Langt hår hurtigereKatso kaikki artikkelit

Miten saada pidemmät ja paksummat hiukset? 9 parasta vinkkiä

Haaveiletko pitkistä ja paksuista hiuksista? Yleensä siihen tarvitaan paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettet voisi nopeuttaa tätä prosessia…

Mietitkö miten saada paksummat ja pitkät hiukset? Olet tullut oikeaan osoitteeseen. Vaikka en voikaan kertoa, miten pitkien hiusten kasvatus onnistuu yhdessä yössä (vaikka toivoisin tietysti, että se olisi mahdollista!), voin kuitenkin antaa vinkkejä todistetuista menetelmistä, joiden avulla voit edistää pitkien hiusten kasvatusta. Jos haluat siis tietää, miten saada pitkät hiukset, jatka lukemista!

Lue alta parhaat vinkkimme siihen miten kasvattaa pidemmät ja paksummat hiukset!

Sisältö

Hiusten kasvukierron perusteet

Ennen kuin puhutaan lisää pitkien hiusten kasvatuksesta, on hyödyllistä käydä läpi ensin se, miten hiukset ylipäätään kasvavat.

Kuinka hiukset kasvavat?

Hiuksesi kasvavat hiustupeista, jotka sijaitsevat hiuspohjassa. Meillä kaikilla on noin 100,000 hiustuppea, ja jokainen näistä hiustupeista kasvattaa yhden hiussuortuvan!

Hiusten kasvukierron neljä vaihetta:

 • Anageeni eli kasvuvaihe, joka kestää kahdesta seitsemään vuotta
 • Katageeni eli siirtymävaihe, joka kestää vain kahdesta kolmeen viikkoa
 • Telogeeni eli lepovaihe, joka kestää kolme kuukautta
 • Eksogeeni, joka tunnetaan myös hiusten lähtemisvaiheena
HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies
Säästä jopa 50%

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets
Säästä jopa 50%

Hair Growth Formula Tablets

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

Kuinka nopeasti hiukset kasvavat?

Hiukset kasvavat keskimäärin noin 0.5cm - 1.7cm kuukaudessa, vaikkakin hiusten kasvunopeuteen vaikuttavat monet eri tekijät, kuten henkilön ikä, geenit ja sukupuoli.

HairLust ennen ja jälkeen

Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos
Hairlust før og efter
Ennen
Ajassa saavutettu tulos

*Tulokset ovat yksilöllisiä.

Katso kaikki arvostelut

Miksi hiukset lakkaavat kasvamasta?

Joskus erinäiset hiustenlähdön muodot (kuten perinnöllinen hiustenlähtö) voivat hidastaa hiusten kasvua, tai jopa pysäyttää sen kokonaan.

Onneksi hiusten kasvun hidastuminen on kuitenkin usein seurausta huonoista hiusten sekä hiuspohjan hoitotottumuksista. Jos et pidä huolta hiuspohjasta, siellä sijaitsevat hiustupet eivät pysty toimimaan parhaalla mahdollisella teholla! Jos taas et hoida hiussuortuvia asianmukaisesti, se johtaa hiusten katkeiluun. Katkeilun takia pitkien hiusten kasvatus ei onnistu, vaikka hiukset kasvaisivatkin normaalissa tahdissa.

Jos haaveissasi on pitkien hiusten kasvatus, avain siihen on hiusten kasvuvaiheen pidentäminen sekä niiden katkeilun estäminen.

Jatka lukemista, jos haluat oppia miten saada pitkät hiukset!

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Näitä ainesosia tarvitset

Jos mietit, miten saada pitkät hiukset, kannattaa ensin oppia lisää niistä ainesosista, jotka edesauttavat hiusten kasvua. Eli, jos haluat saada pitkät hiukset, kannattaa etsiä sellaisia tuotteita, jotka sisältävät näitä ainesosia:

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Käytä minttuöljyä

Kun minttuöljyä sivellään iholle, se kiihdyttää verenkiertoa. Tämä on mainio uutinen, jos tavoitteenasi on pitkien hiusten kasvatus, koska nopeampi verenkierto hiustyvessä voi edistää hiusten kasvua. Miksi? Koska hiustupet saavat verestä kaikki ravintoaineet ja hapen, joita ne tarvitsevat pitääkseen yllä normaalia hiusten kasvua. Joten mitä nopeampi verenkierto hiusjuurissa, sitä parempi!

