Hair volumeKatso kaikki artikkelit

Haluatko lisää tuuheutta eli hair volumea hiuksiisi? Lue vinkit!

Kaikkien on joskus vaikea saada hiukset näyttämään tuuheilta, mutta se on erityinen haaste ohuthiuksisille. Ohuilla hiuksilla on taipumus painua aina alas, joten toivotun hiustuuheuden, hair volumen, saavuttaminen voi olla hankalaa. Mikä siis neuvoksi, jos haluat lisää tuuheutta hiuksiin? Tässä artikkelissa käsittelen kaikkea hiuksia tuuheuttavista hair volume -hiussuihkeista ja ravintolisistä aina helppoihin neuvoihin ja vinkkeihin. Autan myös selvittämään, mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi ja kerron, kuinka saat lisää tuuheutta hiuksiin.

Olen löytänyt useita erilaisia ​​hiuksia tuuheuttavia, hair volume -hiustuotteita sekä muotoilukonsteja, joiden avulla voit saada ohuisiin ja latteisiin hiuksiin runsautta ja lisävolyymiä. Ratkaisu voi löytyä esimerkiksi hiuksia tuuheuttavasta hair volume -hiussuihkeesta tai muotoilutottumusten muuttamisesta. Haluatko oppia kuinka saat lisää tuuheutta hiuksiin helposti ja nopeasti? Jos vastauksesi on kyllä, olet tullut oikeaan paikkaan.

Koska aion käsitellä montaa erilaista hiuksia tuuheuttavaa hair volume -hiustuotetta, kuten hair volume -suihkeita ja seerumeita, on hyödyllistä käydä läpi muutama seikka siitä, kuinka nämä tuotteet toimivat. Jatka lukemista, jos haluat tietää kaiken tarpeellisen hiuksia tuuheuttavista hair volume -tuotteista ja oppia, mikä voisi olla paras tuuheuttava hiustuote sinulle.

Sisältö

Kuinka hiuksia tuuheuttavat hair volume -tuotteet toimivat?

Miten nämä erilaiset tuuheuttavat hair volume -tuotteet sitten tuovat sitä haluttua tuuheutta hiuksiin? Niiden vaikutus perustuu kemiaan ja paras tuuheuttava hiustuote on sellainen, jonka yhdistelmään on osattu lisätä oikeat runsautta antavat ainesosat.

Tapa, jolla suurin osa tuuheutta hiuksiin antavista hair volume -tuotteista toimii, on niiden kyky luoda eräänlainen ravintoverkko jokaisen hiussuortuvan ympärille. Tämä verkko saa suortuvat näyttämään ja tuntumaan paksummilta, koska sen vaikutus auttaa litteiden ja hentojen hiusten yleisiin ongelmiin, kuten öljyn ja talin kertymiseen, kuivuuteen sekä hiusten vahingoittuneeseen kuitukerrokseen.

Lisäksi hair volume -hiustuotteet, kuten hair volume -suihkeet, saavat hiukset näyttämään tuuheammilta, koska ne nostavat hiukset koholle, pois hiuspohjasta. Tietyntyyppisiin tuuheutta hiuksiin tuoviin hair volume -suihkeisiin sisältyy myös erityisiä ainesosia, jotka antavat hiuksille kationisen varauksen - mikä tarkoittaa yksinkertaisesti sanottuna sitä, että hiuksiin saadaan vielä enemmän nostoa ja keveyttä.

Mitä hiuksia tuuheuttavan hair volume -hiussuihkeen tulisi sisältää?

Hiuksia tuuheuttavia hair volume -suihkeita on olemassa monessa eri muodossa. Yleisesti ottaen hair volume -suihkeet voidaan jakaa kahteen eri tyyppiin:

 • Aerosolittomat hiussuihkeet sisältävät luonnollisia, suuremmista hiukkasista koostuvia ainesosia, jotka antavat hiuksille keskivoimakkaan pidon. Aerosoliton hiuslakka on nestemäistä ja on yleensä pakattu pumppupulloon.
 • Aerosoli -hiussuihkeet koostuvaat pienempiä hiukkasia sisältävistä synteettisistä polymeereistä tai pehmittimistä, jotka antavat hiuksille vahvan pidon. Neste pakataan aerosolipulloon paineen alaisena, ja vapautusventtiiliä painettaessa se tulee ulos pullosta sumumaisena suihkeena ponnekaasun voimasta.

