Olie til håretKatso kaikki artikkelit

Löydä paras hiusöljy: Hyödylliset hiusöljyn käyttövinkit (video)

Oletko jo kokeillut hiusöljyä? Jos et ole, nyt on hyvä aika aloittaa öljyn käyttö! Hyvä hiusöljy on yksi parhaista keinoista saada kiiltävät ja terveen näköiset hiukset. Öljyjä on kuitenkin olemassa monia erilaisia, joten kannattaa ottaa selvää siitä, mikä on paras vaihtoehto sinun hiuksillesi ennen hiusöljyn käyttöä.

Hiusöljyn käyttö on suosittu tapa hoitaa hiuksia, koska öljy kosteuttaa, pehmentää ja suojaa ihoa ja hiuksia. Eri hiustyypit kuitenkin vaativat erilaisen hiusöljyn käyttöä, joten se, mikä on paras öljy juuri sinulle, riippuu hiustyypistäsi.

Jatka lukemista oppiaksesi lisää kaikista hyödyistä, joita hyvä hiusöljy voi hiuksillesi antaa, sekä siitä, mikä on paras öljy hiuksille. Lisäksi käyn läpi kuinka öljyä tulisi käyttää!

Sisältö

Öljy hiuksille - käytön hyödyt

Miksi öljyä kannattaa käyttää? Toisin kuin iholla, hiuksilla ei ole keinoja pitää itseään kosteina. Tämän takia hiustuppemme tuottavat luonnollista öljyä nimeltä tali, jonka tarkoituksena on levittäytyä hiusten koko pituudelle ja pitää hiukset terveinä ja kosteina.

Valitettavasti tämä luonnollinen prosessi ei aina toimi tarkoituksensa mukaisesti! Käyttäessämme nykyaikaisia muotoilu-ja värjäysmenetelmiä, luonnollinen tali ei yleensä riitä pitämään hiuksia tarpeeksi kosteina. Hiusöljyn käyttö on hyvä apu tähän, sillä hyvä öljy antaa hiuksillesi niiden tarvitsemaa kosteutta ja suojaa.

Tiesitkö, että kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet kookosöljyn ja oliiviöljyn torjuvan jopa 30% UV-säteistä?

 

Öljy hiuksille ei ole uusi juttu, koska öljyjä on käytetty jo satoja vuosia. Tietomme erilaisista öljyistä kuitenkin lisääntyy koko ajan, ja nykyään tiedämme paljon enemmän siitä miten ja mitä öljyä tulisi käyttää eri tarkoituksiin. Öljyt suojaavat ja kosteuttavat ihoa ja hiuksia, ja siksi hyvä hiusöljy on erinomainen apu pehmentämään ja ravitsemaan hiuksia ja hiuspohjaa.

Öljyjä voi käyttää monella eri tavalla, joten se, mikä on oikea öljy hiuksille riippuu hiustyypistä ja siitä, millaista hoitoa hiukset kaipaavat. Koska vaihtoehtoja on monia, kannattaa kokeilla erilaisia hiusöljyjä tai käyttää sellaista öljyä, joka on tarkoitettu erityisesti sinun hiustyypillesi ja hoitotarpeisiin. Paras hiusöljy hennoille hiuksille, ei yleensä ole paras vaihtoehto kiharille tai kuiville hiuksille. Mikä on paras öljy hiuksille riippuu siis siitä, millaiset hiukset sinulla on (tästä lisää myöhemmin).

Öljyt voidaan jakaa yleisesti kahteen luokkaan:

Kasviöljyt

Kasviöljyt, jotka tunnetaan myös pohjaöljyinä tai perusöljyinä, saadaan yleensä pähkinöistä, siemenistä, marjoista, kukista tai lehdistä. Kasviöljyt ovat rasvaisempia ja öljyisempiä kuin eteeriset öljyt, ja ne eivät haihdu eteeristen öljyjen tavoin. Kasviöljyn tarkoitus on suojella kasvin siementä, silloin kun se on vielä osa kasvia.

