15 upeaa lyhyttä hiusmallia naisille: Pixie-tyyleistä lyhyisiin kiharoihinKatso kaikki artikkelit

15 upeaa lyhyttä hiusmallia naisille: Pixie-tyyleistä lyhyisiin kiharoihin

Onko aika vaihtaa hiustyyliä? Etsit sitten rohkeaa uutta leikkausta, volyymia antavaa tyyliä ohuisiin hiuksiin tai uutta kampausta kiharoille, tämä kattava opas lyhyisiin hiusmalleihin tarjoaa jokaiselle jotakin!

Lyhyet hiusmallit ovat todella monimuotoisia ja näyttäviä. Hiusmalleja lyhyisiin hiuksiin löytyy moneen makuun, sekä nuoremmille että vanhemmille naisille. Tässä artikkelissa käyn läpi mm. rohkeat pixie-hiusmallit sekä erilaiset leikkaukset lyhyille kiharille hiuksille.

Ovatko hiuksesi ohenneet? Ei hätää! Esittelyssä ovat myös lyhyet hiusmallit ohuisiin hiuksiin, jotka antavat volyymia hennoillekin suortuville. Lisäksi käyn läpi seikat, joita kannattaa miettiä ennen hiusten lyhyeksi leikkaamista, ja parhaat vinkit muotoiluun.

Oletko valmis tutustumaan trendikkäisiin lyhyisiin hiusmalleihin naisille? Nämä vaihtoehdot näyttävät, kuinka monimuotoisia lyhyet hiustyylit ovat todistaen, että pituus ei ole kauneuden mitta.

Sisältö

Löydä sinulle sopivin hiustyyli

Käydään ensin läpi, kuinka voit tunnistaa itsellesi parhaan lyhyen hiusmallin ennen leikkausta. Tässä jotain seikkoja, joita kannattaa harkita ennen kampaajakäyntiä:

Löydä sinulle sopivin hiustyyli

1. Hiustyyppi ja -rakenne

Harkitse millainen hiustesi luonnollinen tyyppi on. Ovatko hiuksesi suorat, laineleivat, kiharat vai jotain siltä väliltä? Yritä löytää sellaisia hiusmalleja lyhyisiin hiuksiin, jotka sopivat hiustesi luonnolliseen tekstuuriin - ellet ole valmis muotoilemaan hiuksia joka päivä. Jos sinulla on kiharat hiukset, muista, että lyhyet kiharat hiukset kihartuvat ja “pomppaavat” helpommin ylös kuin pidemmät kiharat.

2. Mieti kuinka dramaattiseen muutokseen olet valmis

Kuinka suurta muutosta kaipaat? Hiusten lyhyeksi leikkaaminen saattaa tuntua isolta muutokselta, jos hiuksesi ovat pitkät. Jos olet valmis kääntämään päitä, valitse dramaattisempi lyhyt hiustyyli! Jos haluat hienovaraisemman muutoksen, tai jos etsit elegantteja hiusmalleja lyhyisiin hiuksiin, on olemassa myös paljon hillittyjä vaihtoehtoja.

3. Muotoiluun kuluva aika

Muista miettiä myös käytännön asioita. Kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään hiusten muotoiluun päivittäin? Jotkut lyhyet hiustyylit ovat hyvin helppohoitoisia, mutta toiset hiusmallit puolestaan päivittäistä huomiota. Ole rehellinen sen suhteen kuinka paljon sinulla on oikeasti aikaa muotoiluun.

4. Harkitse kasvojesi muotoa

Kasvojesi muodolla on väliä, kun puhutaan siitä mikä on paras lyhyt hiustyyli sinulle. Pyöreä, soikea, kulmikas tai sydän - mieti millaiset lyhyet hiusmallit korostavat sinun uniikkeja piirteitäsi. Etkö ole varma, mikä sopii sinulle? Kysy apua kampaajaltasi!

5. Persoona ja tyyli

Hiuksesi ovat osa persoonaasi. Oletko rohkea ja näyttävä, vai ennemminkin elegantti ja hillitty? Anna persoonasi näkyä myös hiustyylin valinnassa, jotta valitsemasi lyhyt hiusmalli sopii lookkiisi.

