Hair volumeKatso kaikki artikkelit

Lisää tuuheutta hiuksiin? Parhaat tuuheuttavat hiustuotteet

Kaikkien on joskus vaikea saada hiukset näyttämään tuuheilta, mutta se on erityinen haaste ohuthiuksisille. Ohuilla hiuksilla on taipumus painua aina alas, joten toivotun hiustuuheuden saavuttaminen voi olla hankalaa. Mikä siis neuvoksi, jos haluat lisää tuuheutta hiuksiin? Tässä artikkelissa käsittelen kaikkea hiuksia tuuheuttavista hiussuihkeista ja ravintolisistä aina helppoihin neuvoihin ja vinkkeihin. Autan myös selvittämään, mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi ja kerron, kuinka saat lisää tuuheutta hiuksiin.

Olen löytänyt useita erilaisia ​​hiuksia tuuheuttavia hiustuotteita sekä muotoilukonsteja, joiden avulla voit saada ohuisiin ja latteisiin hiuksiin runsautta ja lisävolyymiä. Ratkaisu voi löytyä esimerkiksi hiuksia tuuheuttavasta hiussuihkeesta tai muotoilutottumusten muuttamisesta. Haluatko oppia kuinka saat lisää tuuheutta hiuksiin helposti ja nopeasti? Jos vastauksesi on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Koska aion käsitellä montaa erilaista hiuksia tuuheuttavaa hiustuotetta, kuten suihkeita ja seerumeita, on hyödyllistä käydä läpi muutama seikka siitä, kuinka nämä tuotteet toimivat. Jatka lukemista, jos haluat tietää kaiken tarpeellisen hiuksia tuuheuttavista tuotteista ja oppia, mikä voisi olla paras tuuheuttava hiustuote sinulle.

Sisältö

Kuinka hiuksia tuuheuttavat tuotteet toimivat?

Miten nämä erilaiset tuuheuttavat tuotteet sitten tuovat sitä haluttua tuuheutta hiuksiin? Niiden vaikutus perustuu kemiaan ja paras tuuheuttava hiustuote on sellainen, jonka yhdistelmään on osattu lisätä oikeat runsautta antavat ainesosat.

Tapa, jolla suurin osa tuuheutta hiuksiin antavista tuotteista toimii, on niiden kyky luoda eräänlainen ravintoverkko jokaisen hiussuortuvan ympärille. Tämä verkko saa suortuvat näyttämään ja tuntumaan paksummilta, koska sen vaikutus auttaa litteiden ja hentojen hiusten yleisiin ongelmiin, kuten öljyn ja talin kertymiseen, kuivuuteen sekä hiusten vahingoittuneeseen kuitukerrokseen.

Lisäksi hiustuotteet, kuten hair volume -suihkeet, saavat hiukset näyttämään tuuheammilta, koska ne nostavat hiukset koholle, pois hiuspohjasta. Tietyntyyppisiin tuuheutta hiuksiin tuoviin tuotteisiin sisältyy myös erityisiä ainesosia, jotka antavat hiuksille kationisen varauksen - mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sanottuna sitä, että hiuksiin saadaan vielä enemmän nostoa ja keveyttä.

Mitä hiuksia tuuheuttavan hiussuihkeen tulisi sisältää?

Aerosol Spray vs Non-Aerosol Spray

Hiuksia tuuheuttavia hair volume -suihkeita on olemassa monessa eri muodossa. Yleisesti ottaen tuuheuttavat suihkeet voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin:

 • Ponnekaasuttomat hiussuihkeet sisältävät luonnollisia, suuremmista hiukkasista koostuvia ainesosia, jotka antavat hiuksille keskivoimakkaan pidon. Aerosoliton hiuslakka on nestemäistä ja on yleensä pakattu pumppupulloon.
 • Aerosoli -hiussuihkeet koostuvaat pienempiä hiukkasia sisältävistä synteettisistä polymeereistä tai pehmittimistä, jotka antavat hiuksille vahvan pidon. Neste pakataan aerosolipulloon paineen alaisena, ja vapautusventtiiliä painettaessa se tulee ulos pullosta sumumaisena suihkeena ponnekaasun voimasta.

