Hair volumeKatso kaikki artikkelit

Lisää tuuheutta hiuksiin? Parhaat tuuheuttavat hiustuotteet

Kaikkien on joskus vaikea saada hiukset näyttämään tuuheilta, mutta se on erityinen haaste ohuthiuksisille. Ohuilla ja hennoilla hiuksilla on taipumus latistua, joten toivotun hiustuuheuden saavuttaminen voi olla hankalaa. Mikä siis neuvoksi, jos haluat lisää tuuheutta hiuksiin? Tässä artikkelissa käsittelen kaikkea tuuheuttavista hiussuihkeista ja ravintolisistä helppoihin vinkkeihin.

On olemassa paljon ​​hiuksia tuuheuttavia hiustuotteita sekä muotoilukonsteja, joiden avulla voit saada ohuisiin ja latteisiin hiuksiin runsautta ja lisävolyymiä. Ratkaisu voi löytyä esimerkiksi hiuksia tuuheuttavasta hiussuihkeesta tai muotoilutottumusten muuttamisesta. Haluatko oppia kuinka saat lisää tuuheutta hiuksiin helposti ja nopeasti? Jos vastauksesi on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Koska aion käsitellä montaa erilaista hiuksia tuuheuttavaa hiustuotetta, kuten suihkeita, tuuheuttavia shampoita ja hiuspuutereita, on hyödyllistä käydä läpi muutama seikka siitä, kuinka nämä tuotteet toimivat. Jatka lukemista, jos haluat tietää kaiken tarpeellisen hiuksia tuuheuttavista tuotteista ja oppia, mikä voisi olla paras tuuheuttava hiustuote sinulle.

Sisältö

Kuinka hiuksia tuuheuttavat tuotteet toimivat?

Miten nämä erilaiset tuuheuttavat tuotteet sitten tuovat sitä haluttua tuuheutta hiuksiin? Niiden vaikutus perustuu kemiaan ja paras tuuheuttava hiustuote on sellainen, jonka koostumukseen on osattu lisätä oikeat runsautta antavat ainesosat.

Tapa, jolla suurin osa tuuheutta hiuksiin antavista tuotteista toimii, on niiden kyky luoda eräänlainen verkko jokaisen hiussuortuvan ympärille. Tämä saa suortuvat näyttämään ja tuntumaan paksummilta, koska sen vaikutus auttaa litteiden ja hentojen hiusten yleisiin ongelmiin, kuten öljyn ja talin kertymiseen, kuivuuteen sekä katkeiluun.

Lisäksi tuuheuttavat hiustuotteet saavat hiukset näyttämään paksummilta, koska ne nostavat hiukset koholle, pois hiuspohjasta.

Mitä hiuksia tuuheuttavan hiussuihkeen tulisi sisältää?

Aerosol Spray vs Non-Aerosol Spray

Hiuksia tuuheuttavia hair volume -suihkeita on olemassa monessa eri muodossa. Yleisesti ottaen tuuheuttavat suihkeet voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin:

 • Ponnekaasuttomat hiussuihkeet sisältävät luonnollisia, suuremmista hiukkasista koostuvia ainesosia, jotka antavat hiuksille keskivoimakkaan pidon. Aerosoliton hiuslakka on nestemäistä ja on yleensä pakattu pumppupulloon.
 • Aerosoli -hiussuihkeet koostuvaat pienempiä hiukkasia sisältävistä synteettisistä polymeereistä tai pehmittimistä, jotka antavat hiuksille vahvan pidon. Neste pakataan aerosolipulloon paineen alaisena, ja suutinta painettaessa se tulee ulos pullosta sumumaisena suihkeena ponnekaasun voimasta.

Aerosolisuihkeet ovat olleet suosittu valinta pitkään, mutta muutaman viime vuoden aikana aerosolittomat hiussuihkeet ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä johtuu pääsääntöisesti siitä, että ne ovat ympäristöystävällisempiä ja sisältävät vähemmän kemikaaleja.

