Hvordan får man tykkere hår? 10 nemme tips til sundt og fyldigt hårKatso kaikki artikkelit

Miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset? 10 luonnollista keinoa

Paksut ja tuuheat hiukset: riippuuko hiusten paksuus ainoastaan geeneistä vai onko olemassa keinoja, miten saada tuuheammat hiukset luonnollisesti? Tässä artikkelissa kerron parhaat neuvoni oikeanlaisesta muotoilusta ja hiustuotteista elämäntapamuutoksiin, joiden avulla voit kasvattaa hiukset paksummiksi.

Mietitkö miten saada paksummat hiukset? Vaikka ei olekaan keinoa suurentaa hiussuortuviesi luonnollista halkaisijaa, on olemassa monia menetelmiä, joiden avulla voit edistää hiusten kasvua vahvempina ja torjua niiden katkeilua ja vaurioita. Jatka siis lukemista, jos haluat tietää miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset!

Sisältö

Miten paksut hiukset määritellään?

Ennen kuin voit oppia miten kasvattaa hiukset paksummiksi, puhutaan siitä miten paksut hiukset määritellään. Paksut ja tuuheat hiukset tarkoittavat sitä, kuinka tiheästi hiukset kasvavat eikä sitä, kuinka iso halkaisija kullakin yksittäisellä hiussuortuvalla on. Suuren halkaisijan omaavia hiuksia kutsutaan karkeiksi (englanniksi coarse), vaikka ne voivatkin olla sileät, kun taas pienen halkaisijan omaavia hiuksia kutsutaan hennoiksi. Eli on siis mahdollista, että sinulla on hennot, mutta paksut ja tuuheat hiukset, tai karkeat, mutta ohuet hiukset.

Joidenkin ei tarvitse huolehtia siitä, miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset geeniensä ansiosta. Myös yleinen terveys vaikuttaa paljon siihen kuinka pitkät ja tuuheat hiukset ovat. Jos kärsit esimerkiksi jostain yleisestä hiustenlähdön muodosta, kuten androgeenisestä alopeciasta tai telogen effluviumista, se vaikuttaa myös paljon siihen, kuinka paksut hiukset sinulla on. Jos kärsit hiustenlähdöstä, ensimmäinen askel on jutella lääkärin kanssa saadaksesi selville sen syy. Lääkäri voi myös antaa neuvoja siihen miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset.

Lisäksi muilla tekijöillä, kuten sillä mitä syöt ja miten hoidat hiuksiasi, voi myös olla iso rooli siinä kuinka paksut hiukset sinulla on. Hyvät uutiset? Koska ruokavalio ja hiusten hoitomenetelmät voivat tehdä hiukset paksummiksi, voit auttaa hiustuppejasi kasvattamaan tuuheammat hiukset oikeanlaisten hoitomenetelmien sekä esimerkiksi Hair Formula Gummies for Women -hiusvitamiinien kaltaisten ravintolisien avulla. Nyt sinun täytyy vain tietää ne oikeat menetelmät, joiden avulla saat paksummat hiukset!

Onneksi aioin käydä ne läpi tässä artikkelissa, eli jatka lukemista jos haaveissasi on paksut hiukset!

Miten saada tuuheammat hiukset: 7 vinkkiä

Oletko valmis oppimaan miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset? Ensimmäiseksi aioin käydä läpi muotoiluun ja hiusten yleiseen käsittelyyn liittyviä asioita. Nämä vinkit saavat hiukset näyttämään tuuheammilta välittömästi sekä auttavat ylläpitämään hiusten hyvinvointia, jotta saat oikeasti tuuheammat hiukset tulevaisuudessa.

1. Miten saada paksummat hiukset: pese sopivin väliajoin

Don’t Over Wash

Jos haluat saada tuuheammat hiukset, pidä tämä vinkki mielessä. Hiusten peseminen sopivin väliajoin on tärkeää, jos haaveissasi on paksummat hiukset. Hiusten liiallinen peseminen kuivattaa hiussuortuvat ja hiuspohjan, joka tekee hiuksista hauraat ja alttiit katkeilulle. Hiusten peseminen liian harvoin voi puolestaan tukkeuttaa hiustupet hiuspohjaan kertyvän talin, kuolleiden ihosolujen sekä tuotejäämien vuoksi. Siitä johtuen hiustupet eivät kykene pitämään yllä tervettä hiusten kasvua.

