Fint hår? Her får du 5 gode tips til pleje af et fint, tyndt hårKatso kaikki artikkelit

Omaatko hennot hiukset? Vinkit hentojen hiusten hoitoon

Hennot hiukset, jotka näyttävät latistuneilta ja elottomilta, voivat olla kova pettymys. Se, että satuit syntymään hentohiuksisena, ei kuitenkaan tarkoita, että joudut kärsimään latteista kutreista ikuisesti! Jos sinulla on hennot hiukset, tästä artikkelista löydät kaikki mitä sinun tarvitsee tietää niiden hoidosta; niin tuotteista, joita sinun tulisi käyttää, kuin myös niistä päivittäisistä tottumuksista, joita sinun tulisi välttää.

Jos sinulla on hennot hiukset, jokaisen yksittäisen hiuksen halkaisija on kapea, mutta sinulla on todennäköisesti runsaasti hiuksia päässäsi. Sinun tarvitsee vain tietää oikea tapa hoitaa ja muotoilla hentoja hiuksia. Jatka lukemista, jos sinulla on hennot hiukset,hennot ohuet hiukset, tai lyhyet hennot hiukset.

Sisältö

Miten hennot hiukset eroavat ohuista hiuksista?

Ennen kuin kerron parhaat neuvot, joilla hoitaa ohuet hiukset kuntoon, kannattaa sinun selvittää, millainen on hiustyyppisi. Hennot hiukset viittaavat yksittäisen hiussuortuvan halkaisijan kokoon, kun taas ohuet hiukset viittaavat hiusten tiheyteen. Hiustiheys tarkoittaa sitä, kuinka monta hiusta päänahassa kasvaa ja kuinka lähellä toisiaan ne ovat. Sekä hennot hiukset että ohuet hiukset liitetään geeneihin, mutta syy niihin voi löytyä myös elämäntavoista, kuten huonosta ruokavaliosta ja stressistä.

Jos et ole varma, omaatko hennot hiukset, kokeile tätä yksinkertaista testiä. Nykäise yksi hiussuortuva päästäsi ja hankaa sitä sormiesi välissä. Jos et tunne hiusta sormiesi välissä, sinulla on hennot hiukset.

Vaikka hennot hiukset mielletään usein myös ohuina hiuksina, todellisuudessa sinulla voi olla runsaat, mutta hennot hiukset (hentoja suortuvia tiheällä välillä) tai paksut, mutta ohuet hiukset (paksuja suortuvia harvemmalla välillä). Oli sinulla sitten pitkät hennot hiukset tai lyhyet hennot hiukset, hiusrutiinisi on periaatteessa sama. Ohuiden hiusten hoidossa on kuitenkin joitakin eroja, eli jos epäilet tämän aiemman testin jälkeen, että sinulla on ohuet hiukset, ja kaipaat niiden hoitoon vinkkejä, suosittelen lukemaan blogipostauksemme ohuiden hiusten hoidosta.

Millaiset ovat hennot hiukset?

Jos vilkaiset hiussuortuviasi, voit nopeasti pätellä, ovatko hiuksesi ohuet vai hennot. Hennot hiukset koostuvat hennoista ja hauraista hiussuortuvista, ja tämä hiustekstuuri on todella tyypillinen niille, joilla on pohjoismaiset sukujuuret. Hennot hiukset ovat usein myös pehmeät ja suorat. Hentohiuksisen ponnari saattaa vaikuttaa hyvin ohuelta, mutta se koostuu monista yksittäisistä hiussuortuvista. Hiuksia saattaa olla yhteensä enemmän kuin henkilöllä, jolla olisi näkyvästi tuuheammat hiukset, mutta suortuvat ovat niin hentoisia, sileitä ja kapoisia, että ponnari ei näytä kovin tuuhealta.

Sinulla voi siis olla runsaasti hiuksia, jos sinulla on hennot hiukset, vaikka se ei välttämättä tunnu siltä. Sinulla voi myös olla ohuet hiukset, vaikka yksittäiset hiussuortuvat saattavat olla paksuja. Monimutkaista, eikö?