Ei tule siis varmaankaan yllätyksenä, että suosittelen aerosolisuihkeiden välttämistä, jos haluat pitää huolta hiustesi terveydestä. Tämä on hyvä nyrkkisääntö, josta hiuksesi tulevat kiittämään sinua myöhemmin.

Etsiessäsi oikeaa lisätuuheutta hiuksiin tuovaa suihketta (tai mitä tahansa tuuheuttavaa hair volume -tuotetta), kannattaa tarkistaa, mitä ainesosia tuote sisältää. Paras tuuheuttava hiustuote on se, joka sisältää parhaan ainesosien yhdistelmän.

Käydään nopeasti läpi osa tärkeimmistä ainesosista, joita tehokkaan tuuheutta hiuksiin antavan hiustuotteen tulisi sisältää.

volume supportive ingredients

1. Humektantit eli kosteuttavat aineet

Kosteuttavien aineiden luokkaan kuuluvat ainesosat, kuten ksylitoli, glukoosi, glyseriini ja betaiini, voivat olla erittäin kallisarvoisia lisäyksiä tuuheuttavaan hiustuotteeseen.

Humektantit ovat tärkeitä, koska ne auttavat hiuksia säilyttämään kosteutensa, mikä puolestaan voi auttaa lisäämään hiustuuheutta eli hair volumea. Kosteuttavat aineet voivat olla sokeripohjaisia, kuten glukoosi tai glyseriini, tai joskus myös kasvipohjaisia. Humektantit antavat hiuksille mahdollisuuden imeä enemmän kosteutta, mikä on äärimmäisen tärkeää kuivuuden, takkuisuuden ja litteiden suortuvien vähentämisessä. Tuuheutta hiuksiin tuovassa hiussuihkeessa tulisi olla runsas määrä kosteuttavia aineita.

2. Sokeri tai suola

Nämä keittiöstä tutut ainesosat ovat myös loistavia tuuheuttavia ainesosia. Olet ehkä käyttänyt suolasuihketta aiemmin antamaan hiuksiin rakennetta. Mutta tiesitkö, että sokeri on toinen loistava vaihtoehto tekstuurin ja volyymin antamiseen? Kosteutta sitovien ominaisuuksiensa ansiosta sokeri jättää hiukset pehmeiksi ja ravituiksi - toisin kuin useimmat suolasuihkeet, jotka voivat olla melko kuivattavia.

3. Hiuspohjaa hoitavat ainesosat

Ainesosat, kuten aloe vera, kaura ja piparminttuöljy, ovat erittäin tärkeitä hiuspohjan terveyden ylläpitämisessä. Terve hiuspohja vuorostaan ​​edistää hiustuuheutta eli hair volumea. Valikoidessasi mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi, varmista että tuote hoitaa myös hiuspohjaasi. Tarkista ainesosaluettelosta, että tuote sisältää luonnollisia ainesosia, kuten kauraa ja aloe veraa.

Terve hiuspohja ei ole tärkeä vain hiustesi yleiselle hyvinvoinnille, sillä on myös iso vaikutus luonnolliseen hiustuuheuteen. Jos käytät paljon hiustuotteita, niillä on taipumus muodostaa kertymiä hiuspohjaan, mikä puolestaan ​​painaa hiukset alas. Hiuspohjan asianmukainen hoito vähentää kertymiä, joka tekee hiuksistasi kiiltävämmät ja eloisammat.

4. Vahvistavat proteiinit

Hiuksemme koostuvat pääasiassa proteiinista nimeltään keratiini. Jos haluat tehdä hiuksistasi vahvemmat, terveemmät ja tuuheammat, valitse tuotteita, jotka sisältävät hydrolysoituja proteiineja, esim. vehnästä tai riisistä.

Lempivolyymisuihkeeni, Volume Wizard™ Pre-Styling Spray, sisältää sakkaroosia (eli pöytäsokeria), kosteuttavaa glyseriiniä, vahvistavaa vehnäproteiinia ja ekologisia uutteita greipistä, kaurasta ja karpalosta. Se siis täyttää kaikki vaatimukset! Tämä suihke tekee hiuksista välittömästi tuuheat samalla raviten ja kosteuttaen.