Saadaksesi paksut ja tuuheat hiukset, pese ja hoida hiuksesi 2-3 kertaa viikossa erityisesti hiusten kasvua tukevalla shampoolla ja hoitoaineella kuten Grow Perfect™ Duolla. Jos hiuksesi ovat luonnostaan hennot, mutta et koe hiustenlähtöä, kannattaa sen sijaan valita tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, kuten Volume Wizard™ Duo.

2. Miten saada paksummat hiukset: pesuveden lämpötila

Water Temperature

Tässä toinen vinkki: hiusten peseminen kuumalla vedellä voi tehdä niistä kuivat, hauraat ja alttiit vaurioille. Jos haluat kasvattaa tuuheat hiukset, pese ne haalealla vedellä säilyttääksesi hiusten luonnollisen kosteuden.

3. Miten saada paksummat hiukset: luovu kuumista muotoiluvälineistä

Ditch Heat

Lämmön avulla toimivat muotoiluvälineet ovat erinomaisia työkaluja tyylikkäiden kampausten tekoon, mutta ne voivat myös vahingoittaa hiuksia pahasti. Kuumat muotoiluvälineet vaurioittavat hiuksen ulointa suojakerrosta, jolloin hiusten kosteus pääse karkaamaan. Kosteuden haihtuminen puolestaan johtaa katkeileviin ja kaksihaaraisiin hiuksiin. Jos haluat tuuheammat ja paksummat hiukset, kannattaa välttää kuumien rautojen ja föönin käyttöä niin paljon kuin mahdollista.

Kokeile sen sijaan sellaisia menetelmiä, joiden avulla voit kihartaa hiuksia ilman lämpöä, kuten lettejä. Varmista, että käytät Hair Rings -hiuslenkkejä enemmin kuin perinteisiä ponnareita, koska normaalit metallikiinnikeiset hiuslenkit voivat helposti aiheuttaa hiusten katkeilua. Ja siitähän ei ole apua, jos haluat paksummat hiukset!

Jos kuitenkin aiot muotoilla hiukset kuumilla muotoilulaitteilla, valmista hiuksesi siihen lämpösuojalla kuten Thermal Shield™ Heat Protectant -suihkeella, joka sisältää runsaasti antioksidantteja ja hiuksia luonnollisesti kosteuttavia ainesosia, jotka voivat auttaa minimoimaan kuumien laitteiden haittavaikutuksia. Muotoilun jälkeen, viimeistele kampauksesi Final Touch Hair Spray -suihkeella, joka antaa pitoa kampauksellesi ilman hilseileviä jäämiä.

4. Miten saada paksummat hiukset: harjaa varovasti

Comb Carefully

Jos haluat tuuheammat hiukset, hiusten hellävarainen harjaus on tärkeää. Hiukset ovat hauraimmillaan ollessaan märät ja ne tulee harjata erityisen varovasti, jotta ne eivät katkeilisi. Aloita hiusten harjaus aina latvoista, ja siirry varovasti kohti juuria.

Harvapiikkisen kamman tai Wet Hair Detangler Brush-hiusharjan käyttö voi auttaa sinua saamaan tuuheammat ja paksummat hiukset. Miksi? Koska ne on suunniteltu erityisesti märkien hiusten harjaukseen ilman vaurioita. Lisäksi ergonominen muotoilu varmistaa, että niitä on helppo ja miellyttävä käyttää.

5. Miten saada paksummat hiukset: säännöllinen harjaus

Brush, Brush, Brush

Hiusten säännöllinen harjaus on myös tärkeää, jos haluat saada paksut ja tuuheat hiukset. Hiusten harjaus levittää hiuspohjan luonnolliset öljyt hiusten pituuksiin ja latvoihin pitäen hiukset kosteutettuina ja terveinä.

Mielestäni bambuiset hiusharjat ovat paras vaihtoehto, jos haluat tuuheammat hiukset, sillä harjan pehmustetut piikit auttavat tehostamaan hiuspohjan verenkiertoa, joka puolestaan tehostaa hiusten kasvua. Lisäksi bambu on materiaalina ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin perinteiset harjamateriaalit, kuten muovi.

6. Miten saada paksummat hiukset: muotoile oikein

Pump Up the Volume

Tämä ei ole vinkki, jonka avulla voit kasvattaa paksummat hiukset pysyvästi, mutta oikeanlainen muotoilu on hyvä keino saada hiukset näyttämään paksummilta heti. Hiusten ollessa kosteat, suihkuta hiusjuuriin Grow Perfect™ Thickening Spray -hoitosuihketta. Tämä suihke antaa tuuheutta hiusjuuriin välittömästi, sekä hoitaa hiuspohjaa ekologisen minttuöljyn avulla. Säännöllisesti käytettynä, minttuöljy voi edistää hiusten luonnollista kasvua ja tehdä hiukset paksummiksi.

