Kuinka saada pörröiset hiukset kuriin: kuivien hiusten hoito-opasKatso kaikki artikkelit

Kuinka saada pörröiset hiukset kuriin: kuivien hiusten hoito-opas

Kuivat ja pörröiset hiukset kuuluvat välillä jokaisen arkeen. Jopa Kendall Jennerillä on joskus pörröiset hiukset. Vaikka on täysin normaalia, että joskus on huono hiuspäivä, välillä haluamme hiusten näyttävän kiiltäviltä ja sileiltä. Mutta  vaikka kuinka käyttäisimme kuivien hiusten hoitotuotteita, ovat kutrit välillä valloillaan, etenkin sateisina ja kosteina päivinä! Minulla on kuitenkin vinkkejä pörröisyyden taltuttamiseen!

Yksi syy siihen, miksi pörröiset ja kuivat hiukset vaivaavat, voi olla vääränlaiset hiustenhoitotuotteet (kerron niistä lisää myöhemmin). Mutta yleisin syy siihen, että on jatkuvasti pörröiset hiukset, ovat kuitenkin väärät kuivien hiusten hoitotavat ja muotoilurutiinit, jotka vain pahentavat ongelmaa nimeltä kuivat hiukset.

Oletko halukas saamaan pörröiset ja kuivat hiukset vihdoinkin kuriin? Jatka lukemista löytääksesi parhaat vinkkini ja tuotteet, jotka on tarkoitettu niille, joilla on kuivat hiukset.

Sisältö

Mikä aiheuttaa kuivat hiukset?

Tässä syy siihen, mikä aiheuttaa kuivat hiukset: Jos sinulla on kuivat hiukset, hiussuomut, eli hiusten ulkopuolisimmat ja suojaavat osat, aukeavat päästäen sisään kosteutta, mikä pyöristää hiussuortuvaa. Kun hiussuortuva pyöristyy, tulee siitä kuiva, pörröinen ja epäsäännöllinen. Hitsit.

Jos sinulla on kuivat ja pörröiset hiukset, voivat seuraavaksi mainitut syyt olla osatekijöinä ongelmaan tai ainakin pahentaa tilannetta entisestään:

Pörröiset hiukset syyllinen #1: Sinulla on kiharat ja/tai hennot hiukset

Mitä kiharammat hiukset sinulla on, sitä herkemmin sinulle tulee pörröiset hiukset. Miksi? Koska kiharat hiukset ovat useimmiten hieman kuivemmat, mikä taas johtaa pörröisyyteen.

Hennoilla ja ohuilla hiuksilla on myös tapana pörrööntyä. Tämän tyyppiset hiukset painavat vähemmän, jolloin pörröisyys ei suoristu hiusten painosta, ja näin ollen hiukset voivat mennä helpommin sekaisin. Mutta vaikka sinulla olisi kiharat ja/tai ohuet hiukset, voit silti saada niistä sileät noudattamalla näitä vinkkejä ja ohjeita. Toki hyvään lopputulokseen päästään myös käyttämällä hyviä kuivien hiusten hoitotuotteita, jotka sopivat, jos on pörröiset ja kuivat hiukset.

Pörröiset hiukset syyllinen #2: Käyt liian kuumassa suihkussa

Myönnän kyllä, että minäkin rakastan kuumia suihkuja yhtä paljon kuin kaikki muutkin, mutta ikävä kyllä liian kuuma vesi ei ole hyväksi, jos on kuivat hiukset. Kuuma vesi nostaa hiussuomuja ja tekee niistä epätasaiset, mikä kuivattaa hiusta ja aiheuttaa pörröiset hiukset.

Sinun ei tarvitse siirtyä jääkylmiin suihkuihin, mutta suosittelen, että lasket hieman lämpötilaa polttavan kuumasta lämpimään. Vaikka erityisesti talvisin kuumat suihkut ovat ihania, ovat hiukset muutenkin taipuvaisia kuivumaan talvella, joten niiden välttäminen on ehdottomasti fiksu idea.