Muita tuotteita, joilla saada lisää tuuheutta hiuksiin

Foams and Sprays

Tuuheuttavan hiussuihkeen lisäksi on olemassa myös muita tuuheuttavia hiustuotteita, joita voit kokeilla saadaksesi selville mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi. Tässä joitain yleisimmistä vaihtoehdoista.

Tuuheuttavat shampoot ja hoitoaineet

Hiusten pesu väärällä shampoolla ja hoitoaineella voi tehdä hiuksistasi litteät, rasvaiset ja elottomat. Jos haluat maksimoida hiustesi volyymin, on tärkeää aloittaa hiusrutiini oikein korkealaatuisella volyymishampoolla ja -hoitoaineella. Miten tuuheuttavat shampoot eroavat muista? Ne on valmistettu ainesosista, kuten mikroproteiineista, jotka vahvistavat jokaista hiusta. Lisäksi parhaat tuuheuttavat hiustuotteet sisältävät kevyitä kosteuttavia aineita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia tekemättä niistä latteita tai rasvaisia. Volume Wizard™ shampoo ja hoitoaine ovat salaisuuteni saada hennot hiukseni näyttämään upean tuuheilta!

Hiuspuuterit

Hiuspuuterit ovat erinomainen tapa lisätä hiuksiin runsaasti volyymia, rakennetta ja pitoa. Ne antavat myös mattaisen viimeistelyn, joka saa tuuhean lopputuloksen näyttämään luonnolliselta! Suosikkini on Volume Wizard™ Hair Powder, joka sisältää kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten aloe veraa, kaurauutetta ja E-vitamiinia. Tämä volyymipuuteri on todella helppokäyttöinen - suihkuta sitä juuriin ja hiero sormilla muotoillaksesi hiukset haluamallasi tavalla.

Muotovaahdot

Muotovaahdot ja -mousset ovat suosittuja vaihtoehtoja tuuheuden lisäämiseksi. Suosikkini on Volume Wizard™ Volumizing Mousse, joka antaa jopa hennoille ja ohuille hiuksille välintöntä tuuheutta, rakennetta ja kevyttä pitoa.

Muotovaahdot toimivat erityisen hyvin myös kiharille hiustyypeille. Jos kiharasi jäävät litteiksi juurista, kokeile Curl Crush™ Defining Moussea, joka antaa hiuksille kimmoisaa volyymia samalla erotellen kiharoita. Puristele tuotetta kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen ja levitä harvalla kammalla. Muotoile sitten kiharat käsin. Anna hiusten ilmakuivua tai käytä hiustenkuivaajaa alhaisella lämmöllä saadaksesi parhaat tulokset.

Öljyt

Vaikka hiusöljyn käyttö kohotuksen lisäämiseksi voi tuntua omituiselta neuvolta, se ei kuitenkaan ole! Hiusöljyt, jotka sisältävät ravitsevia ainesosia, kuten aprikoosinsiemenöljyä ja piparminttuöljyä, voivat parantaa hiustesi yleistä terveyttä ja rakennetta, edistää hiuspohjan hyvinvointia ja tehdä hiuksista eloisat.

Käyttäessäsi hiusöljyjä, hyvä vinkki on levittää tuotetta pääasiassa hiusten latvoihin ja keskiosaan. Jos levität liian paljon öljyä päälaelle ja hiusten juuriin, tulos saattaa olla päinvastainen kuin toivoit, koska öljy voi saada hiukset painumaan alas.

Kuinka saada lisää tuuheutta hiuksiin alle viidessä minuutissa

On tärkeää löytää paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi, mutta tuuheutta lisäävien tuotteiden käytön lisäksi, kannattaa pitää myös nämä muotoiluvinkit mielessä, jotta saat kaipaamaasi lisätuuheutta hiuksiin.

