Fint hår? Her får du 5 gode tips til pleje af et fint, tyndt hårKatso kaikki artikkelit

Onko sinulla hennot hiukset? Vinkit hentojen hiusten hoitoon

Hennot hiukset, jotka näyttävät latistuneilta ja elottomilta, voivat olla kova pettymys. Se, että satuit syntymään hentohiuksisena, ei kuitenkaan tarkoita, että joudut kärsimään latteista kutreista ikuisesti! Jos sinulla on hennot hiukset, tästä artikkelista löydät kaikki mitä sinun tarvitsee tietää niiden hoidosta; niin tuotteista, joita sinun tulisi käyttää, kuin myös niistä päivittäisistä tottumuksista, joita sinun tulisi välttää.

Jos sinulla on hennot hiukset, jokaisen yksittäisen hiuksen halkaisija on kapea, mutta sinulla on todennäköisesti runsaasti hiuksia päässäsi. Sinun tarvitsee vain tietää oikea tapa hoitaa ja muotoilla hentoja hiuksia. Jatka lukemista, jos sinulla on hennot hiukset,hennot ohuet hiukset, tai lyhyet hennot hiukset.

Sisältö

Miten hennot hiukset eroavat ohuista hiuksista?

Ennen kuin kerron parhaat neuvot, joilla hoitaa ohuet hiukset kuntoon, kannattaa sinun selvittää, millainen on hiustyyppisi. Hennot hiukset viittaavat yksittäisen hiussuortuvan halkaisijan kokoon, kun taas ohuet hiukset viittaavat hiusten tiheyteen. Hiustiheys tarkoittaa sitä, kuinka monta hiusta päänahassa kasvaa ja kuinka lähellä toisiaan ne ovat. Sekä hennot hiukset että ohuet hiukset liitetään geeneihin, mutta syy niihin voi löytyä myös elämäntavoista, kuten huonosta ruokavaliosta ja stressistä.

Jos et ole varma, omaatko hennot hiukset, kokeile tätä yksinkertaista testiä. Nykäise yksi hiussuortuva päästäsi ja hankaa sitä sormiesi välissä. Jos et tunne hiusta sormiesi välissä, sinulla on hennot hiukset.

Vaikka hennot hiukset mielletään usein myös ohuina hiuksina, todellisuudessa sinulla voi olla runsaat, mutta hennot hiukset (hentoja suortuvia tiheällä välillä) tai paksut, mutta ohuet hiukset (paksuja suortuvia harvemmalla välillä). Oli sinulla sitten pitkät hennot hiukset tai lyhyet hennot hiukset, hiusrutiinisi on periaatteessa sama. Ohuiden hiusten hoidossa on kuitenkin joitakin eroja, eli jos epäilet tämän aiemman testin jälkeen, että sinulla on ohuet hiukset, ja kaipaat niiden hoitoon vinkkejä, suosittelen lukemaan blogipostauksemme ohuiden hiusten hoidosta.

Millaiset ovat hennot hiukset?

Jos vilkaiset hiussuortuviasi, voit nopeasti pätellä, ovatko hiuksesi ohuet vai hennot. Hennot hiukset koostuvat hennoista ja hauraista hiussuortuvista, ja tämä hiustekstuuri on todella tyypillinen niille, joilla on pohjoismaiset sukujuuret. Hennot hiukset ovat usein myös pehmeät ja suorat. Hentohiuksisen ponnari saattaa vaikuttaa hyvin ohuelta, mutta se koostuu monista yksittäisistä hiussuortuvista. Hiuksia saattaa olla yhteensä enemmän kuin henkilöllä, jolla olisi näkyvästi tuuheammat hiukset, mutta suortuvat ovat niin hentoisia, sileitä ja kapoisia, että ponnari ei näytä kovin tuuhealta.