Pörröiset hiukset syyllinen #3: Käytät vääränlaista shampoota

Tiesit tämän varmaan jo ilman muistutusta, mutta kaikki shampoot eivät ole samanlaisia. Monissa shampoissa on aineita, kuten alkoholia ja kovia sulfaatteja, jotka kuivattavat hiuksiasi, jolloin jo valmiiksi kuivat hiukset vain kärsivät entisestään.

Ota kuitenkin huomioon, että on olemassa hyviä ja huonoja alkoholeja (lyhytketjuisia alkoholeja ja pitkäketjuisia alkoholeja). Lyhytketjuisia ja kuivattavia alkoholeja ovat mm. ethanol, SD alcohol, SD alcohol 40, denatured alcohol, propanol, propyl alcohol ja isopropyl alcohol, joita tulisi välttää, koska niillä voi olla kuivattava vaikutus iholle ja hiuksille. Sen sijaan pitkäketjuiset alkoholit, jotka ovat kasviperäisiä rasva-alkoholeja, kuten Cetyl, Stearyl ja Cetearyl Alcohol, ovat tärkeitä ainesosia hiusten- ja ihonhoitotuotteissasi, sillä ne estävät ihon ja hiusten kuivumista ja auttavat sitomaan kosteuden. Ole siis tarkkana sen kanssa, millaisia alkoholeja tuotteesi sisältävät!

Päästäksesi eroon pörröisistä hiuksista, kannattaa valita SL-sulfaatiton shampoo, joka sisältää kosteutta sitovaa glyseriiniä. Tarkoittaen sitä, että glyseriini luo suojaavan kerroksen hiuksen päälle, mikä estää kuivumiselta ja pörrööntymiseltä.

Vinkki: Sinun ei tarvitse mennä lukemaan jokaista ainesosaluetteloa kauppoihin. Pörröiset hiukset tarvitsevat vain niihin sopivat tuotteet - alle olen kerännyt parhaat kuivien hiusten hoitotuotteet. Jatka siis lukemista...

HairLust - Split Fix™ Shampoo HairLust - Split Fix™ Shampoo
Ennakkotilaus

Split Fix™ Shampoo

Sulfaatiton shampoo vaurioituneille, katkeileville ja haaroittuville hiuksille.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Enriched Blonde™ Silver Shampoo HairLust - Enriched Blonde™ Silver Shampoo

Enriched Blonde™ Silver Shampoo

Hellävarainen hopeashampoo vaaleille ja harmaille hiuksille, joka kirkastaa hiusten väriä.

23.95 €

Lue lisää

Pörröiset hiukset syyllinen #4: Peset hiuksesi liian usein

Jopa parhaat shampoot, jotka on tarkoitettu niille, joilla on kuivat hiukset, voi aiheuttaa pörröiset hiukset, jos niitä käytetään liian usein. Jos peset hiuksiasi joka päivä (tai jopa pari kertaa päivässä), vie se hiuksistasi niiden luonnollisen kosteuden jättäen sinulle pörröiset ja kuivat hiukset.

Välttääksesi parhaiten pörröiset hiukset, suosittelen pesemään hiuksesi korkeintaan 3-4 kertaa viikossa. Jos sinun on välttämätöntä kastella hiuksesi pesupäivien välissä, yritä käyttää tällöin erittäin kosteuttavaa shampoota tai vain hoitoainetta.

Pörröiset hiukset syyllinen #5: Käytät liikaa suoristusrautaasi

Kuten liian kuumat suihkut, myös lämpökäsittelyt avaavat hiussuomusi. Jos lämpökäsittelet hiuksiasi usein, tai et käytä lämpösuojaa ennen muotoilua, on sinulla kaikki ainekset kasassa saadaksesi pörröiset ja kuivat hiukset.

Pörröiset hiukset syyllinen #6: Käytät puuvillaista pyyhettä

Tavalliset puuvillapyyhkeet? Ne sopivat ihanasti suihkunjälkeiseen kuivatteluun, mutta ne voivat myös aiheuttaa suuria vaurioita hiuksillesi. Puuvilla saattaa tuntua ihollasi pehmeältä, mutta hiuksillesi puuvilla on todella karkea materiaali, etenkin, jos kuivat hiukset ovat ongelmanasi. Kun hierot hiuksiasi puuvillaisella pyyhkeellä, karhentaa se hiuksia jättäen sinulle pörröiset hiukset.

HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, White HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, White
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Bamboo Hair Towel Wrap, White

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Pörröiset hiukset syyllinen #7: Harjaat hiuksiasi liikaa

Hiusten kuivaaminen puuvillaiseen pyyhkeeseen aiheuttaa pörröiset hiukset, mutta sama voi käydä, jos harjaat hiuksiasi liikaa. Hiusten harjaaminen on kuitenkin tärkeää takkujen selvittämiseksi, ja se myös levittää hiuspohjan hyviä, luonnollisia öljyjä kaikkialle hiuksiin. Mutta liika harjaaminen voi johtaa hiussuomujen ja hiusten karhentumiseen ja lopputuloksena ovat taas pörröiset hiukset ja kuivat hiukset.

Pyri harjaamaan hiuksesi kahdesti päivässä välttääksesi pörröiset hiukset ja yritä olla aina mahdollisimman hellävarainen. Koita myös välttää harjaamasta hiuksiasi, kun ne ovat märät. Hiukset ovat herkimmillään märkinä ja niiden harjaaminen tällöin voi aiheuttaa katkeilua ja vaurioita. Jos haluat kuitenkin harjata hiukset märkinä, käytä wet brush-harjaa tai kampaa, joka on kehitetty erityisesti märkien hiusten harjaamiseen.

HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple
Ennakkotilaus

Wet Hair Detangler Brush, Purple

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink
Ennakkotilaus

Wet Hair Detangler Brush, Pink

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

9 hyvää vinkkiä saada pörröiset hiukset kuriin

Pörröiset hiukset ovat täysin normaali asia, mutta tiedän, että joskus jokainen toivoo saavansa sileät, vähemmän pörröiset hiukset. Ehkä hiusten vaurioituminen on aiheuttanut sinulle kuivat hiukset, ja haluaisit niiden näyttävän ja tuntuvan terveemmiltä? Oli miten oli - pörröiset tai kuivat hiukset, nämä vinkit ovat tie sileämpiin ja pehmeämpiin hiuksiin.

1. Aloita pörröisille hiuksille sopivalla leikkauksella

Aloita pörröisten hiusten leikkauksella

Tärkeintä on ensin hankkiutua eroon kaksihaaraisista, sillä haarat hiuksissa voivat kiivetä ylöspäin aiheuttaen vielä enemmän vahinkoa ja pörröä. Hiusten hyvinvoinnin kannalta säännölliset latvojen siistimiset on yksi tärkeimmistä vinkeistä niille, joilla on kuivat hiukset.

Vinkki: Jos asut kosteassa ilmastossa, suosittelen leikkaamaan hiuksesi tasapitkiksi ilman kerrostamista. Tämä painaa hiuksia alaspäin, suoristaa ja helpottaa kontrolloimaan niitä varsinkin silloin, jos pörröiset hiukset ovat sinulle ominainen vaiva.

2. Käytä shampoota, joka sopii pörröisille hiuksille

Käytä Shampoota pörröisille hiuksille

Kuten mainitsin aikaisemmin, varmista, ettet käy liian kuumissa suihkuissa. Sen lisäksi tarkista, että käytät shampoota joka sisältää kosteuttavaa glyseriiniä - se auttaa, jos omaa kuivat hiukset. Esimerkiksi Hairlust Growth & Repair Shampoo sisältää glyseriiniä ja sopii loistavasti kuiville hiuksille.

HairLust - Split Fix™ Shampoo HairLust - Split Fix™ Shampoo
Ennakkotilaus

Split Fix™ Shampoo

Sulfaatiton shampoo vaurioituneille, katkeileville ja haaroittuville hiuksille.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Split Fix™ Conditioner HairLust - Split Fix™ Conditioner
Ennakkotilaus

Split Fix™ Conditioner

Korjaava hoitoaine vaurioituneille, hauraille ja katkeileville hiuksille.

