Shampoo mod hårtabKatso kaikki artikkelit

Toimiiko shampoo hiustenlähtöön? Parhaat (ja huonoimmat) ainesosat

Tiesitkö, että valitsemasi shampoo vaikuttaa siihen kuinka paljon sinulla on hiuksia?

Jotkut yleiset shampoiden sisältämät ainesosat, kuten sodium lauryl sulphate, voivat pahentaa hiustenlähtöä. Toisten ainesosien, kuten kofeiinin ja rosmariiniöljyn, on puolestaan osoitettu edistävän hiusten kasvua.

Jos haluat oppia millainen on paras shampoo ohuille hiuksille, jatka lukemista. Aion myös kertoa mitä ainesosia hiustenlähtö shampoon tulisi sisältää ja mitä ei, sekä antaa vinkin siitä mikä on paras shampoo hiustenlähtöön.

Sisältö

Mitä hiustenlähtö on ja mistä se johtuu?

30-150 hiuksen irtoaminen päivittäin on täysin normaalia. Jos sinulta kuitenkin irtoaa tätä enemmän hiuksia, saatat kärsiä hiustenlähdöstä.

Yleisin syy miesten hiustenlähtöön ovat geenit. Muutokset hormonitasapainossa ovat puolestaan usein syy hiusten ohenemiseen naisilla. On kuitenkin olemassa myös monia muita syitä hiustenlähtöön, mukaan lukien vitamiinien tai mineraalien puutos, stressi, ikääntyminen sekä sieni-infektiot. Hiustenlähtö voi myös olla jonkin sairauden oire. Joten, jos huomaat, että sinulta irtoaa tavallista enemmän hiuksia, varaa aika lääkärille ottaaksesi selvää mistä se johtuu.

Miten hiustenlähtö shampoo toimii?

Hiustenlähdön syystä riippumatta, hiustenlähtö shampoo edistää hiustesi hyvinvointia. Joissain tapauksissa hiustenlähtö shampoo voi jopa nopeuttaa hiusten kasvua, joten sitä voidaan myös kutsua hiusten kasvatus shampooksi!

Suurimmasta osasta kaupan hyllyiltä löytyvistä shampoista ei ole apua hiustenlähtöön, joten ne eivät ole se paras shampoo ohuille hiuksille. Itseasiassa jotkut niistä jopa sisältävät ainesosia, jotka voivat pahentaa hiusten ohenemista. Käyttämällä oikeanlaista hiustenlähtö shampoota voit välttää näitä hiuksia vahingoittavia ainesosia. Lisäksi hyvä shampoo hiustenlähtöön sisältää hiusten kasvua sekä hiuspohjan hyvinvointia edistäviä ainesosia.

Hair Growth Support

Paras shampoo hiustenlähtöön on sellainen, joka sisältää hiusten tuuheutta lisääviä ainesosia, edistää hiuspohjan terveyttä, kosteuttaa hiuksia sekä tehostaa verenkiertoa hiustupeissa.

Löydä paras shampoo hiustenlähtöön: 4 tärkeää ainesosaa

AnaGain™

Ensimmäinen ainesosa, jota kannattaa etsiä hiustenlähtö shampoon ainesosalistalta on AnaGain™. Kyseessä on herneenversoista peräisin oleva aktiivinen ainesosa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että AnaGain™ tehostaa merkittävästi hiusten kasvua ja vähentää niiden tippumista vain kolmessa kuukaudessa! Tämän vuoksi AnaGain™ on yksi tärkeimmistä ainesosista Grow Perfect™ Shampoo ja Grow Perfect™ Hair Growth Serum -tuotteissa.

HairLust - Grow Perfect™ Shampoo HairLust - Grow Perfect™ Shampoo
Myydään nopeasti ⚡️

Grow Perfect™ Shampoo

Vahvistava shampoo hiustenlähtöön, joka sisältää AnaGain™:ia ja ekologista rosmariinia.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Tehokas seerumi hiusten kasvuun, joka sisältää Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ ja AnaGain™ ainesosia.