Sinulla voi siis olla runsaasti hiuksia, jos sinulla on hennot hiukset, vaikka se ei välttämättä tunnu siltä. Sinulla voi myös olla ohuet hiukset, vaikka yksittäiset hiussuortuvat saattavat olla paksuja. Monimutkaista, eikö?

Mutta ei kannata huolestua! Hentojen hiusten omaamisessa ei ole mitään vikaa (eikä tietenkään minkään muun hiustyypin omaamisessa). Itse asiassa hennot hiukset tuovat ehdottomasti myös etuja. Hennot hiukset vaativat esimerkiksi paljon vähemmän tuotetta kuin muut hiustyypit, mikä merkitsee rahansäästöä pidemmällä aikavälillä. Hennot hiukset ovat myös nopeat ja helpot muotoilla (edellyttäen, että osaat muotoilla hennot hiukset käyttäen oikeita tekniikoita - siitä lisää myöhemmin).

Hennot hiukset - 9 hiustenhoitovinkkiä

Hennot hiukset kaipaavat erilaista hoitoa ja vaativat hieman enemmän huomiota, kuin kiharat tai tuuheammat hiukset. Hennot hiukset nimittäin lässähtävät helposti ja näyttävät rasvaisilta, mikäli niitä hoidetaan väärillä tuotteilla ja väärällä tavalla.

1. Valitse tuuheuttavat tuotteet

Ykkösvinkkini hentojen hiusten hoidossa on käyttää tuuheuttavia hiustuotteita, jotka on kehitetty erityisesti latteiden ja hentojen hiusten tarpeisiin. Ne ovat paksuilta näyttävien hiusten salaisuus. Markkinoilla on kuitenkin useita tuuheuttavia tuotteita mistä valita.

Toimi näin: Suosittelen etsimään tuotteita, joiden koostumus on kevyt ja sulfaatiton, jotta ne eivät kuivata tai vaurioita hentoja suortuvia. Vahvistavat ainesosat kuten hydrolysoidut proteiinit ja kevyesti kosteuttavat ainesosat ovat hyviä valintoja hennoille hiuksille, sillä ne tekevät hiuksista vahvat ja hyvinvoivat kuitenkaan latistamatta. Minun suosikkini ovat Volume Wizard™ Shampoo ja Volume Wizard™ Conditioner. Lue lisää tuuheuttavista shampoista ja hoitoaineista täältä.

Hiustenpesun jälkeen maksimoi tulokset käyttämällä Volume Wizard™ Pre-Styling Spray -suihketta tai Volume Wizard™ Hair Powder -hiuspuuteria. Tämä tuuheuttava hiuspuuteri antaa myös hennoimmille ja ohuimmille hiustyypeille runsaasti volyymia, rakennetta ja pitoa.

2. Älä ylipese hiuksia

Hennot hiukset rasvoittuvat usein helpommin kuin tuuheammat hiukset ja karkeat hiussuortuvat. Hennot suortuvat ovat usein lähes piikkisuorat, jolloin hiuspohjan luonnolliset öljyt kulkeutuvat helpommin pitkin hiuksia aina latvoihin asti tehden hiuksista joskus hieman rasvaisen näköiset. Hiuksia ei kuitenkaan kannata pestä jatkuvasti, vaikka mieli tekisi.

Toimi näin: Yritä pitää hiustenpesuväli mahdollisimman pitkänä ja hiustenpesukerrat minimissä. Viikossa 2-3 pesukertaa saattaa tuntua alkuun todella vähäiseltä, mutta usko minua, hiuspohjasi kiittää sinua vielä pidemmällä juoksulla. Kun peset hiuksiasi usein, hiuspohja yrittää kompensoida kosteuskatoa tuottamalla vain entistä enemmän luonnollisia öljyjä ja talia. Eli mitä enemmän peset hiuksia, sitä rasvaisemmaksi ne muuttuvat.

