Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksilleKatso kaikki artikkelit

Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine: Löydä parhaat tuotteet hennoille hiuksille

Hentojen hiusten tuuheuttaminen voi olla hankalaa, mutta oikeilla tuotteilla onnistut saamaan upeaa volyymia myös kaikista ohuimpiin hiuksiin. Opi miten valitset parhaan tuuheuttavan shampoon hennoille hiuksille, ja saat ihanan tuuheat hiukset.

Hiukseni näyttävät usein…kuinka sanoisin sen? Lattealta sotkulta.

Tiedän hyvin kuinka vaikeaa pohjoismaisiin hiuksiin on saada pysyvää tuuheutta. Monet tuotteet lupaavat mahtavaa volyymia, mutta lopputulos on usein aivan muuta. Usein tuuheuttavat tuotteet tekevät hiuksista myös kuivat ja takkuiset. Ja se ei ole ainakaan minun tavoitteeni! Nyt olen viimein löytänyt hyvän tuuheuttavan shampoon ja hoitoaineen, jotka toimivat oikeasti hiuksilleni tehden niistä ilmavan tuuheat ja vahvat mutta samalla pehmeät.

Lue lisää siitä millaisia ainesosia toimivan tuuheuttavan shampoon tulisi sisältää. Aioin myös kertoa, mitkä ovat minun suosikkituotteeni ja parhaan tavan käyttää niitä, sekä muita vinkkejä tuuheuden lisäämiseksi.

Sisältö

Mikä on tuuheuttava shampoo?

Tuuheuttava shampoo eli volyymishampoo saa hiukset näyttämään ja tuntumaan väliaikaisesti tuuheammilta.

Tiedän, että hennot hiukset voivat olla välillä turhauttavat. Valitettavasti yksittäisen hiuksen paksuus on asia, jota et voi muuttaa. Geenit määrittävät hiustesi paksuuden, tarkalleen ottaen hiustuppien koon. Mitä leveämpi hiustuppi, sitä paksummat hiukset.

Tuuheuttava shampoo on kuitenkin erinomainen tapa luoda illuusio tuuheista ja runsaista hiuksista. Volyymishampoo ei kuitenkaan ole ainoastaan hentohiuksisille. Tuuheuttava shampoo on erinomainen vaihtoehto kaikille, jotka haluavat viedä hiustensa volyymin uudelle tasolle!

Sopiiko tuuheuttava shampoo hiustenlähtöön?

Tuuheuttava shampoo on sopiva tuote myös oheneville hiuksille, mutta jos tavoitteesi on saada hiukset kasvamaan takaisin paksumpina, se ei ole paras ratkaisu. Pidä mielessä, että hennot hiukset ovat eri asia kuin ohenevat hiukset. Jos sinulla on ohenevat hiukset, on parempi valita erityinen shampoo hiustenlähtöön.

Jos etsit oheneville hiuksille sopivia tuotteita, suosittelen Grow Perfect™ Duo -tuotepakettia​​, johon kuuluu shampoo ja hoitoaine. Nämä tuotteet sisältävät hiusten kasvua edistävää herneenversouutetta nimeltä Anagain™, rosmariiniöljyä sekä kofeiinia. Lisäksi aloe veran ja acaiuutteen kaltaiset ainesosat suojaavat ja kosteuttavat suortuvia.

Miten tuuheuttava hoitoaine eroaa muista?

Hyvälaatuinen tuuheuttava hoitoaine ravitsee, kosteuttaa ja pehmentää hiuksia - ilman että se latistaa hiukset. Joskus hentohiuksiset eivät käytä hoitoainetta ollenkaan, jotta hiukset eivät latistuisi. Älä tee tätä virhettä! Hoitoaineen skippaaminen kuivattaa latvat ja aiheuttaa hiusten katkeilua.