59.95 €

Lue lisää

Rosmariiniöljy

Usko tai älä, mutta rosmariiniöljy edistää hiusten kasvua tehokkaammin kuin yleinen hiustenkasvuun käytetty minoksidiili -lääke! Lisäksi rosmariini ei aiheuta sivuvaikutuksia. Rosmariiniöljy on tärkeä ainesosa monissa tuotteissa, kuten Grow Perfect™ Shampoo -shampoossa sekä Grow Perfect™ Thickening Spray -hoitosuihkeessa.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tuuheuttava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää hiusten tiheyttä edistävää RootBioTec™:iä.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Scalp Delight™ Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää

Aloe Vera

Hiustenlähtö shampoota shoppaillessa olet saattanut huomata, että moni shampoo hiustenlähtöön sisältää aloe veraa. Ja syystä! Aloe veraa on perinteisesti käytetty hoitona hiustenlähtöön. Vaikka ei olekaan tieteellisiä tutkimuksia, jotka liittävät aloe veran suoranaisesti hiustenlähdön torjuntaan, tämä kasvi sisältää runsaasti A-,C- ja E-vitamiineja, jotka kaikki edistävät solujen hyvinvointia ja estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

Paras shampoo hiustenlähtöön: vältä näitä ainesosia

Mitä ainesosia shampoo hiustenlähtöön sitten ei saisi sisältää? Näitä ainesosia kannattaa välttää:

Natriumlauryylieetterisulfaatti (Sodium Lauryl Sulfate/SLS)

Monet shampoot sisältävät SL-sulfaattia, joka on ankara kemiallinen puhdistusaine ja pintakäsittelyaine. SLS pesee hiuksista ja hiuspohjasta pois niiden luonnolliset öljyt, joka voi tehdä hiuksistasi kuivat ja hauraat sekä päänahastasi kuivan ja kutisevan.

Mikä on kuitenkin vielä huolestuttavampaa on se, että tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet SL-sulfaatilla olevan rappeuttava vaikutus päänahan solukalvoihin. SLS ärsyttää päänahan ihosoluja, joka voi aiheuttaa häiriöitä hiusten kasvussa. Hyvä shampoo hiustenlähtöön ei siis sisällä sulfaattia, joten ohita ne hiustenlähtö shampoot joista sitä löytyy!

Parabeenit

Shampoovalmistajat pidentävät tuotteidensa säilyvyysaikaa usein lisäämällä niihin parabeenien ryhmään kuuluvia säilöntäaineita. Valitettavasti parabeenit ärsyttävät hiuspohjaa SL-sulfaatin tavoin ja voivat jopa aiheuttaa allergisia reaktioita. Skippaa siis sellainen shampoo hiustenlähtöön, joka sisältää parabeeneja!

Metyylikloori-isotiatsolinoni (MCI)

Monet hiustuotteet sisältävät metyylikloori-isotiatsolinonia, joka tunnetaan myös lyhennettynä MCI. MCI on säilöntäaine, joka suojaa kauneustuotteita bakteerien, hiivojen ja sienien kasvulta. MCI sekoitetaan usein yhdisteeksi Metyyli-isotiatsolinonin (MI) kanssa. MCI-MI on liitetty allergisiin reaktioihin. Erään tutkimuksen mukaan jopa 8% tutkimukseen osallistuneista koki allergisen reaktion MCI:stä. Tästä syystä EU kielsi MCI-MI:n käytön iholle jätettävissä tuotteissa, kuten voiteissa.

MCI-MI on vielä kuitenkin sallittu poishuuhdeltavissa tuotteissa, kuten shampoissa ja hoitoaineissa. Ennen kuin ostat shampoon hiustenlähtöön, varmista siis ainesosaluettelosta, että se ei sisällä tätä yhdistelmää!

Kuinka valita hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo

How to Choose a Shampoo

Etsiessäsi sopivaa hiusten kasvatus shampoota, pidä nämä vinkit mielessä:

 • Käy ainesosaluettelo läpi. Älä anna markkinointikikkojen huijata! Ennen kuin ostat shampoon hiustenlähtöön, käy ainesosaluettelo aina ensin läpi.
 • Suosi todistetusti tehokkaita ainesosia. Nyt kun tiedät mistä ainesosista on apua hiustenlähtöön (ja mistä ei), kannattaa lukea ainesosaluettelo huolellisesti läpi varmistaaksesi, että valitsemastasi hiusten kasvatus shampoosta on hiuksillesi enemmän hyötyä kuin haittaa! Jos shampoon etiketti sisältää väitteitä sen sisältämien aineiden vaikutuksista, varmista nämä väitteet etsimällä tieteellisiä tutkimuksia. Paras shampoo ohuille hiuksille on sellainen, joka sisältää todistetusti toimivia ainesosia.
 • Etsi laatutakuu-merkkiä. Varmistaaksesi, että shampoo hiustenlähtöön on valmistettu turvallisesti sekä kestäviä menetelmiä käyttäen, tarkasta löytyykö valitsemasi hiustenlähtö shampoosta sertifikaatteja, kuten esimerkiksi Ecocert COSMOS-standard -merkki.