Aerosolisuihkeet olivat yleinen valinta pitkään, mutta muutaman viime vuoden aikana aerosolittomat hiussuihkeet ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä johtuu pääsääntöisesti siitä, että ne ovat ympäristöystävällisempiä, koska niissä ei ole perinteisten aerosolisuihkeiden sisältämiä haitallisia kloorifluorihiilivetyjä.

Ei tule siis varmaankaan yllätyksenä, että suosittelen aerosolisuihkeiden välttämistä, jos haluat pitää huolta hiustesi terveydestä. Tämä on hyvä nyrkkisääntö, josta hiuksesi tulevat kiittämään sinua myöhemmin.

Etsiessäsi oikeaa lisätuuheutta hiuksiin tuovaa hair volume -suihketta (tai mitä tahansa tuuheuttavaa hair volume -tuotetta), sinun tulisi aina tarkistaa, mitä näistä alla olevista tärkeistä ainesosista tuote sisältää. Paras tuuheuttava hiustuote on se, joka sisältää parhaan ainesosien yhdistelmän.

HairLust - Hair Finishing Spray HairLust - Hair Finishing Spray
Säästä 20%

Hair Finishing Spray

Ponnekaasuton hiussuihke, joka antaa keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa.

23.95 €

19.16 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää

Käydään nopeasti läpi osa tärkeimmistä ainesosista, joita tehokkaan tuuheutta hiuksiin antavan hair volume -hiussuihkeen tulisi sisältää.

1. Humektantit eli kosteuttavat aineet

Kosteuttavien aineiden luokkaan kuuluvat ainesosat, kuten ksylitoliglukosidi, vedetön ksylitoli, glukoosi, glyseriini, betaiini ja hydrolysoitu kasviproteiini, voivat olla erittäin kallisarvoisia lisäyksiä tuuheuttavaan hair volume -suihkeeseen.

Humektantit ovat tärkeitä, koska ne auttavat hiuksia säilyttämään kosteutensa, mikä puolestaan voi auttaa lisäämään hiustuuheutta eli hair volumea. Kosteuttavat aineet voivat olla sokeripohjaisia, kuten glukoosi tai glyseriini, tai joskus myös kasvipohjaisia. Humektantit antavat hiuksille mahdollisuuden imeä enemmän kosteutta, mikä on äärimmäisen tärkeää kuivuuden, takkuisuuden ja litteiden suortuvien vähentämisessä. Tuuheutta hiuksiin tuovassa hair volume -hiussuihkkeessa tulisi olla runsas määrä kosteuttavia aineita.

2. Kopolymeeri ja polymeerit

Kopolymeeri ja muut polymeerit, kuten VP/VA -kopolymeeri ja ksantaanikumi, ovat ne ainesosat, joista tehokas tuuheutta hiuksiin antava hair volume -suihke saa vahvan pitokertoimensa. Nämä ainesosat estävät hiuksia imemästä liikaa kosteutta, mikä auttaa niitä pitämään muotonsa. Oikein käytettynä nämä ainesosat voivat myös kohottaa hiukset irti hiuspohjasta, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta.

Koska polymeerit ovat raakaöljystä johdettuja synteettisiä ainesosia, on tärkeää varmistaa, että valitsemassasi tuuheuttavassa hair volume -hiussuihkeessa on myös runsaasti luonnollisia ja ravitsevia ainesosia, jotta hiuksesi pysyvät terveinä ja vahvoina. Polymeerien määrä vaihtelee eri hair volume -hiussuihkeiden välillä. Vesipohjaiset hair volume -suihkeet sisältävät tyypillisesti vähemmän polymeerejä kuin alkoholipohjaiset suihkeet.

3. Hiuspohjaa hoitavat ainesosat

Ainesosat, kuten aloe vera, acai ja piparminttuöljy, ovat erittäin tärkeitä hiuspohjan terveyden ylläpitämisessä. Terve hiuspohja vuorostaan ​​edistää hiustuuheutta eli hair volumea. Valikoidessasi mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi, varmista että tuote hoitaa myös hiuspohjaasi. Tarkista ainesosaluettelosta, että suihke sisältää luonnollisia ainesosia, kuten acai ja aloe vera.