Mitä harkita ennen hiusten leikkaamista

Oletko valmis kokeilemaan lyhyitä hiuksia? Mahtavaa! Puhutaan kuitenkin ensin siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen hiusten lyhyeksi leikkausta. Käyn seuraavaksi läpi mitä hyviä ja huonoja puolia lyhyissä hiuksissa on, oli sinun valintasi sitten pixie-hiusmalli tai lyhyt hiusmalli ohuisiin hiuksiin.

 1. Lyhyt hiusmalli on helpompi pestä ja huoltaa - Yksi hyvä puoli lyhyissä hiuksissa on se, että ne on yleensä helpompi pestä ja hoitaa. Voit sanoa hyvästit niille ajoille, kun käytit puoli pulloa shampoota yhden pesun aikana! Monet kauniit lyhyet hiusmallit naisille vaativat vähän ylläpitoa.
 2. Lyhyet hiukset kuivuvat nopeammin - Aika ratkaisee, eikö? Lyhyet hiusmallit kuivuvat yleensä nopeammin, joka voi säästää kallisarvoisia minuutteja.
 3. Muotoilu riippuu hiusmallista - Monia hiusmalleja lyhyisiin hiuksiin voi olla hyvinkin helppo käsitellä ja muotoilla. Huomaa kuitenkin, että jotkut tyylit, kuten pidemmät pixie-hiusmallit tai lyhyet kiharat hiusmallit voivat vaatia hieman enemmän muotoilua.
 4. Lyhyet hiukset näyttävät terveiltä ja paksuilta - Lyhyiden hiusten taika? Lyhyet hiustyylit näyttävät usein terveemmiltä, huolitelummilta ja tuuheammilta, vaikka sinulla olisikin lyhyet ohuet hiukset. Lyhyet hiukset painavat vähemmän, jonka vuoksi ne pysyvät enemmän koholla ja näyttävät täyteläisemmiltä.
 5. Lyhyet hiukset vaativat säännöllistä tasoitusta - Säännöllinen vierailu kampaajalla on salaisuus siihen, kuinka pidät lyhyet hiustyylit huolitellun näköisinä. Varmista siis, että käyt kampaajalla 4-8 viikon välein, riippuen siitä millainen lyhyt hiusmalli sinulla on.
 6. Rajoitetut muotoiluvaihtoehdot - Lyhyt hiustyyli tarkoittaa hyvästejä tietyille kampauksille. Poninhännät ja yksityiskohtaiset nutturat saattavat olla menneen talven lumia, mutta sen sijaan saat kokea lyhyiden hiusten vaivattoman viehätyksen! Lyhyet hiukset ovat näyttävät jo itsessään!
 7. Valitse kampaaja huolella - Jos etsit hiusmalleja lyhyisiin hiuksiin, varmista, että lyhyet hiustyylit ovat tuttuja kampaajallesi. Taitava ammattilainen voi tehdä visiostasi totta ja varmistaa, että saat täydellisen lopputuloksen ja lähdet kampaamosta hyvillä mielin.
 8. Ota inspiraatiokuvia mukaan - Viimeiseksi, ota kuvia mukaan! Näytä inspiroivia kuvia stylistille varmistaaksesi, että hän tietää millainen ajatuksesi unelmien hiusmallista on.

5 lyhyttä pixie-hiusmallia

Oletko valmis löytämään parhaat lyhyet hiusmallit naisille? Aloitetaan ensimmäiseksi niistä lyhyimmistä ja rohkeimmista vaihtoehdoista: pixie-hiusmalleista naisille. Mitä pixiet oikein ovat? Pixie-hiusmallit ovat lyhyempiä sivuilta ja takaa, hieman pidempiä päältä, ja kampaukseen kuuluu usein otsatukka.

1. Erittäin lyhyt pixie-leikkaus

Aloitetaan ensimmäiseksi tällä pixie-leikkauksella, joka on rohkeimmasta päästä. Tämä vaaleanpunainen lyhyt hiusmalli säteilee itsevarmuutta ja saa sinut erottumaan joukosta. Se on erinomainen vaihtoehto lyhyille ohuille hiuksille ja niille, jotka hakevat rohkeaa muutosta.

Lisäksi tämä lyhyt pixie-hiusmalli vaatii vain vähän vaivaa näyttääkseen huolettoman elegantilta. Nopea muotoilu, ja olet valmis.

