekä ylellisiä öljyjä, jotka kosteuttavat hiuksia syvältä ja tekevät niistä sileät ja pehmeät.

Enriched Blonde™ Silver Hair Mask

Tämä erityisesti vaaleille ja vaalennetuille hiuksille kohdistettu hiusnaamio ei ainoastaan kosteuta mutta myös korjaa vaurioita. Luonnolliset ainesosat toimivat yhdessä violetin väripigmentin kanssa, joka auttaa poistamaan keltaisuutta hiuksista, jättäen hiuksiin raikkaan, viileän sävyn.

Protein Repair™ Hair Mask

Protein Repair™ Hair Mask -hiusnaamio tarjoaa korjaavan proteiiniboostin vaurioituneille tai proteiinia kaipaaville hiuksille. Aloe vera, yhdistettynä mikroproteiineihin ja öljyihin, vahvistaa tehokkaasti hiuksia.

Aloe vera hiuksiin naamioiden muodossa on erinomainen tapa hemmotella hiuksia.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Kun puhutaan luonnollisesta hiustenhoidosta, aloe vera on todellinen sankari. Vaikka aloe veran käyttö ei yksinään välttämättä ole keino saada hiukset kasvamaan nopeammin, se estää kuivuuden ja tulehduksen kaltaisia ongelmia, joka puolestaan tukee hiusten hyvinvointia. Aloe vera päänahkaan ja hiuksiin, oli se sitten aloe vera shampoon tai hoitoaineen muodossa tai itse tehtynä naamiona, tarjoaa virkistävää hoitoa, luoden ihanteelliset olosuhteet hiusten hyvinvoinnille.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Tør hovedbund? 10 tips til at slippe af med en tør og kløende hovedbund

  Kuiva ja kutiseva päänahka? 10 parasta vinkkiä hiuspohjan hoitoon

 • kløende skæl

  Hilse: Mitä kuiva ja hilseilevä päänahka yrittää kertoa sinulle?

 • Psoriasis päänahassa? Psoriaasin oireet ja luonnolliset hoitokeinot

  Psoriasis päänahassa? Psoriaasin oireet ja luonnolliset hoitokeinot

 • Parhaat pH-neutraalit shampoot hiusten ja ihon pH-tasapainolle

  Parhaat pH-neutraalit shampoot hiusten ja ihon pH-tasapainolle

 • Finnit päänahassa? Päänahan näppylöiden ja aknen hoito

  Finnit päänahassa? Päänahan näppylöiden ja aknen hoito

Katso kaikki artikkelit