20 kaunista polkkatukkaa ja puolipitkää hiusmallia kaikille hiustyypeilleKatso kaikki artikkelit

20 kaunista polkkatukkaa ja puolipitkää hiusmallia kaikille hiustyypeille

Puolipitkät hiusmallit, klassinen polkkatukka mukaan lukien, sopivat lähes kaikille hiustyypistä tai kasvojen muodosta riippumatta. Ne ovat helppohoitoisia ja tarjoavat paljon muotoilumahdollisuuksia. Kuulostaa hyvältä, eikö? Tutustu upeisiin trendikkäisiin polkkiin ja muihin keskipitkiin hiusmalleihin ja inspiroidu seuraavaa kampaajareissua varten!

Kaipaatko hieman hiusinspiraatiota? Tässä artikkelissa käyn läpi paljon eri hiusmalleja, kerroksittain leikatusta polkkatukasta aina kihariin puolipitkiin hiusmalleihin. Eli, oli haaveissasi sitten elegantti pitkä polkka tai rohkea hiusmalli - jatka lukemista. Kerron myös suosikkimuotoilutuotteeni, joiden avulla saat puolipitkät hiukset näyttämään entistä kauniimmilta.

Sisältö

7 nayttävää polkkaa

Polkkatukka on klassinen, tyylikäs ja aina muodissa. Se on ajaton vaihtoehto, jonka viehätys ei ole vähentynyt ajan saatossa. Esittelen myös moderneja muunnelmia tästä klassisesta tyylistä. Saa inspiraatiota seuraavaa hiustenleikkuuta varten alla olevista seitsemästä kauniista polkasta.

1. Kerrostettu polkkatukka verho-otsiksella

Tämä ensimmäinen tyyli yhdistää kerrostetun leikkauksen saumattomasti verho-otsatukkaan. Otsis reunustaa kasvot tyylikkäästi ja täydentää leikkauksen kerrostettua rakennetta, jonka ansiosta tämä olkapäille ulottuva polkkatukka näyttää tuuheammalta.

2. Klassinen, tasapitkä polkka

Kun puhutaan puolipitkistä hiusmalleista, klassinen leukaan asti ulottuva tasapitkä polkkatukka on aina ajattoman tyylikäs. Suora ja tasainen leikkaus luo siistin ja huolitellun siluetin, joka reunustaa kasvot kauniisti. Leukaan asti ulottuva polkkatukka on simppeli klassikko, joka kuitenkin vaikuttaa aina virkistävän modernilta!

3. Lyhyt laineikas polkkatukka

Trendikäs ranskalainen lyhyt polkka (french bob) on rohkea vaihtoehto, jossa hiukset on leikattu juuri korvanlehtien alapuolelle. Lyhyt polkka on ihanteellinen vaihtoehto heille, jotka kaipaavat näyttävyyttä hiustyyliltään. Mikä tekee tästä hiusmallista erilaisen, on hieman sotkuinen otsis, joka antaa ripauksen pariisilaismaista tyylikkyyttä. Tämä lyhyt polkka sopii parhaiten luonnostaan laineikkaille hiuksille, korostaen niiden huoletonta tyylikkyyttä.

4. Rohkea, viivasuora polkka

Tämä hiusmalli on todella moderni ja tyylikäs. Tasapitkän polkkatukan tunnusmerkki on sen veitsenterävä tarkkuus. Se sopii ihanteellisesti suorahiuksisille, sillä hiusmallin tasainen leikkaus korostaa suorien hiusten luontaista sileyttä. Pidä mielessä, että tämä lyhyt polkka vaatii säännöllistä tasoitusta ja suoristusraudan käyttöä (lämpösuojan kanssa tietenkin!).

5. Sotkuinen lyhyt polkka

Tämä lyhyt polkka antaa hiuksille huolettoman lookin. Kerroksittain leikattu polkkatukka ja verho-otsis luovat rennon ilmeen, ja hiukset voivat liikkua ja laskeutua luonnollisesti. Tämä on täydellinen hiusmalli heille, joilla on luonnostaan hieman kiharat puolipitkät hiukset, sillä se korostaa hiusten luonnollista tekstuuria. Leikkauksen rentoa yleisilme antaa kiharoiden asettua vapaasti. Voit kuitenkin luoda saman tyylin hiusvahan avulla, vaikka sinulla olisikin suorat puolipitkät hiukset.

