Psoriasis päänahassa? Psoriaasin oireet ja luonnolliset hoitokeinotKatso kaikki artikkelit

Psoriasis päänahassa? Psoriaasin oireet ja luonnolliset hoitokeinot

Oletko väsynyt taistelemaan päänahan kutinan ja hilseilyn kanssa, joka ei tunnu lähtevän millään? Oli sinulla ollut psoriaasi päänahassa pidempään tai jos mietit ovatko viimeaikaiset oireesi merkki siitä, että sinulla todella on psoriasis, jatka lukemista.

Päänahan psoriaasin kanssa taistelu voi olla turhauttavaa, mutta ei hätää. Aion käydä läpi kaiken hiuspohjan psoriaasiin liittyvän, mukaan lukien päänahan psoriaasin oireet sekä psoriasiksen hoitokeinoja.

Vaikka on olemassa paljon eri lääkkeitä päänahan psoriasikseen, nykyään monet kääntyvät luonnollisiin keinoihin rauhoittaa ja hoitaa psoriaasia. Luonnolliset hoitokeinot ja elämäntapamuutokset voivatkin lievittää oireita tehokkaasti tai toimia lääkkeiden tukena.

Sisältö

Mikä päänahan psoriasis on?

Psoriasis on ihosolujen uusiutumista kiihdyttävä krooninen autoimmuunitauti, joka johtaa hilseileviin läiskiin iholla, mukaan lukien päänahassa. Päänahan psoriaasin yleisimmät oireet ovat kutina, punoitus sekä huomattavat hilseilevät läiskät.

Jos sinulla on psoriasis päänahassa, voi sen vaikutus on suurempi kuin sen aiheuttamat fyysiset oireet. Hiuspohjan psoriasis voi vaikuttaa jokapäiväiseen elämään ja yleiseen hyvinvointiin. Jatkuva kutina ja näkyvät päänahan psoriaasin oireet voivat vaikuttaa itsetuntoon, jonka vuoksi sosiaaliset tilanteet tuntuvat vaikeilta ja yleinen itseluottamus saattaa heiketä.

Saatat miettiä, kuinka yleinen vaiva psoriasis päänahassa on? Jos sinulla on psoriasis hiuspohjassa, muista ettet todellakaan ole yksin. Tutkimusten mukaan psoriasis koskettaa 2-3%:a väestöstä, ja suurinpiirtein puolella psoriaasia sairastavista se ilmenee päänahassa.

Tunnista päänahan psoriaasin oireet

Tunnista päänahan psoriaasin oireet

Mistä tiedät, että sinulla on hiuspohjan psoriasis, eikä syynä oireisiin ole esimerkiksi kuiva päänahka tai hilse? Tässä yleisimmät päänahan psoriasiksen oireet:

 • Hilseilevät läiskät: Hopeanvaaleat hilseilevät läiskät päänahassa ovat näkyvin ja merkittävin hiuspohjan psoriaasin oire. Nämä punoittavat ja hilseilevät alueet ilmestyvät yleensä hiusrajaan, niskaan ja korvien alueelle. Nämä iholäiskät ovat päänahan psoriaasin tunnusmerkkejä.
 • Kutina: Psoriasis päänahassa aiheuttaa joillekin hiuspohjan kutinaa, joka on usein jatkuvaa ja voi vaikuttaa päivittäiseen hyvinvointiin huomattavasti.
 • Punoitus (eryteema): Punaisten läiskien ilmestyminen päänahkaan on selkeä merkki tulehduksesta.
 • Kuivuus ja ärtyneisyys: Päänahan psoriasis johtaa usein kuivuuteen, joka puolestaan aiheuttaa ärsytystä, kireyttä tai jopa polttavan tunteen päänahassa.
 • Hiustenlähtö: Vaikka päänahan psoriaasi ei suoraan aiheuta hiustenlähtöä, voimakas raapiminen, hilseilevien alueiden jatkuva nyppiminen, jotkut hoitokeinot ja psyykkinen stressi voivat olla osana tilapäiseen hiustenlähtöön.

Näiden oireiden ymmärtäminen on avainasemassa hiuspohjan psoriaasin varhaisessa havaitsemisessa ja tehokkaassa hoidossa. On kuitenkin yhtä tärkeää erottaa päänahan psoriasis muista samantyyppisistä päänahan vaivoista.