Hoitoaine hennoille hiuksille sisältää usein kevyempiä ainesosia kuin syväkosteuttavat hoitoaineet, jotka on suunnattu kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Paras hoitoaine hennoille hiuksille on sellainen, joka tekee hiuksista ilmavat ja runsaat, mutta antaa samalla hiuksille kosteutta ja tekee niistä vahvan ja pehmeän tuntuiset.

Näin tunnistat hyvän volyymishampoon

Tässä tärkeitä vinkkejä valitessasi, mikä on paras tuuheuttava shampoo ja hoitoaine hennoille hiuksille.

Valitse tuote, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti

Ihosolut, rasva ja muotoilutuotteet voivat ajan mittaan kertyä päänahkaan ja tarttua hiuksiin, joka voi painaa hiukset alas ja tukkia hiustupet. Kertymät voivat saada hennot hiukset näyttämään latteilta ja elottomilta. Pitkän ajan kuluessa kertymät voivat jopa johtaa hiustenlähtöön.

Erinomainen uutinen on se, että hyvä tuuheuttava shampoo puhdistaa hiuksista ylimääräisen lian ja talin, sekä antaa hiuksille lisävolyymia ja ilmavuutta.

Vältä runsasta määrää raskaita öljyä ja rasvoja

Raskaat öljyt ja rasvat voivat olla hentohiuksisen pahin vihollinen. Miksi? Tällaiset aineosat voivat tehdä hiuksista raskaat, koska niiden molekyylitiheys on korkeampi. Jos haluat hiuksiin runsautta, valitse sellainen shampoo hennoille hiuksille, joka sisältää vain vähän sheavoin ja arganöljyn kaltaisia raskaita ainesosia.

Vältä erittäin kosteuttavia ja silottavia tuotteita

Todella kosteuttavat shampoot sisältävät usein aiemmin mainitsemiani raskaita öljyjä ja rasvoja. Nämä ainesosat jäävät hiusten juuriin ja pituuksiin myös huuhtelun jälkeen, joka vaikeuttaa hentojen hiusten tuuheuttamista. Nämä tuotteet ovat erinomaisia pörröisille, kuiville ja kiharoille hiuksille, jotka vaativat usein enemmän kosteutta pysyäkseen hyvinvoivan näköisinä. Ne eivät kuitenkaan ole parhaita aineosia hennoille hiuksille! Valitse superkosteuttavien vaihtoehtojen sijaan tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, jotka sisältävät kevyempiä kosteuttavia ainesosia.

Vältä sulfaatteja ja silikoneja

Sulfaatit voivat puhdistaa hiuksista kaikki hyvätkin luonnolliset öljyt kuivattaen hiuksia ja päänahkaa. Silikonit puolestaan luovat hiusten pinnalle kerroksen, joka estää ravitsevia ainesosia tekemästä tehtävänsä. Tämä voi pitkässä juoksussa kuivattaa ja vahingoittaa hentoja hiuksia, jotka ovat alttiit katkeilemaan ja haaroittumaan. Valitse sulfaatteja ja silikoneja sisältävien tuotteiden sijaan hellävarainen shampoo hennoille hiuksille, joka suojaa ja tuuheuttaa hentoja suortuvia.

Suosi vahvistavia ainesosia

Hennot hiukset katkeilevat helposti, joten paras shampoo hennoille hiuksille on sellainen, joka sisältää vahvistavia ainesosia. Käyn seuraavaksi läpi, mitä ainesosia kannattaa pitää silmällä.

Paras tuuheuttava shampoo: ainesosat

Paras volyymishampoo ja hoitoaine hennoille hiuksille sisältävät korkealaatuisia ainesosia. Jos etsit tuuheuttavaa tuotetta, pidä näitä ainesosia silmällä:

Hiuksia vahvistavat mikroproteiinit

Hiuksia vahvistavat mikroproteiinit

Hiukset koostuvat pääasiassa proteiinista, tarkemmin sanottuna keratiinista, joka muodostaa hiusten rakenteen. Jos hiuksissa on proteiinivaje, ne menettävät elastisuutensa ja niistä tulee elottomat ja helposti katkeilevat.