Paras shampoo hiustenlähtöön: suositukset

Mikä on sitten se paras shampoo hiustenlähtöön? Tässä suosituksemme:

Paras shampoo hiustenlähtöön ylipäätään

Grow Perfect™ Shampoo -shampoon innovatiivinen ja luonnollinen koostumus edistää hiuspohjan hyvinvointia sekä vahvojen ja terveiden hiusten kasvua. Tämä hiusten kasvatus shampoo sisältää kliinisesti todistettua Anagain™:ia ekologista rosmariiniöljyä, joka edistää hiusten uudelleenkasvua tehokkaammin kuin minoksidiili!

HairLust - Grow Perfect™ Shampoo HairLust - Grow Perfect™ Shampoo
Myydään nopeasti ⚡️

Grow Perfect™ Shampoo

Vahvistava shampoo hiustenlähtöön, joka sisältää AnaGain™:ia ja ekologista rosmariinia.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Grow Perfect™ Conditioner HairLust - Grow Perfect™ Conditioner

Grow Perfect™ Conditioner

Vahvistava hoitoaine ohuille ja hennoille hiuksille, joka sisältää AnaGain™:ia ja rosmariiniöljyä.

23.95 €

Lue lisää

Paras shampoo hiustenlähtöön ja katkeileville hiuksille

Split Fix™ Shampoo on kehitetty ravitsemaan ja korjaamaan vaurioituneita ja kuivia hiuksia sekä edistämään tervettä hiusten kasvua. Eli, jos sinulla ilmenee hiustenlähtöä erityisesti kuivuuden ja katkeilun takia, tämä hiustenlähtö shampoo voi auttaa.

Tämän hiusten kasvatus shampoon salaisuus on sen sisältämät jojobaöljyn esterit, jotka tekevät hiuksista vastustuskykyisemmät. Lisäsimme siihen myös kosteuttavaa aloe veraa ja kofeiinia, jota on perinteisesti käytetty hoitamaan hiustenlähtöä.

HairLust - Split Fix™ Shampoo HairLust - Split Fix™ Shampoo

Split Fix™ Shampoo

Sulfaatiton shampoo vaurioituneille, katkeileville ja haaroittuville hiuksille.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Split Fix™ Conditioner HairLust - Split Fix™ Conditioner

Split Fix™ Conditioner

Korjaava hoitoaine vaurioituneille, hauraille ja katkeileville hiuksille.

23.95 €

Lue lisää

Paras shampoo hiustenlähtöön vaaleille hiuksille

Blondeilla saattaa olla hauskempaa, mutta vaaleiden hiusten hoito voi olla haastavaa. Tämä shampoo hiustenlähtöön sisältää vahvistavia, vegaanisia mikroproteiineja sekä runsaasti antioksidantteja sisältäviä kosteuttavia ainesosia, kuten mango- ja lakkauutetta. Lisäksi tämän hiustenlähtö shampoon koostumus sisältää violettia väripigmenttiä, joka neutralisoi ei-toivottuja keltaisia sävyjä vaaleissa hiuksissa.

HairLust - Enriched Blonde™ Silver Shampoo HairLust - Enriched Blonde™ Silver Shampoo

Enriched Blonde™ Silver Shampoo

Hellävarainen hopeashampoo vaaleille ja harmaille hiuksille, joka kirkastaa hiusten väriä.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Enriched Blonde™ Silver Conditioner HairLust - Enriched Blonde™ Silver Conditioner

Enriched Blonde™ Silver Conditioner

Hopeahoitoaine, joka kirkastaa vaaleiden ja harmaiden hiusten väriä.

23.95 €

Lue lisää

Hiustenlähtö shampoon lisäksi: hiustenkasvua edistävä hiustenhoitorutiini

Paras shampoo ohuille hiuksille voi olla erinomainen apu hiustenlähtöön, mutta onko olemassa myös muita keinoja, joiden avulla voit saada tuuheammat ja terveemmät hiukset? Pelkästään shampoo hiustenlähtöön ei aina toimi, kun yrität torjua hiustenlähtöä, vaan tehokkainta on yhdistellä erilaisia keinoja hiustenlähtöä vastaan. Esimerkiksi asianmukainen hiustenhoito sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä elementtejä, kun tavoitteenasi on vähentää hiustenlähtöä. Alta löydät hiustenkasvua todistetusti edistäviä ja hiusten katkeilua torjuvia hiustenhoitovinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan tuuheamman näköiset hiukset.