Haluatko kokeilla tätä vinkkiä itse? Me suosittelemme käyttämään Scalp Follicle Treatment & Volumizer -hiuspohjan hoitosuihketta, joka sisältää viherminttuöljyä, sekä muita kasviperäisiä ainesosia, jotka vahvistavat, kosteuttavat ja korjaavat sekä hiuksia että hiuspohjaa, ja luovat erinomaiset edellytykset terveiden hiusten kasvulle.

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Herätä hiustupet kofeiinilla

Usko tai älä, mutta se sama kofeiini joka löytyy kahvikupistasi voi myös olla avuksi pitkiin hiuksiin. Kofeiini edistää hiusten kasvua estämällä hiustenlähtöä aiheuttavan DHT -hormonin vaikutuksia. Kuten minttuöljy, myös kofeiini tehostaa verenkiertoa hiuspohjassa.

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Ravitse proteiinilla

Jos pitkien hiusten kasvatus ei onnistu katkeilun takia, proteiini voi olla vastaus tähän ongelmaan. Hiuksesi nimittäin koostuvat proteiinista! Proteiini voi auttaa korjaamaan ja vahvistamaan hiusten rakennetta, jotta ne eivät katkeile helposti. Monet proteiinin muodot eivät kuitenkaan kykene korjaamaan hiuksia, koska niiden molekyylit ovat liian isoja pystyäkseen tunkeutumaan hiussuortuviin. Mikroproteiinit ovat nimensä mukaisesti kooltaan hyvin pieniä, joten ne pystyvät tunkeutumaan ja vaikuttamaan niihin hiuksen osiin, joissa niitä tarvitaan eniten. Kasviperäisten mikroproteiinien käyttö onkin yksi salaisuus siihen, miten saada pitkät hiukset.

Lisää ostoslistallesi tuotteita, kuten esimerkiksi Hair Growth & Repair Shampoo ja Hoitoaine tai Protein Reconstructor Hair Mask -hiusnaamio, jotka pitävät sisällään Protectagen™, Dynagen™, sekä Gluadin® Kera-P LM ainesosia. Nämä ainesosat sisältävät erityisen yhdistelmän hiuksia vahvistavia mikroproteiineja, jotka voivat auttaa saamaan pitkät hiukset. Tutkimukset osoittavat, että mikroproteiinit voivat vähentää kaksihaaraisia jopa 20% ja parantaa hiusten yleiskuntoa jopa 60%!

HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Korjaava proteiininaamio hiuksille, joka rakennepaikkaa hiusten proteiineja.

29.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth & Repair Set HairLust - Hair Growth & Repair Set
Myydään nopeasti ⚡️
Säästä 16%

Hair Growth & Repair Set

Uudelleenrakentava ja kosteuttava shampoo ja hoitoaine, jotka tukevat hiusten kasvua.

47.90 €

39.95 €

Lue lisää

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Basilikan juuriuute

Basilikan juuriuute, joka tunnetaan myös nimellä RootBioTec™, saadaan basilika yrtistä. Basilika on voimakas kasvi, joka on erinomaisen makunsa lisäksi täynnä antioksidantteja ja ravintoaineita. Hiuspohjaan käytettäessä RootBioTec™:n on osoitettu vähentävän hiustenlähtöä jopa 31% vain kahden kuukauden käytön jälkeen! Kyseinen ainesosa on osa mm. Hair Growth Serum -tuotetta, joka sisältää neljää eri hiusten kasvua edistävää ainesosaa: Redensyl™, CAPIXYL™, RootBioTec™ ja Anagain™. Viimeisestä voit lukea lisää alta.

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Lisää kasvua herneenversouutteella

AnaGain™, joka saadaan herneenversoista, on toinen tärkeä ainesosa, josta voit saada apua pitkien hiusten kasvatukseen. AnaGain™ lisää kasvuvaiheessa olevien hiussuortuvien määrää, joka vähentää hiusten irtoamista ja tekee hiuksista pidemmät ja paksummat. Tämä voi tarkoittaa jopa 78% nopeampaa hiusten kasvua vain kolmessa kuukaudessa!

HairLust - Hair Growth Serum HairLust - Hair Growth Serum
Uutuus 🎉

Hair Growth Serum

Tehokas seerumi hiusten kasvuun, joka sisältää Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ ja AnaGain™ ainesosia.