Esim. hydrolysoitu vehnäproteiini on tähän erinomainen apu. Se on mikroproteiini, jonka molekyylit ovat tarpeeksi pieniä tunkeutuakseen hiusten sisälle. Se korjaa hiuksen rakenteessa olevat aukot, joka tekee hiuksista paksumman ja täytelämmän näköiset.

Kevyet kosteuttavat ainesosat

Kevyet kosteuttavat ainesosat

Kosteuttavat ainesosat edistävät hiusten hyvinvointia ja suojaavat hiuksia. Mm. glyseriini on kosteuttava humektantti, joka vetää vesimolekyylejä puoleensa, ja antaa hiuksille pehmeyttä ja kiiltoa latistamatta hiuksia.

Suojaavat antioksidantit

Suojaavat antioksidantit

Antioksidantit suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta, jotka voivat vaurioittaa hiustuppeja ja johtaa hiustenlähtöön, hitaampaan kasvuun sekä hiusten ohenemiseen.

Paras tuuheuttava shampoo ja hoitoaine hennoille hiuksille sisältävät hiuksia suojaavia antioksidantteja, antaen hiuksille tuuheutta​​. Omena- ja karpalouutteet ovat esimerkkejä erinomaisista hiuksia suojaavista antioksidanteista. Nämä suojaavat ainesosat parantavat hyvän tuuheuttavan shampoon tehokkuutta.

Päänahan hyvinvointia edistävät ainesosat

Päänahan hyvinvointia edistävät ainesosat

Päänahan hyvinvoinnista huolehtiminen on usein se osa hiustenhoitoa, joka unohtuu. Pidä kuitenkin mielessä, että jos haluat vaikuttaa siihen, kuinka terveet ja tuuheat hiuksesi ovat, sinun tulee pitää huolta hiusten juurista.

Hiukset koostuvat keratiini nimisestä proteiinista, iho puolestaan kollageenista. Tämän vuoksi paras shampoo hennoille hiuksille sisältää ainesosia, jotka edistävät kollageenin tuotantoa, kuten ekologista greippi- ja karpalouutetta. Greipillä on myös antifungaalisia ominaisuuksia, joten se edistää päänahan hyvinvointia torjumalla sieniä ja bakteereja.

Toinen erinomainen ja päänahkaa ravitseva ainesosa on kaurauute. Kaura tunnetaan sen rauhoittavista ja ihoa korjaavista ominaisuuksista.

Volyymishampoon ja -hoitoaineen käyttö

Nyt kun olet lukenut näin pitkälle, voimme sanoa, että olet ekspertti siinä millainen on paras shampoo hennoille hiuksille ja mitä ainesosia hyvälaatuinen tuuheuttava hoitoaine sisältää. On kuitenkin myös tärkeää tietää, miten käyttää näitä tuotteita oikein:

1. Pese hennot hiukset kahteen kertaan

Pese hennot hiukset kahteen kertaan

Usein hiusten pesu tapahtuu laittamalla hiuksiin hieman shampoota, hieromalla hetken ja huuhtelemalla pois. Jälkeenpäin mietimme miksi päänahkaa kutittaa ja hiukset tuntuvat likaisilta.

Vinkki tähän on pestä hiukset kahdesti shampoolla. Ensimmäinen pesu poistaa enimmät ihosolut ja lian (ällöttävää, tiedän!). Toinen pesu puolestaan puhdistaa päänahan ja hiukset kauttaaltaan, jotta hiukset näyttävät tuuheammilta.

2. Levitä hoitoainetta ainoastaan korvien alapuolelle

Älä levitä hoitoainetta päänahkaan, toistan: ÄLÄ LEVITÄ hoitoainetta päänahkaan. Hoitoaineen levittäminen hiusjuuriin torjuu tuuheuttavan shampoon vaikutuksen.

Levitä tuuheuttava hoitoaine sen sijaan korvien alapuolelle, erityisesti hiusten latvoihin. Anna hoitoaineen vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele huolellisesti antaaksesi hiuksillesi ilmavuutta ja kiiltoa.