6. Kaareva olkapäille ulottuva polkka

Tämä pehmeä polkka hehkuu glamouria ja lempeyttä. Hiusmallin hienovarainen kerrostus antaa yleisilmeelle pehmeyttä. Polkkatukka ulottuu juuri ja juuri olkapäihin asti, joka tuo leikkaukseen kaikkiin tilaisuuksiin sopivaa tyylikkyyttä. Tämä pitkä polkkatukka voidaan muotoilla kihartamalla latvoja sisäänpäin, joka kehystää kasvot imartelevasti.

7. Elegantti polkkatukka sivujakauksella

Tämä sivulle vedetty polkkatukka vie tyylikkyyden uusiin ulottuvuuksiin runsaiden laineiden avulla. Dynaaminen siluetti korostaa polkkatukan luontaista eleganssia. Tämä polkkatukka muuntaa puolipitkät hiukset taideteoksesi, ja on täydellinen silloin kun haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen.

5 kaunista pitkää polkkatukkaa

Seuraavaksi keskitymme pitkiin polkkatukkiin, joita kutsutaan englanniksi myös nimellä lob (=long bob). Nämä hieman pidemmät hiusmallit ylettyvät olkapäille tai solisluun yläpuolelle. Pitkä polkkatukka on helppohoitoinen hiusmalli, joka on mahdollista muotoilla monella eri tavalla näyttäen elegantilta ja huolitellulta.

1. Klassinen pitkä polkka

Tämä ikoninen hiustyyli on leikattu klassisesti suoraan. Leikkauksen monimuotoisuus mahdollistaa muotoilun sekä arkisiin että muodollisiin tilaisuuksiin. Pitkä polkkatukka sopii lisäksi monelle eri hiustyypille ja eripaksuisille hiuksille.

2. Tuuhea 90-luvun pitkä polkka

Tämä pitkä polkka heijastelee ikonista 90-luvun tyyliä. Sen tunnusmerkki ovat ilmavat kerrokset ja verho-otsis, jotka luovat vaivattoman tyylikkään ilmeen. Kerroksittain leikattu polkkatukka reunustaa kasvot pehmeästi, ja kerrokset ovatkin tämän retrotyylin keskiössä.

3. Särmikäs pitkä polkka

Uudista puolipitkät hiukset tämän hiustyylin avulla, johon on yhdistetty elementtejä mulletista, tehden polkasta särmikkään. Tämä puolipitkä hiusmalli koostuu rohkeasti rikotusta etuosasta ja pidemmästä takaosasta. Vaikka tällainen kerroksittain leikattu polkka onkin sävyltään hieman kapinallinen, sen yleisilme on kuitenkin modernin tyylikäs.

4. Polkkatukka perhosleikkauksella

Tämä on lyhyempi versio suositusta “butterfly cut”-hiusmallista pitkille hiuksille. Se antaa hiuksille ilmavuutta sekä dynaamisen ilmeen useiden viuhkamaisten kerrosten avulla. Kerroksittain leikattu polkkatukka antaa hiuksille liikettä, tekstuuria ja tuuheutta. Vaikka perhospolkka vaatiikin hieman enemmän muotoilua, lopputulos on sen arvoinen.

5. Pitkä polkka ohuella otsatukalla

Tämä pitkä polkka sopii hyvin heille, joilla on hennot tai ohuet hiukset. Sileä ja suora tyyli korostaa hentojen hiusten ainutlaatuisia piirteitä. Mikä antaa tälle tyylille viehättävyyttä on ohut otsatukka, joka antaa suoraan leikkaukseen pienen twistin, ilman että hiusten pituuksista tarvitsee leikata paljoa.

4 trendikästä puolipitkää hiusmallia

Käydään seuraavaksi läpi puolipitkät hiusmallit, jotka ulottuvat hieman olkapäiden alapuolelle. Alta löydät inspiraatiota aina hiuksille elävyyttä antavista kerrostetuista puolipitkistä hiusmalleista hienostuneisuutta huokuviin tyyleihin.