Mutta ei kannata huolestua! Hentojen hiusten omaamisessa ei ole mitään vikaa (eikä tietenkään minkään muun hiustyypin omaamisessa). Itse asiassa hennot hiukset tuovat ehdottomasti myös etuja. Hennot hiukset vaativat esimerkiksi paljon vähemmän tuotetta kuin muut hiustyypit, mikä merkitsee rahansäästöä pidemmällä aikavälillä. Hennot hiukset ovat myös nopeat ja helpot muotoilla (edellyttäen, että osaat muotoilla hennot hiukset käyttäen oikeita tekniikoita - siitä lisää myöhemmin).

Hennot hiukset - 8 hiustenhoitovinkkiä

Hennot hiukset kaipaavat erilaista hoitoa ja vaativat hieman enemmän huomiota, kuin kiharat tai tuuheammat hiukset. Hennot hiukset nimittäin lässähtävät helposti ja näyttävät rasvaisilta, mikäli niitä hoidetaan väärillä tuotteilla ja väärällä tavalla.

1. Älä ylipese hiuksia

Hennot hiukset rasvoittuvat usein helpommin kuin tuuheammat hiukset ja karkeat hiussuortuvat. Hennot suortuvat ovat usein lähes piikkisuorat, jolloin hiuspohjan luonnolliset öljyt kulkeutuvat helpommin pitkin hiuksia aina latvoihin asti tehden hiuksista joskus hieman rasvaisen näköiset. Hiuksia ei kuitenkaan kannata pestä jatkuvasti, vaikka mieli tekisi.

Toimi näin: Yritä pitää hiustenpesuväli mahdollisimman pitkänä ja hiustenpesukerrat minimissä. Viikossa 2-3 pesukertaa sattaa tuntua alkuun todella vähäiseltä, mutta usko minua, hiuspohjasi kiittää sinua vielä pidemmällä juoksulla. Kun peset hiuksiasi usein, hiuspohja yrittää kompensoida kosteuskatoa tuottamalla vain entistä enemmän luonnollisia öljyjä ja talia. Eli mitä enemmän peset hiuksia, sitä rasvaisemmaksi ne muuttuvat.

2. Pidä hoitoaine latvoissa

Tämä liittyy hieman edelliseen kohtaan eli hiusten rasvoittumiseen. Jos sinulla on hennot hiukset, kannattaa hoitoainetta levittää erityisesti vain hiusten latvoihin. Jos levität hoitoainetta runsaasti myös hiuspohjaan, se voi saada hiuspohjan näyttämään todella rasvaiselta ja likaiselta. Hiukset muuttuvat myös raskaiksi ja mahdollisesti myös latteiksi. Jos siis toivot volyymiä hentoihin hiuksiin, pidä hoitoaine hiusten latvoissa, poissa hiuspohjasta.

Toimi näin: Nyrkkisääntönä voisin mainita, että mitä enemmän shampoota, sitä enemmän volyymiä, ja mitä enemmän hoitoainetta, sitä suoremmat ja kiiltävämmät hiukset. Pese siis hennot hiukset shampoolla kahdesti ja jätä hoitoaine kuiville latvoille. Tuplapesu poistaa hiuksista hyvin raskaan pölyn, lian ja kuolleet ihosolut, jolloin hoitoaine pääsee vaikuttamaan juuri sielä, missä on tarvetta, eli hiusten kuivissa latvoissa.

3. Vältä öljypohjaisia tuotteita ja silikoneja

Jos hiuksesi ovat hennot, ja haluat tuuheammat hiukset, kannattaa välttää öljypohjaisia muotoilutuotteita, sillä ne lytistävät hiuksia entisestään. Käytä öljypohjaisten muotoilutuotteiden sijaan tuotteita, jotka antavat pitoa ja volyymiä. Tuotteista voi myös löytyä hoitavia kasviuutteita öljyjen sijaan. Öljypohjaisten mutoilutuotteiden välttelyäkin tärkeämpää on kuitenkin välttää silikoneja sisältäviä hiustenhoitotuotteita, sillä silikonit kerääntyvät helposti hiuspohjaan saaden hiukset näyttämään raskailta, rasvaisilta ja likaisilta. Silikonituotteiden liikakäyttö vahingoittaa hiuksia ja ärsyttää hiuspohjaa. Se voi myös pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hiustenlähtöä ja ohenevat hiukset.