Kohota hiuksiasi juurista

Jos kuivaat hiuksesi ylhäältä alaspäin, tuloksena on taatusti latteat hiukset. Hiusten pesun ja hiustuotteiden levittämisen jälkeen, käännä pää ensin ylösalaisin, laita tuuheuttavaa suihketta ja vasta sitten föönaa hiuksesi. Hiusten kuivaaminen ylösalaisin antaa luonnollisen kohotuksen hiusten juuriin, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta koko päivän. Jos haluat luonnollisemman ilmeen, anna ilman kuivattaa hiuksesi. Kuivaamalla hiuksesi luonnollisesti suojaat niitä samalla lämpövaurioiden aiheuttamilta vahingoilta.

Vaihda jakauksesi paikkaa

Tässä on toinen tuuheutta lisäävä vinkki, jota et ole ehkä aiemmin kuullut: Jos pidät jakaustasi yleensä aina tietyssä kohdassa, kokeile vaihtaa sen paikkaa. Jakauksen ollessa aina samassa paikassa, hiukset tottuvat siihen ja painuvat ajan kuluessa alas. Vaihtamalla jakauksesi paikkaa ajoittain saat lisää tuuheutta hiuksiin sekä kohotusta juuriin. Kannattaa kokeilla!

Tupeeraa hiukset

Hiusten tupeeraus on yksi vanhimmista hiuksia tuuheuttavista tempuista. Kovakätinen tai liiallinen tupeeraus voi vahingoittaa hiuksia, joten ole hellävarainen. Luo täyteläinen ilme tupeeraamalla hiukset pienissä osissa, aloittaen aina hiusten juurista, ja lopuksi harjaamalla hiukset päältä varovasti.

Viimeistele hiuslakalla

Hiussuihkeen suihkuttaminen föönauksen ja muotoilun jälkeen voi saada hiuksesi näyttämään tuuheammilta koko päivän. Jos haluat vielä enemmän pitoa ja volyymia, käännä hiukset varovasti ylösalaisin ja suihkuta hiuslakkaa juurista latvoihin asti.

Vinkit pitkäkestoiseen tuuheuteen:

1. Aloita hiuspohjasta

Terve hiuspohja kasvattaa terveitä ja paksuja hiuksia. Varmista, että hiuspohjasi pysyy terveenä käyttämällä hiuspohjalle ystävällisiä tuotteita, jotka ravitsevat hiuksia juurista latvoihin. Kertymien poistaminen hiuspohjasta noin kerran viikossa on myös hyvä idea. Voit tehdä tämän käyttämällä hellävaraista hiuspohjan kuorintaa, joka poistaa kertymiä ja kuollutta ihoa.

Yhdistä se kevyeen hoitoaineeseen, joka ei latista hiuksia, kuten Scalp Delight™ Detox Conditioner, joka on kehitetty rasvoittuville ja hennoille hiuksille.

2. Kokeile tuplapesua

Tuplapesu on toinen tapa estää öljyjen ja kertymien aiheuttamaa hiusten alaspainumista. Pese siis hiukset kahdesti peräjälkeen (käytä shampoota, joka ei sisällä sulfaatteja), ja hiero hiuspohjaa kevyesti sormenpäillä poistaaksesi itsepintaisen lian tai öljyn. Kokeile tuuheuttavaa shampoota, kuten Volume Wizard™ Shampoo, tai hiusten kasvua tukevaa Grow Perfect™ Shampoo, jos kärsit hiustenlähdöstä.

3. Käytä oikeanlaista hiusharjaa

Märkien hiusten harjaaminen vääränlaisella harjalla aiheuttaa tarpeettomia vaurioita ja tekee hiuksistasi elottoman ja lattean näköiset. Siksi on erittäin tärkeää käyttää wet brush - hiusharjaa, joka sopii märkien tai kosteiden hiusten harjaukseen. Varmista myös, että harjassa on pehmeät harjakset, jotka eivät vedä ja riuhdo vahingoittumiselle alttiita märkiä hiuksia.