Muotoiluvinkit:

 • Anna hiuksille rakennetta hiusvahalla luodaksesi luonnollisen ja huolettoman lookin.
 • Harkitse myös asusteiden, kuten rohkeiden korvakorujen tai hiuspantojen, käyttöä korostaaksesi kampauksen moderniutta.

2. Klassinen pixie

Seuraavaksi esittelyvuorossa on todella viehättävä ja ajaton pixie-malli. Tämä lyhyt hiusmalli on hieman pidempi päältä, joten se antaa pehmeän ja elegantin ilmeen. Tämä klassinen lyhyt hiustyyli on erinomainen vaihtoehto vanhemmille naisille - mutta se sopii kyllä ihan minkäikäiselle vain!

Koska tässä tyylissä hiukset ovat päältä hieman pidemmät, se antaa enemmän mahdollisuuksia muotoiluun. Tykkäät sitten enemmän suorasta ja sileästä tyylistä tai oli mielessäsi sitten leikkisät laineet, tämä pixie-hiusmalli taipuu moneen.

Muotoiluvinkit:

 • Leiki tekstuurilla kihartamalla päällimmäisiä hiuksia hieman.
 • Kokeile vetää hiukset sivulle tai taakse tuodaksesi tyyliin vaihtelua.

3. Laineileva pixie-leikkaus

Tämä pixie-hiusmalli on erinomainen yhdistelmä pehmeyttä ja särmää. Pehmeät päälliosat antavat kampaukselle ripauksen eleganssia, samalla kun lyhyet sivut ja takaosa antavat leikkaukselle modernia särmää.

Tämä pixie-tyyli on täydellinen hiusten luonnollista rakennetta korostava vaihtoehto, jos sinulla on lyhyet kiharat tai karkeat hiukset.

Muotoiluvinkit:

 • Ehosta laineita merisuolasuihkeella luodaksesi vaivattoman luonnollisen tyylin.
 • Kokeile hienovaraisia raitoja antaaksesi leikkauksen ylimpiin kerroksiin lisää ulottuvuutta.

4. Sotkuinen pixie-hiusmalli

Tämä lyhyt hiusmalli naisille antaa sinulle rennon ilmeen vaivattomasti. Jos tykkäät tyylistä, joka näyttää siltä kuin olisit juuri herännyt, tämänkaltaiset hiusmallit ovat sinulle. Mikä parasta, se antaa myös hennoille hiuksille volyymia, jonka vuoksi se on erinomainen vaihtoehto lyhyet ohuet hiukset omaaville.

Pieni nokare hiusvahaa on salaisuus täydellisen pörröiseen lookkin. Puristele vain sitä hiuksiin ja kampauksesi on valmis.

Muotoiluvinkit:

 • Tehosta luonnollista tyyliä sotkemalla hiuksia sormenpäillä.
 • Harkitse hienovaraisia raitoja korostamaan leikkauksen tekstuuria.

5. Elegantti pixie otsatukalla

Tämä ajaton pixie otsatukalla on hienostunut ja klassinen tyyli, joka huokuu viehkeyttä. Mahtava vaihtoehto eleganttia lookkia etsiville, minkä vuoksi tämä lyhyt hiustyyli on erityisen suosittu vanhempien naisten keskuudessa. Pehmeä otsatukka antaa tälle tyylille lisächarmia.

Tehosta leikkauksen vaikutelmaa tuuheuttavilla tuotteilla antamaan hiustyylille rakennetta ja huolittelua.

Muotoiluvinkit:

 • Käytä volyymisuihketta tai hiuspuuteria tuomaan luonnollista tuuheutta hiuksiin.
 • Kokeile sivujakausta tai kiharoita antaaksesi tälle klassiselle leikkaukselle modernimman ilmeen.

5 leukaan asti ulottuvaa lyhyttä hiustyyliä

Leukaan asti ulottuvat lyhyet hiusmallit naisille kehystävät kasvot kauniisti. Tällaisia hiusmalleja lyhyisiin hiuksiin löytyy aina klassisesta polkkatukasta rohkeisiin mulletteihin ja ihastuttaviin bixie-leikkauksiin (nimi tulee siitä, että se on jotain pixien ja bobin, eli polkan, välillä). Nämä lyhyet hiusmallit naisille mullistavat ajatuksesi siitä, millaisia erilaisia tyylejä lyhyistä hiuksista saa aikaan.