Eteeriset öljyt

Eteerisiä öljyjä saadaan kasvien monesta eri osista, esimerkiksi kukista, sekä puista, ruohosta, lehdistä ja juurista. Niitä saadaan myös marjoista, pihkasta, kävyistä, neulasista, hedelmistä ja kuorista sekä myös muista kasvin osista. Huomioi, että kaikki kasvit eivät tuota eteerisiä öljyjä.

Eteeriset öljyt ovat itseasiassa osa kasvin selviytymismekanismia. Eteerisen öljyn voimakas tuoksu voi houkutella pölyttäjiä tai pitää saalistajat loitolla. Eteeriset öljyt ovat hyvin tiiviitä sekä erittäin voimakkaita. Eteerisen öljyn levitys suoraan iholle voi ärsyttää, ja jopa polttaa, ihoa tai saada aikaan allergisen reaktion. Onkin siis erittäin tärkeää, että eteeristä öljyä ei käytetä liian runsaasti, ja että se laimennetaan tai sekoitetaan pohjaöljyn kanssa ennen käyttöä.

HairLust - Split Fix™ Hair Oil HairLust - Split Fix™ Hair Oil
Ennakkotilaus

Split Fix™ Hair Oil

Monikäyttöinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät.

19.95 €

Lue lisää

5 Hyötyä hiusöljyn käytöstä:

 • Öljy vahvistaa hiuksia: Hyvä hiusöljy lisää hiusten kimmoisuutta, joka tarkoittaa, että hiukset eivät katkeile yhtä helposti.
 • Hiusöljy suojaa hiuksia lämmön aiheuttamilta vaurioilta: Hyvä hiusöljy antaa suortuville suojaavan kerroksen, joka voi estää lämmön aiheuttamilta vaurioilta.
 • Hyvä hiusöljy kosteuttaa ja estää hiusten pörröisyyttä: Öljyt, jotka sisältävät paljon rasvahappoja ja E-vitamiinia, antavat hiuksillesi suojan, joka estää luonnollisen kosteuden haihtumisen. Tämä suoja estää myös ilmankosteutta imeytymästä hiukseen, joka puolestaan pitää pörröisyyden poissa.
 • Hyvä hiusöljy voi edistää hiusten kasvua: Koska hiusöljyn käyttö vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia, se estää hiusten katkeilua, joka puolestaan antaa vaikutelman, että hiukset kasvavat nopeammin.
 • Hiusöljyt sisältävät luonnollisen UV-suojan: Kasviöljyn sisältämillä kasvin fenoleilla on luonnollinen kyky torjua, ja jopa parantaa, UV-säteilyn haitallisia vaikutuksia. Jotkut kasviöljyt antavat 30% paremman suojan kuin paljas iho tai hiukset.

Katso alta opasvideo Split Fix™ Hair Oil -hiusöljyn käyttöön:

Mikä on paras öljy hiuksille?

Mikä on sitten paras öljy hiuksille? Vaikka hiusöljyn käyttö voi olla erinomainen tapa hoitaa hiuksia, kaikki öljyt eivät sovi kaikille hiuksille. Se mikä on oikea öljy hiuksille riippuu hiustyypistäsi ja siitä, millaista hoitoa hiuksesi kaipaavat. Lue alta meidän suosituksemme siitä, mikä on paras hiusöljy!

Paras öljy hiuksille: Kiharat hiukset

Kookosöljy on erittäin hyvä hiusöljy kiharille hiuksille. Miksi? Koska monesta muusta öljystä poiketen, kookosöljy muodostuu pienistä molekyyleistä, jotka imeytyvät helposti hiuksiin. Tämä antaa kiharille hiuksille kosteutta ilman, että se painaa hiukset alas. Avokadoöljyllä on samanlainen vaikutus.

Paras öljy hiuksille: Lisää kiiltoa

Keveät pohjaöljyt, kuten jojoba ja porkkanaöljy, ovat täydellisiä öljyjä hiuksille, jotka kaipaavat lisäkiiltoa. Hiero hyvin pieni määrä öljyä kuiviin ja muotoiltuihin hiuksiin. Ole varovainen, ettet laita liikaa öljyä, koska se voi saada hiuksesi näyttämään rasvaisilta eikä kiiltäviltä!