Aerosolisuihkeet olivat yleinen valinta pitkään, mutta muutaman viime vuoden aikana aerosolittomat hiussuihkeet ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä johtuu pääsääntöisesti siitä, että ne ovat ympäristöystävällisempiä, koska niissä ei ole perinteisten aerosolisuihkeiden sisältämiä haitallisia kloorifluorihiilivetyjä.

Ei tule siis varmaankaan yllätyksenä, että suosittelen aerosolisuihkeiden välttämistä, jos haluat pitää huolta hiustesi terveydestä. Tämä on hyvä nyrkkisääntö, josta hiuksesi tulevat kiittämään sinua myöhemmin.

Etsiessäsi oikeaa lisätuuheutta hiuksiin tuovaa suihketta (tai mitä tahansa tuuheuttavaa hair volume -tuotetta), sinun tulisi aina tarkistaa, mitä näistä alla olevista tärkeistä ainesosista tuote sisältää. Paras tuuheuttava hiustuote on se, joka sisältää parhaan ainesosien yhdistelmän.

Käydään nopeasti läpi osa tärkeimmistä ainesosista, joita tehokkaan tuuheutta hiuksiin antavan hiustuotteen tulisi sisältää.

volume supportive ingredients

1. Humektantit eli kosteuttavat aineet

Kosteuttavien aineiden luokkaan kuuluvat ainesosat, kuten ksylitoliglukosidi, vedetön ksylitoli, glukoosi, glyseriini, betaiini ja hydrolysoitu kasviproteiini, voivat olla erittäin kallisarvoisia lisäyksiä tuuheuttavaan hiustuotteeseen.

Humektantit ovat tärkeitä, koska ne auttavat hiuksia säilyttämään kosteutensa, mikä puolestaan voi auttaa lisäämään hiustuuheutta eli hair volumea. Kosteuttavat aineet voivat olla sokeripohjaisia, kuten glukoosi tai glyseriini, tai joskus myös kasvipohjaisia. Humektantit antavat hiuksille mahdollisuuden imeä enemmän kosteutta, mikä on äärimmäisen tärkeää kuivuuden, takkuisuuden ja litteiden suortuvien vähentämisessä. Tuuheutta hiuksiin tuovassa hiussuihkeessa tulisi olla runsas määrä kosteuttavia aineita.

2. Kopolymeeri ja polymeerit

Kopolymeeri ja muut polymeerit, kuten VP/VA -kopolymeeri ja ksantaanikumi, ovat ne ainesosat, joista tehokas tuuheutta hiuksiin antava suihke saa vahvan pitokertoimensa. Nämä ainesosat estävät hiuksia imemästä liikaa kosteutta, mikä auttaa niitä pitämään muotonsa. Oikein käytettynä nämä ainesosat voivat myös kohottaa hiukset irti hiuspohjasta, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta.

Koska polymeerit ovat raakaöljystä johdettuja synteettisiä ainesosia, on tärkeää varmistaa, että valitsemassasi tuuheuttavassa tuotteessa on myös runsaasti luonnollisia ja ravitsevia ainesosia, jotta hiuksesi pysyvät terveinä ja vahvoina. Polymeerien määrä vaihtelee eri hiussuihkeiden välillä. Vesipohjaiset suihkeet sisältävät tyypillisesti vähemmän polymeerejä kuin alkoholipohjaiset tuotteet.