3. Käytä tuuheuttavia muotoilutuotteita

Käytä tuuheuttavia muotoilutuotteita

Jos haluat volyymia, mihin tahansa vanhaan tuotteeseen tarttuminen ei auta. Tarvitset sellaisia muotoilutuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu tuuheuttamaan hiuksia!

Yhdistä tuuheuttava shampoo ja hoitoaine hennoille hiuksille muiden hiuksia tuuheuttavien muotoilutuotteiden kanssa. Erinomainen vaihtoehto on Volume Wizard™ Hair Powder -hiuspuuteri tai or Volume Wizard™ Pre-Styling Spray. Löydät lisää tuotevinkkejä tämän artikkelin lopusta.

4. Löydä hiuksillesi sopiva pesurutiini

Hennot hiukset katkeilevat helpommin, joten vältä liiallista pesua, joka kuivattaa hiuksia. Toisaalta, jos pesuväli on liian pitkä, tali ja lika kertyvät hiuksiin ja painavat ne alas. Hankalaa, eikö?

Kokeile pestä hiukset enintään kaksi tai kolme kertaa viikossa ja käytä luonnollista kuivashampoota pesujen välissä​​. Minun suosikkini on ponnekaasuton Refresh Powder™ Dry Shampoo -kuivashampoo, joka raikastaa hiukset välittömästi. Kehotan kokeilemaan erilaisia pesuvälejä, jotta löydät mikä toimii parhaiten sinun hiuksillesi.

5. Käytä bambupyyhettä hiusten kuivaukseen

Käytä bambupyyhettä hiusten kuivaukseen

Hennot hiukset ovat…no, hennot. Joten ne voivat katkeilla helposti. Tämän vuoksi tulisi välttää karkeita froteepyyhkeitä, jotka hankaavat hiuksia ja aiheuttavat katkeilua.

Kääri hiukset sen sijaan bambupyyhkeeseen shampoopesun ja hoitoaineen jälkeen. Purista ylimääräinen kosteus hiuksista ja jätä pyyhe hiuksiin noin kymmeneksi minuutiksi (liian pitkä aika voi aiheuttaa päänahan kutiamista), jonka jälkeen levitä silikonitonta lämpösuojaa hiuksiin ennen hiusten föönausta keskilämmöllä.

Paras tuuheuttava shampoo ja hoitoaine

On aika kertoa, mikä on minun mielestäni paras volyymishampoo ja tuuheuttava hoitoaine. Jatka lukemista, jos haluat tietää miksi!

Volume Wizard™ Duo (shampoo ja hoitoaine)

Mielestäni paras tuuheuttava shampoo ja hoitoaine hennoille hiuksille on Volume Wizard™ Duo. Voit myös ostaa shampoon ja hoitoaineen erikseen, mutta ne toimivat parhaiten yhdessä käytettyinä.

Tämä tuuheuttava shampoo on silikoniton ja sulfaatiton. Se sisältää ekologista greippiuutetta, glyseriiniä sekä hydrolisoitua vehnäproteiinia, jotka pitävät hiukset täyteläisinä ja pehmeinä.

Volume Wizard™ Conditioner on paras tuuheuttava hoitoaine hennoille hiuksille, jos minulta kysytään. Se ravitsee hiuksia ekologisen inuliinin, karpalouutteen ja vehnäproteiinin kaltaisten ainesosien avulla, tehden hiuksista vahvat, pehmeät ja samalla ilmavat.

Hentojen hiusten hoitovinkit

Nyt kun tiedät, mikä on paras volyymishampoo ja tuuheuttava hoitoaine, haluan antaa lisävinkkejä, joiden avulla annat hennoille hiuksille runsautta.