59.95 €

Lue lisää

Miten saada paksummat ja pitkät hiukset: 9 Todistettua menetelmää

Nyt kun tiedät mitä ainesosia kannattaa etsiä uusia hiustuotteita shoppailessa, seuraavaksi on aika puhua hiusten hoidosta! Jos haluat pitkät hiukset, hiusten oikeanlainen hoito on erittäin tärkeä osa tätä prosessia.

Miten saada pitkät hiukset? #1: Pesurutiini

oikea hiusten pesurutiini

Jos haluat pitkät hiukset, kannattaa kiinnittää huomiota siihen miten peset hiuksesi. Olen tosissani, sillä se miten peset hiuksesi voi tehdä eron sen välillä näyttävätkö hiuksesi vahvoilta ja kiiltäviltä vai elottomilta ja latteilta.

Ensimmäiseksi varmista, että käytät sellaista shampoota ja hoitoainetta, jotka tukevat pitkien hiusten kasvatusta. Me suosittelemme Hairlust Hair Growth & Repair shampoota ja hoitoainetta, sillä ne sisältävät korjaavia, vegaanisia mikroproteiineja, jotka vaikuttavat syvällä hiusten ytimessä elävöittäen, raviten ja suojaten hiuksia.

Seuraavaksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka usein peset hiuksesi. Jos peset hiuksesi liian usein, se saattaa kuivattaa hiuksia, joka puolestaan johtaa hiusten katkeiluun. Toisaalta hiusten pesu liian harvoin voi aiheuttaa kertymien muodostumisen hiuspohjaan, joka tukkeuttaa hiustupet ja hidastaa hiusten kasvua.

HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo
Myydään nopeasti ⚡️

Hair Growth & Repair Shampoo

Sulfaatiton shampoo, joka sisältää hiuksia vahvistavia proteiineja.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth & Repair Set HairLust - Hair Growth & Repair Set
Myydään nopeasti ⚡️
Säästä 16%

Hair Growth & Repair Set

Uudelleenrakentava ja kosteuttava shampoo ja hoitoaine, jotka tukevat hiusten kasvua.

47.90 €

39.95 €

Lue lisää

Suosittelemme pesemään hiukset kaksi tai kolme kertaa viikossa, riippuen tarpeesta.

Kun peset hiuksesi, huuhtele ne aina viileällä vedellä (kuuma vesi kuivattaa hiuksia, joka voi tehdä niistä hauraammat ja alttiimmat katkeilemaan). Äläkä koskaan skippaa hoitoaineen käyttöä!

Miten saada pitkät hiukset? #2: Hiusten kuivaus

Kuivaa hiukset oikein

Jos haluat saada pidemmät ja paksummat hiukset, myös se, miten käsittelet hiuksiasi pesun jälkeen, on erittäin tärkeää. Hiukset ovat hauraimmillaan ollessaan märät, joten kannataa kuivata hiukset bambupyyhkeellä puuvillapyyhkeen sijaan. Bambu on puuvillaa imukykyisempi kuitu, ja sen on materiaalina paljon pehmeämpi. Tämä tarkoittaa vähemmän katkeilua ja pörröisyyttä!

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Valkoinen

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Roosa
Säästä jopa 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Roosa

Hellävarainen ja kätevä hiuspyyhe bambusekoitetta.

11.95 €

Lue lisää

Hiuksia selvittäessä, käytä leveäpiikkistä kampaa tai Hairlust Detangle Wet Brush -hiusharjaa, joka on erityisesti suunniteltu selvittämään märät hiukset vahingoittamatta niitä.

HairLust - Detangle Wet Brush, Roosa HairLust - Detangle Wet Brush, Roosa

Detangle Wet Brush, Roosa

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää
HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka HairLust - Detangle Wet Brush, Persikka

Detangle Wet Brush, Persikka

Hiusharja erityisesti märkien hiusten hellävaraiseen harjaamiseen.

9.95 €

Lue lisää

Miten saada pitkät hiukset? #3: Hiuspohjan hoito

hiuspohjan hoito

Jokaisen, jonka tavoitteena on pitkien hiusten kasvatus, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tähän vinkkiin! Kuten jo aiemmin mainitsin, hiussuortuvat kasvavat hiuspohjassa sijaitsevista hiustupeista. Valitettavan monet meistä eivät hoida hiuspohjaa ollenkaan!