Terve hiuspohja ei ole tärkeä vain hiustesi yleiselle hyvinvoinnille, sillä on myös iso vaikutus luonnolliseen hiustuuheuteen. Jos käytät paljon hiustuotteita, niillä on taipumus muodostaa kertymiä hiuspohjaan, mikä puolestaan ​​painaa hiukset alas. Hiuspohjan asianmukainen hoito vähentää kertymiä, joka tekee hiuksistasi kiiltävämmät ja eloisammat.

Muita tuotteita, joilla saada lisää tuuheutta hiuksiin

Tuuheuttavan hair volume -hiussuihkeen lisäksi on olemassa myös muita tuuheuttavia hair volume -hiustuotteita, joita voit kokeilla saadaksesi selville mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi. Tässä joitain yleisimmistä vaihtoehdoista.

Vaahdot

Hiusvaahdot ja -mousset ovat suosittuja vaihtoehtoja tuuheuden lisäämiseksi. Levitä kolikon kokoinen annos tuotetta pyyhekuivattuihin hiuksiin pesun jälkeen. Kuivaa hiukset ylösalaisin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Suihkeet

Saat ohuisiin ja litteisiin hiuksiin vielä enemmän kohotusta, jos käytät hair volume -hiussuihketta yhdessä tuuheuttavan hair volume -hiusvaahdon kanssa. Muista varmistaa, että valitsemasi hair volume -hiussuihke sisältää tehokkaan yhdistelmän mainitsemiani tärkeitä ainesosia.

HairLust - Hair Finishing Spray HairLust - Hair Finishing Spray
Säästä 20%

Hair Finishing Spray

Ponnekaasuton hiussuihke, joka antaa keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa.

23.95 €

19.16 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää

Öljyt

Vaikka hiusöljyn käyttö kohotuksen lisäämiseksi voi tuntua omituiselta neuvolta, se ei kuitenkaan ole! Hiusöljyt, jotka sisältävät ravitsevia ainesosia, kuten aprikoosinsiemenöljy ja piparminttuöljy, voivat parantaa hiustesi yleistä terveyttä ja rakennetta, edistää hiuspohjasi hyvinvointia ja tehdä hiuksistasi eloisat ja onnelliset.

Käyttäessäsi hiusöljyjä, hyvä vinkki on levittää tuotetta pääasiassa hiusten latvoihin ja keskiosaan. Jos levität liian paljon öljyä päälaelle ja hiusten juuriin, tulos saattaa olla päinvastainen kuin toivoit, koska öljy voi saada hiukset painumaan alas.

Seerumit

Samoin kuin hiusöljyt, jotkut hiusseerumit voivat auttaa sinua saamaan lisää tuuheutta hiuksiin vain muutamassa minuutissa. Seerumit sisältävät tehokkaita erikoisainesosia, jotka imeytyvät suoraan hiuksiin ja hiuspohjaan maksimaalisen hyödyn saamiseksi. Seerumeita löytyy kaikenlaisille hiuksille ja kaikenlaisiin hiusongelmiin, joten valikoidessasi mikä on sinulle paras tuuheuttava hiustuote, kokeile seerumia, joka on tarkoitettu erityisesti hennoille hiuksille. Kokeile myös käyttää seerumia tuuheutta hiuksiin antavan hair volume -hiussuihkeen kanssa!

Kuinka saada lisää tuuheutta hiuksiin alle viidessä minuutissa

On tärkeää löytää paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi, mutta hair volume -hiussuihkeen tai muiden tuuheutta lisäävien hair volume -tuotteiden käytön lisäksi, kannattaa pitää myös nämä muotoiluvinkit mielessä, jotta saat kaipaamaasi lisätuuheutta hiuksiin.