Käytä tuuheuttavia muotoilutuotteita

Jos haluat vielä enemmän täyteläisyyttä, käytä volyymishampoon ja -hoitoaineen lisäksi tuuheuttavia muotoilutuotteita hennoille hiuksille. Tässä minun suosikkejani:

Volume Wizard™ Hair Powder -hiuspuuteri

Tämä innovatiivinen hiuspuuteri antaa välitöntä tuuheutta ja rakennetta, sekä keskivahvan pidon ja mattaisen viimeistelyn. Se on täydellinen kaikille, jotka haluavat rakennetta ja runsautta hiuksiin, sekä samalla saavuttaa luonnollisen lopputuloksen. Lue lisää hiuspuuterin käytöstä täältä.

Volume Wizard™ Pre-Styling Spray

Volume Wizard™ Pre-Styling Spray luo täydellisen pohjan hiustyylille kuin tyylille antaen pehmeää rakennetta ja tuuheutta, joka kestää koko päivän. Käytä sitä joko ennen hiusten kuivausta tai suihkuta kuiviin hiuksiin antamaan hiuksille lisätuuheutta.

Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Hair Thickening Spray -suihke on 3-in-1 päänahan hoitotuote, joka rauhoittaa päänahkaa, parantaa verenkiertoa tukien hiustuppien normaalia toimintaa ja antaa välitöntä volyymia hiusjuuriin. Se on erinomainen vaihtoehto antamaan luonnollista tuuheutta, jos sinulla on ärtynyt päänahka tai jos haluat edistää hiusten kasvua.

Ocean Water Sea Salt Spray

Tämä ravitseva merisuolasuihke antaa hiuksille runsaan rantalookin hiuksia kuivattamatta. Tämä suihke antaa rakennetta kaikentyyppisille hiuksille ja on täydellinen tuote luomaan huolettoman sotkuiset ja ilmavat laineet.

Mineral Clay Wax

Tämä luonnollinen hiusvaha antaa hiuksille vahvan pidon, rakennetta ja mattaisen viimeistelyn. Se muotoilee hiukset jämäkästi ja antaa kuivan viimeistelyn, hoitaen samalla hiuksia.

Curl Crush™ Defining Mousse

Tämä muotovaahto kiharille hiuksille on erinomainen tuote tekemään runsaat ja tuuheat kiharat. Toisin kuin monet muut kiharien hiusten tuotteet, tämä muotovaahto ei latista hentojen kiharien juuria. Sen sijaan lopputulos on ilmava mutta samalla pörrötön.

Käytä hiusvitamiineja

Terveet hiukset kasvavat sisältäpäin, joten hiusvitamiinien nauttiminen on erinomainen tapa ravita hiuksia.

Voit kokeilla Hair Formula -hiusvitamiineja miehille tai naisille. Jos et tykkää nauttia lisäravinteita tablettimuodossa, valitse herkullinen viinikumivitamiini. Valikoimasta löytyy miesten Gummies sekä naisille suunnattu versio.

Syväpuhdista hiukset

Tuotteet ja lika kertyvät hiuksiin ja päänahkaan ajan myötä. Syväpuhdistava shampoo auttaa. Paras syväpuhdistava shampoo poistaa lian päänahasta ja hiuksista perinpohjaisesti. Käytä syväpuhdistavaa shampoota ainoastaan pari kertaa kuukaudessa, sillä se voi muuten kuivattaa hiuksia.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Jos haluat hiuksiin runsautta, ota käyttöön volyymishampoo ja tuuheuttava hoitoaine. Kokeile sen lisäksi vinkkejäni, jotta saat täyteläisemmän näköiset hiukset tuotapikaa.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • tørt hår og tørre spidser

  Opas: Paras kosteuttava shampoo & 8 tapaa hiusten kosteutukseen

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Hiusten oheneminen naisilla? Kaikki todella ohuiden hiusten hoidosta

 • Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

  Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

 • Paras kuivashampoo? Miksi valita luonnollinen hajusteeton kuivashampoo

  Paras kuivashampoo? Miksi valita hajusteeton kuivashampoopuuteri

 • Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

  Syväpuhdistava shampoo: Miksi hiusten syväpuhdistus kannattaa?

Katso kaikki artikkelit