Toimi näin: Käytä muotoilutuotteina esimerkiksi suolavesisuihketta, volyymimoussea sekä tekstuurituotteita, jotka eivät aiheuta rasvoittumista. Valitse kevyitä, mitoja ja ekologisia hiustenhoitotuotteita, jotta kemikaalit eivät kerry hiuspohjaasi ja jää ärsyttämään ihoa. Ja muista, että hennot hiukset tarvitsevat huomiota ja rakkautta, joten silikonittomaan hiusmaskiin investoiminen saattaa myös olla hyvä idea!

4. Syö enemmän proteiinia

Syö enemmän proteiinia

Hiuksesi koostuvat proteiinista nimeltä keratiini, joten on selvää, että proteiinin syöminen on välttämätöntä terveiden ja vahvojen hiusten kasvattamiseksi. Hennot ohuet hiukset saavat apua runsaasti proteiinirikkaita ruokia sisältävästä ruokavaliosta.

Toimi näin: Tarvitsetko ideoita? Lihan, siipikarjan ja kalan lisäksi joitain kasvipohjaisia proteiinilähteitä ovat tofu, linssit, pavut ja pähkinät. Voit myös kokeilla kollageenijauheen lisäämistä suosikkijuomiisi lisäproteiinin saamiseksi.

5. Muista ravintolisät hiuksille

Muista ravintolisät hiuksille

Vanhan sanonnan mukaan; olet mitä syöt. Hiustuppesi tarvitsevat tiettyjä ravintoaineita pystyäkseen kasvattamaan hiuksia mahdollisimman tehokkaasti. Jos sinulla on puutos ravintoaineista, se voi johtaa hauraisiin tai oheneviin hiuksiin. Hiusvitamiinit voivatkin olla yksi hyvin tärkeä apukeino saadaksesi paksummat hiukset.

Toimi näin: Pitääksesi hiuksesi mahdollisimman terveinä ja vahvoina, sisällytä esimerkiksi Hairlust Hair Formula Gummies for Women - hiusvitamiinit päivittäiseen rutiiniisi. Nämä vitamiinitabletit ovat täynnä hiuksia helliviä vitamiineja ja mineraaleja, kuten biotiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä. Nämä viinikumivitamiinit on helppo muistaa syödä joka päivä, koska ne ovat herkullisen makuisia. Vitamiinien suhteen avain on se, että niitä otetaan tunnollisesti!

HairLust - Hair Formula Gummies for Women HairLust - Hair Formula Gummies for Women
Säästä jopa 50%

Hair Formula Gummies for Women

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Formula Tablets for Women HairLust - Hair Formula Tablets for Women
Säästä jopa 50%

Hair Formula Tablets for Women

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

6. Poista tuotejäämät

Poista tuotejäämät

Kaikilla hiustyypeillä on taipumus kovasta vedetä, hiustuotteista sekä hiuspohjan öljyistä aiheutuviin tuotekertymiin, mutta jos omaat hennot ohuet hiukset, tuotekertymien muodostuminen voi helposti tehdä hiuksistasi litteän ja elottoman näköiset. Se ei varmastikaan ole etsimäsi tyyli!

Toimi näin: Käytä säännöllisesti ekologista Scalp Delight™ Detox Scrub - hiuspohjan kuorintaa, joka syväpuhdistaa hiuksesi ja hiuspohjasi sekä antaa hiuksillesi lisävolyymia.

HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Scalp Delight™ Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush
Ennakkotilaus

Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

7. Pidä huolta hiuspohjasta

Pidä huolta hiuspohjasta

Hilse ja tuotejäämät hiuspohjassa saattavat aiheuttaa hiustenlähtöä ja ohenevat hiukset. Tiestitkö, että joidenkin muotoilutuotteiden, kuten vahan, kuivashampoon ja lakan, kemikaalit kertyvät hitaasti hiuspohjaan ja hiuksiin? Joitain kemikaaleja on nimittäin todella haastava pestä pois tavallisella shampoolla. Lopputuloksena hiustupet ja ihohuokoset tukkeutuvat ja hiuspohjan iho ärsyyntyy. Kutina ja ärtynyt iho sekä tulehdukset puolestaan johtavat hiusten kuitujen vaurioitumiseen ja hiustenlähtöön, jolloin lopputuloksena voi olla todella ohuet hiukset. Jos haluat tuuheammat hiukset, kannattaa hiuspohjan hyvinvointiin kiinnittää eritystä huomiota.

Toimi näin: Käytä ekologista Grow Perfect™ Thickening Spray -suihketta jokaisen pesun jälkeen varmistaaksesi, että hiuspohjasi on optimaalisessa kunnossa hiusten kasvun kannalta. Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine sisältää hiuspohjaa rauhoittavia ainesosia, kuten orgaanista aloe-lehtimehua ja lakkauutetta. Lisäksi se sisältää kahta aktiivista aineyhdistelmää, Gluadin® Kera-P LM ja Protectagen ™, jotka tehostavat hiuspohjan verenkiertoa ja tukevat hiusten kasvua.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tuuheuttava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää hiusten tiheyttä edistävää RootBioTec™:iä.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum
Ennakkotilaus

Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Tehokas seerumi hiusten kasvuun, joka sisältää Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ ja AnaGain™ ainesosia.

59.95 €

Lue lisää

Lisäbonuksena Grow Perfect™ Thickening Spray & Volumizer antaa välitöntä kohotusta hiustyveen, joka tekee hiuksistasi paksumman ja täyteläisemmän näköiset. Tämä tarkoittaa, että ohuet hiukset hyötyvät tästä tuotteesta sekä heti että myöhemmin!

8. Pidä huolta hiusten latvoista

Pidä huolta hiusten latvoista

Hennot hiukset ovat hauraampia, joten ne vaurioituvat todennäköisemmin ja katkeavat helpommin kuin muut hiustyypit. Jos siis haluat pidemmän hiustyylin, sinun on oltava erittäin tunnollinen hoitaessasi hiusten latvoja.

Toimi näin: Hiukset - etenkin hennot ohuet hiukset - ovat alttiimpia katkeilemaan ollessaan märät. Tämän vuoksi sinun on oltava erityisen varovainen harjatessasi hiuksiasi pesun jälkeen. Harjataksesi märät hennot hiukset turvallisesti, käytä Detangle Wet Brush - harjaa, ja aloita takkujen selvittäminen hellävaraisesti hiusten latvoista hiusten ollessa vielä märät. Wet Brush - harja on valmistettu pehmeistä harjaksista, jotka selvittävät hennot hiukset varovasti vetämättä hiuksia liian kovasti. Lisäksi harjan ergonominen muotoilu tekee siitä tavallista kampaa helppokäyttöisemmän.

HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple
Ennakkotilaus

Wet Hair Detangler Brush, Purple

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink
Ennakkotilaus

Wet Hair Detangler Brush, Pink

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

Kun olet selvittänyt märät hennot hiukset wet brush -harjan avulla, älä käytä tavallista puuvillaista pyyhettä hiusten kuivaamiseen. Et ole välttämättä tietoinen, mutta hiusten kuivaaminen halvalla pyyhkeellä on yksi haitallisimmista asioista, jonka voit tehdä hiuksillesi. Anna sen sijaan ohuiden hiusten kuivua luonnollisesti, tai vielä parempi vaihtoehto on käyttää Bamboo Hair Towel Wrap - hiuspyyhettä. Bambupyyhkeet ovat uskomattoman hellävaraisia ja ovat paljon parempi vaihtoehto kuin puuvillapyyhkeet, jos sinulla on ohuet hennot hiukset.

HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, White HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, White
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Bamboo Hair Towel Wrap, White

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, Blue HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, Blue
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Bamboo Hair Towel Wrap, Blue

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Lisäksi sinun kannattaa lisätä vahvistava hoitotuote, kuten Protein Repair™ Hair Mask - hiusnaamio hiustenhoitorutiiniisi. Hennot ohuet hiukset ovat hauraampia ja alttiimpia katkeilemaan, joten tämä naamio on formuloitu kasviproteiiniyhdistelmistä, jotka vahvistavat ja lujittavat hiuksia ulkoapäin.

HairLust - Protein Repair™ Hair Mask HairLust - Protein Repair™ Hair Mask

Protein Repair™ Hair Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Protein Repair™ Hair Mask Trio HairLust - Protein Repair™ Hair Mask Trio
Säästä 15%
Ennakkotilaus

Protein Repair™ Hair Mask Trio

Sisältää korjaavan proteiininaamion hiuksille, bambuhiuspyyhkeen ja Wet Hair Detanger Brush -harjan.

51.85 €

44.07 €

Lue lisää

Vältä liian tiukkoja kampauksia ja käytä Hairlust:in Hair Rings - spiraalihiuslenkkejä perinteisten hiuslenkkien sijaan. Hennot hiukset voivat rasittua sekä tiukoista kampauksista että tavallisista hiuslenkeistä, mikä johtaa katkeiluun ja jopa hiustenlähtöön.

HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Yellow/Orange HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Yellow/Orange

Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Yellow/Orange

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää
HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Blue/Green HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Blue/Green

Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Blue/Green

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää

Viimeinen vinkki - käytä aina lämpösuojaa ennen hiusten muotoilua kuumilla välineillä. Älä koskaan ohita tätä vaihetta!

Hennot hiukset - ongelmat

Takkuiset hiukset

Jos omaat hennot ohuet hiukset, olet varmasti jo tietoinen, että hennot hiukset takkuuntuvat helpommin. Valitettavasti hiusten harjaus liian usein voi johtaa niiden katkeiluun. Mikä neuvoksi?

Tuulesta tai kuntoilusta aiheutuva hiusten liike ja hankaus voivat saada hennot hiukset kiemuralle, joten estä takkuuntuminen ensisijaisesti suojaavalla hiustyylillä, kuten leteillä, aina kun harrastat liikuntaa tai vietät pidempiä aikoja ulkona.

Hiusten kosteina pitäminen estää myös takkuuntumista. Tämä on toivottavasti itsestään selvää, mutta sinun tulisi aina käyttää hoitoainetta hiustenpesun jälkeen pitääksesi hiuksesi kosteutettuna! Jos hiuksesi tarvitsevat lisäkosteutta, kokeile hiuksiin jätettävää hoitoainetta päästäksesi eroon takkuisuutta aiheuttavasta kuivuudesta.

Jos sinulla on ohenevat hiukset tai koet hiustenlähtöä, tiedät varmasti, kuinka hankalaa on löytää omille hiuksille sopiva hiustyyli, joka sopii lisäksi kasvojesi muotoon. Minulla on onneksi muutama kampausvinkki niille, joilla on todella ohuet hiukset. Näillä vinkeillä saat tuuheammat hiukset lähes silmänräpäyksessä, tai ehkä muutamassa kymmenessä minuutissa, joka kampaajalla menee kampauksen laittamiseen. Lue seuraava lista läpi, ja katso, josko löytäisit omille hiuksillesi sopivan kampauksen, joka voisi piilottaa todella ohuet hiukset:

Rasvaisuus

Hennot ohuet hiukset rasvoittuvat helpommin kuin paksummat ja karkeammat hiustyypit. Miksi? Koska hiuspohjasi luonnollisten öljyjen on helpompi kulkeutua hiuksen koko pituudelle ohuempaa hiusta pitkin.