3. Pidä hoitoaine latvoissa

Tämä liittyy hieman edelliseen kohtaan eli hiusten rasvoittumiseen. Jos sinulla on hennot hiukset, kannattaa hoitoainetta levittää erityisesti vain hiusten latvoihin. Jos levität hoitoainetta runsaasti myös hiuspohjaan, se voi saada hiuspohjan näyttämään todella rasvaiselta ja likaiselta. Hiukset muuttuvat myös raskaiksi ja mahdollisesti myös latteiksi. Jos siis toivot volyymiä hentoihin hiuksiin, pidä hoitoaine hiusten latvoissa, poissa hiuspohjasta.

Toimi näin: Nyrkkisääntönä voisin mainita, että mitä enemmän shampoota, sitä enemmän volyymiä, ja mitä enemmän hoitoainetta, sitä suoremmat ja kiiltävämmät hiukset. Pese siis hennot hiukset shampoolla kahdesti ja jätä hoitoaine kuiville latvoille. Tuplapesu poistaa hiuksista hyvin raskaan pölyn, lian ja kuolleet ihosolut, jolloin hoitoaine pääsee vaikuttamaan juuri sielä, missä on tarvetta, eli hiusten kuivissa latvoissa.

4. Vältä öljypohjaisia tuotteita ja silikoneja

Jos hiuksesi ovat hennot, ja haluat tuuheammat hiukset, kannattaa välttää öljypohjaisia muotoilutuotteita, sillä ne lytistävät hiuksia entisestään. Käytä öljypohjaisten muotoilutuotteiden sijaan tuotteita, jotka antavat pitoa ja volyymiä. Tuotteista voi myös löytyä hoitavia kasviuutteita öljyjen sijaan. Öljypohjaisten muotoilutuotteiden välttelyäkin tärkeämpää on kuitenkin välttää silikoneja sisältäviä hiustenhoitotuotteita, sillä silikonit kerääntyvät helposti hiuspohjaan saaden hiukset näyttämään raskailta, rasvaisilta ja likaisilta. Silikonituotteiden liikakäyttö vahingoittaa hiuksia ja ärsyttää hiuspohjaa. Se voi myös pahimmassa tapauksessa aiheuttaa hiustenlähtöä ja ohenevat hiukset.

Toimi näin: Käytä muotoilutuotteina esimerkiksi suolavesisuihketta, volyymimoussea sekä tekstuurituotteita, jotka eivät aiheuta rasvoittumista. Valitse kevyitä, mietoja ja ekologisia hiustenhoitotuotteita, jotta kemikaalit eivät kerry hiuspohjaasi ja jää ärsyttämään ihoa. Ja muista, että hennot hiukset tarvitsevat huomiota ja rakkautta, joten silikonittomaan hiusmaskiin investoiminen saattaa myös olla hyvä idea!

5. Syö enemmän proteiinia

Eat More Protein

Hiuksesi koostuvat proteiinista nimeltä keratiini, joten on selvää, että proteiinin syöminen on välttämätöntä terveiden ja vahvojen hiusten kasvattamiseksi. Hennot ohuet hiukset saavat apua runsaasti proteiinirikkaita ruokia sisältävästä ruokavaliosta.

Toimi näin: Tarvitsetko ideoita? Lihan, siipikarjan ja kalan lisäksi joitain kasvipohjaisia proteiinilähteitä ovat tofu, linssit, pavut ja pähkinät. Voit myös kokeilla kollageenijauheen lisäämistä suosikkijuomiisi lisäproteiinin saamiseksi.

6. Muista ravintolisät hiuksille

Take Your Vitamins

Vanhan sanonnan mukaan; olet mitä syöt. Hiustuppesi tarvitsevat tiettyjä ravintoaineita pystyäkseen kasvattamaan hiuksia mahdollisimman tehokkaasti. Jos sinulla on puutos ravintoaineista, se voi johtaa hauraisiin tai oheneviin hiuksiin. Hiusvitamiinit voivatkin olla yksi hyvin tärkeä apukeino saadaksesi paksummat hiukset.