Kuinka erottaa psoriasis päänahassa muista hiuspohjan ongelmista:

 • Hilse: Vaikka psoriasis päänahassa aiheuttaakin ihon hilseilyä, varsinainen hilse aiheuttaa yleensä pienempiä ja huomaamattomampia hiutaleita. Psoriaasin aiheuttamat hilsehiutaleet ovat yleensä isompia ja ne ovat hopeaisen vaaleita. Hilse johtuu yleensä hiivasta, kun taas hiuspohjan psoriaasi on autoimmuunisairaus.
 • Seborrooinen ihottuma (tali-ihottuma): Tämä ihottuma aiheuttaa samanlaisia oireita kuin hiuspohjan psoriaasi, kuten punoitusta ja hilseilyä. Tali-ihottuman aiheuttamat hiutaleet ovat kuitenkin yleensä kellertävämpiä ja rasvaisia.
 • Päänahan ekseema: Ekseema voi myös vaikuttaa päänahkaan, mutta se aiheuttaa yleensä suuremmalle alueelle levittyvää punoitusta ja tulehdusta, johon usein yhdistyy jatkuva kutina.

On suositeltavaa, että käännyt lääkärin tai muun terveydenhoidon ammattilaisen puoleen antamaan oikean diagnoosin oireillesi.

10 yleistä päänahan psoriasiksen hoitoa

Ensimmäiseksi on tärkeää mainita, että psoriaasi on krooninen sairaus, johon ei ole pysyvää parannuskeinoa. Tehokkaiden hoitojen ja ehkäisyn avulla voit kuitenkin pitää päänahan psoriasiksen oireet kurissa ja parantaa yleistä elämänlaatua. Kokonaisvaltainen lähestymistapa, johon kuuluu elämäntapamuutokset, kohdistetut psoriasiksen hoitokeinot sekä oireita lievittävä hiustenhoitorutiini ovat avain hallitsemaan psoriaasia ja ylläpitämään hyvinvointia pitkäkestoisesti.

Tässä yleisimmät hoitokeinot ja lääkkeet, jotka muodostavat psoriaasin lääketieteellisen hoidon perustan, etenkin jos kyseessä on vaikea psoriasis hiuspohjassa.

 1. Topikaaliset kortikosteroidit: Tämä lääke vähentää punoitusta, kutinaa ja tulehdusta päänahassa. Topikaalisia kortikosteroideja on saatavana monessa eri muodossa, esimerkiksi voiteena tai liuoksena.
 2. Topikaaliset kalsineuriinin estäjät: Nämä lääkkeet säätelevät immuunireaktiota ja voivat olla hyödyllisiä etenkin herkillä alueilla, kuten kasvoilla ja päänahassa. Lääkevoidetta tai -liuosta levitetään suoraan päänahan oireilevalle alueelle.
 3. Salisyylihappovalmisteet: Salisyylihappo auttaa pehmentämään hilseileviä kohtia ja edistää hilseen irtoamista, auttaen päänahan psoriaasin hoidossa. Yleensä salisyylihappoa löytyy päänahan psoriasis shampoista tai liuoksista, jotka auttavat kuorimaan hilseileviä alueita hellävaraisesti.
 4. Kivihiilitervatuotteet: Kivihiilitervalla on tulehduksia vähentävä ja antiproliferatiivinen vaikutus, hidastaen ihosolujen kasvua. Tämä perinteinen päänahan psoriasiksen hoito löytyy usein hiuspohjalle suunnatuista shampoista, öljyistä ja voiteista.
 5. D-vitamiinin analogit: Tämä D-vitamiinin synteettinen muoto voi auttaa säännöstelemään ihosolujen uusiutumista ja siten olla hyödyllinen psoriasiksen hoito. Tämä topikaalinen lääke levitetään suoraan päänahkaan.
 6. Systeemiset lääkkeet: Vaikeimmissa päänahan psoriasiksen tapauksissa, voidaan määrätä suun kautta nautittavia tai ruiskutettavia lääkkeitä, jotka vaikuttavat immuunivasteeseen. Pidä mielessä, että lääkkeillä on usein mahdollisia sivuvaikutuksia.
 7. Biologiset lääkkeet: Biologiset lääkkeet kohdistuvat immuunisysteemin tiettyihin osiin vähentäen hiuspohjan psoriaasin aiheuttamaa tulehdusta. Lääkkeestä riippuen, biologiset lääkkeet annetaan yleensä injektiona.
 8. Antraliini: Antraliini auttaa normalisoimaan ihosolujen DNA-toimintaa, joka hidastaa solujen liiallista uusiutumista. Näitä voiteita ja tahnoja levitetään yleensä päänahkaan lyhyeksi ajaksi, jonka jälkeen ne pestään pois.
 9. Retinoidit: Retinoidit, kuten topikaalinen tazaroteeni tai suun kautta otettava asitretiini auttavat normalisoimaan ihosolujen kasvua. Suun kautta otettavia retinoideja käytetään yleensä psoriasiksen hoitoon ainoastaan vaikeissa tapauksissa.
 10. Kosteuttavat tuotteet ja voiteet: Rasvojen, öljyjen ja muiden kosteuttavien tuotteiden säännöllinen käyttö voi auttaa kuivuuteen ja kutinaan sekä täydentää muita päänahan psoriasiksen hoitotuotteita.