Kohota hiuksiasi juurista

Jos kuivaat hiuksesi ylhäältä alaspäin, tuloksena on taatusti latteat hiukset. Hiusten pesun ja hiustuotteiden levittämisen jälkeen, käännä pää ensin ylösalaisin, laita tuuheuttavaa suihketta ja vasta sitten föönaa hiuksesi. Hiusten kuivaaminen ylösalaisin antaa luonnollisen kohotuksen hiusten juuriin, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta koko päivän. Jos haluat luonnollisemman ilmeen, anna ilman kuivattaa hiuksesi. Kuivaamalla hiuksesi luonnollisesti suojaat niitä samalla lämpövaurioiden aiheuttamilta vahingoilta.

follicle treatment suihke tulokset

Vaihda jakauksesi paikkaa

Tässä on toinen tuuheutta lisäävä hair volume -vinkki, jota et ole ehkä aiemmin kuullut: Jos pidät jakaustasi yleensä aina tietyssä kohdassa, kokeile vaihtaa sen paikkaa. Jakauksen ollessa aina samassa paikassa, hiukset tottuvat siihen ja painuvat ajan kuluessa alas. Vaihtamalla jakauksesi paikkaa ajoittain saat lisää tuuheutta hiuksiin sekä kohotusta juuriin. Kannattaa kokeilla!

Tupeeraa hiukset

Hiusten tupeeraus on yksi vanhimmista hiuksia tuuheuttavista hair volume -tempuista. Kovakätinen tai liiallinen tupeeraus voi vahingoittaa hiuksia, joten ole hellävarainen. Luo täyteläinen ilme tupeeraamalla hiukset pienissä osissa, aloittaen aina hiusten juurista, ja lopuksi harjaamalla hiukset päältä varovasti.

Viimeistele hiuslakalla

Hiussuihkeen suihkuttaminen föönauksen ja muotoilun jälkeen voi saada hiuksesi näyttämään tuuheammilta koko päivän. Jos haluat vielä enemmän pitoa ja volyymia, käännä hiukset varovasti ylösalaisin ja suihkuta hiuslakkaa juurista latvoihin asti.

Haluatko pitkäkestoista tuuheutta hiuksiin? Kokeile näitä hiustenhoitovinkkejä:

1. Aloita hiuspohjasta

Aloita hiuspohjasta

Terve hiuspohja kasvattaa terveitä ja paksuja hiuksia. Varmista, että hiuspohjasi pysyy terveenä käyttämällä hiuspohjalle ystävällisiä tuotteita, jotka ravitsevat hiuksia juurista latvoihin. Kertymien poistaminen hiuspohjasta noin kerran viikossa on myös hyvä idea. Voit tehdä tämän käyttämällä hellävaraista hiuspohjan kuorintaa, joka poistaa kertymiä ja kuollutta ihoa.

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush
Myydään nopeasti ⚡️

Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

2. Kokeile tuplapesua

Tuplapesu

Tuplapesu on toinen tapa estää öljyjen ja kertymien aiheuttamaa hiusten alaspainumista. Pese siis hiukset kahdesti peräjälkeen (käytä shampoota, joka ei sisällä SLS -sulfaattia), ja hiero hiuspohjaa kevyesti sormenpäillä poistaaksesi itsepintaisen lian tai öljyn.

3. Käytä oikeanlaista hiusharjaa

Käytä oikeanlaista hiusharjaa

Märkien hiusten harjaaminen vääränlaisella harjalla aiheuttaa tarpeettomia vaurioita ja tekee hiuksistasi elottoman ja lattean näköiset. Siksi on erittäin tärkeää käyttää wet brush - hiusharjaa, joka sopii märkien tai kosteiden hiusten harjaukseen. Varmista myös, että harjassa on pehmeät harjakset, jotka eivät vedä ja riuhdo vahingoittumiselle alttiita märkiä hiuksia.

HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka

Detangle Wet Brush, Persikka

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Detangle Wet Brush, Roosa HairLust - Detangle Wet Brush, Roosa

Detangle Wet Brush, Roosa

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

4. Kokeile erilaista tyynyliinaa

Kokeile erilaista tyynyliinaa

Tiesitkö, että voit vahingoittaa hiuksia nukkuessasi? Valitettavasti voit! Suurin osa tyynyliinoista on valmistettu puuvillasta, joka voi olla liian kova materiaali hiuksillesi ja aiheuttaa katkeilua tai takkuuntumista sekä rasvoittaa ​​hiuksia, joka johtaa litteisiin hiuksiin. Jos haluat pitää hiustesi terveydestä huolta myös untenmailla, kokeile vaihtaa puuvillatyynyliina bambusta valmistettuun bambutyynyliinaan.

HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen
Säästä jopa 11%

Pure Bamboo Pillowcase, Valkoinen

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Roosa HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Roosa
Säästä jopa 30%

Pure Bamboo Pillowcase, Roosa

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

21.56 €

Lue lisää

4 Erinomaista, tuuheuttavaa Hair Volume -hiustuotetta

Me Hairlustilla olemme sitoutuneet kehittämään luonnollisia, vegaanisia ratkaisuja yleisiin hiusongelmiin, kuten ohuisiin ja litteisiin hiuksiin. Teemme hiuksistasi terveemmät sisältäpäin käyttämällä uusinta hiusteknologiaa yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Etkö ole varma siitä, mikä on paras tuuheuttava hiustuote sinun hiuksillesi? Tästä alta löydät joitain meidän suosikeista.

Hair & Scalp Detox Scrub - hiuspohjan kuorinta: Käytä viikoittain poistaaksesi itsepintaiset kertymät hellävaraisesti, sekä pitääksesi hiuspohjasi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Scalp Follicle Treatment & Volumizer -tuuheuttava hiushoito: Tämä suihke kohottaa hiuksia välittömästi, kun sitä käytetään puhtaisiin, kosteisiin hiuksiin 1–3 kertaa viikossa!

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää

Hair Finishing Spray: Tämä aerosoliton, pörröisyyttä ja sähköisyyttä poistava hiussuihke antaa keskivahvaa pitoa ja kevyttä kiiltoa ilman hilseileviä jäämiä. Suihkuta kosteisiin hiuksiin luodaksesi tuuhean ja sileän kampauksen tai kuiviin hiuksiin pitääksesi hiustyylin paikallaan.

HairLust - Hair Finishing Spray HairLust - Hair Finishing Spray
Säästä 20%

Hair Finishing Spray

Ponnekaasuton hiussuihke, joka antaa keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa.

23.95 €

19.16 €

Lue lisää
HairLust - Hair Finishing Stick HairLust - Hair Finishing Stick

Hair Finishing Stick

Innovatiivinen hiustenmuotoilupuikko, jolla saat pörrön ja vauvahiukset kuriin.

12.95 €

Lue lisää

Hair Growth Formula Tablets -ravintolisä: Paranna hiustesi terveyttä sisältäpäin! Tämä ravintolisä, joka sisältää hiuksia helliviä ainesosia, kuten biotiini ja sinkki, vahvistaa ja tuuheuttaa ohuita hiuksia.

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies
Säästä jopa 50%

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets
Säästä jopa 50%

Hair Growth Formula Tablets

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

Jos sinua (kuten monia meistä) ei ollut siunattu elokuvatähtien tai catwalk-mallien täydellisillä, kiiltävillä kiehkuroilla, älä huoli. Meidän pitää tottakai hyväksyä hiuksemme sellaisena kuin ne ovat, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niille voisi antaa vähän apua. Vaikka et voi mitään sille, että sinulla on luonnostaan hennot hiukset, on olemassa tosi monia tapoja lisätä tuuheutta hiuksiin! Luonnollisen tuuheuden saavuttaminen on nyt helpompaa kuin koskaan; joko käyttämällä oikeita ainesosia sisältävää hair volume -hiussuihketta, uuden hiushoito-rutiinin avulla tai näiden molempien yhdistelmällä. Olen varma, että löydät mikä on paras tuuheuttava hiustuote juuri sinulle ja saat toivottua lisätuuheutta hiuksiin sopivien hoitokeinojen avulla.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Katkeilevat hiukset

  Miten saada kuivat ja katkeilevat hiukset kuntoon? 12 parasta vinkkiä

 • hiusseerumi hiustenlähtöön

  Toimiiko hiusseerumi hiustenlähtöön? Kaikki hiusseerumin käytöstä & hyödyistä

 • kiharat ilman lämpöä

  Opas: Miten tehdä yön yli kiharat ilman lämpöä

 • Sähköiset hiukset? 9 keinoa saada sähköisyys pois hiuksista

  Sähköiset hiukset? 9 keinoa saada sähköisyys pois hiuksista

 • silikoniton shampoo ja hoitoaine

  Silikoniton shampoo & hoitoaine - miksi valita shampoo ilman silikonia?

Katso kaikki artikkelit