1. Tasainen puolipitkä hiusmalli

Tämä tyyli on yksinkertainen mutta elegantti vaihtoehto, joka perustuu huolitellun ilmeen antavaan tasaiseen leikkaukseen. Pidempi tyyli toimii hyvänä pohjana erilaisille kampauksille, halusit sitten korostaa tasapitkää, suoraa leikkausta tai vaikkapa luoda pehmeät laineet.

2. Kasvoja kehystävät kerrostetut hiukset

Tämä hiusmalli perustuu kerroksiin ja kasvoja kehystäviin etuosioihin. Kerrokset tuovat hiuksiin ulottuvuutta, liikettä ja vaivatonta viehätystä. Kerrostetut puolipitkät hiukset sopivat suurimmalle osalle hiustyypeistä korostaen hiusten luonnollista rakennetta, oli sinulla sitten suorat tai kiharat puolipitkät hiukset.

3. Kiharat puolipitkät hiukset

Tämä juuri olkapäiden alapuolelle ylettyvä puolipitkä malli yhdistää laineiden vaivattoman viehätyksen sekä runsaamman kerrostuksen, joka tuo kiharien hiusten luonnollisen rakenteen esiin luoden täyteläisemmän ilmeen. Kiharat saavat laskeutua luonnollisesti antaen tuuhean vaikutelman.

4. Kerrostetut puolipitkät hiukset

Tämän leikkauksen kerrostus antaa hiuksille liikettä, tekstuuria ja ripauksen huoletonta eleganssia. Tämä hiustyyli sopii erityisen hyvin paksuille tai hieman kiharille hiuksille, sillä se korostaa hiusten luonnollista muotoa. Se toimii täydellisenä pohjana monenlaiseen muotoiluun, halusit sitten kokeilla kiharoita tai huolettoman pörröistä lookkia.

4 viehättävää kiharaa polkkatukkaa

Tervetuloa kiharoiden ihmeelliseen maailmaan. Näiden hiusmallien keskiössä on kiharien hiusten luonnollinen kauneus. Kiharat polkat ja muut puolipitkät hiusmallit ovat ylistys kiharoiden monimuotoisuudelle.

1. Pitkä kihara polkka

Tämä viehättävä olkapäille asti ulottuva kihara polkkatukka tuo esiin kiharoiden luonnollisen vaivattomuuden. Siihen kuuluu myös viehättävä kihara otsatukka. Hiusmallin kerrokset korostavat kiharoiden luonnollista ilmavuutta ja liikettä.

2. Lyhyt kihara polkkatukka

Anna hiuksille leikkisä ilme kiharan polkkatukan avulla, joka on kuin pidemmän mallin pikkusisko. Tämä kihara polkkatukka on kerrostettu reilusti luoden pyöreämmän muodon. Se sopii kaikentyyppisille kiharoille laineilevista todella säkkäriin.

3. Säkkärä polkkatukka

Jos etsit raikasta vaihtoehtoa korkkiruuvikiharoille, kokeile tätä uniikkia hiusmallia, joka haastaa todella tiukkojen kiharien hiusten yleensä pyöreän muodon. Tämä kiharan polkkatukan siluetti on suorempi, joka on tuore tapa tuoda todella kiharien hiusten luonnollinen kauneus esiin. Sivujakaus yhdistettynä otsatukkaan lisää tyyliin rohkeutta ja epäsymmetrisyyttä.

4. Letitetty polkkatukka kiharoille

Letit ovat olleet pitkään suosittu ja käytännöllinen tapa muotoilla todella kiharia hiuksia. Mikä tekee tästä letitetystä polkasta viehättävän on se, että se vaati vähän huolenpitoa. Lettejä voi pitää 6-8 viikkoa, joka tekee tästä polkasta käytännöllisen ja pitkäkestoisen vaihtoehdon. Valitsit sitten pienet tai leveät letit, tämä polkka antaa sinun ilmaista yksilöllistä tyyliäsi.

