12 matkakokoista tuotetta hiuksille + vinkit hiustenhoitoon matkoillaKatso kaikki artikkelit

12 matkakokoista tuotetta hiuksille + vinkit hiustenhoitoon matkoilla

Etsitkö matkakokoisia tuotteita, jotka on kätevä ottaa mukaan reissuun? Tässä artikkelissa käyn läpi parhaat hiustuotteet matkakokoisissa pulloissa, kätevät hiusasusteet ja muut matkapakkaukset.

Sano hyvästit hiusongelmille matkaillessa, sillä aion esitellä suosikkihiustuotteeni matkakoissa, jotka säästävät tilaa laukussa ja tekevät muotoilusta vaivatonta tien päällä. Käyn läpi muun muassa matkakokoiset shampoot, muotoilutuotteiden matkakoot sekä pienet hiusharjat. Lisäksi jaan parhaat vinkkini hiustenhoitoon tien päällä.

Sisältö

Mitä ovat matkakokoiset tuotteet?

Puhutaan ensin mitä kosmetiikan matkakoot ovat. Matkapakkaukset kosmetiikkatuotteissa ovat yksinkertaisesti pienempiä versioita suosikkituotteistasi. Ne on erityisesti tarkoitettu matkalle mukaan otettaviksi viemättä liikaa tilaa laukussa.

Kuvittele lempituotteesi kätevissä minipulloissa tai matkakokoinen kuivashampoo, jota voit kätevästi suihkauttaa reissussa. Matkakoot kosmetiikkatuotteissa on tarkoitettu juuri tähän – ne ovat salaisuus siihen, että hiuksesi näyttävät yhtä hyvältä matkalla kuin kotioloissa.

Matkakoot

Puhutaan seuraavaksi yleisestä pulmasta: lentomatkustamisen säännöistä käsimatkatavaroihin liittyen. Hyvät uutiset? Yleensä matkakokoinen kosmetiikka on käsimatkatavaroissa kuljetettavien nesterajojen mukaista. Käsimatkatavaroissa kulkevien nesteiden tulee olla enintään 100 millilitran pakkauksissa, ja kaikkien matkakokoisten pullojen tulee mahtua 1 litran kokoiseen läpinäkyvään muovipussiin. Valitsemalla kosmetiikan matkapakkauksia varmistat, että voit kulkea turvatarkastuksen läpi ongelmitta, jättämättä suosikkituotteitasi kotiin tai vielä ikävämpää - lentokentän roskikseen!

Miksi ottaa omat matkakoot mukaan?

Saatat miettiä, miksi vaivautua ottamaan oma matkakokoinen shampoo mukaan, kun hotelleista usein löytyy tuotteita? Erinomainen kysymys! Vaikka suurin osa hotelleista tarjoaa ilmaisia hius- ja ihonhoitotuotteita, on kuitenkin monia syitä siihen, miksi oma matkakokoinen shampoo, hoitoaine ja muut matkapakkaukset

 1. Tutut tuotteet: Kun otat mukaan omat matkakokoiset pullot, varmistat, että hoidat hiuksia yhtä hyvin matkalla kuin kotona. Jos sinulla on oma hoitoaine ja shampoo matkakokoisena mukana, pidät huolen siitä, että hiusten hoitorutiini pysyy jatkuvana ja vältyt yllätyksiltä.
 2. Omalle hiustyypille sopivuus: Kuten tiedämme – kaikkien hiukset ovat erilaiset. Oli sinulla sitten runsaat kiharat, suorat hiukset tai jotain siltä väliltä, hiuksesi ovat ainutlaatuiset ja vaativat tietynlaista hoitoa. Pakkaamalla omat matkakoot mukaan, varmistat, että hoidat hiuksia tuotteilla, jotka on kehitetty erityisesti sinun hiustyypillesi.
 3. Vältä haitallisia tai allergisoivia ainesosia: Tuomalla omat matkapakkaukset, tiedät varmasti mitä ainesosia tuotteet sisältävät. Sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista allergiaa aiheuttavista ainesosista tai voimakkaista kemikaaleista, joita saattaa löytyä hotellin tarjoamista hiustuotteista. Shampoo matkakokoisena, sekä muut matkakoot kosmetiikkatuotteissa ovat keino välttää iho- ja hiusongelmia.
 4. Pakkaa kevyesti: Matkustamisen nautinto on vapaus ja keveys, puhutaan sitten yleisestä fiiliksestä tai matkalaukun painosta. Matkapakkaukset takaavat, että voit nauttia reissusta hyvillä mielin – voit pakata kevyesti, mutta samalla pitää hiusten hyvinvoinnista huolta. Matkakokoinen shampoo ja hoitoaine on suunniteltu kestämään koko matkan ajan viemättä liikaa tilaa laukussa.
 5. Hätäapu: Matkalla sattuu ja tapahtuu — sade tai ilmankosteus voivat yllättää, tai matkasuunnitelmat voivat muuttua. Matkakokoinen shampoo, kompakti harja tai kuivashampoo matkakoossa ovat käteviä hätäapuja, joiden avulla voit korjata kampauksen heti, ilman että sinun tarvitsee lähteä metsästämään kauppaa.