Paras öljy hiuksille: Estä hiusten haaroittuminen

Kookosöljy on erinomainen öljy hiuksille, jos haluat estää hiuksia haaroittumasta. Lämmitä pieni määrä kookosöljyä kämmentesi välissä ja levitä se hiusten latvoihin. Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä kookosöljyä ennen nukkumaanmenoa, ja suojaa hiuksesi öisin hellävaraisen kampauksen avulla estääksesi hiusten haaroittumisen.

Paras öljy hiuksille: Estä pörröisyys ja kuivuus

Arganöljy on erinomainen öljy hiuksille, jotka ovat kuivat tai vahingoittuneet. Tämä marokkolainen öljy sisältää paljon rasvahappoja ja E-vitamiinia, jotka antavat kuiville suortuville niiden kovasti kaipaamaa kosteutta. Tämän vuoksi arganöljy on meidän mielestämme paras hiusöljy kuiville ja vahingoittuneille hiuksille!

Paras öljy hiuksille: Hennot hiukset

Kevyt öljy on paras hiusöljy hennoille hiuksille. Kevyet öljyt, kuten aprikoosinydinöljy antavat hennoille hiuksille kiiltoa ja kosteutta ilman, että hiukset painuvat alas. Muista olla varovainen hiusjuurien kanssa, sillä liian suuri määrä öljyä hiuspohjassa voi saada hennot hiukset näyttämään latteilta ja rasvaisilta.

Toinen hyvä vinkki ohuille ja hennoille hiuksille on lisätä öljy märkiin hiuksiin. Hiusten suomut ovat hiukan kohollaan kosteana, jolloin öljy imeytyy hiuksiin entistä paremmin, ja hiukset eivät näytä tippaakaan rasvaisilta.

Jos sinulla on hennot hiukset, kevyet öljyt kuten aprikoosinydin-, viinirypäle-, manteli-, granaattiomena- tai jojobaöljyt sopivat paremmin, sillä ne eivät latista hiuksia.

Paras öljy hiuksille: Hiuskasvun edistäminen

Piparminttuöljy voi auttaa edistämään hiusten kasvua stimuloimalla hiuspohjan verenkiertoa. Nopea verenkierto auttaa ravintoaineiden kulkeutumista hiustuppiin, joka puolestaan edesauttaa hiusten kasvua. Tämän takia piparminttuöljy on paras hiusöljy, jos tavoitteenasi on edistää hiusten kasvua.

Piparminttuöljyn levittäminen suoraan hiuspohjaan voi saada hiukset näyttämään rasvaisilta, etenkin jos sinulla on ohenevat hiukset. Ratkaisu? Meidän Grow Perfect™ Thickening Spray -hoitosuihke. Tämä kasvua edistävä hoitosuihke sisältää hiuspohjan verenkiertoa kiihdyttävää piparminttuöljyä. Suihke antaa myös lisävolyymia hiusjuuriin, joka saa hiukset näyttämään tuuheammilta välittömästi. Lisäksi tämä tuote myös rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa, joka voi myös olla syynä hiusten ohenemiseen.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tuuheuttava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää hiusten tiheyttä edistävää RootBioTec™:iä.

29.95 €

Lue lisää

Paras öljy hiuksille: UV-suoja

Auringonkukkaöljy, oliiviöljy ja kookosöljy ovat erinomaisia vaihtoehtoja, jos mietit, mikä on paras hiusöljy antamaan aurinkosuojaa.

Paras hiusöljy yleisesti

Näissä kaikissa erilaisissa öljyissä on paljon muistamista! Mikä on siis paras öljy hiuksille yleisesti? Olisiko all-in-one öljy hiuksille hyvä vaihtoehto? Todellakin on. Meidän mielestämme paras hiusöljy yleisesti on Split Fix™ -hiusöljy, jonka yhdistelmä ekologista auringonkukkaöljyä, ekologista arganöljyä, ekologista kookosöljyä sekä ekologista aprikoosinkiviöljyä syväkosteuttaa hiuksia, antaa hiuksille lämpösuojan sekä lisäkiiltoa. Levitä hiusöljyä märkiin hiuksiin takkuuntumisen estämiseksi sekä suojaamaan hiuksia ennen kuumien muotoilulaitteiden käyttöä, tai käytä kuiviin hiuksiin suojaamaan hiuksia UV-säteiltä ja saasteilta.