3. Hiuspohjaa hoitavat ainesosat

Ainesosat, kuten aloe vera, acai ja piparminttuöljy, ovat erittäin tärkeitä hiuspohjan terveyden ylläpitämisessä. Terve hiuspohja vuorostaan ​​edistää hiustuuheutta eli hair volumea. Valikoidessasi mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi, varmista että tuote hoitaa myös hiuspohjaasi. Tarkista ainesosaluettelosta, että tuote sisältää luonnollisia ainesosia, kuten acai ja aloe vera.

Terve hiuspohja ei ole tärkeä vain hiustesi yleiselle hyvinvoinnille, sillä on myös iso vaikutus luonnolliseen hiustuuheuteen. Jos käytät paljon hiustuotteita, niillä on taipumus muodostaa kertymiä hiuspohjaan, mikä puolestaan ​​painaa hiukset alas. Hiuspohjan asianmukainen hoito vähentää kertymiä, joka tekee hiuksistasi kiiltävämmät ja eloisammat.

Muita tuotteita, joilla saada lisää tuuheutta hiuksiin

Foams and Sprays

Tuuheuttavan hiussuihkeen lisäksi on olemassa myös muita tuuheuttavia hiustuotteita, joita voit kokeilla saadaksesi selville mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi. Tässä joitain yleisimmistä vaihtoehdoista.

Vaahdot

Hiusvaahdot ja -mousset ovat suosittuja vaihtoehtoja tuuheuden lisäämiseksi. Levitä kolikon kokoinen annos tuotetta pyyhekuivattuihin hiuksiin pesun jälkeen. Kuivaa hiukset ylösalaisin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kiinteet

Saat ohuisiin ja litteisiin hiuksiin vielä enemmän kohotusta, jos käytät hiuskiinnettä yhdessä tuuheuttavan muotovaahdon kanssa. Muista varmistaa, että valitsemasi tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän mainitsemiani tärkeitä ainesosia.

Öljyt

Vaikka hiusöljyn käyttö kohotuksen lisäämiseksi voi tuntua omituiselta neuvolta, se ei kuitenkaan ole! Hiusöljyt, jotka sisältävät ravitsevia ainesosia, kuten aprikoosinsiemenöljy ja piparminttuöljy, voivat parantaa hiustesi yleistä terveyttä ja rakennetta, edistää hiuspohjasi hyvinvointia ja tehdä hiuksistasi eloisat ja onnelliset.

Käyttäessäsi hiusöljyjä, hyvä vinkki on levittää tuotetta pääasiassa hiusten latvoihin ja keskiosaan. Jos levität liian paljon öljyä päälaelle ja hiusten juuriin, tulos saattaa olla päinvastainen kuin toivoit, koska öljy voi saada hiukset painumaan alas.

Seerumit

Samoin kuin hiusöljyt, jotkut hiusseerumit voivat auttaa sinua saamaan lisää tuuheutta hiuksiin vain muutamassa minuutissa. Seerumit sisältävät tehokkaita erikoisainesosia, jotka imeytyvät suoraan hiuksiin ja hiuspohjaan maksimaalisen hyödyn saamiseksi. Seerumeita löytyy kaikenlaisille hiuksille ja kaikenlaisiin hiusongelmiin, joten valikoidessasi mikä on sinulle paras tuuheuttava hiustuote, kokeile seerumia, joka on tarkoitettu erityisesti hennoille hiuksille. Kokeile myös käyttää seerumia tuuheutta hiuksiin antavan hair volume -hiussuihkeen kanssa!

Kuinka saada lisää tuuheutta hiuksiin alle viidessä minuutissa

On tärkeää löytää paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi, mutta tuuheutta lisäävien tuotteiden käytön lisäksi, kannattaa pitää myös nämä muotoiluvinkit mielessä, jotta saat kaipaamaasi lisätuuheutta hiuksiin.