12 parasta matkakokoista hiustuotetta

Nyt kun olemme käyneet läpi mitä kaikkia hyötyjä omat matkakokoiset tuotteet tarjoavat, on aika luoda täydellinen tuotekokoelma juuri sinulle. Seuraavassa osiossa käyn läpi parhaat matkakokoiset tuotteet, veivät seikkailusi sitten minne vain.

Paras matkakokoinen tuotesetti

Tapaa hiustesi uusi matkakumppani — Grow Perfect™ Travel Size Set -matkapakkaus. Tämä erityisesti ohuille hiuksille ja hiustenlähdöstä kärsiville suunnattu tuotepakkaus sisältää mini shampoon, hoitoaineen ja tuuheuttavan suihkeen (koossa 75ml). Sarjan tuotteet sisältävät tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka edistävät hiusten kasvua ja torjuvat hiusten irtoilua.

 • Matkakokoinen shampoo: Puhdistaa hiukset hellävaraisesti tehokkaiden luonnollisten ainesosien voimin ja luo ihanteelliset olosuhteet hiusten kasvuun.
 • Matkakokoinen hoitoaine: Kosteuttaa ja vahvistaa, tehden hiuksista pehmeät ja vahvat.
 • Matkakokoinen hoitosuihke: Kehitetty antamaan runsautta hiuksiin, hoitamaan hiuspohjaa sekä virkistämään hiustuppeja.

Vaikka Grow Perfect™ matkakoot onkin kehitetty erityisesti ohuille hiuksille, sopivat nämä hiusten kasvua tukevat tuotteet useimmille. Lisäksi, kun matkakokoiset pullot ovat tyhjät, voit täyttää ne uudelleen suosikkituotteillasi.

Paras matkakokoinen kuivashampoo

Refresh Powder™ Dry Shampoo on todellinen tähti kuivashampoiden maailmassa. Tämän ponnekaasuton, puuterimainen kuivashampoo matkakoossa koostuu 99% luonnollisista ainesosista. Se on luotettava vaihtoehto niihin hetkiin, jolloin shampoopesu ei ole vaihtoehto, mutta et halua tinkiä hiusten ulkonäöstä. Suihkauta tuotetta pikaisesti ja hiukset näyttävät taas raikkailta.

Miksi Refresh Powder™ Dry Shampoo -kuivashampoo on välttämätön tuote matkalle? Se on nesteetön, ponnekaasuton ja kevyt tuote. Koske tuote on puuterimainen, sinun ei tarvitse edes laittaa sitä nestepussiin, jos matkustat ainoastaan käsimatkatavaroilla.

Paras hiusvaha matkapakkauksessa

Tämä tuote on täydellinen kaikille, jotka eivät suostu tinkimään tyylistä reissussa: Mineral Clay Wax. 100% luonnollinen hiusvaha pitää hiustyylin kunnossa kaikkialla.

Mineral Clay Wax antaa hiuksille rakennetta ja voimakasta pitoa samalla kosteuttaen hiuksia sen sisältämän kaakaonsiemenöljyn ansiosta.

Paras antamaan tuuheutta

Tämä tuote on heille, jotka uskovat siihen, että iso tukka on paras tukka - Volume Wizard™ Hair Powder -hiuspuuteri. Tämä tuuheuttava hiuspuuteri varmistaa, että hiuksesi ovat näyttävät, ihan sama missä matkustat. Pieni ripaus puuteria antaa hiuksillesi välitöntä volyymiä, tekstuuria ja keskivahvaa pitoa. Lisäksi se sopii kaikille hiustyypeille, väreille ja pituuksille.

Tämä hiuspuuteri on ponnekaasuton ja nesteetön, jonka vuoksi se on täydellinen kumppani matkalle.

Paras apu hapsottaviin suortuviin

Seuraava tuote on erinomainen niihin hetkiin, jolloin kurittomat suortuvat meinaavat pilata kampauksesi. Final Touch™ Hair Styling Stick -muotoilupuikko on innovatiivinen matkakokoinen tuote, joka pitää kampauksen huoliteltuna ja sileänä. Pistä muotoilupuikko laukkuun ja sinulla on aina salainen ase mukana hapsottavia suortuvia, pörröisyyttä tai sähköisiä hiuksia vastaan, minne ikinä matkaatkin.