Hoitaaksesi hiuspohjaa voit esimerkiksi lisätä hiuspohjan kuorinnan hiusten hoitorutiiniin, kuten Hairlust Hair & Scalp Detox Scrub -kuorinnan. Tämä kuorinta poistaa hellävaraisesti kertymiä, ylimääräisiä öljyjä sekä kuolleita ihosoluja, jotka tukkivat hiustuppeja ja hidastavat hiusten kasvua. Lisäksi tämä kuorinta sisältää hiusten kasvua edistäviä ainesosia kuten rosmariinia, jolla on verenkiertoa kiihdyttäviä ominaisuuksia, sekä Gluadin® Kera-P LM -yhdistettä. Saadaksesi parhaat tulokset, käytä kuorintaa yhdessä Scalp Massage Brush -hierontaharjan kanssa. Scalp Massage Brush -harjan pehmeät ja joustavat silikoniharjakset kuorivat ja stimuloivat hiuspohjaa hellävaraisesti.

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub
Myydään nopeasti ⚡️

Hair & Scalp Detox Scrub

Virkistävä hiuspohjan kuorinta kuivalle, kutisevalle tai rasvoittuvalle päänahalle.

26.95 €

Lue lisää
HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush
Myydään nopeasti ⚡️

Scalp Massage Brush

Hiuspohjan hierontaharja pehmeillä silikonipiikeillä päänahan kuorintaan ja hierontaan.

12.95 €

Lue lisää

Suosittelen myös kokeilemaan Scalp Follicle Treatment & Volumizer -hiuspohjan hoitosuihketta. Tämä ainutlaatuinen hoitosuihke tukee hiuspohjan hyvinvointia minttuöljyn, aloe veran ja mikroproteiinien yhdistelmällä sekä edistää hiusten pitkäaikaista terveyttä rauhoittamalla ja ravitsemalla hiuspohjaa. Saat myös runsaamman näköiset hiukset heti käytön jälkeen, koska tämä suihke antaa hiuksille välitöntä tuuheutta!

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Rauhoittava hiuspohjan hoitosuihke, joka sisältää RootBioTec™:iä hiustenlähtöön.

29.95 €

Lue lisää

Miten saada pitkät hiukset? #4: Suojaa lämmöltä

lämpösuoja

Kun tavoitteena on pitkien hiusten kasvatus, kannattaa vähentää (lue: lopettaa) kuumien muotoilulaitteiden, kuten kihartimien, suoristimien ja hiustenkuivainten käyttöä. Jos hiusten kuivaaminen föönillä on pakollista, käytä sitä viileimmällä mahdollisella asetuksella, ja lämpösuojan kanssa - muuten hiuksesi voivat vahingoittua, ja lopputuloksena saattaa olla haaroittumista ja katkeilua. Tämä ei tietysti ole toivottavaa, jos haluat saada pitkät hiukset.

Hiusten kasvuun vaikuttaa todella moni asia, kuten myös aurinko. Muista siis käyttää hattua tai lämpösuojaa hiuksissa kesäisin. Suosittelemme Hair Strengthening & Protection Oil - hiusöljyä. Se tarjoaa luonnollisen UV-suojaan ja toimii myös lämpösuojana.

HairLust - Hair Defence & Hydration Mist HairLust - Hair Defence & Hydration Mist

Hair Defence & Hydration Mist

Tehokosteuttava ja aurinkosuojan antava suihke hiuksille.

23.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil

Hair Strengthening & Protection Oil

Monikäyttöinen hiusöljy, joka tekee hiuksista kosteutetut, pehmeät ja kiiltävät.

19.95 €

Lue lisää

Miten saada pitkät hiukset? #5: Ravitse hiuksia sisältäpäin

Ravitse hiuksia sisältäpäin

Jos tavoitteenasi on pitkien hiusten kasvatus, hiuspohjan verenkierron lisäämisestä ei ole hyötyä, jos ruokavaliosi ei sisällä tarpeeksi ravintoaineita ylipäätään. Tämän takia on erittäin tärkeää, että noudatat terveellistä ja hiusten hyvinvointia edistävää ruokavaliota, joka sisältää seuraavanlaisia ruokia:

 • Vähärasvaisia proteiineja (esimerkiksi kananrintaa, papuja ja linssejä)
 • Paljon hedelmiä ja vihanneksia (erityisesti vihreitä lehtivihanneksia!)
 • Terveellisiä rasvoja (kuten avokadoa, lohta ja pähkinöitä)