Toimi näin: Pitääksesi hiuksesi mahdollisimman terveinä ja vahvoina, sisällytä esimerkiksi Hair Formula hiusvitamiinit päivittäiseen rutiiniisi. Nämä vitamiinit ovat täynnä hiuksia helliviä vitamiineja ja mineraaleja, kuten biotiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä. Lisäksi nämä viinikumivitamiinit on helppo muistaa syödä joka päivä, koska ne ovat herkullisen makuisia. Vitamiinien suhteen avain on se, että niitä otetaan tunnollisesti!

7. Poista tuotejäämät

Eliminate Build-Up

Kaikilla hiustyypeillä on taipumus kovasta vedetä, hiustuotteista sekä hiuspohjan öljyistä aiheutuviin tuotekertymiin, mutta jos omaat hennot ohuet hiukset, tuotekertymien muodostuminen voi helposti tehdä hiuksistasi litteän ja elottoman näköiset. Se ei varmastikaan ole etsimäsi tyyli!

Toimi näin: Käytä säännöllisesti ekologista Scalp Delight™ Detox Scrub - hiuspohjan kuorintaa, joka syväpuhdistaa hiuksesi ja hiuspohjasi sekä antaa hiuksillesi lisävolyymia.

8. Pidä huolta hiuspohjasta

Take Care of Your Scalp

Hilse ja tuotejäämät hiuspohjassa saattavat aiheuttaa hiustenlähtöä ja ohenevat hiukset. Tiestitkö, että joidenkin muotoilutuotteiden, kuten vahan, kuivashampoon ja lakan, kemikaalit kertyvät hitaasti hiuspohjaan ja hiuksiin? Joitain kemikaaleja on nimittäin todella haastava pestä pois tavallisella shampoolla. Lopputuloksena hiustupet ja ihohuokoset tukkeutuvat ja hiuspohjan iho ärsyyntyy. Kutina ja ärtynyt iho sekä tulehdukset puolestaan johtavat hiusten kuitujen vaurioitumiseen ja hiustenlähtöön, jolloin lopputuloksena voi olla todella ohuet hiukset. Jos haluat tuuheammat hiukset, kannattaa hiuspohjan hyvinvointiin kiinnittää eritystä huomiota.

Toimi näin: Käytä ekologista Grow Perfect™ Thickening Spray -suihketta jokaisen pesun jälkeen varmistaaksesi, että hiuspohjasi on optimaalisessa kunnossa hiusten kasvun kannalta. Tämä hiuksiin jätettävä hoitosuihke sisältää hiuspohjaa rauhoittavia ainesosia, kuten ekologista aloe-lehtimehua ja lakkauutetta. Lisäksi se sisältää kahta aktiivista aineyhdistelmää, RootBioTec™ ja Protectagen ™, jotka tehostavat hiuspohjan verenkiertoa ja tukevat hiusten kasvua.

Lisäbonuksena Grow Perfect™ Thickening Spray & Volumizer antaa välitöntä kohotusta hiustyveen, joka tekee hiuksistasi paksumman ja täyteläisemmän näköiset. Tämä tarkoittaa, että ohuet hiukset hyötyvät tästä tuotteesta sekä heti että myöhemmin!

9. Pidä huolta hiusten latvoista

Take Care of Your Lengths

Hennot hiukset ovat hauraampia, joten ne vaurioituvat todennäköisemmin ja katkeavat helpommin kuin muut hiustyypit. Jos siis haluat pidemmän hiustyylin, sinun on oltava erittäin tunnollinen hoitaessasi hiusten latvoja.