Pidä rasvaisuus poissa pesemällä hiukset 1-3 kertaa viikossa hellävaraisella shampoolla, kuten Hairlustin Split Fix™ Shampoolla. Split Fix™ Shampoo ei sisällä SLS:ää eli natriumlauryylisulfaattia, joten se ei poista hiuksistasi kosteutta ja jätä niitä kuiviksi (mikä johtaa takkuisuuteen, kuten jo tiedät). Levitä hoitoainetta hiuksiin ainoastaan korvan korkeudelle ja siitä alaspäin, missä hiuksesi tarvitsevat eniten kosteutta. Jos hiuksesi rasvoittuvat liikaa pesujen välillä, suihkuta juuresi kuivashampoolla imeäksesi niistä ylimääräisiä öljyjä.

HairLust - Split Fix™ Duo HairLust - Split Fix™ Duo
Myydään nopeasti ⚡️
Säästä 15%
Ennakkotilaus

Split Fix™ Duo

Ehkäise hiusten katkeilua ja vaurioita tällä sulfaatittomalla shampoolla ja hoitoaineella.

47.90 €

40.71 €

Lue lisää
HairLust - Enriched Blonde™ Duo HairLust - Enriched Blonde™ Duo
Säästä 15%

Enriched Blonde™ Duo

Kirkastava hopeashampoo ja -hoitoaine vaaleille ja harmaille hiuksille.

47.90 €

40.71 €

Lue lisää

Litteät, elottomat hiukset

Jos hennot ohuet hiukset ei ole muotoiltu oikein, ne voivat näyttää litteiltä ja elottomilta. Onneksi voit lisätä volyymia muutamalla helpolla muotoilukikalla. Voit käyttää esimerkiksi hiuksen tyveä kohottavaa tuotetta, kuten Grow Perfect™ Thickening Spray -suihketta, joka antaa lisävolyymiä hiusjuuriin. Tai föönaa hiukset ylösalaisin Final Touch Hair Spray -hiussuihkeen levittämisen jälkeen saadaksesi lisävolyymia ja tuuheutta hiuksiisi.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tuuheuttava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää hiusten tiheyttä edistävää RootBioTec™:iä.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Final Touch Hair Spray HairLust - Final Touch Hair Spray

Final Touch Hair Spray

Ponnekaasuton hiussuihke, joka antaa keskivahvaa pitoa, rakennetta ja kiiltoa.

23.95 €

Lue lisää

Muita vinkkejä volyymin lisäämiseksi:

  • Varmista, että kuivaat hiukset sataprosenttisesti ja harjaat ne hyvin ennen uloslähtöä.
  • Käytä kaikkia muotoilutuotteita pienissä määrin. Hennot ohuet hiukset eivät vaadi paljon tuotetta. Liian suuren määrän käyttäminen saa hennot hiukset painumaan alas, mikä saa ne näyttämään litteiltä ja elottomilta.
  • Tiukan paikan tullen voit aina vaihtaa jakauksen paikkaa! Siirtämällä jakaustasi vain muutaman sentin, voit saada hiustyveesi kaivattua kohotusta ja volyymia.

Parhaat kampaukset hennoille hiuksille

Jos sinulla on hennot hiukset, oikeanlaisen leikkauksen tai kampauksen valitseminen on tärkeä osa sitä, että saat hiuksesi näyttämään mahdollisimman hyvältä. Tässä joitain parhaista hiustyyleistä niille, joilla on hennot hiukset:

Pitkä aaltoileva polkka:

Pitkä, symmetrinen ja tasainen polkkatukka saa ohenevat hiukset näyttämään tuuheilta, mikäli lisäät hiuksiin hieman lainetta ja kiharaa. Jos hiuksesi ovat jo valmiiksi luonnonkiharat, taipuisat tai aaltoilevat, sopii tämä kampaus sinulle erinomaisesti. Kampaus sopii hyvin niille, joilla on hennot hiukset, sillä hiusten paino ei vedä kiharaa alas, kuten paksuhiuksisille saattaa käydä. Kiharalla myös ohuet hiukset saavat hieman luonnollista volyymia. Jos siis haluat hieman pidemmän kampauksen ja tuuheammat hiukset, on pitkä ja aaltoileva polkka sinulle täydellinen valinta.