Muista, että psoriasiksen hoito määrittyy sen perusteella kuinka vakava tapaus on kyseessä, sekä millainen sairaushistoria ja vaste hoitoon on. Lääkärin kanssa keskusteleminen kannattaa, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivat hoitokeinot.

Seuraavassa osiossa sukellan luonnollisten hoitojen mielenkiintoiseen maailmaan, joka voi tehdä päänahan psoriasiksen hoidosta kokonaisvaltaisempaa. Ne tukevat myös hiuspohjan psoriaasin lääketieteellisiä hoitoja.

7 luonnollista päänahan psoriasiksen hoitoa

7 luonnollista päänahan psoriasiksen hoitoa

Aloe vera

Aloe veralla on tulehduksia vähentävä vaikutus, joka tuo helpotusta punoitukseen ja kutinaan. Sen vuoksi se on erinomainen luonnollinen ainesosa erityisesti, jos sinulla on lievä psoriasis päänahassa.

Käyttö: Levitä puhdasta aloe vera geeliä suoraan päänahkaan ja anna sen vaikuttaa hetki ennen huuhtelua. Voit myös valita hellävaraisia hiusten- ja hiuspohjanhoitotuotteita, jotka sisältävät rauhoittavaa aloe veraa.

Kaura

Kauralla on rauhoittava vaikutus, joka voi vähentää kutinaa ja ärsytystä.

Käyttö: Valmista kauratahna sekoittamalla hienosti jauhettua kauraa veden kanssa ja levitä se hiuspohjaan. Huuhdo pois pienen hetken jälkeen. Voit myös etsiä tuotteita, kuten päänahan psoriasis shampoon, joka sisältää kaurauutetta.

Teepuuöljy

Teepuuöljyllä on antimikrobisia ja antiinflammatorisia ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään tulehdukset kurissa.

Käyttö: Laimenna teepuuöljyä toiseen öljyyn ja hiero sitä hellävaraisesti päänahkaan. Anna vaikuttaa hetken aikaa ennen huuhtelua. Kuten kaikkien eteeristen öljyjen kohdalla, suosittelen tekemään testin pienelle alueelle ennen käyttöä. Voit myös kokeilla tuotteita, jotka sisältävät juuri oikean määrän teepuuöljyä, varmistaen tehokkaan mutta turvallisen hoidon.

Kuolleenmeren suola

Kuolleenmeren suola tunnetaan terapeuttisista ominaisuuksistaan, sillä se sisältää runsaasti mineraaleja, kuten magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia. Kuolleenmeren suola voi mahdollisesti auttaa kutinaan ja vähentää tulehduksia.

Käyttö: Oli Kuolleenmeren suolaa sitten psoriasis shampoossa tai tee-se-itse hoidossa, se auttaa kuorimaan hellävaraisesti hilseileviä kohtia ja vähentämään tulehdusta.

Männynterva

Samalla tavoin kuin kivihiiliterva, männystä saatava terva voi auttaa hidastamaan ihosolujen uusiutumista ja rauhoittamaan tulehdusta.

Käyttö: Männyntervaa löytyy monesta psoriasis shampoosta ja topikaalisista liuoksista.