Kuori hiuspohjaa

Milloin viimeksi kuorit hiuspohjaasi? Päänahkasi on osa ihoa, joten käy järkeen, että se vaatii säännöllistä kuorintaa pysyäkseen hyvinvoivana. Miksi? Koska ylimääräisen talin, kuolleiden ihosolujen sekä tuotejäämien kertyminen hiuspohjaan voi tukkia hiustupet ja estää hiusten normaalin kasvun. Yksi keino taistella hiustenlähtöä vastaan onkin siis päänahan säännöllinen kuorinta.

Kuoriaksesi hiuspohjaa tehokkaasti, suosittelen käyttämään Scalp Delight™ Detox Scrub -kuorintaa. Tämä hellävarainen päänahan kuorinta sisältää kasviperäisiä ainesosia, kuten aloe-lehtimehua, rosmariinin lehtiöljyä sekä kaurauutetta, jotka poistavat kertymät, edistävät hiuspohjan hyvinvointia sekä luovat ihanteelliset olosuhteet optimaaliseen hiusten kasvuun.

HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Scalp Delight™ Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

Käytä hiustenkasvuseerumia

Erityinen hiusten kasvua edistävä hiusseerumi, joka sisältää tehokkaita aktiivisia ainesosia, edesauttaa hiustenlähtö shampoon vaikutusta. Grow Perfect™ Hair Growth Serum perustuu luonnollisiin ainesosiin, joiden on kliinisesti todistettu edistävän hiusten kasvua, yleistä hiuspohjan terveyttä ja ehkäisevän hiustenlähtöä. Kliinisissä tutkimuksissa joidenkin sen sisältämien ainesosien on osoitettu tuottavan näkyviä tuloksia jopa kahdessa viikossa!

HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Tehokas seerumi hiusten kasvuun, joka sisältää Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ ja AnaGain™ ainesosia.

59.95 €

Lue lisää

Tehosta hiuspohjan verenkiertoa

Toinen tapa edistää hiusten kasvua on päänahan verenkierron kiihdyttäminen. Hiustuppesi tarvitsevat tiettyjä ravintoaineita kasvattaakseen hiuksia. Punasolut kuljettavat nämä ravintoaineet hiustuppeihin, joten verenkierron kiihdyttäminen on keino edistää tervettä hiusten kasvua.

On olemassa kaksi tapaa, joiden avulla hiuspohjan verenkiertoa voidaan tehostaa: manuaalinen stimulaatio (eli päähieronta) tai kemiallinen stimulaatio (kuten rosmariiniöljyn käyttö).

Helppokäyttöisyytensä sekä pehmeiden silikonipiikkiensä ansiosta, Scalp Delight™ Scalp Massage Brush -hierontaharja on helppo tapa lisätä päänahan hieronta hiusrutiiniiin. Grow Perfect™ Thickening Spray -hoitosuihke puolestaan sisältää ekologista rosmariiniöljyä, jonka on tieteellisesti todistettu auttavan hiustenlähtöön. Parhaiden tulosten saamiseksi käytä näitä kahta hiusten kasvua edistävää tuotetta yhdessä!

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tuuheuttava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää hiusten tiheyttä edistävää RootBioTec™:iä.

29.95 €

Lue lisää

Käytä hiusten kasvua edistävää ravintolisää

Verenkierron lisääminen hiuspohjassa ei kuitenkaan toimi, jos et syö niitä ravintoaineita, joita hiustuppesi tarvitsevat tehokkaaseen hiusten kasvuun.

Apua tähän saat Hair Formula Gummies for Women -hiusvitamiineista. Tämä herkullisen makuinen hiuksien terveyttä ja kasvua edistävä tarkoitettu sisältää kaikkia niitä vitamiineja ja mineraaleja, joita hiustuppesi tarvitsevat toimiakseen täydellä teholla, kuten biotiinia, C-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Lisäksi ne ovat sokerittomia, vegaanisia ja gluteenittomia, joten voit olla varma, että ne ovat sinulle ainoastaan hyväksi!