Tai nosta hiustesi volyymi seuraavalle tasolle Volume Wizard™ -hiuspuuterilla. Tämä hiuspuuteri on salaisuuteni upean tuuheiden kampausten luomiseen. Lisäksi se sisältää rauhoittavaa kaurauutetta, aloe veraa ja E-vitamiinia, jotka samanaikaisesti ravitsevat hiuksia ja päänahkaa.

7. Miten saada paksummat hiukset: tasoita latvat

Get Regular Trims

Tämä saattaa kuulostaa epäloogiselta, mutta hiusten säännöllisen leikkauksen avulla voit saada pidemmät ja paksummat hiukset. Hiukset, joita ei tasoiteta säännöllisesti haaroittuvat latvoista. Jos kaksihaaraisia ei leikata pois, halkeama saattaa jatkaa matkaansa hiusta pitkin ja johtaa ohuempiin ja katkeileviin hiuksiin. Eli jos haluat saada paksut ja tuuheat hiukset, tasoita latvat kampaajalla n. 2-3 kuukauden välein estääksesi katkeilun ja pitääksesi hiukset hyvässä kunnossa.

Hairlust ennen ja jälkeen

Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos

*Tulokset ovat yksilöllisiä.

Katso kaikki arvostelut

Paksummat hiukset: 3 elämäntapamuutosta

Haluatko lisää vinkkejä miten saada tuuheammat ja paksummat hiukset? Oikeanlaisen muotoilun lisäksi on myös olemassa elämäntapamuutoksia, joiden avulla voit tehostaa hiusten kasvua ja tehdä hiukset paksummiksi. Kokeile yhtä tai useampaa näistä neuvoista, jos haaveissasi on paksut ja tuuheat hiukset.

1. Oikeanlainen ruokavalio

Eat Smarter

Kuten jo aiemmin mainitsin, oikeanlainen ravinto vaikuttaa paljon siihen kuinka paksut hiukset ovat. Miten sitten saat paksummat ja tuuheammat hiukset ruokavalion avulla? Varmistaaksesi, että saat kaikkia niitä vitamiineja ja mineraaleja, joita tarvitset tehokkaaseen hiusten kasvuun, kokeile hiusvitamiineja, kuten Hair Formula Gummies for Women -viinikumeja. Nämä herkulliset hiusvitamiinit auttavat sinua saamaan tuuheat ja paksut hiukset niiden sisältämän 5000 mikrogramman biotiiniannoksen sekä muiden hiuksia hellivien ravintoaineiden avulla. Nämä vegaaniset ja gluteenittomat hiusvitamiinit eivät sisällä keinotekoisia maku-tai väriaineita, joten ne ovat sinulle ainoastaan hyväksi!

Vinkki: Hairlustin naisille suunnatut lisäravinteet ovat saatavana myös nieltävinä tabletteina, ja valikoimasta löytyy myös hiusvitamiinit miehille!

2. Hiuspohjan hieronta

Scalp Massage

Säännöllinen päänahan hieronta on toinen tapa miten kasvattaa hiukset paksummiksi. Miksi? Koska päähieronta tehostaa hiuspohjan verenkiertoa. Verenkierto kuljettaa syömäsi ravintoaineet soluihin, joten hiustuppien verenkierron kiihdyttäminen hieronnan avulla auttaa varmistamaan, että ne saavat kaikki terveeseen hiusten kasvuun tarvitsemansa vitamiinit ja mineraalit.

Helpoin tapa antaa itsellesi päänahan hieronta kotona on tehdä se Scalp Delight™ Scalp Massage Brush -hierontaharjan avulla. Voit käyttää sitä hiuspohjan hierontaan samalla kun peset hiuksesi, tai vaikka silloin kun katsot telkkaria! Tärkeintä on se, että hiuspohjan hieronnasta tulee lähes päivittäinen osa hiustenhoitorutiiniasi. Hiustuppesi tulevat kiittämään sinua tästä muutoksesta, ja säännöllisen hieronnan avulla saat tuuheammat hiukset!

Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä hierontaharjaa yhdessä Scalp Delight™ Detox Scrub -kuorinnan kanssa. Scalp Delight™ Detox Scrub kuorii hiuspohjaa hellävaraisesti ja poistaa tuotejäämät, ylimääräisen talin sekä kuolleet ihosolut, jotka voivat tukkia hiustupit ja hidastaa hiusten kasvua.