Parhaat matkakokoiset hiusöljyt

Hemmottele hiuksia Moisture Hero™ Hair Oil -hiusöljyn tai Split Fix™ Hair Oil -hiusöljyn avulla. Nämä matkapakkauksiksikin sopivat öljyt tarjoavaat yhdistelmän kosteutusta, kiiltoa ja suojaa.

Moisture Hero™ Hair Oil: Tämä 100% luonnollinen, silikoniton hiusöljy on tehokas kosteuttaja kuiville, pörröisille ja karkeille hiuksille. Se ravitsee ja virkistää hiuksia sekä tarjoaa tehokkaan annoksen kosteutusta hiustyypistä riippumatta.

Split Fix™ Hair Oil: Tämä monipuolinen, neljää ekologista öljyä sisältävä hiusöljy on kehitetty hoitamaan haaroittuneita latvoja ja antamaan hiuksille säteilevää kiiltoa. Se tekee hiuksista ihanan sileät ja toimii myös lämpösuojana, joka tekee siitä erinomaisen matkakaverin seikkailuun kuin seikkailuun.

Moisture Hero™ ja Split Fix™ -hiusöljyt pitävät huolen siitä, että hiukset saavat niiden ansaitsemaa hoitoa missä tahansa.

Parhaat matkapakkaukset parran hoitoon

Jos seikkailet parran kanssa, suosittelen Wonder Beard™ -sarjaa, joka sisältää matkakokoisia parranhoitotuotteita. Tehokkaat ja huolella valmistetut tuotteet matkakokoisissa pulloissa auttavat sinua pitämään huolta parran hyvinvoinnista, olit sitten kotona tai tien päällä.

Alle 100 ml. matkakokoiset pullot varmistavat, että kaikki Wonder Beard™-tuotteet pääsevät matkalle mukaan ja parta pysyy terveenä myös reissussa. Wonder Beard™ -tuotesarja sopii kaikille, parta- ja ihotyypistä riippumatta.

Parhaat hiusasusteet matkalle

Puhutaan seuraavaksi parhaista matkakokoisista hiusasusteista, kuten kompakteista muotoiluvälineistä, joiden avulla pidät hiukset täydellisinä tien päällä. Ne tekevät hiusten muotoilusta matkalla helppoa.

Harjat ja kammat matkalle

Oikeanlaisen harjan tai kamman valinta on tärkeää. Tässä matkakokoiset harjat ja kammat, joiden avulla pidät huolen siitä, että hiukset ovat takuttomat ja täydellisesti muotoillut myös reissussa.

 1. Harvapiikkinen bambukampa: Tämä harvapiikkinen matkakokoinen kaveri on valmistettu 100% bambusta. Kompakti kampa selvittää kuivat ja kosteat hiukset vaivattomasti.
 2. Vegan Bristle Brush: Tämä pienikokoinen harja villisianharjasten kaltaisilla vegaanisilla harjaksilla selvittää hiukset hyvin hellävaraisesti. Se mahtuu myös täydellisesti laukkuun!
 3. Wet Hair Detangler Brush: Tämä kompakti harja sopii sekä märkien että kuivien hiusten harjaamiseen, jonka vuoksi se on erinomainen harja mukaan matkalle. Käytä sitä yhdessä matkakokoisen shampoon ja hoitoaineen kanssa selvittääksesi hiukset suihkussa.

Hellävaraiset, napakat hiuslenkit

Sano hyvästit tiukkojen kampausten aiheuttamalle päänsärylle ja toivota hellävaraiset hiuslenkit tervetulleeksi. Nämä ponnarit eivät ainoastaan pidä kampauksen paikallaan, ne tekevät sen vetämättä hiuksia. Ne sopivat erinomaisesti laukkuun, tarvitset niitä sitten kuntosalilla käyntiin, uima-altaalla lepäilyyn tai rannalla oleiluun.

Pehmeä hiuspyyhe hellävaraiseen kuivaukseen

Kun puhutaan hiusten kuivauksesta, kannattaa muistaa, että kaikki pyyhkeet eivät ole samanlaisia. Vaikka saatkin hotellin pyyhkeellä hiukset kuiviksi, hiusten hankaaminen karkealla froteepyyhkeellä voi aiheuttaa vaurioita ja pörröisyyttä. Tämä pehmeä bambuinen hiuspyyhe on ratkaisusi. Se kuivaa hiukset tehokkaasti, mutta samalla takaa, että hiukset eivät pörröönny tai vaurioidu. Tämä pyyhe myös kuivaa hiukset nopeammin kuin puuvillapyyhe, jotta sinulla on enemmän aikaa nauttia reissustasi.