Toimi näin: Hiukset - etenkin hennot ohuet hiukset - ovat alttiimpia katkeilemaan ollessaan märät. Tämän vuoksi sinun on oltava erityisen varovainen harjatessasi hiuksiasi pesun jälkeen. Harjataksesi märät hennot hiukset turvallisesti, käytä Wet Hair Detangler Brush - harjaa tai harvapiikkistä kampaa, ja aloita takkujen selvittäminen hellävaraisesti hiusten latvoista hiusten ollessa vielä märät. Wet Brush - harja on valmistettu pehmeistä harjaksista, jotka selvittävät hennot hiukset varovasti vetämättä hiuksia liian kovasti. Lisäksi harjan ergonominen muotoilu tekee siitä tavallista kampaa helppokäyttöisemmän.

Kun olet selvittänyt märät hennot hiukset wet brush -harjan avulla, älä käytä tavallista puuvillaista pyyhettä hiusten kuivaamiseen. Et ole välttämättä tietoinen, mutta hiusten kuivaaminen karkealla pyyhkeellä on yksi haitallisimmista asioista, jonka voit tehdä hiuksillesi. Anna sen sijaan ohuiden hiusten kuivua luonnollisesti, tai vielä parempi vaihtoehto on käyttää Bamboo Hair Towel Wrap - hiuspyyhettä. Bambupyyhkeet ovat uskomattoman hellävaraisia ja ovat paljon parempi vaihtoehto kuin puuvillapyyhkeet, jos sinulla on ohuet hennot hiukset.

Lisäksi sinun kannattaa lisätä vahvistava hoitotuote, kuten Protein Repair™ Hair Mask - hiusnaamio hiustenhoitorutiiniisi. Hennot ohuet hiukset ovat hauraampia ja alttiimpia katkeilemaan, joten tämä naamio on formuloitu kasviproteiiniyhdistelmistä, jotka vahvistavat ja lujittavat hiuksia ulkoapäin.

Vältä liian tiukkoja kampauksia ja käytä Hair Rings - spiraalihiuslenkkejä perinteisten hiuslenkkien sijaan. Hennot hiukset voivat rasittua sekä tiukoista kampauksista että tavallisista hiuslenkeistä, mikä johtaa katkeiluun ja jopa hiustenlähtöön.

Viimeinen vinkki - käytä aina lämpösuojaa ennen hiusten muotoilua kuumilla välineillä. Älä koskaan ohita tätä vaihetta!

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Hennot hiukset - ongelmat

Takkuiset hiukset

Jos omaat hennot ohuet hiukset, olet varmasti jo tietoinen, että hennot hiukset takkuuntuvat helpommin. Valitettavasti hiusten harjaus liian usein voi johtaa niiden katkeiluun. Mikä neuvoksi?

Tuulesta tai kuntoilusta aiheutuva hiusten liike ja hankaus voivat saada hennot hiukset kiemuralle, joten estä takkuuntuminen ensisijaisesti suojaavalla hiustyylillä, kuten leteillä, aina kun harrastat liikuntaa tai vietät pidempiä aikoja ulkona.

Hiusten kosteina pitäminen estää myös takkuuntumista. Tämä on toivottavasti itsestään selvää, mutta sinun tulisi aina käyttää hoitoainetta hiustenpesun jälkeen pitääksesi hiuksesi kosteutettuna! Jos hiuksesi tarvitsevat lisäkosteutta, kokeile hiuksiin jätettävää hoitoainetta päästäksesi eroon takkuisuutta aiheuttavasta kuivuudesta.

Rasvaisuus

Hennot ohuet hiukset rasvoittuvat helpommin kuin paksummat ja karkeammat hiustyypit. Miksi? Koska hiuspohjasi luonnollisten öljyjen on helpompi kulkeutua hiuksen koko pituudelle ohuempaa hiusta pitkin.

Pidä rasvaisuus poissa pesemällä hiukset 1-3 kertaa viikossa hellävaraisella shampoolla, kuten Volume Wizard™ Shampoolla tai Grow Perfect™ Shampoolla. Ne eivät sisällä sulfaatteja, joten ne eivät kuivata hiuksia (mikä johtaa takkuisuuteen, kuten jo tiedät). Levitä hoitoainetta hiuksiin ainoastaan korvan korkeudelle ja siitä alaspäin, missä hiuksesi tarvitsevat eniten kosteutta. Jos hiuksesi rasvoittuvat liikaa pesujen välillä, suihkuta juuresi kuivashampoolla imeäksesi niistä ylimääräisiä öljyjä. Lue lisää sopivan shampoon ja hoitoaineen valinnasta rasvoittuville hiuksille täältä.