1. Hieman sotkuinen polkkatukka

Tämä lyhyt hiusmalli naisille antaa klassiselle polkkatukalle modernin päivityksen. Kampauksessa on hieman tekstuuria ja kevyitä kerroksia, joten se luo ajattomaan polkkatukkaan leikkisämmän ilmeen.

Jos haet leikkaukselta monimuotoisuutta, tämä saattaa olla paras lyhyt hiustyyli sinulle. Tämä hiusmalli voidaan muotoilla monella eri tavalla - sen voi sliipata taakse huolitellusti, antaa hiusten olla luonnollisesti, tai sotkea hieman vaikkapa vahan avulla, jos haluat rohkeamman kampauksen.

Muotoiluvinkit:

 • Kokeile erilaisia muotoilutuotteita antamaan hiuksiin halutun määrän rakennetta.
 • Leiki erilaisten jakausten kanssa, keskijakaus klassiseen lookkiin tai sivujakaus modernimpaan tyyliin.

2. Tasainen polkkatukka

Tämä yksinkertainen, leukaan asti ulottuva kampaus on todella elegantti. Tässä tyylissä hiusten latvat on leikattu täysin samaan pituuteen. Tasainen polkkatukka on klassisen yksinkertaisuuden ruumiillistuma. Tämä lyhyt hiusmalli korostaa suorien hiusten sileyttä, joten se on huoliteltu vaihtoehto myös heille, joilla on lyhyet ohuet hiukset.

Vaikka leikkaus onkin tasainen, voi siihen antaa lisää tekstuuria ja eloisuutta. Tekemällä tähän leikkaukseen kiharoita, annat hiusmallille dynaamisen, mutta elegantin ulkomuodon.

Muotoiluvinkit:

3. Sotkuinen lyhyt hiusmalli otsatukalla

Tämä lyhyt polkkatukka on sekä leikkisä että hienostunut. Sotkuinen lyhyt hiustyyli tekee klassisesta polkkatukasta modernimman. Tämä lyhyt hiusmalli sopii hyvin laineikkaille hiuksille, sillä se korostaa hiusten luonnollista tekstuuria. Lisäksi otsatukka reunustaa kasvot kauniisti ja tekee leikkauksesta tyylikkään.

Muotoiluvinkit:

 • Korosta leikkauksen huolettomuutta hieromalla herneenkokoinen määrä hiusvahaa hiuksiin sormenpäitä käyttäen.
 • Kokeile muotoilla otsatukka eri tavoin, vaikka koko otsan peittäen tai sivulle vetäistynä.

4. Leukaan asti ulottuva leikkaus ohuella verho-otsiksella

Tämä lyhyt hiusmalli naisille on erinomainen klassisen tasapituisen polkkatukan variaatio. Ohuen otsatukan lisääminen antaa tälle hiusmallille modernimman ja pehmeämmän ilmeen.

Verho-otsis voi vaatia hieman enemmän muotoilua, mutta otsatukista se on kuitenkin vähiten huomiota vaativa vaihtoehto.

Muotoiluvinkit:

 • Muotoile verho-otsis pyöreän harjan tai suoristusraudan avulla kehystääksesi kasvot pehmeästi.
 • Vaihda tyyliä hiusasusteiden avulla tai luo ilmavat laineet kihartimella.

5. Moderni lyhyt mulletti

Tämä on nykyaikainen versio takatukasta eli mulletista, jota kutsutaan myös nimellä ‘mixie’, sillä se on sekoitus lyhyttä pixie-leikkausta ja pidempää mullettia. Tämä moderni vaihtoehto sisältää lyhyen otsatukan, pulisongit sekä pidemmän takatukan, mutta älä pelkää - se ei ole ollenkaan kuten 80-luvun pitkät ja raskaat takatukat. Tämä hiustyyli on rohkea ja toimiva vaihtoehto, jos etsit lyhyttä hiusmallia ohuisiin hiuksiin.

Muotoiluvinkit:

 • Kokeile erilaisia muotoilutuotteita antamaan tälle modernille mulletille tekstuuria ja särmää.
 • Jos haluat tehdä tyylistä vielä rohkeamman, kokeile erilaisia hiusvärejä.