Satunnaisesti aseteltu otsatukka:

Jos sinulla on hennot hiukset, kannattaa sinun välttää todella raskasta otsatukkaa tai mikro-bangs trendi-ilmiötä. Niiden sijaan otsatukan kannattaa olla pitkä ja hieman satunnaisesti aseteltu. Inspiraatiota voit ottaa esimerkiksi Camilla Cabellon 70-luvun otsatukasta vuoden 2019 Grammy Awards - gaalassa. Pidemmän otsatukan voi myös jakaa sivuille tarpeen mukaan, kuten Dakota Johnson ja Alexa Ching usein tekevät. Nämä tyylit savaat otsahiuksesi näyttämään tyylikkäältä, ja näin todella ohuet hiukset jäävät sopivasti täysin huomiotta.

Kiepautettu ponnari:

Jos haluat tehdä arkipäivästäsi hieman paremman, kannattaa kokeilla tätä helppoa kampausta, jolla saat muutettua tavallisesta, tylsästä ponnarista kauniin kampauksen, joka sopisi jopa muotiviikkojen näytöslavoille. Itse aloitan tupeeraamalla hiuksiani hieman, jotta saan tuuheammat hiukset, mutta voit valita minkä tahansa menetelmän, joka sopii juuri sinun hiuksillesi. Kerää tämän jälkeen hiukset ponnarille suurin piirtein takaraivon keskikohtaan ja sido ne yhteen hiuksiisi sointuvalla kumisella hiuslenkillä. Ota tämän jälkeen ponnarista pieni suortuva, ja kiedo se hiuslenkin ympärille, niin että hiuslenkki peittyy kokonaan. Kiinnitä suortuva paikoilleen muutamalla pinnillä. Itse ponnariin voit lopuksi lisätä volyymiä esimerkiksi kihartimen avulla. Voila! Tällä ponnarilla hennot hiukset saavat lisää volyymiä, ja sinä saat piristystä arkipäivääsi!

Rennot kiharat

Hennot hiukset saavat kaivattua lisätekstuuria sotkuisista lainekiharoista, mikä voi tehdä niistä paksumman näköiset. Jos sinulla on luonnollisesti aaltoilevat hiukset, harkitse niiden ilmakuivaamista ja lisää pieni määrä rakennesuihketta. Jos tämä ei onnistu, voit aina lisätä laineita kihartimella. Varmista vain, että käytät lämpösuojaa ennen kihartamista!

Hiusten oikeanlainen stailaus on halpa, helppo ja nopea hoito, jos sinulla on hennot hiukset. Kokeile eri tyylejä löytääksesi itsellesi parhaan kampauksen, joka sopii sekä kasvoillesi, että peittämään ohenevat hiukset. Voit myös jutella kampaajasi kanssa, sillä hän osaa varmasti suositella hiustyyliä hennoille hiuksille.

Hennot hiukset: tuotesuositukset

Oletko valmis lähtemään ostoksille? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi tuotteet pitääksesi hennot ohuet hiukset parhaassa mahdollisessa kunnossa:

  1. Hiusten kasvua edesauttavat lisäravinteet - Hennot ohuet hiukset vahvistuvat sisältäpäin.
  2. Grow Perfect™ Thickening Spray - Suihke pitää hiuspohjasi terveenä ja lisää volyymia hiustyveen, jotta hiuksesi näyttävät paksummilta
  3. Scalp Delight™ Detox Scrub - Poistaa kertymiä, jotka saavat hennot hiukset painumaan alas.
  4. Protein Repair™ - Lujittaa hentoja ohuita hiuksia katkeilua ja kaksihaaraisia ehkäisevällä kasviproteiiniyhdistelmällä.
  5. Wet Brush - harja - Poistaa takut hellävaraisesti ja turvallisesti helposti takkuuntuvista hennoista hiuksista.

Onko sinulla vinkkejä hentojen, hentojen ja ohuiden tai lyhyiden hentojen hiusten hoitoon ja muotoiluun? Jaa ne alla olevassa kommenttiosuudessa!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen