hiusseerumi hiustenlähtöönKatso kaikki artikkelit

Toimiiko hiusseerumi hiustenlähtöön? Kaikki hiusseerumin käytöstä & hyödyistä

Jos sinulla on ohuet hiukset tai kaljuuntuvia kohtia päälaella, hiusseerumi voi saada hiuksesi näyttämään tuuheammilta ja täyteläisemmiltä. Hiusseerumeita on kuitenkin todella monenlaisia, joten oikeasti toimivan tuotteen löytäminen voi olla vaikea homma. Pyrin kuitenkin auttamaan sinua tässä asiassa. Jatka siis lukemista, jos haluat oppia lisää hiusseerumeista!

On vaikeaa tietää, mikä on paras hiusseerumi, koska vaihtoehtoja on niin monia. Entäs jos ostamasi seerumi hiustenlähtöön ei tuota tuloksia, tai jos se vaikka ärsyttää päänahkaa? Aion vastata näihin ja muihin kysymyksiin, kuten; Mitä hiusten kasvatus seerumit oikein ovat? Toimiiko hiusseerumi hiustenlähtöön, ja miten? Mikä on minulle paras hiusseerumi?

Autan sinua löytämään vastauksen näihin kysymyksiin ja suosittelen hiusseerumeita erilaisiin tarpeisiin. Lisäksi annan muita vinkkejä terveiden hiusten ylläpitämiseen!

Sisältö

Mitä hiusseerumit ovat?

Kun käyt hiustuotehyllyllä, tulet löytämään monia hiusseerumeita moniin erilaisiin tarpeisiin. Jotkut hiusseerumit on suunnattu antamaan apua hiusten pörröisyyteen, kuivuuteen tai erilaisiin päänahan ongelmiin, kuten kutinaan. Useimmille hiusseerumeille on yhteistä, että ne ovat kevyitä, nestemäisiä hiustuotteita, jotka levitetään suoraan päänahkaan tai hiusten pituuksiin. Tässä artikkelissa keskityn pääasiassa sellaisiin hiusseerumeihin, jotka on tarkoitettu edistämään hiusten kasvua. Aion kuitenkin suositella tuotteita myös muihin tarkoituksiin, joten pysy kuulolla!

Hiusten kasvu seerumit edistävät hiusten kasvua juuresta käsin vaikuttamalla hiustupeissa. Hiusten kasvatus seerumit sisältävät tehokkaita ainesosia, jotka auttavat stimuloimaan hiusten kasvua sekä pidentävät hiussuortuvien aktiivista kasvuvaihetta, jonka ansiosta hiuksia irtoaa vähemmän. Paras hiusseerumi on sellainen, joka sisältää kliinisesti todistettuja, hiusten kasvua edistäviä aktiivisia aineosia. Joten ennen kuin ostat kalliin hiusten kasvatus seerumin, etsi tietoa tuotteista ja niiden ainesosista!

Hiuspohjalle tarkoitettujen seerumien lisäksi on olemassa mm. myös erityisesti miehille suunnattuja seerumeita, kuten tämä partaseerumi. Parran kasvatus seerumit on suunnattu heille, joiden parrankasvu on laikukasta, tai jotka haluavat saada pidemmän ja tuuheamman parran.

Toimivatko hiusten kasvu seerumit?

Vaikka jokaisen tulokset vaihtelevatkin geeneistä, hormoneista ja yleisestä terveydestä riippuen, hiusten kasvu seerumit ovat antaneet monille toivottuja tuloksia. Jos haluat tietää, onko hiusseerumi hiustenlähtöön oikea vaihtoehto sinulle, suosittelen aloittamaan selvittämällä hiustenlähdön aiheuttajan. Todistetusti toimivia ainesosia sisältävä hiusseerumi hiustenlähtöön voi edistää hiusten kasvua, mutta on tärkeää, että et odota liikoja liian nopeasti ja olet kärsivällinen.

Etsiessäsi mikä on paras hiusseerumi sinulle, muista pitää silmällä kliinisesti todistettuja aineosia ja tuotteita. Muuten saatat päätyä hankkimaan seerumin, joka ei ole käynyt läpi kliinisiä tutkimuksia tai testejä, ja joka ei vaikuta hiuksiisi millään tavalla. Paras hiusseerumi on sellainen, joka sisältää tutkittuja ja hyvälaatuisia ainesosia, jotka toimivat yhdessä ihanteellisten tulosten saavuttamiseksi.

Aina kun lisäät uusia tuotteita hiusrutiiniin, muista käyttää niitä säännöllisesti. Joskus hiusten kasvatus seerumit hylätään liian nopeasti tai niiden käyttö ei ole tarpeeksi säännöllistä. Muista, että hiusseerumin käyttö vaatii kärsivällisyyttä. Joten jos hylkäät seerumin liian nopeasti, et tule näkemään edistystä hiusten kasvussa!

Seerumi hiustenlähtöön: tärkeät ainesosat

Paras hiusseerumi ja muut hiusten kasvua edistävät tuotteet stimuloivat päänahkaa sekä pidentävät hiussuortuvien kasvuvaihetta, joka vähentää hiusten irtoamista. Kliinisesti todistetut ainesosat, kuten Redensyl®, RootBioTec™, CAPIXYL™, ja AnaGain™ antavat parhaat tulokset.

Näin nämä ainesosat toimivat yhdessä ja luovat tehokkaan hiusten kasvatus seerumin:

 • AnaGain™ – Tämä ainesosa stimuloi ihon papillasoluja (hiustupen juuressa sijaitsevat solut).
 • CAPIXYL™ – Puna-apilauutetta sisältävä peptidiyhdistelmä, joka vähentää hiustenlähtöä, edistää hiusten kasvua ja vähentää tulehduksia.
 • Redensyl® – Vähentää hiustenlähtöä ja edistää hiusten kasvua lisäämällä solujen toimintaa ja uusiutumista hiustupeissa.
 • RootBioTec™ – Auttaa hiuksia kasvamaan tuuheammiksi vahvistamalla päänahan ihon rakenteita.

Näiden neljän tehokkaan ainesosan lisäksi, Hairlustin Grow Perfect™ Hair Growth Serum sisältää myös muita hiusten kasvua edistäviä ainesosia, kuten kofeiinia. Hiustenlähtöä vähentävien ainesosien lisäksi, tämän hiusten kasvu seerumin innovatiivinen koostumus sisältää biotiinia, kreatiinia, glukoosia ja glyseriiniä, jotka auttavat pitämään hiukset ja päänahan kosteutettuina ja vahvoina.

Hiusseerumin käytön hyödyt

Hair growth serum benefits

Hiusseerumi hiustenlähtöön voi toimia aktivoimalla hiustuppeja, jotta ne kasvattavat enemmän hiuksia. Joidenkin hiusseerumien tarkoituksena on puolestaan tehdä kasvavista suortuvista paksummat, jotta hiukset näyttävät tuuheammilta. Jotkut hiusseerumit jopa edistävät hiusten kasvua päälaen kaljuuntuvissa kohdissa.

Hiusseerumin käyttö voi tarjota myös muita hyötyjä hiusten kasvun edistämisen lisäksi. Paras hiusseerumi hiustenlähtöön on tyypillisesti sellainen, joka sisältää myös vitamiineja ja ravintoaineita, jotka edistävät hiusten ja päänahan yleistä terveyttä.

Hairlustin hiusseerumin käyttö vähentää hiustenlähtöä, edistää hiusten kasvua sekä parantaa hiuspohjan yleistä terveyttä. Tämän hiusseerumin käyttö voi myös edistää vahvempien suortuvien kasvua, jotta hiukset eivät irtoa yhtä herkästi ja näyttävät tuuheammilta. Itseltäni irtoaa paljon hiuksia, koska hiukseni ovat ohuet ja hennot. Paras hiusseerumi minulle onkin sellainen, joka auttaa hiuksiani kasvamaan vahvemmiksi ajan kuluessa.

Hiusseerumin käyttö voi myös tarjota paljon muitakin etuja hiusten kasvun edistämisen lisäksi. Hairlustin hiusseerumi hiustenlähtöön kosteuttaa kuivaa ja kutisevaa päänahkaa ja suojaa hiuksia ympäristöllisiltä haitoilta. Tämä hiusseerumi sisältää myös kaurauutetta, joka voi auttaa rauhoittamaan ärtynyttä tai kutisevaa päänahkaa uudistamalla ja suojaamalla ihon rasvakerrosta.

Lisäksi, vaikka tavoitteesi ei olisikaan kasvattaa pidemmät hiukset, hiusseerumin käyttö voi auttaa ylläpitämään ja edistämään hiusten ja päänahan yleistä terveyttä.

Hiusseerumin käyttö

Seuraavaksi aion käydä läpi kuinka hiusseerumin käyttö tapahtuu.