Litteät, elottomat hiukset

Jos hennot ohuet hiukset ei ole muotoiltu oikein, ne voivat näyttää litteiltä ja elottomilta. Onneksi voit lisätä volyymia muutamalla helpolla muotoilukikalla. Voit käyttää esimerkiksi hiuksen tyveä kohottavaa tuotetta, kuten Volume Wizard™ Hair Powder -puuteria tai Volume Wizard™ Pre-Styling Spray -suihketta, joka antaa lisävolyymiä hiusjuuriin. Voit kokeilla föönata hiukset ylösalaisin ja viimeistellä kampauksen Final Touch Hair Spray -hiussuihkeella .

Muita vinkkejä volyymin lisäämiseksi:

 • Varmista, että kuivaat hiukset sataprosenttisesti ja harjaat ne hyvin ennen uloslähtöä.
 • Käytä kaikkia muotoilutuotteita pienissä määrin. Hennot ohuet hiukset eivät vaadi paljon tuotetta. Liian suuren määrän käyttäminen saa hennot hiukset painumaan alas, mikä saa ne näyttämään litteiltä ja elottomilta.
 • Tiukan paikan tullen voit aina vaihtaa jakauksen paikkaa! Siirtämällä jakaustasi vain muutaman sentin, voit saada hiustyveesi kaivattua kohotusta ja volyymia.

Parhaat kampaukset hennoille hiuksille

Jos sinulla on hennot hiukset, oikeanlaisen leikkauksen tai kampauksen valitseminen on tärkeä osa sitä, että saat hiuksesi näyttämään mahdollisimman hyvältä. Tässä joitain parhaista hiustyyleistä niille, joilla on hennot hiukset:

Pitkä aaltoileva polkka:

Pitkä, symmetrinen ja tasainen polkkatukka saa ohenevat hiukset näyttämään tuuheilta, mikäli lisäät hiuksiin hieman lainetta ja kiharaa. Jos hiuksesi ovat jo valmiiksi luonnonkiharat, taipuisat tai aaltoilevat, sopii tämä kampaus sinulle erinomaisesti. Kampaus sopii hyvin niille, joilla on hennot hiukset, sillä hiusten paino ei vedä kiharaa alas, kuten paksuhiuksisille saattaa käydä. Kiharalla myös ohuet hiukset saavat hieman luonnollista volyymia. Jos siis haluat hieman pidemmän kampauksen ja tuuheammat hiukset, on pitkä ja aaltoileva polkka sinulle täydellinen valinta.

Satunnaisesti aseteltu otsatukka:

Jos sinulla on hennot hiukset, kannattaa sinun välttää todella raskasta otsatukkaa tai mikro-bangs trendi-ilmiötä. Niiden sijaan otsatukan kannattaa olla pitkä ja hieman satunnaisesti aseteltu. Inspiraatiota voit ottaa esimerkiksi Camilla Cabellon 70-luvun otsatukasta vuoden 2019 Grammy Awards - gaalassa. Pidemmän otsatukan voi myös jakaa sivuille tarpeen mukaan, kuten Dakota Johnson ja Alexa Chung usein tekevät. Nämä tyylit savaat otsahiuksesi näyttämään tyylikkäältä, ja näin todella ohuet hiukset jäävät sopivasti täysin huomiotta.