23.95 €

Lue lisää

3. Hoitoaine on paras ystäväsi

Hoitoaine pörröisille hiuksille

En voi painottaa tätä tarpeeksi: käytä AINA hoitoainetta shampoon jälkeen. Kuten mainitsin yllä, jopa parhaat shampoot jättävät hiuksesi jokseenkin kuiviksi. Hoitoaineet on suunniteltu tukemaan shampoon käyttöä, palauttaen hiusten kosteuden, jota ne ovat menettäneet pestessä. Tämä ei ainoastaan auta hiuksiasi pysymään terveempinä, vaan se myös helpottaa pörröisten ja kuivien hiusten hoidossa.

Mikä tahansa hoitoaine on parempi ratkaisu, kuin sen kokonaan pois jättäminen. Jos sinulla kuitenkin on kuivat ja pörröiset hiukset, tarvitset mielellään hoitoaineen, joka kosteuttamisen lisäksi vahvistaa hiuksia.Tähän tarkoitukseen suosittelen Hairlust Growth & Repair Conditioner - hoitoainetta, johon on lisätty Gluadin® Kera-P LM:ää. Se on aktiivinen, kasviperäinen proteiini, joka uudelleenrakentaa hiussuortuvia jättäen hiukset vahvemmiksi.

4. Käytä hiusnaamiota, jolla saat pörröiset hiukset kuriin

Käytä pörröisille hiuksille sopivaa naamiota

Tavallisen hiustenpesurutiinisi lisäksi suosittelen käyttämään hiusnaamioita, jotka on erityisesti suunniteltu niille, joilla on kuivat hiukset. Käytä esim. Split Fix™ Hair Maskia kerran viikossa pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Anna tuotteen imeytyä hiuksiisi 5-10 minuuttia ennen huuhtelua. Kosteuttava hiusnaamio sisältää erittäin ravitsevia ainesosia, kuten aloe veraa, açaita ja kauraa, jotka hemmottelevat kosteudella ja ravinteilla, kun on pörröiset ja kuivat hiukset.

HairLust - Split Fix™ Hair Mask HairLust - Split Fix™ Hair Mask

Split Fix™ Hair Mask

Korjaava hiusnaamio vaurioituneille ja hauraille hiuksille, joka ehkäisee kaksihaaraisia.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Protein Repair™ Hair Mask HairLust - Protein Repair™ Hair Mask

Protein Repair™ Hair Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää

5. Kuivaa hiuksesi oikein

Kuivaa hiukset oikein

Kerroinkin jo, että hiusten kuivaaminen puuvillapyyhkeellä saa hiukset pörrööntymään niiden kuivuessa. Ratkaisu? Bamboo Hair Turban Towel-pyyhe, joka on valmistettu bambusta. Bambukuidut ovat paljon pehmeämpiä kuin puuvilla, ja niiden imukyky on paljon tehokkaampi, joten hiuksesi kuivuvat nopeammin ja vähemmän pörröisinä. Bambu on myös puuvillaa ympäristöystävällisempi materiaali.

HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, Blue HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, Blue
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Bamboo Hair Towel Wrap, Blue

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

6. Päivitä myös vuodevaatteet pehmoiseen bambuun

Vaihda bambuisiin vuodevaatteisiin

Kuten puuvillaiset pyyhkeet voivat aiheuttaa kuivat hiukset, niin tekevät myös puuvillaiset tyynyliinat. Jos heräät usein niin, että sinulla on sotkuiset ja pörröiset hiukset (aka bed head), tiedät varmasti mitä tarkoitan.

Onneksi vastaus tähän kuivat hiukset ongelmaan on hyvin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain vaihtaa tavallinen tyynyliinasi Silky Bamboo Pillowcase - tyynyliinaan. Tämä on helppo tapa saada pörröiset hiukset kuriin. Lisäksi bambu on hyväksi myös kasvojesi iholle, sillä se ei ole yhtä karkeaa kuin puuvilla. Pidemmän päälle ihosikin siis nauttii tyynyliinan vaihdosta!