 1. Käytä seerumia hiusten ollessa kuivat tai kosteat. Kumpi tahansa toimii, kunhan päänahkasi on puhdas!
 2. Ravista pulloa huolellisesti, etsi kohdat, joilla haluat edistää hiusten kasvua ja valmistaudu levittämään tuotetta.
 3. Jos et ole käyttänyt hiusten kasvu seerumia aikaisemmin, aloita jakamalla hiukset osioihin. Näin voit varmistaa, että tuote levittyy päänahkaan hiusten latvojen sijaan, sillä seerumin tulee tavoittaa hiustupet toimiakseen kunnolla.
 4. Muista hieroa hiusseerumi kevyesti ihoon levittäessäsi sitä. Et nimittäin halua, että seerumi tippuu pitkin päänahkaasi imeytymättä. Tehokkaan koostumuksensa ansiosta muutama tippa riittää.
 5. Kun olet levittänyt hiusten kasvu seerumin ongelma-alueille, olet valmis! Tämä on hiuksiin jätettävä hoitotuote, joten sitä ei tule huuhdella pois. Älä pese hiuksia tai päänahkaa tuotteen käytön jälkeen.
 6. Käytä päivittäin parhaiden tulosten saamiseksi.

Pidä mielessä, että hiusten kasvatus seerumin koostumus on hyvin vahva, joten muutamalla tipalla pääset jo pitkälle. Jos hiuksesi ovat rasvaiset tuotteen käytön jälkeen, olet luultavasti levittänyt aivan liian paljon seerumia. Tämän takia tuote on myös hyvin riittoisa!

Parhaat hiusseerumit eri tarpeisiin

On hyvä olla erilaisia tuotevaihtoehtoja, sillä kaikkien hiukset ja niiden tarpeet ovat yksilöllisiä. Hiusseerumeita on monenlaisia, joten paras tuote sinulle on se, jonka avulla saat haluamasi tulokset.

Hiusten kasvuun

Jos etsit tehokasta ja helppokäyttöistä hiusten kasvu seerumia, tämä Hairlust hiusseerumi on täydellinen vaihtoehto sinulle.

Kuiville ja vaurioituneille hiuksille

Jos sinulla on kuivat ja helposti pörrööntyvät hiukset, tai jos hiuksesi ovat erityisen herkät UV-säteilylle, suojaavan hiussuihkeen lisääminen hiusrutiiniin voi auttaa. Tämän hiussuihkeen käyttö yhdessä hiusseerumin kanssa voi auttaa sinua kasvattamaan vahvat, kiiltävät ja terveet hiukset.

Haaroittuneille hiuksille

Etsitkö hiusseerumia, josta olisia apua kuiviin ja haaroittuneisiin latvoihin? Tällöin hiuksia vahvistava hiusöljy on oikea valinta. Tämä monikäyttöinen hiusöljy antaa latvoille kosteutta, ravintoa ja kiiltoa.

Pörröisille ja kuiville hiuksille

Jos etsit 100% luonnollista, silikonitonta hiusseerumia kosteuttamaan ja ravitsemaan kuivia ja pörröisiä hiuksia, suosittelen ehdottomasti Moisture Hero™ Hair Oil -öljyä, joka sisältää kuutta ravitsevaa öljyä.

Kuivalle ja kutisevalle päänahalle

Rauhoittaaksesi ärtynyttä päänahkaa, kokeile kosteuttavaa hiuspohjan hoitosuihketta, joka sekä tehostaa hiusten kasvua että edistää päänahan terveyttä. Tuotteen sisältämät rauhoittavat ainesosat, kuten rosmariiniöljy ja kaurauute, tarjoavat helpotusta herkälle hiuspohjalle.

Laikukkaalle parralle

Jos haaveilet tuuheammasta ja tiheämmästä parrasta, valitse partaseerumi, jonka sisältämät CAPIXYL™, biotiini ja kofeiini edistävät parran kasvua.

Hiuksille tarkoitettujen seerumeiden lisäksi ripsien ja kulmakarvojen kasvatukseen tarkoitetut seerumit ovat todella suosittuja - ja syystäkin! Lue lisää ripsiseerumeista ja kulmakarvaseerumeista.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Muita hiusten kasvua edistäviä tuotteita

Jos haussa on seerumi hiustenlähtöön, pidä mielessä, että hiusten kasvua voi edistää monin eri keinoin yhtä aikaa. Joten, jos haluat saada parhaat tulokset hiusten kasvu seerumin avulla, harkitse myös hiusvitamiinien ja hiustenlähtöön tarkoitetun shampoon käyttöä samanaikaisesti.