Varmistaaksesi, että ruokavaliosi sisältää kaikkia niitä ravintoaineita, joita tarvitset avuksi siihen, miten saada pitkät hiukset, kannattaa myös harkita lisäravinteen käyttöä. Hairlust Hair Growth Formula Gummies -viinikumivitamiinit ovat herkullinen vaihtoehto, ja ne sisältävät runsaasti normaaliin hiusten kasvuun tarvittavia vitamiineja, kuten biotiinia, piidioksidia, foolihappoa, C-vitamiinia ja sinkkiä. Tämän lisäksi nämä vitamiinit ovat vegaanisia, ja ne on valmistettu ainoastaan luonnollisista ainesosista, joten voit olla varma, että ne eivät sisällä mitään sinulle haitallisia aineita. Jos viinikumivitamiinit eivät ole sinun juttusi, tämä ravintolisä voidaan ottaa myös vahvempina tabletteina. (Etkö ole vielä vakuuttunut? Lue kirjoituksemme: “Toimivatko ravintolisät hiustenlähtöä vastaan?”)

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies
Säästä jopa 50%

Hair Growth Formula Gummies

Sokerittomat, pureskeltavat hiusvitamiinit naisille.

32.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets
Säästä jopa 50%

Hair Growth Formula Tablets

Hiusvitamiinit naisille tablettimuodossa sisältävät vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja.

32.95 €

Lue lisää

Miten saada pitkät hiukset? #6: Kosteuta!

Kosteuta hiuksia

Jos mietit, miten saada pitkät hiukset, en voi painottaa tarpeeksi sitä, kuinka tärkeää hiusten kosteutus on! Kosteutetut hiukset ovat vahvat. Ja kuten jo tiedät, jos haaveissasi on pitkien hiusten kasvatus, hiusten katkeilun torjuminen on tärkeää. Suosittelenkin käyttämään Hair Growth & Protection Mask -hiusnaamiota 1 tai 2 kertaa viikossa. Tämä sertifioidusti ekologinen naamio ravitsee ja kosteuttaa kuivia suortuvia ulkoapäin vegaanisten mikroproteiinien ja kasviuutteiden yhdistelmällä.

HairLust - Hair Growth & Protection Mask HairLust - Hair Growth & Protection Mask

Hair Growth & Protection Mask

Hiusnaamio kuiville ja vaurioituneille hiuksille, joka korjaa ja ehkäisee kaksihaaraisia.

26.95 €

Lue lisää

Miten saada pitkät hiukset? #7: Hiusrutiini nukkuessa

hiustenhoito nukkuessa

Haluatko tietää, miten saada paksummat ja pitkät hiukset? Vastaus saattaa löytyä siitä mitä teet iltaisin ja nukkuessasi! Jos sinulla on ihonhoitorutiini, jota seuraat ennen nukkumaanmenoa, nyt on aika ottaa käyttöön sellainen myös hiuksillesi:

 • Aloita harjaamalla hiuksesi, jotta kiihdytät hiuspohjan verenkiertoa ja levität luonnolliset, kosteuttavat öljyt hiuspohjasta tasaisesti myös hiussuortuviin.
 • Seuraavaksi laita hiuksiin suojaava kampaus, kuten löysä letti tai “ananas” eli korkea poninhäntä. Vinkki: käytä Hair Rings -hiuslenkkejä mieluummin kuin tavallisia metallikiinnikkeisiä hiuslenkkejä, jotta estät hiusten katkeilun nukkuessasi.
 • Viimeiseksi, vaihda puuvillatyynyliina bambutyynyliinaan. Bambu on erittäin pehmeä ja hellävarainen materiaali ja se estää hiusten pörröisyyttä sekä takkujen muodostumista nukkuessa. Bambutyynyliina takaa, että herätessäsi hiuksesi ovat pehmeämmät ja eloisammat. Tämän lisäksi bambu ei kuivata ja hankaa hiuksia puuvillan tavoin, eli voit sanoa hyvästit haperoille suortuville!
HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Sininen HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Sininen
Säästä jopa 30%

Pure Bamboo Pillowcase, Sininen

Bambutyynyliina, jonka silkkisen sileä pinta suojaa hiuksia ja ihoa.