HairLust - Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White HairLust - Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Silky Bamboo Pillowcase, Cameo Pink HairLust - Silky Bamboo Pillowcase, Cameo Pink
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Silky Bamboo Pillowcase, Cameo Pink

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

Lue lisää

7. Suojaa hiukset jätettävällä hoitoaineella

Käytä jätettävää hoitoainetta

Olenkin jo kertonut sinulle, että hiusten lämpökäsittely voi aiheuttaa pörröiset ja kuivat hiukset. Älä huoli, en ehdota, ettet enää voisi koskaan käyttää suoristusrautaasi, mutta vinkkaan vain, että pieni tauko lämpökäsittelystä tekee hyvää.

Kun lämpökäsittelet hiuksesi, huolehdi siitä, että laitat ensin hiuksiin jätettävän hoitoaineen tai hiusöljyn, joka sisältää lämpösuojan sekä kosteuttaa - ja auttaa siten hallitsemaan pörröisyyttä. Itse käytän esimerkiksi Split Fix™ Hair Oil - hiusöljyä. Se on täynnä ravitsevia öljyjä, jotka luovat suojan muotoiluraudan ja hiusten väliin. Laita muutama tippa öljyä pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua suojataksesi hiuksesi kuumuudelta, jotta vältät pörröiset ja kuivat hiukset.

Kiharille hiuksille jätettävän hoitoaineen lisäksi kiharavoide tai muu kiharien hiusten muotoilutuote voi tehdä suuren eron hiusten pörröisyydelle. Lisäksi kiharavoide sisältää hoitavia ainesosia sekä korostaa hiusten luonnollista rakennetta.

HairLust - Split Fix™ Hair Oil HairLust - Split Fix™ Hair Oil
Ennakkotilaus

Split Fix™ Hair Oil

Monikäyttöinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät.

19.95 €

Lue lisää
HairLust - Curl Crush™ Defining Cream HairLust - Curl Crush™ Defining Cream

Curl Crush™ Defining Cream

Kiharavoide, joka hoitaa ja korostaa kiharoita sekä ehkäisee pörröisyyttä.

19.95 €

Lue lisää

8. Anna tuotteiden vaikuttaa yön yli

Anna vaikuttaa yön yli

Jos sinulla on todella pörröiset ja kuivat hiukset, ja tuntuu, että tarvitset edellisiäkin vinkkejä tujumpia ratkaisuja, on ennen hiusten pesua käytettävä Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm-voide täydellinen sinulle. Tällä kosteuttavalla voiteella on ainutlaatuinen öljyinen koostumus, joka suorastaan sulaa ja imeytyy suoraan hiuksiin, jos pörröiset hiukset tai kuivat hiukset vaivaavat. Sen luonnolliset, kosteuttavat ainesosat kuten ekologinen sheavoi, oliiviöljy, jojobaöljy ja auringonkukansiemenöljy ravitsevat ja syväkosteuttavat hiuksia jättäen hiukset vahvemmiksi, pehmeämmiksi ja sileämmiksi.

Jos omaat erittäin kuivat hiukset, suosittelen levittämään Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm- voidetta kuiviin hiuksiin ennen nukkumaanmenoa, ja nukkumaan Bamboo Towel Pillowcase - tyynyliinan kanssa. Heräät aamulla hyvään hiuspäivään, kun hiuksesi ovat kiiltävät, kosteutetut ja sileät.

HairLust - Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm HairLust - Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

Voidemainen tehokosteuttava hiusnaamio valmistettu 100% luonnollisista ainesosista.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Towel Pillowcase HairLust - Bamboo Towel Pillowcase
Säästä jopa 10%
Ennakkotilaus

Bamboo Towel Pillowcase

Pyyhetyynyliina bambusekoitetta, joka kuivaa hiukset hellävaraisesti nukkuessa.

26.95 €

Lue lisää

9. Käytä kuivien hiusten hoitoöljyjä

Käytä öljyä hiuksille

Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin todella panostaa kampaukseen ja huomata, että pörröiset hiukset ovat palanneet loppupäivästä. Tiedän tunteen, ja siksi suosittelen Split Fix™ Hair Oil - hiusöljyä. Tämä silottava öljy on täynnä luonnollisia ainesosia, kuten kookosöljyä, arganöljyä, aprikoosinkiviöljyä sekä auringonkukansiemenöljyä, jotka auttavat taistelemaan pörröisyyttä vastaan. Näiden öljyjen on myös todistettu tieteellisesti torjuvan noin 20% UV-säteistä.