4. Kokeile erilaista tyynyliinaa

Tiesitkö, että voit vahingoittaa hiuksia nukkuessasi? Valitettavasti voit! Suurin osa tyynyliinoista on valmistettu puuvillasta, joka voi olla liian kova materiaali hiuksillesi ja aiheuttaa katkeilua tai takkuuntumista sekä rasvoittaa ​​hiuksia, joka johtaa litteisiin hiuksiin. Jos haluat pitää hiustesi terveydestä huolta myös untenmailla, kokeile vaihtaa puuvillatyynyliina bambusta valmistettuun bambutyynyliinaan.

6 Erinomaista tuuheuttavaa hiustuotetta

Etkö ole vieläkään varma siitä mitä tuotteita valita? Tässä 5 must-have tuuheuttavaa tuotetta.

Volume Wizard™ Duo

Sano hyvästit litteille ja elottomille hiuksille! Volume Wizard™ shampoo ja hoitoaine auttavat tekemään jopa ohuista ja hennoista hiuksista mahtavan tuuheat kuivattamatta päänahkaa ja hiuksia.

Volume Wizard™ Pre-Styling Spray

Käytä tätä volyymisuihketta hiuksille joko ennen hiusten kuivausta tai suihkuta sitä kuiviin hiuksiin antamaan hiuksille lisätuuheutta päivän mittaan. Tämä suihke luo täydellisen pohjan hiustyylille kuin tyylille antaen pehmeää rakennetta ja tuuheutta, joka kestää koko päivän.

Volume Wizard™ Hair Powder

Käännä hiustesi volyymi kaakkoon tällä hiuspuuterilla. Se sopii täydellisesti kaikille, jotka haluavat lisää runsautta ja rakennetta, mutta samalla saavuttaa luonnollisen lopputuloksen.

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tämä suihke kohottaa hiuksia välittömästi, kun sitä käytetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin 1–3 kertaa viikossa. Lisäksi sen sisältämät ainesosat tukevat tervettä hiustenkasvua, jotta saat oikeasti tuuheammat hiukset pitkässä juoksussa!

Mineral Clay Wax

Tämä 100% luonnollinen hiusvaha antaa vahvaa pitoa ja mattaisen viimeistelyn samalla hoitaen hiuksia ja hiuspohjaa. Sen hajusteeton koostumus sopii kaikille hiustyypeille antamaan tuuheutta hiuksiin.

Hair Formula ravintolisät

Paranna hiustesi terveyttä sisältäpäin! Tämä ravintolisä, joka sisältää hiuksia helliviä ainesosia, kuten biotiinia ja sinkkiä, vahvistaa ja tuuheuttaa ohuita hiuksia. Lue lisää siitä, miten ravintolisät hiuksille toimivat.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Jos sinua (kuten monia meistä) ei ollut siunattu elokuvatähtien tai catwalk-mallien täydellisillä, kiiltävillä kiehkuroilla, älä huoli. Meidän pitää tottakai hyväksyä hiuksemme sellaisena kuin ne ovat, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niille voisi antaa vähän apua. Vaikka et voi mitään sille, että sinulla on luonnostaan hennot hiukset, on olemassa tosi monia tapoja lisätä tuuheutta hiuksiin! Luonnollisen tuuheuden saavuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan; joko käyttämällä oikeita ainesosia sisältävää hair volume -hiussuihketta, uuden hiushoitorutiinin avulla tai näiden molempien yhdistelmällä. Olen varma, että löydät mikä on paras tuuheuttava hiustuote juuri sinulle ja saat toivottua lisätuuheutta hiuksiin sopivien hoitokeinojen avulla.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • tørt hår og tørre spidser

  Opas: Paras kosteuttava shampoo & 8 tapaa hiusten kosteutukseen

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Hiusten oheneminen naisilla? Kaikki todella ohuiden hiusten hoidosta

 • Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

  Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

 • Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

  Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

 • Paras kuivashampoo? Miksi valita luonnollinen hajusteeton kuivashampoo

  Paras kuivashampoo? Miksi valita hajusteeton kuivashampoopuuteri

Katso kaikki artikkelit