Bambutyynyliina makoisiin uniin missä vain

Matkustaminen voi olla väsyttävää, joten erinomaiset unet ovat tärkeät myös matkalla. Oman tyynyliinan mukaan ottaminen voi tuntua hieman yliampuvalta, mutta luota minuun kun sanon, että tämä pieni matkatavara voi saada ison muutoksen aikaan.

Silky Bamboo Pillowcase -tyynyliina tekee nukkumisesta ylellisen elämyksen, vei matkasi sinut sitten minne vain. Se pitää pörröisyyden poissa ja vähentää nukkuessa aiheutuvia painaumia ihoon. Miksi bambu? Bambu on antibakteerinen ja luonnollisesti lämpötilaa säätelevä, jonka vuoksi se on ihanteellinen materiaali tyynyliinalle.

8 hiustenhoitovinkkiä matkalle

1. Ota ilmasto huomioon

Ennen kuin hyppäät lentokoneeseen, ota selvää millainen ilmasto määränpäässä on. Kosteus voi aiheuttaa pörröisyyttä, kun taas kuivat ja kylmät ilmastot voivat tehdä hiuksista sähköiset. Ota mukaan oikeanlaiset matkakokoiset tuotteet, jotka toimivat matkakohteen ilmastossa.

2. Valitse helppoja hiustyylejä

Pidä muotoilurutiini yksinkertaisena ja valitse helppoja, matkustamiseen sopivia hiustyylejä. Oli valintasi sitten tyylikäs nuttura, löyhät ilman lämpöä luodut kiharat tai sileä poninhäntä, suosittelen valitsemaan vaivattomia kampauksia.

3. Pakkaa kevyesti

Etenkin jos matkustat ainoastaan käsimatkatavaroiden kanssa, ota mukaan matkapakkaukset kosmetiikkatuotteille, jotta säästät tilaa laukussa ja pääset turvatarkastuksesta läpi ongelmitta. Ja vaikka sinulla olisikin isompi sallittu matkatavaramäärä, mini shampoo ja hoitoaine ovat täydelliset 1-2 viikon mittaiselle reissulle, jotta sinun ei tarvitse kantaa lisäpainoa mukana lomalla.

4. Ota kuivashampoo mukaan

Oletko menossa kohteeseen, jossa sinulla ei ole aikaa tai mahdollisuutta pestä hiuksia yhtä usein kuin kotioloissa? Kuivashampoo matkakoossa on ratkaisusi tähän, sillä sen avulla virkistät hiuksia nopeasti ilman normaalia pesua.

5. Ota hiustyyppi huomioon

Käytä tuotteita, jotka sopivat hiustyypillesi. Jos lempituotteitasi ei löydy matkakokoisena, osta tyhjät matkakokoiset pullot, jotka voit täyttää itse. Hiuksesi ansaitsevat aina oikeanlaista hoitoa, matkat mukaan lukien.

6. Vältä auringon aiheuttamia vaurioita

Älä anna auringon vaurioittaa hiuksia. Ota mukaan UV-suojan antava hiussuihke, jonka avulla voit suojata hiuksiasi auringon säteiltä ja torjua UV-vaurioita.

7. Hoida latvoja

Monet loma-aktiviteetit kuivattavat hiuksia. Hoida latvoja ottamalla mukaan pieni hiusöljy tai hiusnaamio matkapakkauksessa.

8. Muista ravintolisät

Jos käytät ravintolisiä hiuksille, pakkaa ne mukaan. Hiusvitamiinien säännöllinen käyttö on avain ihanteellisin tuloksiin ja hiuksesi tarvitsevat jatkuvaa hoitoa, jopa lomalla.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Muista, että hiuksesi ansaitsevat vain parasta, myös matkalla. Matkakokoiset tuotteet hiustenhoitoon ovat salaisuutesi pitämään hiukset hyvinvoivina myös reissussa. Turvalliset matkat ja hyvinvoivat hiukset odottavat!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Hiusten tupeeraus + 5 muuta muotoilutekniikkaa tupeerausharjalla

  Hiusten tupeeraus + 5 muuta muotoilutekniikkaa tupeerausharjalla

 • Luonnonharjas hiusharja vs. vegaaninen pehmeä hiusharja: Kumpi on parempi?

  Luonnonharjas hiusharja vs. vegaaninen pehmeä hiusharja: Kumpi on parempi?

 • Kipeä päänahka

  Herkkä ja kipeä päänahka? Mitä tehdä kun päänahan arkuus ja kipu vaivaavat

 • Paras hilseshampoo

  Paras hilseshampoo: Näin pääset eroon hilseilevästä hiuspohjasta

 • aurinkosuoja hiuksille

  Aurinkosuoja hiuksille: Miksi kannattaa käyttää UV-suojaa hiuksille?

Katso kaikki artikkelit