5 eri tyyliä lyhyille kiharoille hiuksille

Kiharat hiukset tulevat suorastaan eloon, kun ne leikataan lyhyiksi. Tässä viisi ihanaa vaihtoehtoa, jos etsit lyhyttä kiharaa hiusmallia. Korosta hiustesi luonnollista rakennetta, äläkä epäröi etsiä juuri lyhyiden kiharien hiusten leikkaamiseen tottunutta kampaaja saadaksesi parhaat tulokset.

1. Pyöreä lyhyt kihara hiusmalli

Tämä lyhyt kihara hiusmalli tuo esiin luonnonkiharoiden viehätyksen. Jotkut tyylit eivät sovi suorille hiuksille, ja tämä onkin erityisesti heille, joilla on lyhyet kiharat hiukset. Leikkauksen kerrostettu kaareva muoto korostaa kiharoiden ilmavuutta ja luo leikkisän ilmeen.

Muotoillessasi, korosta hiusten luonnollista muotoa ja anna kiharoiden näyttää parhaat puolensa.

Muotoiluvinkit:

 • Levitä kiharavoidetta kosteisiin hiuksiin ja puristele hiuksia tuomaan erottelua ja vähentääksesi pörröisyyttä.
 • Jos kiharasi ovat hennot, käytä muotovaahtoa kiharille antaaksesi hiuksille lisää volyymia.

2. Erittäin lyhyt hiusmalli kiharoille

Pixie-hiusmallit eivät ole ainoastaan suorille hiuksille! Tämä upea lyhyt kihara hiusmalli tuo esille kiharien hiusten monimuotoisuuden. Kyseessä on vähän huolenpitoa vaativa vaihtoehto, ja täydellinen sekoitus pehmeää ja uskaliasta.

Tämä pixie on täydellinen vaihtoehto, jos etsit yksinkertaisuutta tyylistä tinkimättä. Se vaatii huomattavasti vähemmän muotoilua kuin pitkät kiharat hiukset, jonka vuoksi se on käytännöllinen ja aikaa säästävä vaihtoehto.

Muotoiluvinkit:

 • Skippaa muotoilutuotteet kokonaan ja korosta hiusten omaa tekstuuria antamalla hiusten asettua luonnolliseen muotoonsa, joka luo hiusmalliin huolettoman ilmeen.
 • Pitääksesi pörröisyyden kurissa ja antaaksesi hiuksille kosteutta, levitä pieni määrä kiharavoidetta kosteisiin hiuksiin.

3. Kerrostettu kihara polkkatukka

Tämä lyhyt polkkatukka korostaa kiharoiden luonnollista rakennetta, ilmavuutta ja eloisuutta. Hiusmallin kerrostettu leikkaus tuo kiharat kauniisti ja vaivattomasti esille.

Tämä hiustyyli sopii sekä nuoremmille että vanhemmille naisille, joilla on lyhyet kiharat hiukset. Se on monimuotoinen lyhyt kihara hiusmalli, jonka voi vaivattomasti muotoilla rennosti tai elegantisti.

Muotoiluvinkit:

 • Levitä muotovaahtoa tasaisesti kosteisiin hiuksiin antaaksesi hiuksille volyymia ja erottelua.
 • Kokeile sivujakausta luodaksesi kerrostettua leikkausta korostavan epäsymmetrisen ilmeen.

4. Pixie kiharoille

Tämä viehättävä ja hieman pidempi pixie on kaunis lyhyt kihara hiusmalli. Söpö ja viehättävä leikkaus tuo esille kiharoiden leikkisyyttä. Päällimmäiset hiukset ovat pidemmät kuin sivut ja takaosa, mikä tekee tyylistä helpon muotoilla.

Muotoiluvinkit:

 • Puristele kiharavoidetta tai muotovaahtoa kosteisiin hiuksiin kosteuttamaan ja korostamaan kiharoita.
 • Kokeile erilaisia jakauksia ja löydä suosikkityylisi, joka sopii parhaiten kasvojesi muotoon.

5. Laineileva pixie-leikkaus

Tuo laineesi esiin tämän vaivattoman pixie-hiusmallin avulla. Tämä rento leikkaus sopii heille, jotka etsivät tyylikästä, mutta helppohoitoista hiusmallia.