Top 8 muotoilutuotetta puolipitkille hiuksille

Styling Must-Haves for Mid-Length Hair

Oli valintasi sitten tasapitkä lyhyt polkka tai kerroksittain leikattu kihara polkkatukka, nämä muotoiluvinkit ja -tuotteet vievät hiustyylisi seuraavalle tasolle. Oikeanlaiset tuotteet korostavat hiusmallin muotoa ja tuovat esille sen parhaat puolet. Tässä lista muotoilutuotteista ja vinkit niiden käyttöön:

 • Lämpösuoja: Koska puolipitkät hiusmallit vaativat usein muotoiluvälineiden käyttöä, lämpösuojasuihke on välttämätön suojaamaan hiuksia lämpövaurioilta.
 • Kuivashampoo: Luonnollinen kuivashampoo on kätevä tuote raikastamaan hiuksia, jos hiuksesi ovat taipuvaisia rasvoittumaan. Se poistaa ylimääräisen rasvan hiuksista tehden hiuksista puhtaamman näköiset. Suosikkini on ponnekaasuton Refresh Powder™ Dry Shampoo, joka on valmistettu 99% luonnollisista ainesosista.
 • Hiusöljy: Pari tippaa luonnolista hiusöljyä auttaa pitämään pörröisyyden loitolla ja lisäämään kiiltoa hiuksiin.
 • Kiharavoide tai -geeli: Riippuen tavoittelemastasi tyylistä, käytä kiharavoidetta tai geeliä erottelemaan kiharoita ja antamaan niille pitoa, oli sinulla sitten kihara polkkatukka tai muu puolipitkä hiusmalli kiharoille. Lue lisää parhaista tuotteista kiharoille hiuksille täältä.
 • Hellävarainen harja tai kampa: Ehkäistäksesi hiusten katkeilua, käytä harvapiikkistä kampaa tai hellävaraista selvitysharjaa selvittääksesi puolipitkät hiukset vaurioittamatta niitä, etenkin jos hiukset ovat märät.
 • Tuuheuttavat tuotteet: Jos sinulla on ohuet tai hennot hiukset, volyymia antavat tuotteet, kuten hiuspuuterit tai tuuheuttavat suihkeet ovat keino luoda hiuksiin täyteläisyyttä ja runsautta.
 • Joustavaa pitoa antava hiussuihke: Valitse joustavaa pitoa antava hiussuihke pitääksesi tyylin paikallaan, ilman että hiuksista tulee kovat tai koppuraiset.
 • Mattainen hiusvaha: Jos tykkäät hieman sotkuisesta ja vaivattomasta ilmeestä, luonnollinen hiusvaha on välttämätön muotoilutuote.

Muista, että avain onnistuneeseen muotoiluun ovat tuotteet, jotka täydentävät hiustyyppiäsi ja haluttua ilmettä. Kokeile erilaisia yhdistelmiä näistä tuotteista muotoilutarpeidesi ja mieltymyksesi perusteella.

Hiustesti

Löydä sinulle sopivimmat tuotteet

Tee testi

Puolipitkät hiusmallit ovat erinomainen vaihtoehto, jos etsit tyylikästä ja helposti muotoiltavaa hiustyyliä - oli haaveissasi sitten klassinen polkkatukka, pitkä polkka tai leikkisät kiharat puolipitkät hiusmallit. Anna valitsemasi hiusmallin ilmaista omaa persoonaasi ja tyyliäsi.

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Näin teet tyylikkään wet look -kampauksen + tarvitsemasi tuotteet

  Näin teet tyylikkään wet look -kampauksen + tarvitsemasi tuotteet

 • Afblegning af hår? 10 tips til at undgå et skadet afbleget, blond hår

  Hiusten vaalennus: Tämä sinun tulee tietää, jos haluat vaaleat hiukset

 • 15 upeaa lyhyttä hiusmallia naisille: Pixie-tyyleistä lyhyisiin kiharoihin

  15 upeaa lyhyttä hiusmallia naisille: Pixie-tyyleistä lyhyisiin kiharoihin

 • 10 Trendikästä hiusmallia pitkiin hiuksiin: Näin valitset sopivan pitkän hiusmallin

  10 Trendikästä hiusmallia pitkiin hiuksiin: Näin valitset sopivan pitkän hiusmallin

 • Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

  Hiuspuuterin käyttö: Löydä paras hiuspuuteri tuuheuttamaan hiuksia

Katso kaikki artikkelit