HairLust - Split Fix™ Hair Oil HairLust - Split Fix™ Hair Oil
Ennakkotilaus

Split Fix™ Hair Oil

Monikäyttöinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät.

19.95 €

Lue lisää
HairLust - Sun Defense Hair Mist HairLust - Sun Defense Hair Mist

Sun Defense Hair Mist

Tehokosteuttava ja aurinkosuojan antava suihke hiuksille.

23.95 €

Lue lisää

Hiusöljyn käyttö - perusteet

Nyt kun tiedät mikä on paras hiusöljy sinun hiuksillesi, seuraavaksi käyn läpi miten sitä tulisi käyttää.

Hiusöljyn käyttö kosteuttavana hoitona

Hiusöljyn käyttö kosteuttavana hoitona

Hiusöljyn käyttö kosteuttavana hoitona on helppo tapa hyödyntää öljyä. Levitä lempiöljyäsi hiuksiin ennen suihkua ja laita hiuksesi kiinni käyttäen Hair Ring -hiuslenkkiä. Suihkun höyry ja kuumuus avaavat hiussuomut, joka antaa öljylle mahdollisuuden tunkeutua syvälle hiukseen ja kosteuttaa hiuksia tehokkaammin. Viiden minuutin höyrytyksen jälkeen, pese hiuksesi normaalisti shampoota ja hoitoainetta käyttäen.

Hiusöljyn käyttö selvittämään takkuiset hiukset ja suojaamaan lämmön aiheuttamia vaurioita vastaan

hiusöljy lämpösuojana

Hyvä hiusöljy voi auttaa selvittämään takkuisia hiuksia sekä suojaamaan niitä ennen kuumien muotoilulaitteiden käyttöä. Levitä ohut kerros öljyä märkiin hiuksiin ja harjaa hiukset hellävaraisesti käyttäen Wet Brush -hiusharjaa.

Voit myös käyttää lämpösuojan antavaa öljyä hiuksille, kuten Split Fix™ Hair Oil, märkiin hiuksiin ennen föönausta ehkäisemään kuumuuden aiheuttamia vaurioita.

Hiusöljyn käyttö vähentämään sähköisyyttä sekä suojaamaan hiuksia UV-säteiltä ja saasteilta

hiusöljy sähköisyyttä vastaan

Suojataksesi hiuksia UV-säteiden ja saasteiden aiheuttamilta vaurioilta suihkuta pieni määrä Sun Defense Hair Mist -suihketta kuiviin hiuksiin. Tuotteen salaisuus on Phytessence™ French Oak Extract -tammiuute, joka on antioksidanttinen luonnollisen UV-suojan antava ainesosa, sekä muut kasviperäiset kosteuttavat ainesosat.

Jos haluat tehdä hiuksia suojaavan suihkeen itse, sekoita yksi ruokalusikallinen kutakin suosikkiöljyäsi, esimerkiksi oliiviöljyä, kookosöljyä, auringonkukkaöljyä ja sheavoita, lisää noin desilitra vettä, ja suihkuta hiuksiin aina kun tarvitset UV-suojaa.

Hiusöljyn käyttö saadaksesi kiiltävämmät hiukset

Levitä hiusöljyä kuiviin hiuksin pitkin päivää saadaksesi ne kiiltämään, jos hiuksillasi on taipumus näyttää mattaisilta ja elottomilta. Levitä hyvin pieni määrä kerrallaan ja puristele se huolellisesti hiuksiin, jotta öljy imeytyy kunnolla. Näin voit aina lisätä öljyä myöhemmin, jos hiukset näyttävät vielä kiillottomilta.

Hiusöljyn käyttö - yleisiä virheitä

Nyt kun sinulla on tietoa siitä mikä on paras öljy hiuksille ja miten voit hyödyntää sitä eri tarkoituksiin, käydään seuraavaksi läpi yleisimpiä virheitä öljyn käytössä!