Sano hyvästit pitkille muotoilusessioille, sillä tämä pixie on yksinkertainen ja antaa hiusten luonnollisen tekstuurin loistaa.

Muotoiluvinkit:

 • Kokeile hiusten ilmakuivausta ja kääri hiukset hellävaraiseen hiuspyyhkeeseen pitääksesi hiusten luonnollisen laineikkaan muodon.
 • Harkitse hienovaraisten raitojen lisäämistä antaaksesi laineille ulottuvuutta ja liikkeen tuntua.

9 parasta muotoilutuotetta lyhyille hiuksille

9 parasta muotoilutuotetta lyhyille hiuksille

Oikeiden tuotteiden käyttäminen on avain lyhyiden hiusten muotoilussa, jotta teet tyylistä täydellisen. Korosta lyhyiden hiusmallien erikoisuutta näiden välttämättömien, eri tarkoituksiin luotujen muotoilutuotteiden avulla:

Huolettomille kampauksille: Mineral Clay Wax

Luo vaivaton, hieman sotkuinen lookki pitoa antavan Mineral Clay Wax -vahan avulla. Se on täydellinen tuote, jos haluat hiustyylisi olevan ns. kontrolloitu kaaos.

Mattaista tuuheutta: Volume Wizard Hair Powder

Anna lyhyille hiuksille lisää rakennetta ja volyymia! Tämä hiuspuuteri antaa välitöntä nostetta ja tekstuuria kaikille lyhyille hiustyyleille.

Sileään tai sliipattuun tyyliin: Final Touch™ Hair Spray ja Styling Stick

Saavuta täydellisen sileä kampaus Final Touch™ Hair Spray -hiussuihkeen ja/tai Styling Stick -muotoilupuikon avulla. Nämä ponnekaasuttomat tuotteet pitävät suortuvat paikallaan ja samalla antavat kiiltävän viimeistelyn, tehden tyylistäsi elegantin ja huolitellun.

Lyhyille kiharille: Curl Crush™ Defining Gel, Cream, ja Mousse

Korosta kiharoita Curl Crush™ -tuotesarjalla, joka sisältää kiharageelin, kiharavoiteen ja muotovaahdon. Oli tavoitteesi sitten kiharoiden korostus, kosteutus tai elävöittäminen, nämä muotoilutuotteet vastaavat hiustesi tarpeisiin.

Suojaamaan hiuksia lämmöltä: Thermal Shield™ Heat Protectant

Suojaa hiuksia muotoillessa Thermal Shield™ Heat Protectant -lämpösuojalla. Se pitää hiusten hyvinvoinnista huolta torjumalla lämmön aiheuttamia vaurioita.

Rentoon rantalookkiin: Ocean Water Sea Salt Spray

Tuo rantatunnelmaa lyhyisiin hiuksiin Ocean Water Sea Salt Spray -merisuolasuihkeella. Se on täydellinen tuote, jos haluat luoda laineikkaan ja vaivattoman kampauksen.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Oli suosikkisi sitten leikkisät pixie-hiusmallit tai tyylikkäät lyhyet hiusmallit kiharoille hiuksille, vaihtoehtoja löytyy rajaton määrä. Lyhyet hiusmallit saavat hiukset näyttämään hyvinvoivilta ja tuuheilta, sekä ovat helppohoitoisia. Valitse sellainen leikkaus joka puhuttelee sinua, korostaa luonnollista kauneuttasi ja saa sinut tuntemaan olosi itsevarmaksi.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Näin teet tyylikkään wet look -kampauksen + tarvitsemasi tuotteet

  Näin teet tyylikkään wet look -kampauksen + tarvitsemasi tuotteet

 • Afblegning af hår? 10 tips til at undgå et skadet afbleget, blond hår

  Hiusten vaalennus: Tämä sinun tulee tietää, jos haluat vaaleat hiukset

 • 20 kaunista polkkatukkaa ja puolipitkää hiusmallia kaikille hiustyypeille

  20 kaunista polkkatukkaa ja puolipitkää hiusmallia kaikille hiustyypeille

 • 10 Trendikästä hiusmallia pitkiin hiuksiin: Näin valitset sopivan pitkän hiusmallin

  10 Trendikästä hiusmallia pitkiin hiuksiin: Näin valitset sopivan pitkän hiusmallin

 • Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

  Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

Katso kaikki artikkelit