Käytä tippa tai kaksi jo muotoiltuihin hiuksiin. Levitä öljy ensin käsiin ja sitten hiuksiin, keskittyen alueisiin, joissa koet että sinulla on useimmin pörröiset ja kuivat hiukset. Aloita ensin pienellä määrällä öljyä ja lisää sitä tarpeen mukaan. Viimeiseksi harjaa hiuksesi, jotta öljy levittäytyy tasaisesti.

Vaikka sinulla olisikin sileät hiukset, voit silti käyttää tätä öljyä, sillä se on hyvin kevyt ja sopii kaikille hiustyypeille. Se ei myöskään jätä hiuksia raskaiksi ja rasvaisen näköisiksi.

Mitkä ovat parhaat tuotteet kun on pörröiset hiukset?

Muistatkohan kaiken mainitsemani? Tiivistääkseni, tässä ovat mielestäni parhaat tuotteet pörröisten ja kuivien hiusten hoitoon:

Split Fix™ Duo

Pese hiuksesi enintään 3-4 kertaa viikossa Split Fix™ Shampoolla, joka sisältää glyseriiniä ja muita kosteuttavia ainesosia, mikä sopii erityisen hyvin kuiville hiuksille. Viimeistele hiusten pesu Split Fix™ Conditioner-hoitoaineella, joka kosteuttaa ja hoitaa hiuksiasi tehokkaasti. Pesukertojen välissä voit huuhdella hiuksesi pelkästään vedellä ja lisätä Split Fix™ Conditioner - hoitoainetta.

Split Fix™ Hair Mask

Levitä kerran viikossa puhtaisiin ja kosteisiin hiuksiin Split Fix™ Hair Mask - hiusnaamiota. Anna tuotteen vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Lisää jälkeenpäin vielä Split Fix™ Conditioner - hoitoainetta, ja huuhtele huolellisesti vielä kerran ennen hiusten muotoilua.

Split Fix™ Oil

Lisää tätä silottavaa ja hoitavaa öljyä pyyhekuiviin hiuksiin ennen lämpökäsittelyä tai, kun annat hiusten ilmakuivua välttääksesi pörröiset hiukset. Jos haluat välttää kuivat hiukset muotoilun jälkeen, hiero pieni määrä öljyä käsissäsi lämpimäksi, ja käy pörröiset hiukset sillä läpi.

Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

Jos sinulla on erittäin kuivat hiukset, ja tarvitset lisätehoa kuivien hiusten hoitoon, levitä tätä voidetta hiuksiisi ennen nukkumaanmenoa. Pese hiukset aamulla Split Fix™ Shampoolla ja Conditioner - hoitoaineella.

Nyt tiedät kuinka saada pörröiset ja kuivat hiukset kuriin parhailla mahdollisilla kuivien hiusten hoitovinkeillä sekä -tuotteilla. Näytä hiuksillesi kuka määrää!

Onko Hairlust auttanut sinua kuivien hiusten kanssa? Näytä tuloksesi! Lataa ennen ja jälkeen kuvat Instagramiisi ja merkitse julkaisuun @hairlust.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • aurinkosuoja hiuksille

  Aurinkosuoja hiuksille: Miksi kannattaa käyttää UV-suojaa hiuksille?

 • Katkeilevat hiukset

  Miten saada kuivat ja katkeilevat hiukset kuntoon? 12 parasta vinkkiä

 • Sähköiset hiukset? 9 keinoa saada sähköisyys pois hiuksista

  Sähköiset hiukset? 9 keinoa saada sähköisyys pois hiuksista

 • silikoniton shampoo ja hoitoaine

  Silikoniton shampoo & hoitoaine - miksi valita shampoo ilman silikonia?

 • Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

  Kutiseva ja kuiva päänahka? Löydä paras shampoo kuivalle päänahalle

Katso kaikki artikkelit