Oliiviöljy

Oliiviöljyn kosteuttava ja ravitseva vaikutus voi lievittää kuivuutta ja vähentää hilseilyä.

Käyttö: Hiero päänahkaan ja anna vaikuttaa hetken ennen pesua.

UV-valo

Kontrolloitu ja maltillinen altistuminen auringon UV-säteilylle voi hidastaa ihosolujen kasvua. Pidä UV-säteilyn mahdolliset haittavaikutukset mielessä ja levitä aurinkorasvaa niille alueille, joilla psoriasis ei oireile.

Käyttö: Voit kokeilla auringolle altistumista tai valohoitoon tarkoitettuja UV-lamppuja terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa.

Suositukset

Nämä luonnolliset hoidot voivat olla hyödyllisiä, jos sinulla on lievä psoriasis päänahassa, antaen helpotusta oireisiin ja edistäen hiuspohjan terveyttä. Vaikeimmissa tapauksissa niitä voidaan käyttää lääkehoitojen lisäksi, täydentämään perinteisiä hoitoja ja tarjoamaan päänahan kokonaisvaltaista huoltoa.

Muista, että yksilölliset reaktiot hoitoihin voivat vaihdella, ja on suositeltavaa jutella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uusien hoitojen aloitusta, varsinkin jos käytät parhaillaan muita lääkkeitä.

Hellävaraiset shampoot psoriaasin hoitoon

Jos sinulla on psoriasis päänahassa, shampoot ovat hyvin tärkeitä tuotteita antamaan helpotusta ja ylläpitämään tervettä hiuspohjaa.

Alla listaamiani shampoita ei ole tarkoitettu korvaamaan ensisijaisia päänahan psoriasiksen hoitoja, mutta hellävaraisten ja rauhoittavien koostumustensa ansiosta ne voivat olla toimiva apu oireisiin, erityisesti jos sinulla on lievä psoriasis päänahassa. Mikään mainitsemistani shampoista ei sisällä silikoneja, sulfaatteja, mineraaliöljyjä tai parabeeneja ja ne ovat sertifioidusti vegaanisia ja ekologisia. Jos oireesi ovat vakavampia, on kuitenkin suositeltavaa harkita erityisiä lääkeshampoita.

Moisture Hero™ Shampoo - Syväkosteuttava shampoo kuiville hiuksille ja päänahalle

Ainesosat päänahan psoriaasin hoitoon: Aloe vera, glyseriini, tulehduksia rauhoittavat seljankukka- ja teelehtiuutteet, jojobaöljy sekä kaakaovoi.

Moisture Hero™ Shampoo on kosteuttava vaihtoehto kuiville hiuksille ja päänahalle. Se sisältää runsaasti tulehduksia rauhoittavia ainesosia, jonka vuoksi se voi olla hyödyllinen vaihtoehto pitämään päänahan psoriasiksen oireet loitolla.

Instant Relief™ Dandruff Shampoo - Antimikrobinen shampoo hilseilevälle päänahalle

Ainesosat päänahan psoriaasin hoitoon: Teepuuöljy, aloe vera, glyseriini sekä antimikrobinen dermosoft® decalact MB.

Erityisesti hilseen hoitoon suunniteltu, paljon aktiivisia aineosia sisältävä Instant Relief™ Dandruff Shampoo voi myös antaa helpotusta, jos sinulla on psoriasis hiuspohjassa, aineosien antimikrobisten ja tulehduksia ehkäisevien ominaisuuksien ansiosta.

Split Fix™ Shampoo - Rauhoittava shampoo kuiville latvoille ja päänahalle

Ainesosat päänahan psoriaasin hoitoon: Aloe vera, Kuolleenmeren suola, kaurauute ja kosteuttavat öljyt.

Katkeileville, kuiville ja hauraille hiuksille kehitetty, sulfaatition Split Fix™ Shampoo on hellävarainen ja kosteuttava. Sen rauhoittava koostumus tekee siitä sopivan myös heille, joilla on psoriasis päänahassa.

Curl Crush™ Shampoo - Hellävarainen shampoo kiharille hiuksille

Ainesosat päänahan psoriaasin hoitoon: Aloe vera, Kuolleenmeren suola ja glyseriini.

Tämä kiharille hiuksille kehitetty, hellävarainen low-poo shampoo tarjoaa kosteutta ja hellävaraista puhdistusta. Sen on ihanteellinen vaihtoehto kiharahiuksisille, mukaan lukien niille, joilla on lievä psoriasis päänahassa.