Kohota hiuksiasi juurista

Jos kuivaat hiuksesi ylhäältä alaspäin, tuloksena on taatusti latteat hiukset. Hiusten pesun ja hiustuotteiden levittämisen jälkeen, käännä pää ensin ylösalaisin, laita tuuheuttavaa suihketta ja vasta sitten föönaa hiuksesi. Hiusten kuivaaminen ylösalaisin antaa luonnollisen kohotuksen hiusten juuriin, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta koko päivän. Jos haluat luonnollisemman ilmeen, anna ilman kuivattaa hiuksesi. Kuivaamalla hiuksesi luonnollisesti suojaat niitä samalla lämpövaurioiden aiheuttamilta vahingoilta.

Vaihda jakauksesi paikkaa

Tässä on toinen tuuheutta lisäävä vinkki, jota et ole ehkä aiemmin kuullut: Jos pidät jakaustasi yleensä aina tietyssä kohdassa, kokeile vaihtaa sen paikkaa. Jakauksen ollessa aina samassa paikassa, hiukset tottuvat siihen ja painuvat ajan kuluessa alas. Vaihtamalla jakauksesi paikkaa ajoittain saat lisää tuuheutta hiuksiin sekä kohotusta juuriin. Kannattaa kokeilla!

Tupeeraa hiukset

Hiusten tupeeraus on yksi vanhimmista hiuksia tuuheuttavista tempuista. Kovakätinen tai liiallinen tupeeraus voi vahingoittaa hiuksia, joten ole hellävarainen. Luo täyteläinen ilme tupeeraamalla hiukset pienissä osissa, aloittaen aina hiusten juurista, ja lopuksi harjaamalla hiukset päältä varovasti.

Viimeistele hiuslakalla

Hiussuihkeen suihkuttaminen föönauksen ja muotoilun jälkeen voi saada hiuksesi näyttämään tuuheammilta koko päivän. Jos haluat vielä enemmän pitoa ja volyymia, käännä hiukset varovasti ylösalaisin ja suihkuta hiuslakkaa juurista latvoihin asti.

Vinkit pitkäkestoiseen tuuheuteen:

1. Aloita hiuspohjasta

Terve hiuspohja kasvattaa terveitä ja paksuja hiuksia. Varmista, että hiuspohjasi pysyy terveenä käyttämällä hiuspohjalle ystävällisiä tuotteita, jotka ravitsevat hiuksia juurista latvoihin. Kertymien poistaminen hiuspohjasta noin kerran viikossa on myös hyvä idea. Voit tehdä tämän käyttämällä hellävaraista hiuspohjan kuorintaa, joka poistaa kertymiä ja kuollutta ihoa.

Yhdistä se kevyeen hoitoaineeseen, joka ei latista hiuksia, kuten Scalp Delight™ Detox Conditioner, joka on kehitetty rasvoittuville ja hennoille hiuksille.

2. Kokeile tuplapesua

Tuplapesu on toinen tapa estää öljyjen ja kertymien aiheuttamaa hiusten alaspainumista. Pese siis hiukset kahdesti peräjälkeen (käytä shampoota, joka ei sisällä sulfaatteja), ja hiero hiuspohjaa kevyesti sormenpäillä poistaaksesi itsepintaisen lian tai öljyn. Kokeile esim. tuuheuttavaa shampoota ohuille hiuksille, joka vahvistaa hiuksia.

3. Käytä oikeanlaista hiusharjaa

Märkien hiusten harjaaminen vääränlaisella harjalla aiheuttaa tarpeettomia vaurioita ja tekee hiuksistasi elottoman ja lattean näköiset. Siksi on erittäin tärkeää käyttää wet brush - hiusharjaa, joka sopii märkien tai kosteiden hiusten harjaukseen. Varmista myös, että harjassa on pehmeät harjakset, jotka eivät vedä ja riuhdo vahingoittumiselle alttiita märkiä hiuksia.