Kiepautettu ponnari:

Jos haluat tehdä arkipäivästäsi hieman paremman, kannattaa kokeilla tätä helppoa kampausta, jolla saat muutettua tavallisesta, tylsästä ponnarista kauniin kampauksen, joka sopisi jopa muotiviikkojen näytöslavoille. Itse aloitan tupeeraamalla hiuksiani hieman, jotta saan tuuheammat hiukset, mutta voit valita minkä tahansa menetelmän, joka sopii juuri sinun hiuksillesi. Kerää tämän jälkeen hiukset ponnarille suurin piirtein takaraivon keskikohtaan ja sido ne yhteen hiuksiisi sointuvalla kumisella hiuslenkillä. Ota tämän jälkeen ponnarista pieni suortuva, ja kiedo se hiuslenkin ympärille, niin että hiuslenkki peittyy kokonaan. Kiinnitä suortuva paikoilleen muutamalla pinnillä. Itse ponnariin voit lopuksi lisätä volyymiä esimerkiksi kihartimen avulla. Voila! Tällä ponnarilla hennot hiukset saavat lisää volyymiä, ja sinä saat piristystä arkipäivääsi!

Rennot kiharat

Hennot hiukset saavat kaivattua lisätekstuuria laineista, mikä voi tehdä niistä paksumman näköiset. Jos sinulla on luonnollisesti aaltoilevat hiukset, harkitse niiden ilmakuivaamista ja lisää pieni määrä rakennesuihketta. Jos tämä ei onnistu, voit aina lisätä laineita kihartimella. Varmista vain, että käytät lämpösuojaa ennen kihartamista! Tai vielä parempi vaihtoehto on kokeilla kiharrustekniikoita ilman lämpöä. Ne eivät vaurioita hentoja hiuksia, jotka kärsivät nopeasti lämpökäsittelystä.

Hiusten oikeanlainen stailaus on halpa, helppo ja nopea hoito, jos sinulla on hennot hiukset. Kokeile eri tyylejä löytääksesi itsellesi parhaan kampauksen, joka sopii sekä kasvoillesi, että peittämään ohenevat hiukset. Voit myös jutella kampaajasi kanssa, sillä hän osaa varmasti suositella hiusmallia hennoille, pitkille hiuksille.

Hennot hiukset: tuotesuositukset

Oletko valmis lähtemään ostoksille? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi tuotteet pitääksesi hennot ohuet hiukset parhaassa mahdollisessa kunnossa:

 1. Hiusten kasvua edesauttavat lisäravinteet - Hennot ohuet hiukset vahvistuvat sisältäpäin.
 2. Volume Wizard™ Duo - Nämä shampoo ja hoitoaine antavat hennoille hiuksille tuuheutta ja ilmavuutta.
 3. Volume Wizard™ Pre-Styling Spray - Antaa ilmavaa tuuheutta samalla kosteuttaen hiuksia kevyesti.
 4. Volume Wizard™ Hair Powder - Antaa volyymia, rakennetta ja mattaisen viimeistelyn.
 5. Grow Perfect™ Thickening Spray - Suihke pitää hiuspohjasi terveenä ja lisää volyymia hiustyveen, jotta hiuksesi näyttävät paksummilta
 6. Scalp Delight™ Detox Scrub - Poistaa kertymiä, jotka saavat hennot hiukset painumaan alas.
 7. Protein Repair™ Hair Mask - Lujittaa hentoja ohuita hiuksia katkeilua ja kaksihaaraisia ehkäisevällä kasviproteiiniyhdistelmällä.
 8. Wet Hair Detangler Brush - Poistaa takut hellävaraisesti ja turvallisesti helposti takkuuntuvista hennoista hiuksista.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • tørt hår og tørre spidser

  Opas: Paras kosteuttava shampoo & 8 tapaa hiusten kosteutukseen

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Hiusten oheneminen naisilla? Kaikki todella ohuiden hiusten hoidosta

 • Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

  Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

 • Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

  Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

 • Paras kuivashampoo? Miksi valita luonnollinen hajusteeton kuivashampoo

  Paras kuivashampoo? Miksi valita hajusteeton kuivashampoopuuteri

Katso kaikki artikkelit