Grow Perfect™ Shampoo - Virkistävä shampoo hiustenlähtöön ja hiuspohjan hoitoon

Ainesosat päänahan psoriaasin hoitoon: Aloe vera, Kuolleenmeren suola, glyseriini ja glukoosi.

Vaikka tämä shampoo onkin ensisijaisesti kehitetty edistämään hiusten kasvua, Grow Perfect™ Shampoon sisältämät hiuspohjaa tasapainottavat ja stimuloivat ainesosat tekevät siitä sopivan myös psoriaasista kärsiville sen rauhoittavan ja kosteuttavan vaikutuksen ansiosta.

Miten maksimoida psoriasis shampoon vaikutus?

Jos haluat saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset päänahan psoriaasiin kehitetyn shampoon avulla, hiuksia tulee huoltaa kokonaisvaltaisesti muutenkin kuin oikeanlaisella shampoolla. Alta löydät muutamia asiantuntijan neuvoja, jotka tukevat sopivan shampoon käyttöä:

Käytä aina hoitoainetta

Hoitoaineen käyttö on erittäin tärkeää hiuspohjan ja hiusten kosteuden ylläpitämisessä. Psoriaasille altis päänahka hyötyy lisäkosteutuksesta, jota hyvälaatuinen hoitoaine tarjoaa.

Vinkki: Valitse hiustyypillesi sopiva hoitoaine täydentämään shampoon tarjoamaa kosteutusta. Scalp Delight™ Detox Conditioner on erinomainen vaihtoehto kuivalle ja ärtyneelle hiuspohjalle kiitos sen kevyen ja rauhoittavan, aloe veraa ja glyseriiniä sisältävän koostumuksen ansiosta. Toisin kuin monia muita hoitoaineita, sitä voidaan levittää myös suoraan hiuspohjaan.

Hiero pehmeällä silikoniharjalla

Hellävaraisen, silikonisen päänahan hierontaharjan käyttö voi edesauttaa hilseilevän ihon irtoamista. Hieronta auttaa kuorimaan ihoa ja levittämään shampoon tasaisesti.

Vinkki: Käytä harjaa varovaisin liikkein. Vältä liian voimakasta raavintaa tai hankausta, sillä se voi saada psoriasiksen oireet pahenemaan. Hellävarainen, pyörivä hieronta riittää.

Ottamalla nämä vinkit osaksi hiustenhoitorutiinia, voit maksimoida psoriasis shampoon vaikutuksen. Muista, että säännöllisyys on valttia ja hellävarainen käsittely on tärkeää päänahan hyvinvoinnin edistämisessä.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

8 elämäntapamuutosta psoriaasin hallintaan

8 elämäntapamuutosta psoriaasin hoitamiseen

Erikoisshampoiden ja hoitojen lisäksi elämäntapamuutokset ovat todella tärkeitä, jos sinulla on psoriasis hiuspohjassa. Harkitse seuraavia muutoksia:

Ruokavalio

Tulehduksia ehkäisevä ruokavalio voit auttaa pitämään päänahan psoriasis oireet kurissa. Suosi hedelmiä, kasviksia, täysjyviä sekä omega-3 rasvahappoja ja vältä prosessoituja ruokia. Varmista myös, että juot tarpeeksi vettä joka päivä, sillä tarpeellinen nesteytys tukee ihon hyvinvointia.

Stressinhallinta

Päänahan psoriaasin oireet voivat pahentua stressin vuoksi. Kokeile stressiä lievittäviä aktiviteetteja, kuten joogaa, meditointia ja syvähengitystä.

Säännöllinen hiustenpesu ja kosteutus

Säännöllinen shampoopesu auttaa torjumaan hiutaleiden kertymistä ja samalla kosteuttaa päänahkaa. Muista käyttää sulfaatittomia ja hellävaraisia hiustenhoitotuotteita.

Vältä oireita pahentavia tekijöitä

Tunnista ja välttele asioita, jotka pahentavat oireitasi. Tämä voi tarkoittaa tiettyjä hiustenhoitotuotteita, ympäristöllisiä tekijöitä tai ruokia.

Terveelliset elämäntavat

Terve paino, minimaalinen alkoholinkäyttö sekä tupakoinnin lopettaminen parantavat yleistä hyvinvointia, joka voi pitää myös päänahan psoriaasin oireet kurissa.

Vältä koskettelua ja raapimista

Vältä halua raapia tai kosketella päänahkaa, sillä se voi johtaa ärsytykseen. Hiero sen sijaan päänahkaa hellävaraisesti tai käytä kuorivaa salisyylihappoa.

Harkitse lyhyempää hiusmallia

Jotkut saattavat huomata, että lyhyempi hiusmalli voi tehdä hiuspohjan hoidosta helpompaa. Lyhyet hiukset eivät ole tiellä ja hoitotuotteiden levittäminen on kätevämpää. Tutustu trendikkäisiin lyhyiisiin hiusmalleihin täällä, jos harkitset hiusten leikkausta.

Vältä kuumien muotoiluvälineiden käyttöä

Suoristusraudan, kihartimen tai hiustenkuivaajan liiallinen kuumuus voi kuivattaa hiuksia ja hiuspohjaa. Anna hiusten ilmakuivua ja käytä hellävaraista hiuspyyhettä aina kun mahdollista edistääksesi päänahan terveyttä.

Nämä elämäntapamuutokset voivat olla suuri apu psoriaasin hallinnassa. Säännölliset rutiinit ja kokonaisvaltainen lähestymistapa ovat avain yleisen terveyden ja hyvinvoivan päänahan ylläpitoon.

Milloin etsiä lääkärin apua psoriaasiin

Varaa aika lääkärille, jos sinulla ilmenee joitain näistä:

 • Jatkuvat tai pahenevat oireet: Jos sinulla on psoriasis päänahassa ja ilman reseptiä saatavat hoidot eivät auta oireisiin tai oireet pahenevat, voi reseptilääkkeisiin siirtyminen kannattaa.
 • Kipu ja epämukavuus: Jos kutina tai kipu on niin paha, että se vaikuttaa normaaliin elämään, kannattaa hakea apua.
 • Oireiden leviäminen tai uudet oireet: Jos psoriasis leviää uudelle alueelle tai sinulla esiintyy uusia huolestuttavia oireita, on hyvä ajatus jutella terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.
 • Vaikeuksia normaaleissa aktiviteeteissa: Jos hiuspohjan psoriasis vaikeuttaa arkirutiineja, kuten hiustenhoitoa, älä epäröi varata aikaa lääkärille.
 • Henkinen vaikutus: Henkinen huonovointisuus, kuten psoriaasin aiheuttava ahdistus, vaati ammattilaisen huomiota.
 • Merkit tulehduksesta: Lisääntynyt punaisuus, turvotus tai lämpö voivat olla merkkejä tulehduksesta hiuspohjassa.
 • Lääkkeiden tai hoitokeinojen sivuvaikutukset: Sivuvaikutukset päänahan psoriasiksen hoitoon vaativat välitöntä huomiota.
 • Jos olet raskaana tai imetät: Keskustele terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen uusien lääkkeiden tai hoitokeinojen aloitusta raskauden tai imetyksen aikana.

Jos oireet vaivaavat tai epäilyttävät, kannattaa asiaan puuttua ajoissa, niin saat henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

Toivottavasti olet saanut tästä artikkelista apua hiuspohjan psoriaasin oireiden tunnistamiseen ja hoitoon. Aiot sitten ottaa hellävaraisen psoriasis shampoon mukaan hoitorutiiniisi, kokeilla luonnollisia hoitokeinoja tai etsiä lääkärin apua tarvittaessa, muista, että matka kohti terveempää päänahkaa vaatii monipuolisen lähestymistavan.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Tør hovedbund? 10 tips til at slippe af med en tør og kløende hovedbund

  Kuiva ja kutiseva päänahka? 10 parasta vinkkiä hiuspohjan hoitoon

 • kløende skæl

  Hilse: Mitä kuiva ja hilseilevä päänahka yrittää kertoa sinulle?

 • Finnit päänahassa? Päänahan näppylöiden ja aknen hoito

  Finnit päänahassa? Päänahan näppylöiden ja aknen hoito

 • Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

  Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

 • Paras hilseshampoo

  Paras hilseshampoo: Näin pääset eroon hilseilevästä hiuspohjasta

Katso kaikki artikkelit