3. Tyynyliina vaihtoon

Change Your Pillowcase

Tiesitkö, että tyynyliinasi saattaa ohentaa hiuksiasi? Näin on! Suurin osa tyynyliinoista on valmistettu puuvillasta, jonka karkeat kuidut hankaavat hiuksia koko yön. Tämä voi tehdä hiuksista hauraat ja vaurioituneet. Puhumattakaan joka suuntaan sojottavista suortuvista herätessäsi!

Jos haluat paksummat hiukset, vaihda puuvillatyynyliina bambusta valmistettuun tyynyliinaan, kuten Silky Bamboo Pillowcase - tyynyliinaan. Bambun kuidut ovat paljon pehmeämmät kuin puuvillan, ja lisäksi se on paljon ympäristöystävällisempi materiaali! Jos tykkäät nukkua märillä hiuksilla tai käyttää yön yli jätettävää hiusnaamiota, Hairlustin valikoimasta löytyy myös Bamboo Towel Pillowcase -pyyhetyynyliina.

Tuotteet, joiden avulla voit saada hiukset paksummiksi

Usko tai älä, mutta myös hiustenhoitotuotteilla on iso vaikutus hiusten terveyteen ja siihen miten paksut hiukset ovat. Jos haluat tuuheammat hiukset, varmista että kylppäristä löytyy nämä tärkeät hiusten kasvua ja terveyttä edistävät tuotteet!

Grow Perfect™ Duo

Grow Perfect™ Duo

Hiuksia tuuheuttava shampoo saa aikaan illuusion, että sinulla on paksummat hiukset. Kuivat, vaurioituneet ja/tai ohuet hiukset vaativat hellävaraisia ja kevyesti kosteuttavia tuotteita pysyäkseen hyvinvoivina ja näyttääkseen tuuheammilta.

Grow Perfect™ shampoo ja hoitoaine ovat juuri tällaisia tuotteita! Ne sisältävät luonnollisesti kosteuttavia ainesosia, kuten ekologista aloe veraa sekä kliinisesti todistettuja hiusten kasvun edistäjiä: rosmariiniöljyä ja Anagain™:ia. Täydellinen shampoo ja hoitoaine setti teille, jotka mietitte miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset.

Split Fix™ Hair Mask -hiusnaamio

Split Fix™ Hair Mask

Jos hiuksesi ovat erityisen kuivat tai vaurioituneet, ne tarvitsevat erityistä huolenpitoa pysyäkseen kosteutettuina.

Split Fix™ Hair Mask -hiusnaamio on erinomainen tuote tähän tarkoitukseen. Sen sisältämien luonnollisten ainesosien ansiosta tämä ravitseva naamio vahvistaa hiuksia, jotta ne kasvavat katkeilematta.

Protein Repair™ Hair Mask -hiusnaamio

Protein Repair™ Hair Mask

Vaurioituneet hiukset, etenkin jos vauriot johtuvat kemiallisista käsittelyistä, kuten vaalennuksista, tarvitsevat kosteuttavien hoitojen lisäksi proteiinia sisältäviä hoitotuotteita. Hairlust kehitti Protein Repair™ Hair Mask -hiusnaamion juuri tähän tarkoitukseen. Tämä hiusnaamio auttaa korjaamaan vaurioituneiden hiusten rakenteita runsaasti proteiinia sisältävän koostumuksensa avulla. Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä hiusnaamiota 1-3 kertaa kuukaudessa, sekä Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm -tehohoitoa proteiinihoitojen välillä antaaksesi hiuksille kosteutta.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Toivottavasti tämä artikkeli on opettanut sinulle miten saat paksummat ja tuuheammat hiukset luonnollisesti! Oikeanlaisten hiustenhoitomenetelmien, tuotteiden ja elämäntapamuutosten avulla voit saada haaveidesi pitkät ja paksut hiukset.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • tørt hår og tørre spidser

  Opas: Paras kosteuttava shampoo & 8 tapaa hiusten kosteutukseen

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Hiusten oheneminen naisilla? Kaikki todella ohuiden hiusten hoidosta

 • Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

  Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

 • Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

  Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

 • Paras kuivashampoo? Miksi valita luonnollinen hajusteeton kuivashampoo

  Paras kuivashampoo? Miksi valita hajusteeton kuivashampoopuuteri

Katso kaikki artikkelit