Hiusöljyn käyttö - Virhe #1: Öljyn levittäminen liian lähelle juuria ja hiuspohjaa

Hyvä hiusöljy antaa kiiltoa hiuksiin, mutta jos sinulla on hennot ja suorat hiukset, liian suuri määrä öljyä hiusjuurissa voi saada hiuksesi näyttämään latteilta ja elottomilta. Miksi? Koska hiuspohja tuottaa luonnollista öljyä nimeltä tali, ja hiusten juuret ovat hiuspohjan tuntumassa. Talin avulla hiusjuuret ovat siis yleensä hyvin kosteutetut jo luonnostaan. Jos laitat vielä lisää öljyä hiusjuuriin, se saa hiukset painumaan alas. Lisäksi öljyn levittäminen hiuspohjaan voi tukkeuttaa hiuspohjan huokoset, joka voi johtaa hiuspohjan ärsyyntymiseen ja jopa hiustenlähtöön.

Ainut poikkeus tähän neuvoon on tietenkin sellaisen öljyä sisältävän tuotteen käyttö, joka on erityisesti suunniteltu hiusjuurille ja hiuspohjalle, kuten meidän Grow Perfect™ Thickening Spray -suihke, joka sisältää hiusten kasvua edistävää piparminttuöljyä.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Tuuheuttava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää hiusten tiheyttä edistävää RootBioTec™:iä.

29.95 €

Lue lisää

Hiusöljyn käyttö - Virhe #2: Liian paljon öljyä

Vaikka hyvä hiusöljy on erinomainen apu hiuksille, liika öljy voi kuitenkin aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä! Onkin siis tärkeää, että aloitat vain pienellä määrällä öljyä. Muista, että öljyä voi aina lisätä! Me suosittelemme, että levität hiuksiin aluksi noin herneenkokoisen annoksen hiusöljyä. Jos hiuksesi tuntuvat kuivilta tämän jälkeen, voit laittaa hieman lisää.

Hiusöljyn käyttö - Virhe #3: Vääränlainen öljy

Myös vääränlaisen öljyn käyttö voi johtaa ei-toivottuihin tuloksiin. Esimerkiksi, jos käytät kuivaa öljyä kuiviin hiuksiin, se ei tee hiuksistasi pehmeitä ja kosteita. Liian raskaan öljyn käyttö hentoihin hiuksiin voi puolestaan saada hiukset näyttämään rasvaisilta ja latteilta. Tarkasta aiemmasta listasta, mikä on paras hiusöljy sinun hiuksillesi!

Kookosöljy on yksi kosteuttavimmista öljyistä hiuksille. Se sopii oikeastaan kaikille hiustyypeille ja palauttaa hiusten kosteustasapainon.

4 vinkkiä, joiden avulla saat parhaat tulokset

Nyt kun tiedät miten sinulle paras hiusöljy voi helliä hiuksiasi, ja kuinka käyttää sitä oikein, tässä muutama vinkki joiden avulla saat parhaat tulokset:

Vinkki #1:Poista öljyjäämät säännöllisesti

Poista öljyjäämät kuorinnalla

Hyvä hiusöljy voi kosteuttaa ja suojata hiuksia, mutta sen jäämät voivat saada hiukset painumaan alas. Poista öljyjäämät meidän Scalp Delight™ Detox Scrub -kuorinnan avulla. Tämä hellävarainen hiuspohjan kuorinta poistaa kertymät, jotka aiheutuvat kuolleista ihosoluista sekä öljyn ja muiden hiustuotteiden jäämistä. Kertymien poisto tekee hiuksista pehmeämmät ja eloisammat. Me suosittelemme tämän tuotteen käyttöä kerran viikossa, tai aina kun hiuksesi kaipaavat virkistystä!

HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Scalp Delight™ Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush
Ennakkotilaus

Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

Vinkki #2: Proteiinihoito

Proteiinihoito

Hyvä hiusöljy auttaa hoitamaan vahingoittuneita hiuksia, mutta kannattaa harkita myös proteiinihoidon lisäämistä hoitorutiiniin. Miksi? Koska vahingoittuneet hiukset kaipaavat kosteuden lisäksi myös proteiinia. Me suosittelemme käyttämään Protein Repair™ Hair Mask -hiusnaamiota, joka sisältää hydrolysoituja kasviproteiineja vahingoittuneiden hiusten korjaamiseen. Käytä tätä hiusnaamiota yhdestä kolmeen kertaan kuukaudessa saadaksesi parhaat tulokset.