4. Kokeile erilaista tyynyliinaa

Tiesitkö, että voit vahingoittaa hiuksia nukkuessasi? Valitettavasti voit! Suurin osa tyynyliinoista on valmistettu puuvillasta, joka voi olla liian kova materiaali hiuksillesi ja aiheuttaa katkeilua tai takkuuntumista sekä rasvoittaa ​​hiuksia, joka johtaa litteisiin hiuksiin. Jos haluat pitää hiustesi terveydestä huolta myös untenmailla, kokeile vaihtaa puuvillatyynyliina bambusta valmistettuun bambutyynyliinaan.

5 Erinomaista tuuheuttavaa hiustuotetta

Hairlust on sitoutunut kehittämään luonnollisia, vegaanisia ratkaisuja yleisiin hiusongelmiin, kuten ohuisiin ja litteisiin hiuksiin. Etkö ole varma siitä, mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi? Tästä alta löydät joitain suosikeistani.

Scalp Delight™ Detox Scrub - hiuspohjan kuorinta: Käytä viikoittain poistaaksesi itsepintaiset, latistavat kertymät hellävaraisesti, sekä pitääksesi hiuspohjasi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Grow Perfect™ Thickening Spray -tuuheuttava hiussuihke: Tämä suihke kohottaa hiuksia välittömästi, kun sitä käytetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin 1–3 kertaa viikossa. Lisäksi sen sisältämät ainesosat tukevat tervettä hiustenkasvua, jotta saat oikeasti tuuheammat hiukset pitkässä juoksussa!

Final Touch Hair Spray: Tämä aerosoliton, pörröisyyttä ja sähköisyyttä poistava hiussuihke antaa keskivahvaa pitoa ja kevyttä kiiltoa ilman hilseileviä jäämiä. Suihkuta kosteisiin hiuksiin luodaksesi tuuhean ja sileän kampauksen tai kuiviin hiuksiin pitääksesi hiustyylin paikallaan.

Mineral Clay Wax: Tämä 100% luonnollinen hiusvaha antaa vahvaa pitoa ja mattaisen viimeistelyn samalla hoitaen hiuksia ja hiuspohjaa. Sen hajusteeton koostumus sopii kaikille hiustyypeille antamaan tuuheutta hiuksiin.

Hair Formula Tablets -ravintolisä: Paranna hiustesi terveyttä sisältäpäin! Tämä ravintolisä, joka sisältää hiuksia helliviä ainesosia, kuten biotiinia ja sinkkiä, vahvistaa ja tuuheuttaa ohuita hiuksia. Lue lisää siitä, miten ravintolisät hiuksille toimivat.

Jos sinua (kuten monia meistä) ei ollut siunattu elokuvatähtien tai catwalk-mallien täydellisillä, kiiltävillä kiehkuroilla, älä huoli. Meidän pitää tottakai hyväksyä hiuksemme sellaisena kuin ne ovat, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niille voisi antaa vähän apua. Vaikka et voi mitään sille, että sinulla on luonnostaan hennot hiukset, on olemassa tosi monia tapoja lisätä tuuheutta hiuksiin! Luonnollisen tuuheuden saavuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan; joko käyttämällä oikeita ainesosia sisältävää hair volume -hiussuihketta, uuden hiushoitorutiinin avulla tai näiden molempien yhdistelmällä. Olen varma, että löydät mikä on paras tuuheuttava hiustuote juuri sinulle ja saat toivottua lisätuuheutta hiuksiin sopivien hoitokeinojen avulla.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

  Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

 • Hiusvaha

  Paras hiusvaha? Hiusvahan käyttö ja vinkit hiusten muotoiluun

 • shampoo rasvoittuville hiuksille

  Shampoo rasvoittuville hiuksille: Miten tunnistaa hyvät tuotteet rasvaisille hiuksille?

 • Katkeilevat hiukset

  Miten saada kuivat ja katkeilevat hiukset kuntoon? 12 parasta vinkkiä

 • kiharat ilman lämpöä

  Opas: Miten tehdä yön yli kiharat ilman lämpöä

Katso kaikki artikkelit