Vinkki: tämä ravintolisä on myös saatavana tehokkaina tabletteina, sekä erityisesti miehille suunnattuna versiona, joka löytyy niin viinikumi- kuin tablettimuodossa.

HairLust - Hair Formula Gummies for Women HairLust - Hair Formula Gummies for Women
Säästä jopa 60%

Hair Formula Gummies for Women

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

19.77 €

Lue lisää
HairLust - Hair Formula Gummies For Men HairLust - Hair Formula Gummies For Men
Säästä jopa 60%

Hair Formula Gummies For Men

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit miehille hiustenlähtöön.

32.95 €

19.77 €

Lue lisää

Käytä hoitoainetta

Hiuspohja tuottaa luonnollisia öljyjä, jotka kulkeutuvat hiusten pituuksiin pitäen hiukset terveinä ja kosteutettuina. Jos sinulla on pitkät hiukset, näiden luonnollisten öljyjen on kuitenkin vaikeampi kulkeutua aina latvoihin asti. Tämän takia pitkät hiukset ovat usein kuivemmat, varsinkin juuri latvoista. Jos sinulla on pitkät hiukset, muista aina käyttää hoitoainetta shampoon jälkeen.

Vinkki: voit säästää 15% jos ostat shampoon ja hoitoaineen yhdessä!

HairLust - Grow Perfect™ Duo HairLust - Grow Perfect™ Duo
Säästä 15%

Grow Perfect™ Duo

Vahvistava shampoo ja hoitoaine ohuille hiuksille, jotka sisältävät AnaGain™:ia ja rosmariiniöljyä.

47.90 €

40.71 €

Lue lisää

Käsittele hiuksia hellävaraisesti

Vaikka hiustenlähtösi ei johtuisikaan suoranaisesti hiusten vaurioitumisesta tai katkeilusta, hiusten irtoaminen katkeilun seurauksena ei varmasti auta, jos haaveissasi on tuuheamman näköiset hiukset. Estääksesi hiusten katkeilua, selvitä märät hiukset erityisen varovaisesti.

Hiukset ovat hauraimmillaan ollessaan märät, joten käytä harvapiikkistä kampaa tai meidän Wet Hair Detangler Brush-harjaa selvittäessäsi märkiä hiuksia. Aloita hiusten harjaus latvoista ja selvitä takut hellävaraisesti.

Kannattaa myös pyrkiä välttämään kuumia muotoilurautoja, hiustenkuivaajia ja muita hiuksia rasittavia ja vahingoittavia käsittelyjä, jotka voivat tehdä hiuksista vielä ohuemmat ja huonokuntoisemmat. Mutta jos et halua luopua hiusten muotoilusta kokonaan, valitse luonnollisista ainesosista koostuvia muotoilutuotteita, jotka samalla hoitavat ja suojaavat hiuksia, kuten Final Touch Hair Spray -suihke.

HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink

Wet Hair Detangler Brush, Pink

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple

Wet Hair Detangler Brush, Purple

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

Muista, että hiusten kasvatus on hidas prosessi, joten odota hetki ennen kuin teet päätöksen siitä, toimiiko valitsemasi hiusten kasvatus shampoo sinulla vai ei. Näkyvien tulosten saaminen voi kestää jopa neljä kuukautta, vaikka käytössäsi olisikin se paras shampoo hiustenlähtöön. Ota siis ennen ja jälkeen -kuvat seurataksesi saamiasi tuloksia! Jos valitsemasi hiusten kasvatus shampoo on Hairlust shampoo, jaa tuloksesi meidän kanssa!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Kipeä päänahka

  Herkkä ja kipeä päänahka? Mitä tehdä kun päänahan arkuus ja kipu vaivaavat

 • Katkeilevat hiukset

  Miten saada kuivat ja katkeilevat hiukset kuntoon? 12 parasta vinkkiä

 • hiusseerumi hiustenlähtöön

  Toimiiko hiusseerumi hiustenlähtöön? Kaikki hiusseerumin käytöstä & hyödyistä

 • Päänahan kuorinta: 5 syytä miksi hiuspohjaa tulisi kuoria

  Päänahan kuorinta: 5 syytä miksi hiuspohjaa tulisi kuoria

 • stressi hiustenlähtö

  Aiheuttaako stressi hiustenlähtöä? Syyt ja hoito hiustenlähtöön stressin takia

Katso kaikki artikkelit