HairLust - Protein Repair™ Hair Mask HairLust - Protein Repair™ Hair Mask

Protein Repair™ Hair Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää

Vinkki #3: Ravitse hiuksia sisältäpäin

Ravitse hiuksia sisältäpäin

Hiustuppesi eivät tietenkään voi kasvattaa terveitä ja vahvoja hiuksia ilman oikeanlaista ravintoa! Tämän takia on tärkeää varmistaa, että hiuksesi saavat kaikkia niitä ravintoaineita, joita ne tarvitsevat terveiden hiusten kasvuun. Me suosittelemme käyttämään Hair Formula Gummies for Women tai Hair Formula Tablets for Women -hiusvitamiineja, jotka sisältävät runsaasti hiuksia helliviä vitamiineja ja mineraaleja, kuten biotiinia, seleeniä, C-vitamiinia ja sinkkiä. Tämän lisäksi pureskeltavat Hair Formula Gummies for Women -vitamiinit eivät sisällä sokeria ja maistuvat erinomaiselle, joten niiden ottaminen ei helposti unohdu!

HairLust - Hair Formula Gummies for Women HairLust - Hair Formula Gummies for Women
Säästä jopa 50%

Hair Formula Gummies for Women

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Formula Tablets for Women HairLust - Hair Formula Tablets for Women
Säästä jopa 50%

Hair Formula Tablets for Women

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

Vinkki #4: Käytä välineitä, jotka estävät hiusten katkeilua

Käytä hellävaraisia hiusharjoja

Jos tavoitteenasi on kasvattaa pidemmät hiukset, on erittäin tärkeää käsitellä niitä hellävaraisesti estääksesi hiusten katkeilun. Vaikka hiukset kasvaisivat kuinka paljon, siitä ei ole paljon apua, jos ne katkeilevat muotoillessa!

HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink
Ennakkotilaus

Wet Hair Detangler Brush, Pink

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple
Ennakkotilaus

Wet Hair Detangler Brush, Purple

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

Oiva tapa estää hiusten katkeilua on investoida sellaisiin hiustuotteissin, jotka kohtelevat hiuksia hellävarasiesti. Ensimmäiseksi suosittelemme käyttämään meidän Wet Brush -hiusharjaa, jonka pehmeät silikoniharjakset selvittävät hiukset hellävaraisesti katkomatta suortuvia. Seuraava suositus on meidän Hair Rings -hiuslenkit, jotka on erityisesti suunniteltu pitämään hiukset kiinni ilman normaalien hiuslenkkien aiheuttamaa katkeilua. Kokeile näitä tuotteita, ja ylläty iloisesti saamistasi tuloksista!

HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Pink/Purple HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Pink/Purple

Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Pink/Purple

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää
HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Blue/Green HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Blue/Green

Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Blue/Green

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää

Nyt kun tiedät miten hyvä hiusöljy voi hoitaa hiuksiasi, ja mikä on paras öljy hiuksille, aiotko kokeilla sen käyttöä? Vai käytätkö öljyä jo entuudestaan? Mikä on sinun mielestäsi paras hiusöljy? Kerro meille alla olevassa kommenttiosuudessa!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • kiharat ilman lämpöä

  Opas: Miten tehdä yön yli kiharat ilman lämpöä

 • Afblegning af hår? 10 tips til at undgå et skadet afbleget, blond hår

  Hiusten vaalennus: Tämä sinun tulee tietää, jos haluat vaaleat hiukset

 • Heat protection spray: Derfor er varmebeskyttelse til hår vigtigt

  Lämpösuoja hiuksille: Kuinka suojata hiukset turhalta vaurioitumiselta?

 • Silver shampoo

  Hopeashampoon käyttö & 5 muuta välttämätöntä tuotetta vaaleille hiuksille

 • Hvordan får man tykkere hår? 10 nemme tips til sundt og fyldigt hår

  Miten saada paksummat ja tuuheammat hiukset? 10 luonnollista keinoa

Katso kaikki artikkelit