26.95 €

21.56 €

Lue lisää
HairLust - Hair Rings 6-Pack, Sininen/Vihreä HairLust - Hair Rings 6-Pack, Sininen/Vihreä

Hair Rings 6-Pack, Sininen/Vihreä

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää

Miten saada pitkät hiukset? #8: Tasoita latvat

Hiustenleikkaus

Vaikka se kuulostaakin nurinkuriselta, ovat kampaajan sakset ja hiustenleikkaus parhaita ystäviäsi, kun haluat saada pitkät hiukset. Hiusten leikkaaminen ei tietenkään vaikuta suoraan hiusten kasvunopeuteen, mutta se ennaltaehkäisee katkeilua, haaroittumista ja hiusten vauroitumista. Jos hiusten leikkaamista lykkää, saattavat hiukset haaroittua niin paljon, että niistä täytyy kerralla leikata useampi sentti. Pitkien hiusten kasvatusta voi siis helposti tukea tasaamalla latvat muutaman kuukauden välein. Leikkausväli riippuu tietysti paljon myös hiutyypistä ja muista hiusrutiineista, mutta nyrkkisääntönä suosittelen kampaajakäyntiä 3-4 kuukauden välein niille, jotka haluavat kasvattaa hiukset. Muistuta kampaajaasi, että sinulla on hiusten kasvatusprojekti käynnissä, jotta hiuksia ei tule leikattua enempää kuin on tarve, ja saat haaveilemasi pitkät hiukset!

Miten saada pitkät hiukset? #9: Vältä kireitä kampauksia

Viimeinen, mutta ei vähäisin neuvo siihen miten saada paksummat ja pitkät hiukset: Varo kireitä kampauksia, ja jatkuvaa hiusten kiinnipitämistä. Kireät ponnarit nimittäin katkovat ja repivät hiuksia helposti.

Lakkaa siis sitomasta hiuksiasi liian tiukasti kiinni ponnarille joka päivä, ja lopeta metallia sisältävien hiuslenkkien käyttö. Suosittelen käyttämään esim. pehmeitä hiuslenkkejä, jotka on valmistettu kokonaan muovista, sillä ne ovat kaikkein hellävaraisimpia hiuksillesi ja tukevat näin pitkien hiusten kasvua. Kampauksen ja sen paikan vaihtaminen myös jakaa hiuksiin kohdistuvaa rasitusta hieman. Mikäli käytät hyvää hiuslenkkiä, kuten hellävaraisia hiuslenkkejä Hairlustilta, ei sinun tarvitse huolehtia hiusten katkeilusta tai vaurioitumisesta vaikka haluaisitkin pitää niitä usein kiinni.

HairLust - Hair Rings 6-Pack, Keltainen/Oranssi HairLust - Hair Rings 6-Pack, Keltainen/Oranssi

Hair Rings 6-Pack, Keltainen/Oranssi

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää
HairLust - Hair Rings 6-Pack, Pinkki/Violetti HairLust - Hair Rings 6-Pack, Pinkki/Violetti

Hair Rings 6-Pack, Pinkki/Violetti

Hellävaraiset ja napakat hiuslenkit, jotka eivät vaurioita hiuksia.

4.95 €

Lue lisää

Toivottavasti olet saanut tästä artikkelista vastauksen siihen, miten saada paksummat ja pitkät hiukset! Jos sinulla on lisäkysymyksiä liittyen pitkien hiusten kasvatukseen, jätä kommentti alle tai ota yhteyttä meihin sosiaalisen median kautta!

Mitä asiakkaamme sanovat

Erinomainen

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Katso kaikki artikkelit
 • Katkeilevat hiukset

  Miten saada kuivat ja katkeilevat hiukset kuntoon? 12 parasta vinkkiä

 • hiusseerumi hiustenlähtöön

  Toimiiko hiusseerumi hiustenlähtöön? Kaikki hiusseerumin käytöstä & hyödyistä

 • Päänahan kuorinta: 5 syytä miksi hiuspohjaa tulisi kuoria

  Päänahan kuorinta: 5 syytä miksi hiuspohjaa tulisi kuoria

 • stressi hiustenlähtö

  Aiheuttaako stressi hiustenlähtöä? Syyt ja hoito hiustenlähtöön stressin takia

 • Høje tindinger? Her er 7 måder at forebygge et begyndende hårtab

  Hiustenlähtöä? Tästä hiusten oheneminen johtuu ja näin hoidat sitä!

Katso kaikki artikkelit