Hiusravinteet, kuten Hair Formula Gummies for Women, sisältävät hiusten kasvua edistäviä vitamiineja ja mineraaleja. Kunnon ravitsemus on nimittäin välttämätöntä hiusten terveydelle. Sinkin ja biotiinin kaltaisten vitamiinien ja mineraalien nauttiminen tunnetusti tukee hiusten tervettä kasvua.

Hairlustin valikoimasta löytyy erityisesti hiusten kasvuun tarkoitettu shampoo Grow Perfect™ Shampoo. Hiusten kasvua edistävien ainesosien lisäksi, se sisältää rauhoittavia ekologisia uutteita, kuten aloe veraa ja rosmariiniuutetta. Käytä sitä yhdessä saman sarjan hoitoaineen kanssa, joka pitää hiukset hyvinvoivina samalla edistäen uusien hiusten kasvua ja ehkäisten irtoilua.

On hyvä harkita erilaisia hiusten kasvua edistäviä tuotteita, riippuen elintavoistasi ja hiustesi tarpeista. Itse tykkään siitä, että voin valita erilaisia tuotteita riippuen siitä mitä hiukseni milloinkin tarvitsevat.

Vinkkejä hiusten terveyden ylläpitoon

Hyvälaatuisten tuotteiden käytön lisäksi, on myös tärkeää huolehtia hiusten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Seuraavien tapojen noudattaminen ylläpitää hiusten terveyttä:

 • Ruokavalio - Oikeanlainen ja monipuolinen ravinto on välttämätöntä terveiden ja vahvojen hiusten kasvulle. Paljon ravinteita sisältävien luontaistuotteiden nauttiminen pitää hiuksesi, ihosi ja solusi terveinä ja toimivina. Yritä lisätä ruokavalioosi lehtivihanneksia, hedelmiä ja esim. avokadon ja lohen sisältämiä terveellisiä rasvoja, sillä ne voivat edistää hiusten tervettä kasvua. Älä unohda hiusten kasvua edistäviä vitamiineja, kuten Hair Formula Gummies for Women -vitamiineja, joista saat erinomaisen lisän vitamiineja ja mineraaleja hiuksillesi. Suosittelen juttelemaan lääkärin kanssa ennen kuin teet mitään isoja muutoksia ruokavalioosi.
 • Vältä lämpöä – Lämpö on terveiden hiusten tuhoaja. Jos käytät kuumia muotoiluvälineitä hiusten kuivaukseen tai suoristamiseen, hiukset kuivuvat välittömästi ja niistä voi tulla hauraat. Käytä sen sijaan hellävaraista hiuspyyhettä tai ilmakuivaa hiukset aina kun mahdollista. Jos kuitenkin joudut käyttämään kuumia välineitä, käytä aina ensin lämpösuojaa.
 • Vältä tiukkoja kampauksia – Tiukat kampaukset ovat ok silloin tällöin, mutta yritä välttää niiden liiallista käyttöä. Jos laitat hiukset tiukalle kampaukselle, kuten poninhännälle tai nutturalle, älä jätä kampausta hiuksiin liian pitkäksi aikaa.
 • Hoida hiuspohjaa - Hoida hiuspohjaasi päivittäin verenkiertoa tehostavan säännöllisen päähieronnan avulla. Minun suosikkini on Scalp Delight™ Scalp Massage Brush, jonka pehmeät ja joustavat silikoniset harjakset takaavat päänahan hellävaraisen stimuloinnin ja kuorinnan.

Toivottavasti olet saanut tästä artikkelista apua hiusten kasvu seerumia koskeviin kysymyksiin ja siihen, miten valita se paras hiusseerumi juuri sinulle!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Hurtigere voksende hår

  Miten saada hiukset kasvamaan nopeasti? Tehokkaimmat keinot

 • 10 parasta hiusvitamiinia & miten vitamiinit hiuksille oikeasti toimivat

  10 parasta hiusvitamiinia & miten vitamiinit hiuksille oikeasti toimivat

 • Biotin til håret: Hvilke resultater kan du forvente & hvornår?

  Biotiini hiuksille: millaisia tuloksia voit odottaa biotiinilta hiusten kasvuun?

 • Langt hår hurtigere

  Miten saada pidemmät ja paksummat hiukset? 9 parasta vinkkiä

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Hiusten oheneminen naisilla? Kaikki todella ohuiden hiusten hoidosta

Katso kaikki artikkelit